Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pasení se psem
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:37
- Nahlásit

kachna_

kachno - jindra tvrdí, že se ti dostalo odpovědi na tvou otázku. Jsem slepá? nebo nevidím, která že to plemena považuje za průměrná?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:39
- Nahlásit

PetraK

Nejste slepá, jen prudíte.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:45
- Nahlásit

jindra 22
Co tady zase pleteš huskyho?
Co prosím? O čem tu už hodnou půlhodinku hovoříme Mlho?
A nepíše se "všemy těmy", ale "všemi těm
A neblábolí se nesmysly, že husky se nedá množit atd. atd. atd.
Ježíš je s tebou
Ježíš je pitbul?
Nechci být rýpavá ale ani já nevidím odpovď kachně, můžeš to ještě zopakovat pro nás slepé?
PetraK
Psíček musí škytat,
Víš, že si v souvislosti s tímto individuem na něj často vzpomínám, docela tu chybí, řekla bych.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:49 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Eldoguero

Ne, to opravdu nemá cenu... snaha byla, ovšem ani má trpělivost není bezmezná.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:50
- Nahlásit

PetraK
Eldoguero

Psíček musí škytat,
Víš, že si v souvislosti s tímto individuem na něj často vzpomínám,

i já. musím říct, že jsem psíčka úvahou o tom, jestli není jindrou, značně podcenila... nebo přecenila, nevim

ale bavčí vás i jindra, ne? taková permanentní odezva fšude

Tak mu nekřivděte, pan jindra se právě dobírá toho, že přece jen jsou z jeho pravidel výjimky, třeba v chovu huskounů... nebo že ta průměrná plemena neexistujou, že plácl volovinu... to by se mělo podle mě ocenit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:54
- Nahlásit

Eldoguero

Víš, že si v souvislosti s tímto individuem na něj často vzpomínám, docela tu chybí, řekla bych.

asi je nás víc. já si vždycky vzpomenu na jeho poznámky o tom, jakých myšlenkových veletočů jsou lidi ohledně soužití se psy (a nejen v týhle oblasti) schopni. Tos tu ještě nebyla - párkrát jsme se na tohle téma bavili. No jo, zas mu musím dát holt za pravdu, že lidi dokáží vymyslet neuvěřitelný věci.

ale ani já nevidím odpovď kachně, můžeš to ještě zopakovat pro nás slepé?

ne prosím Tě ty nejsi slepá, jen chceš prudit.
Zatímco jindra zde potřebuje sype svá celoživotní moudra

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:56
- Nahlásit

Vero
. to by se mělo podle mě ocenit.

hele já oceňuju vždy jen výkon, a ten pán rozhodně - ostatně jako vždy- nějak neuznal že plácl volovinu, jen od tématu odšíboval. Ale ono to je fuck, jemu to stejně nedojde

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:59
- Nahlásit

jindra 22
Ne, to opravdu nemá cenu...
Cituješ svého psychiatra? Protože jestli ne, tak nechápu a očividně nejsem sama.
snaha byla, ovšem ani má trpělivost není bezmezná.
ale tohle je výborný vtip, to si nechám zarámovat
Vero
ale bavčí vás i jindra, ne
Nedá se říct, že baví, spíš mě neskutečně udivuje, co dokáže muž v jeho věku vyplodit za hovadiny (pokud teda nekecá a není to nějaký puberťák co si z nás tropí žerty ).
pan jindra se právě dobírá toho, že přece jen jsou z jeho pravidel výjimky, třeba v chovu huskounů... nebo že ta průměrná plemena neexistujou, že plácl volovinu... to by se mělo podle mě ocenit
A víš, že tomu moc nevěřím, spíš si myslím, že tomu vážně věří ... Zkrátka všichni okolo jsou mimo, jen on žije v té skutečné realitě.
Jak jen se ta psychická porucha jmenuje ... ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:01
- Nahlásit

