| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:57
- Nahlásit
jindra 22
Ó, no tohleto, Sízro. Dík za poklonu. Ale dej si bacha. Fórum je nemilosrdné, abys neskončila se mnou v jednom pytli
to mě celkem netíží když meleš blbosti ty,taky ti to napíšu...nejsem trapná jako někdo kdo podporuje například anonymní urážky, protože jsou mířený proti někomu koho nemá rád...nemám to zapotřebí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:00
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale většinou teda neradil
no vždyť říkám, zkus pohledat. Víš on čézet pes a žumpa neexistujou jen od doby, kdys sem přišla. život běžel i před tím.
prosim tě vždyť je to narušenej člověk co nevychází z bytu, kterej tu měl několik identit..kdo ví jestli nemá doteď, jak ho může vůbec někdo brát vážně.
no vidíš. a já znám taky trochu jinýho.
..jako jestli se ti stýská po projevech psychopata
ne, těch je tu stále ještě dost.
Vero
že dovedl ubližovat.
to jo, pokud někdo napsal blábol, tak to se neznal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:02
- Nahlásit
jindra 22
Kážu vodu, chlastám vínko, tak to často chodív
furt to říkám, víc to chce myslet, víc to chce myslet. copak jsem někde napsala, že můj pes čůrá na gauč notabene mu za to dávám na prdel?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:02
- Nahlásit
Vero
problém je, že dovedl ubližovat.... a Sízra podotýká asi, že tohleto jindra nedělá...
jo přesně, jindra sice dle máho občas vyplodí myšlenku hodnou mistra, ale pořád si myslim že je to normální pán s normálnim životem co se jen nudí a baví ho diskutovat a být trochu kontroverzní..když to psíček byl ochotnej ti heknout comp, nebo nick...nebyl teda sám a byl opravdu zlej...důvody toho proč takový byl nebo je jsou tady myslim všeobecně známé a taky jsem s nim mnohdy souhlasila...ale to neznamená že nebyl hodně moc divnej
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:06
- Nahlásit
PetraK
no vždyť říkám, zkus pohledat. Víš on čézet pes a žumpa neexistujou jen od doby, kdys sem přišla. život běžel i před tím
a proč jsi tak agresivní, copak na tebe nějak útočim , tak jasně že jsem ho četla od doby co sem sem začla chodit,to je logický...nejsem z těch co roky čtou a nic nepíšou...ok, takže v době když jsem tu byla byl podle mě psíček vždy ultra magor, ikdyž se mu náhodou povedla nějaká myšlenka, stejně vyšla ze zle narušenýho mozku...toť můj názor
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:06
- Nahlásit
prosim tě vždyť je to narušenej člověk co nevychází z bytu, kterej tu měl několik identit..kdo ví jestli nemá doteď, jak ho může vůbec někdo brát vážně.
no vidíš. a já znám taky trochu jinýho.
Já znám dva psíčky.
Jeden byl inteligentní, podnětnej a dost se vyznal v tom, jak se psy (viz jeho dobré rady).
A pak ten druhej byl psycho...
Někomu se stejská, protože pro něj je psíček ten první, jinej to nechápe, protože je pro něj psíček ten druhej...
Chápu Sízru v tom, že žít vedle takového člověka, vyjít s jindrou bude energeticky opravdu mnohem nenáročnější
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:08
- Nahlásit
Sízra
důvody toho proč takový byl nebo je jsou tady myslim všeobecně známé
Jaké? nevim?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:09
- Nahlásit
Vero
Já znám dva psíčky.
Jeden byl inteligentní, podnětnej a dost se vyznal v tom, jak se psy (viz jeho dobré rady).
Někomu se stejská, protože pro něj je psíček ten první, jinej to nechápe, protože je pro něj psíček ten druhej...
s tim souhlasim..ovšem to jen dokládá že jak přecházel z jedný tváře do druhý je extra psycho ....
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:10
- Nahlásit
Sízra Milanová
jo přesně, jindra sice dle máho občas vyplodí myšlenku hodnou mistra, ale pořád si myslim že je to normální pán s normálnim životem co se jen nudí a baví ho diskutovat a být trochu kontroverzní..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:11
- Nahlásit
Vero
Já znám dva psíčky.
jo přesně,
Chápu Sízru v tom, že žít vedle takového člověka, vyjít s jindrou bude energeticky opravdu mnohem nenáročněj
hm,tímhle směrem já nekoukám, beru Psíčka jako debatéra a někoho od koho jsem si několikero věcí mohla vzít, zatímco od tohodle pána si můžu vzít leda kulový. DOmů si stěhovat nikoho nehodlám. a navíc - s Psíčkem byla i sranda, když chtěl
Sízra Milanová
a proč jsi tak agresivní,
nejsem agresivní, jen ti píšu, že prostě to prostředí tady bylo k před tím, než jsi sem přišla, takže to, že neradil, prostě není pravda. Navíc Psíček existoval ještě dávno před tím, než přišel sem na čézeta
.toť můj názor
jo každej máme nějakej.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:14
- Nahlásit
Vero
vyjít s jindrou bude energeticky opravdu mnohem nenáročnější
Určitě ano. V normálním životě vycházím se ženami velice dobře.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:17
- Nahlásit
PetraK
jemu jde jednak o to zacpat jakékoliv téma
no ale třeba tohle téma by jinak asi zapapadlo úplně bez odpovědi
Sízra Milanová
.plus psíček byl vulgární a velice často zklouzával k osobním útokům
v tom máš pravdu, to mi vadilo hodně
pořád dost nad věcí a aspon si umí udělat srandu ze sebe.
