| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:53
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
a tak ber to sportovně, já prostě nebyla deset let v Praze a pak jednou jo a výsledek jsem fakt nepřibarvila, asi náhoda
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:53
- Nahlásit
Eninka
když mě pro prdel posílalí v metru od jedný trasy k druhý a naopak
no třeba když byses zeptala mě, taky bych tě poslala jinam pravděpodobně,protože jsem metrem nejela už několik let a orientuju se v něm asi jako ty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:54
- Nahlásit
Eninka
tohle mi fakt řekl ex
hm, no vidíš. já v Prahé blbé žiju už sto let a tak nějak jsem na tuhle zábavu ještě nenarazil.
když mě v metru směr Černej most poslali z trasy B na C, tam zase zpátky na B a z B opět na C.
ono je to tam možná kapek složitější, takže pochopit kam kdo někoho posílá může způsobit zmatení.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ale takhle to brát šmahem je fakt hloupý a urážlivý
tak víš jak, ty v Prahé jsou přece ve všem hrozný, to nevíš?
zajímavý je, že ty z Prahé nějak takhle o těch z Brna, Ostravy, Plzně, Karlé Varlé, Děčína, Ústí - zbytek s dovolením vynechám - nemluvěj.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:56
- Nahlásit
Jistěže idioti se najdou všude - v Praze, Brně i Tokiu..., ale takhle to brát šmahem je fakt hloupý a urážlivý
Neber to tak dogmaticky. Já jsem například za poslední léta nenarazila na jinýho Pražáka než na vychcanýho hajzlíka. Zároveň ale musím říct, že taky současně byli prakticky všichni v astronomické společnosti, takže ten výběr "Pražáci" možná nebude úplně košér.
Jinak my se s kamarádkou vždycky u rumu dohadujeme, jestli jsou horší prolhaní hajzlové na jižní Moravě, jak tvrdí ona a má tam příbuzné a kde já bydlím, nebo jestli jsou v jižních Čechách, jak tvrdím já a kde mám příbuzné a kde bydlí ona. Nakonec se to vždycky v tom rumu nějak vytratí...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:57
- Nahlásit
Vlčáčková
za poslední léta nenarazila na jinýho Pražáka než na vychcanýho hajzlíka.
no jo. no.
|
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:57
- Nahlásit
Eninka
a tak ber to sportovně, já prostě nebyla deset let v Praze a pak jednou jo a výsledek jsem fakt nepřibarvila, asi náhoda
Aha, tak když mě před 15 lety nějakej člověk v Brně poslal na opačnou stranu, než bylo nádraží, tak to značí, že jsou všichni brňáci zamindrákovaný zlomyslný hajzlíci...
Neberu to sportovně - sice jsem se z Prahy odstěhovala, ale naše rodina tam bydlela po mnoho generací a tyhle kecy mě uráží.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:00
- Nahlásit
Aha, tak když mě před 15 lety nějakej člověk v Brně poslal na opačnou stranu, než bylo nádraží, tak to značí, že jsou všichni brňáci zamindrákovaný zlomyslný hajzlíci...
A co si mám myslet o lidech z Milešova, který nás nasměrovali na vrch Ostrý, kterej jsme nikdá nenašli?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:01 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Ne, to znamená, že Ti zmatený štatlař slovo "nádraží" prostě nerozuměl.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:01
- Nahlásit
Jó, pražáci jsou hodní, hlavně v metru, když mě pro prdel posílalí v metru od jedný trasy k druhý a naopak, až pak mi bejvalej, kterýmu jsem volala co mám jako v tom bludišti dělat a co se mi stalo řekl, že to je normální "zábava" pražáků, když uviděj venkovana ve městě
Hipíčková, co je na týhle větě urážlivýho? Dyť tam byli smajlíci
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:02
- Nahlásit
PetraK
Já si taky zákeřnýho matení turistů v Praze teda nevšimla..přijde mi spíš že to byl omyl...
Já teda neznám typickýho pražáka, což bych mohla být klidně i já, ani typickýho brňáka apod...navíc v Praze je snad víc přistěhovalců z venkova než rodilých pražáků...navíc to město je tak velký že těžko bude stejnej člověk co prodává v obchodě a bydlí na sídlišti jako člověk co má obří firmu a několik baráků, nebo jako věděc odněkud z ústavu....řikat paušálně o všech že jsou debilové, je stejně krátkozraký jako směšný...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:03
- Nahlásit
PetraK
A co si mám myslet o lidech z Milešova, který nás nasměrovali na vrch Ostrý, kterej jsme nikdá nenašli?
Jak se můžete ptát na Ostrý??? Skoro jak kdybyste se ptali na Miloušovku.
A Severočeši jsou taky pěkný hajzli, vím to, mám tam příbuzné.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:04
- Nahlásit
Sízra Milanová
.navíc v Praze je snad víc přistěhovalců z venkova než rodilých pražáků.