Eldoguero

Jak jen se ta psychická porucha jmenuje

jindritýda

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:01
- Nahlásit

PetraK
asi je nás víc. já si vždycky vzpomenu na jeho poznámky o tom, jakých myšlenkových veletočů jsou lidi ohledně soužití se psy (a nejen v týhle oblasti) schopni
Moc by mě zajímal jeho koment na pana jindru
ne prosím Tě ty nejsi slepá, jen chceš prudit.
A jo vlastně ...
Tak máme aspoň něco společnýho

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:02
- Nahlásit

PetraK
jindritýda
kouknu do wikipedie

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:04
- Nahlásit

Eldoguero

Moc by mě zajímal jeho koment na pana jindru

já to vím naprosto přesně. Bylo by to jeho oblíbené slovo. Nechám hádat

společnýho

jindru

wikipedie
to je velmi vzácná choroba, ještě nedostatečně prozkoumaná, nikdo neví, jak vzniká - mutací asi? , zná se jenom průběh a zatím je znám je jeden exemplář, který ji chytil.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:11 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
a ten pán rozhodně - ostatně jako vždy- nějak neuznal že plácl volovinu, jen od tématu odšíboval.

nojo. ale pán napsal, že se nevyjádřil moc dobře, nebo tak něco... to už by mohlo být mikroplus? ne?

jindritýda

Eldoguero

spíš mě neskutečně udivuje, co dokáže muž v jeho věku vyplodit za hovadiny (pokud teda nekecá a není to nějaký puberťák co si z nás tropí žerty

Mně na jednu stranu taky (a hodně dlouho jsem v reálnost jindry ani nevěřila... teď jsem bez názoru ), ale na stranu druhou znám z reálu iks lidí, a patří tam i moje rodina, jejichž názory a logické postupy jsou do rámu asi tak stejně,... a možná ještě zlatej jindra, když si vemu, co moji prarodiče věděli o řízení republiky, ba světa, nebo co moji rodiče ví o psech, -a když jim podáš jiné info, stejně si dál vedou a myslí svoje - a ty seš holčičko blbá, my to přece víme nejlíp. Psali to v Blesku nebo to říkala pani sousedka.
Tak z tohoto hlediska mě nic nepřekvapuje... a možná mám nejen trénink, ale i toleranci
Akorát dotyční to moc nepíšou na fora, páč to moc neumí...

Edit: zejména reakce svých rodičů za reakcemi jindry dost cítím... kdyby si moje máti usmyslela něco o rozmnožování a já jí řekla, esi ví, co to je recesivní alela, a že tudíž z toho plyne... , tak by prostě to zignorovala stejně a dál mlela to svoje... Pokud si někdo na jindru hraje, je každopádně konzistentní a věrohodný.

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:13
- Nahlásit

Gwina Nevím esli to není zbytečný ale eště byste to i stihly nebo pak je další výkend dyž jsou ty prázdniny jako vejletodovča vřele doporučuji byli tam i někteří naši pakoně http://vanourek-bordercollie.cz/paseci_vikend.htm anebo tu http://www.kpop.cz/index.php?option=com_weblinks&v iew=category&id=34&Itemid=41 PROSÍM KONKRÉTNĚ JINDRU AT SE NEVYJADŘUJE pokud nebude součástí stáda Děkuji

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:24
- Nahlásit

Vero

ale pán napsal, že se nevyjádřil moc dobře, nebo tak něco... to už by mohlo být mikroplus? ne?

no však já mu taky pořád říkám, že má víc přemýšlet než psát svý rady, to mu totiž moc nejde.

a možná mám nejen trénink,

no tak ten já teda nemám, páč mám osvícenou rodinu asi.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:25
- Nahlásit

Vero
to už by mohlo být mikroplus? ne?