to mi teda fakt nepřijde
jindra 22
já tě neberu za slovo, jen mě opravdu zajímá, která plemena jsou podle tebe méně náročná na výchovu
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:21
- Nahlásit
kachna_
která plemena jsou podle tebe méně náročná na výchovu
Asi nečteš mé reakce. Konstatoval jsem "neobratnost" svého vyjádření. Polopatě řečeno, přiznávám, že jsem plácl blbost. Stačí?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:22
- Nahlásit
PetraK
Navíc Psíček existoval ještě dávno před tím, než přišel sem na čézeta
to je vtipná hláška a nemyslim to ironicky
jindra 22
Určitě ano. V normálním životě vycházím se ženami velice dobře.
mno
kachna_
Mimochodem jsem viděla stádo ovcí v Divoké Šárce tady v Praze...ale dle Jindrovy terie ho jistě vlastní nějaký arogantní pražský multimiliardář
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:22
- Nahlásit
kachna_
no ona tu odpověď byla, ale jsme jí zaplácali společnejma silama zase
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:25
- Nahlásit
kachna_
mě opravdu zajímá, která plemena jsou podle tebe méně náročná na výchovu
přispěju se svým názorem - zkušeností...porovnávám jen plemena, se kterýma jsem se setkala osobně - doma.
Takže - NO - 2 x , dobrman - 2 x, jagteriér - chvíli (toho jsem se jenom ujala a našla páníka), knírač střední, pak BŠO, bordera a aussík. Tak z těchto plemen říkám sama za sebe - BŠO byl
nejmíň náročnej na výchovu, tím nechci říct, že se vychovala sama, ale spíš připodobnit - šlo to jak "po másle", ale je to jedinec od jedince, nejde tuto zkušenost paušalizovat. Jinak vím, že Jindra asi žádnej názor na tohle téma neřekne, tak jsem
řekla aspoň já
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:25
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale dle Jindrovy terie ho jistě vlastní nějaký arogantní pražský multimiliardář
Miliardář asi ne.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:28
- Nahlásit
jindra 22
Miliardář asi ne
no jistě že ne, ti chovají lvy a medvědy přeci
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:32
- Nahlásit
Eninka
BŠO byl
nejmíň náročnej na výchovu,
ale třeba Grin zase to měla celkem náročný, když se Gríňa bál lidí atd...přijde mi že BŠO může být citlivější a křehčí povahy a to je těžší než kdyby to byl nějakej "zabiják"...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:33
- Nahlásit
Sízra Milanová
to je vtipná hláška a nemyslim to ironicky
záměrně takhle napsáno, nicméně hlavní myšlenkou bylo to, že Psíček na netu byl prostě ještě kdysi dávno i kdesi jinde.
stádo ovcí v Divoké Šárce tady
asi by byl pán překvapen, jak tedy tento miliardář obklopený mafií vypadá a jak pěkně na to stádu rejžuje.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:34
- Nahlásit
Sízra Milanová
přijde mi že BŠO může být citlivější a křehčí povahy a to je těžší než kdyby to byl nějakej "zabiják"...
Přesně...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:36
- Nahlásit
Sízra Milanová
...přijde mi že BŠO může být citlivější a křehčí povahy
tak to jsem měla stejně a i doteď vlastně ještě. Tohle je obecně povaha BŠO. Spíš bolestínci a křehký bytosti. Ale zase pro mě je jednodušší "podržet" křehuli, než bojovat s "bojovníkem"
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:36
- Nahlásit
Eninka
no jistě že ne, ti chovají lvy a medvědy přeci
Spíš stádečko "zlatokopek".
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:38
- Nahlásit
Eninka
Ale zase pro mě je jednodušší "podržet" křehuli, než bojovat s "bojovníkem"
To druhé jsem zažil, na první si zvykám. Jde to.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:40
- Nahlásit
jindra 22
Spíš stádečko "zlatokopek
moc se koukáš na televizi, přijeď do Prahy,ometeš slámu z bot a ukážu ti ovce a hodné pražáky
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:45
- Nahlásit
Sízra Milanová
hodné pražáky
ty umíš hledat jehlu v kupce sena ? ...ale ne abys podváděla a vzala si na pomoc magnet
Jó, pražáci jsou hodní, hlavně v metru, když mě pro prdel posílalí v metru od jedný trasy k druhý a naopak, až pak mi bejvalej, kterýmu jsem volala co mám jako v tom bludišti dělat a co se mi stalo řekl, že to je normální "zábava" pražáků, když uviděj venkovana ve městě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:48
- Nahlásit
Eninka
že to je normální "zábava" pražáků, když uviděj venkovana ve městě
kapek přeháňka že jo?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:51
- Nahlásit
Eninka
ty umíš hledat jehlu v kupce sena ? ...ale ne abys podváděla a vzala si na pomoc magnet
Jó, pražáci jsou hodní, hlavně v metru, když mě pro prdel posílalí v metru od jedný trasy k druhý a naopak, až pak mi bejvalej, kterýmu jsem volala co mám jako v tom bludišti dělat a co se mi stalo řekl, že to je normální "zábava" pražáků, když uviděj venkovana ve městě
Jistěže idioti se najdou všude - v Praze, Brně i Tokiu..., ale takhle to brát šmahem je fakt hloupý a urážlivý
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:52
- Nahlásit
PetraK
tohle mi fakt řekl ex, když mě v metru směr Černej most poslali z trasy B na C, tam zase zpátky na B a z B opět na C....prostě třikrát sem a tam....mezitím mi ujel bus směr sever a tak jsem zjišťovala kam mám teda jet a on mi toho řek, nekecám
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:52
- Nahlásit
Eninka
normální "zábava" pražáků, když uviděj venkovana ve městě
Máš jezdit autem!
Dneska jsem týden bez Bekči. Jestli to tak půjde dál, budu muset Astřičce pořídit antidepresiva.
|