Jo, skoro bych řekla, že je tam nejvíc Moraváků.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:05
- Nahlásit
Eninka
tohle je mimo téma, ale fakticky si mě nadzvedla
nezlob se, ale to co říkáš je hovadina na entou, jednak nepoznám na normální ženský, jestli je z venkova, pokud nemá hnůj na holinách a za druhý všude jsou cedule jako KRÁVA...asi pro ty venkovany, kde je všechno napsaný, takže nevím, proč se nepodíváš na ceduli a raději se vozíš metrem.....mimochodem mělas označenou jízdenku????
navíc já osobně nic takového nedělám a když vím, tak poradím
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:08
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo, skoro bych řekla, že je tam nejvíc Moraváků
Co jsem se s nima setkala, přijdou mi ambicioznější než rodilí pražáci...já teda myslim že rodilej pražák si jde dát pivko na zahrádku hele , neřeší a neposílá zmatený turisty do dža, ale třeba jsem idealista například jsem nikdy nebyla svědkem debaty party pražáku jak jsou ti ostatní z jiných měst debilní...když to na pražáky pořád někdo nadává
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:09
- Nahlásit
Jimmi
mimochodem mělas označenou jízdenku????
jo, měla, ale byla mi na úplný hovínko, protože jsem nakonec z toho metra vylezla zmordovaná na ulic, úplně jinde, než jsem tam vlezla, tudíž jsem se nakonec ještě ztratila, autobus mi ujel, co navazoval asi tak hodinu jsem na to přemístění měla, a tak jsem nakonec na místo určení jela taxíkem , cca 100 km, a to jen díky tomu, že mi to nabídl, když zjistil jak jsem "ztracená" ve velkoměstě a vzal si jen 500 Kč, protože se prej stejně nudil a že prý je rád, že se projede. Asi to zní neuvěřitelně, ale je to tak.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:09
- Nahlásit
Sízra Milanová
ukážu ti ovce a hodné pražáky
V to první věřím víc.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:13
- Nahlásit
all
nechci vyvolat občanskou válku Praha versus zbytek světa
prostě mi jen tenkrát ex řekl, že to je zábava pražáků si takto dělat srandu, no, tak se nečertite na mě, a von to musí vědět nejlíp, je pražákem už celých 8 let
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:14
- Nahlásit
Vlčáčková
Jestli to tak půjde dál, budu muset Astřičce pořídit antidepresiva
jakto???
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:15
- Nahlásit
abych nebyla úplně mimo téma mám tady odkaz na pasení oveček, sice dost mimo Prahu, ale když tam člověk zavolá, tak ho nasměrují i na pasení okolo Prahy
http://flyingear.eu/
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:16
- Nahlásit
Ale jo, jednou mi pomohla městská policie v Praze, když jsem autem bloudil. Když jsem bloudil podruhé, poradili ochotní občané. Ovšem nebylo to ve vilové čtrti, ale na nějakém sídlišti.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:16
- Nahlásit
Eninka
je pražákem už celých 8 let
aha, takže zábava tvého 8 letého synovce? tak tos měla napsat hned
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:21
- Nahlásit
Jimmi
psala jsem že exmanžela - celej život žil v Brně a teď žije 8 let v Práglu. Dřív říkával, že Prahu nemusí vůbec (to jsem teď zmírnila výraz) a pak, až ta vplul, tak Brno byla dle něj díra, kde není ani kam jít apod., takže pravej pražák
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:31
- Nahlásit
Eninka
jakto???
Je ňáká špatná.
Sízra Milanová
nikdy nebyla svědkem debaty party pražáku jak jsou ti ostatní z jiných měst debilní...když to na pražáky pořád někdo nadává
Já byla. (Svědkem takové debaty.) A nejvíc mě naposledy pobavilo, když Pražáci v Číně říkali Brnu "zastavěná zatáčka na D1" a pak se ukázalo při letu zpátky do Evropy, že Finair nezná Prahu, ale na mapce byly Bukurešť, Budapešť, Vídeň, BRNO a Berlín... Měli Pražáci po ptákách ))))))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 15:09
- Nahlásit
Vlčáčková
Já byla. (Svědkem takové debaty.) A nejvíc mě naposledy pobavilo, když Pražáci v Číně říkali Brnu "zastavěná zatáčka na D1
náhodou já jsem byla v Brně dvakrát a pokaždý se mi tam stalo něco zajímavýho, například v divadle u Bolka Polívky se svlékl jeden herec téměř do naha a snažil se očima otevírat šampaňský takže samý lepší zážitky
Eninka
nesmíš věřit svýmu ex, to je základní pravidlo
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 15:49
- Nahlásit
Sízra Milanová
nesmíš věřit svýmu ex
máš recht, před x-lety taky sliboval hory doly na radnici a skutek utek, teda spíš on než ten skutek
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 16:22
- Nahlásit
Eninka
před x-lety taky sliboval hory doly na radnici a skutek utek, teda spíš on než ten skutek
tak
|