Ne, to nemůže být mikroplus. Dokonce ani nanoplus. Pán zde soustavně napadá množitelský byznys a v tom spočívá "jádro pudla". Kdyby lezl chovatelům do prdele, mohl by si psát, co klávesnice ráčí.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:36
- Nahlásit

danajasa

dík, žes sem dala ty odkazy, já to určo využiju, toho pasení je docela málo a u nás spíš směrem Beskydy jenom. Já hledala všude možně a nic moc nenašla.

PROSÍM KONKRÉTNĚ JINDRU AT SE NEVYJADŘUJE pokud nebude součástí stáda Děkuji

Prosím Jindru, pokud bude někde součástí stáda jakožto beran, ať sem dá vědět, abych věděla kam plánovat pasení, dík

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:36
- Nahlásit

jindra 22
Pán zde soustavně napadá množitelský byznys

Jenže pak by měl mít pán minimálně tolik odborných znalostí co ostatní debatéři. Jinak je to trapné, ať už pán má nebo nemá pravdu.
Při jejich získávání se taky nejlíp rozkrývá všecka nečernobílost atd.
Ale pán možná nic vědět nepotřebuje, páč názor má už předem, před informacema, protože ve světě to tak už chodí...? To je pak ale debata hodná čekárny u doktora, na psí diskusi je to prostě srandovní.
Moje máti taky kritizuje lékařské postupy, aniž ví, kde je slezina, ale ví, že jsou to všici stejnak řezníci... Akorát se necpe na fora do debaty se zdravotníky.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:40
- Nahlásit

Nemůžu se přestat divit neustálýmu pobrekávání po psíčkovi...kdyby tu byl ten by Jindrovi dal,ehm...jestli si dobře pamatuju dělal si srandu zejména z žumpy, které vyčítal původní paktování se s Desenskym a jeho pozdější pomlouvání...nenajde se tu snad nikdo kromě Eninky kdo by s nim nebyl nikdy v konfliktu, navíc psíček byl sice někdy vtipný, ale byl to regulérně narušený člověk...radši bych osobně potkala 10rýpalů Jindrů než jednoho nebezpečnýho magora jako byl psíček...plus psíček byl vulgární a velice často zklouzával k osobním útokům..to ale chápu to maj někteří lidi rádi...Jindra je sice podle mě docela často mimo, ale pořád dost nad věcí a aspon si umí udělat srandu ze sebe.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:40
- Nahlásit

PetraK

a možná mám nejen trénink,

no tak ten já teda nemám, páč mám osvícenou rodinu asi

ti upřímně závidím... fakt. vy s osvícenejma rodinama ani nevíte, co máte za poklad a hele to myslím celkem vážně

fuj to HIC.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:42
- Nahlásit

Vero

Moje máti taky kritizuje lékařské postupy, aniž ví, kde je slezina, ale ví, že jsou to všici stejnak řezníci... Akorát se necpe na fora do debaty se zdravotníky.

Vero - dokonalé, dokonalé.
Ale když ono pánovi vůbec nejde o debatu se psím tématem o kterém ví opravdu kulový (v tomhle případě doslova ), jemu jde jednak o to zacpat jakékoliv téma, kde se někdo na něco ptá a kde by se mohl případně něco dozvědět a druhak o pozornost okolí, které se mu pravděpodobně jinak nedostává. Je to jako se psem - taky kolikrát zlobí i když dostane na prtku, páč ale to, že dostane na prtku je bohužel ta jediná pozornost, které se mu dostane, no. Tak on tady plantá nesmysle, aby těma nesmyslema zaujal. Ale nějak mu u toho uniká podstatná věc, že u toho působí hůř než směšně a je každýmu pro srandu králíkům.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:45
- Nahlásit

Sízra Milanová

kdo by s nim nebyl nikdy v konfliktu,

třeba já a nejsem zdaleka sama .Jednali jsme spolu vždycky slušně i když jsme měli na věc rozdílný názor.

a možná sis toho nevšimla ale - možná zkus pohledat i něco jinýho než pomluvy - jeho rady, kolikrát (stejně jako agroškovy rady) byly na dost slušný úrovni.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:45 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK

Ale nějak mu u toho uniká podstatná věc, že u toho působí hůř než směšně a je každýmu pro srandu králíkům.

jenže tu pozornost neoddiskutovaleně sklízí.

Sízra Milanová

nenajde se tu snad nikdo kromě Eninky kdo by s nim nebyl nikdy v konfliktu, navíc psíček byl sice někdy vtipný, ale byl to regulérně narušený člověk

já asi taky nebyla, ale spíš si nepamatuju... s tou narušeností musím souhlasit. na druhou stranu to není v rozporu s jeho schopností často proniknout do podstaty věci a pojmenovat věci. tu vedle toho narušení taky měl. a nebýt toho, tak na něj ani nevzpomenu, jen že tu chodil úhyl..

Nebejt té nevyrovanosti, tak jeho rady, pokud zrovna chtěl být vážný, byly hoooodně dobrý...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

.. fakt. vy s osvícenejma rodinama ani nevíte, co máte za poklad

jo, já ti to věřím, protože představa, že mám tohodle pána v rodině = nechávám si do basy posílat buchty s pilníkovou náplní, protože sedím za vraždu. Vážím si lidí, kteří NĚCO VĚDÍ a nebo něco UMÍ, ale mají v hlavě mozek (budu si vážit stejně neurochirurga, jako truhláře), ale z lidí co mají jindritýdu mám osypky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:50
- Nahlásit

Vero

jenže tu pozornost neoddiskutovaleně sklízí

no bať, dyk řikám , stejně jako pes, kterej ví, že dostane na prdel, když načůrá na gauč

s jeho schopností často proniknout do podstaty věci a pojmenovat věci

jo přesně. jenže- to musíš chtít vidět

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

aha aha, tak zase dvakrát

jindra 22
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:50
- Nahlásit

Sízra Milanová
radši bych osobně potkala 10rýpalů Jindrů než jednoho nebezpečnýho magora jako byl psíček...plus psíček byl vulgární a velice často zklouzával k osobním útokům..to ale chápu to maj někteří lidi rádi...Jindra je sice podle mě docela často mimo, ale pořád dost nad věcí a aspon si umí udělat srandu ze sebe.

Ó, no tohleto, Sízro. Dík za poklonu. Ale dej si bacha. Fórum je nemilosrdné, abys neskončila se mnou v jednom pytli.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:51
- Nahlásit

PetraK
třeba já a nejsem zdaleka sama .Jednali jsme spolu vždycky slušně i když jsme měli na věc rozdílný názor.

prosim tě vždyť je to narušenej člověk co nevychází z bytu, kterej tu měl několik identit..kdo ví jestli nemá doteď, jak ho může vůbec někdo brát vážně...

a možná sis toho nevšimla ale - možná zkus pohledat i něco jinýho než pomluvy - jeho rady, kolikrát (stejně jako agroškovy rady) byly na dost slušný úrovni.

Já s nim souhlasila třeba že byl proti asistenčním psům apod. ale většinou teda neradil, jen se snažil bejt cyhtrej a zakládal slepý témata typu máme štěňátko a čůrá v bytě tak ho mlátíme novinama...pod různýma nickama....jako jestli se ti stýská po projevech psychopata,pak jo, pak tu chybí....

Vero
na druhou stranu to není v rozporu s jeho schopností často proniknout do podstaty věci a pojmenovat věci.

mě teda přijde že taky mlel pořád dokola to samé...pokud zrovna nevystupoval jako někdo jinej,což bylo prakticky pořád

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:51
- Nahlásit

PetraK
přesně. jenže- to musíš chtít vidět

problém je, že dovedl ubližovat.... a Sízra podotýká asi, že tohleto jindra nedělá...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:53
- Nahlásit

PetraK
stejně jako pes, kterej ví, že dostane na prdel,

Ježíšikriste!! Fyzické tresty u psů? Kážu vodu, chlastám vínko, tak to často chodívá.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání