| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:24
- Nahlásit
enri
tak snad se už poučí a jestli bude nějakém příští pes, tak snad nedopadne taky tak
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:26
- Nahlásit
Monty
jak příští????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:27
- Nahlásit
makrel
máš pravdu, nejlépe by bylo kdyby žádný příští nebyl
|
enri
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:29
- Nahlásit
makrel
jak příští????
Psa si určitě zas pořídí. Tak snad si nechá tentokrát poradit, jak s výběrem, tak s výchovou. A nebude to zas nějaký spontální kup roztomilého štěňátka na trhu v Ředhošti
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:31
- Nahlásit
enri
Tak snad si nechá tentokrát poradit, jak s výběrem, tak s výchovou.
Opravdu tomu věříš?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:33
- Nahlásit
enri
Tak snad si nechá tentokrát poradit, jak s výběrem, tak s výchovou.
kdyby si stacilo nechat poradit, bylo by na svete moc krasne.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:42
- Nahlásit
Já bych to nedala, nechat utratit ročního pejska s vēdomím, že za to mužu jà, že jsem ho nezvládla jak mužou ty lidi potom v klidu spát?
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:43
- Nahlásit
Takovým lidem bych tak nanejvýše poradila s výběrem psa plyšového !!! To je fakt hnus jednoho psa zabijí a už by si pořizovali další roztomilou kuličku, která je pak zase za dva roky sežere, ale oni to zase nějak vyřeší !!!!!!!!!!!!!!
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
Podle mě takové svině, hajinkají úplně klidně a za chvilku s nimi bude třeba i hajinkat další roztomilý pejsek.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:48
- Nahlásit
enri
Psa si určitě zas pořídí. Tak snad si nechá tentokrát poradit, jak s výběrem, tak s výchovou. A nebude to zas nějaký spontální kup roztomilého štěňátka na trhu v Ředhošti
A od koho poradit? Od Vás? A Vy jste ochotná radit takovýmhle lidem? Oni jsou stále Vaši kamarádi? No tedy, zírám. Moji kamarádi by to přestali být dnem utracení a moc dobře by věděli, proč!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:48
- Nahlásit
Martinna
Může se stát, že to s nějakým psem nejde. Neříkám, že ne. Ale nechat ho utratit a pořídit si dalšího, kterého stejně podle všeho nebudou umět vychovat mi přijde docela nechutné.Nemůžu si pomoct.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:49
- Nahlásit
Martinna
Naprostý souhlas!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:50
- Nahlásit
Hele, ale dyt mu byl rok! To prece nemohlo byt s nim ještē uplnē ztraceny, ne?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
obávám se, že se ani nesnažili vyhledat odbornou pomoc, podle toho, co se tu psalo.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:54
- Nahlásit
makrel
Nejhorší je to, že to začali řešit, až tak pozdě, já mám nervy z toho, že můj pes skáče z radosti na příchozi návštěvy, aby je náhodou nešrábnul, pořád s tím válčíme a oni jsou vklidu až do té doby než někomu urve kus masa!!!!!!!!! No to mě fakt pose*.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:55
- Nahlásit
Martinna
Podle mě takové svině, hajinkají úplně klidně a za chvilku s nimi bude třeba i hajinkat další roztomilý pejsek.
vy preci take hajinkate klidne a netrapite se tim, co se deje nebohym kuratkum a jehnatkum, ze kterych se pripravuji pochutiny pro vaseho pejska.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:56
- Nahlásit
Psíček
no spíš, že tomu věří zadavatelka mě udivuje
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:56
- Nahlásit
Kromě toho ten veterinář by měl vrátit diplom, protože to je druhý pako vylízaný.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:57
- Nahlásit
makrel
Mnē taky prijde, že se ani nepokusili mohli ho dát k Desenskymu, ten si prece vezme agresora nebo nevim prostē zkusit všechny možnosti než se rozhodnou pro definitivní rešením. Mēl by existovat nēco jako ridičák na psa a takovyhle " prestupek" by znamenal zákaz na rok chovat psa a povinost jít na preškolení zakončené zkouškou než si budou moct porídit dalšího psa!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:57
- Nahlásit
Vlčáčková
veterináře neřeším, pokud tam přijdou lidi a napovídají kecy o nezvladatelné agresivitě, tak s tím nemá moc co jiného dělat.
|
enri
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:00
- Nahlásit
Jo, kritizovat, to všici dokážete. Dokud tu byl jen "problém" tak to pro 90% z vás byla strašná prča - jak by se pejsek hodil pro tchýni nebo pro bývalého manžela. Poradit jste nedovedli. Teď, když pes nežije, jste všichni silní v kramflecích - jak je to hrozné, chudinka pejsek, bla bla bla, jen plno keců. Stačilo slovo, mohl jste se ho kdokoliv ujmout. Jak kamarádce je, to moc dobře vím a jak se jí spí to též. A ano, jsou to stále moji kamarádi, i přes to vše co se stalo.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:01
- Nahlásit
enri
pokud vím, tak tady nabízel např. moll pomoc. Využili jste to?
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:02
- Nahlásit
argosek
No jo ode dneška jsem já i múj pes vegetarián , uvidíme jak dlouho nám to vydrží, myslím že já to vzdám jako první.
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
veterináře neřeším, pokud tam přijdou lidi a napovídají kecy o nezvladatelné agresivitě, tak s tím nemá moc co jiného dělat.
přesně tak, měli by se majitelé toho psa zamyslet
|
argosek
Člen |
- Nahlásit
enri
neber si to tak, tady na foru jsou proste lidi zatizeni na psy, takze se na nektere veci divaji trochu jinak.
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Psíček
A neměly by vysoké školy být výběrové a ne masové? Proleze jimi každý hňup, který už sotva prolezl střední školou, nebo si titul zaplatí, a pak také "výkony" těchto kvalifikovaných odborníků vypadají. Já jsem pro, aby diplom mělo jen pár set lidí, ale oprávněně.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:04
- Nahlásit
Martinna
No jo ode dneška jsem já i múj pes vegetarián , uvidíme jak dlouho nám to vydrží, myslím že já to vzdám jako první.
nemusis, ono se vzdycky najde neco dalsiho - jde o to, ze tve hodnoceni majitele psa jako "svine, ktera si klidne spi a je ji jedno, co provedla", je hodne relativni a da se snadno aplikovat na kazdeho z nas.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:06
- Nahlásit
enri
Hele, ale nám psy nežerou tchýně a nenecháváme je zabíjet díky vlastní neschopnosti, kdyby s tím problémem chtěli něco dělat, tak ten pes teď není v kafilérce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:08
- Nahlásit
Psíček
Je to snadné, ten veterinář měl zajít na policii a podat TO pro podezření z trestného činu týrání zvířat nejspíš asi ....
Možná by si lidé začali dávat větší pozor, kdyby se v Blesku, na Nově apod občas dozvěděli, že někdo něco taky za takový skutek vyfasoval
máte pravdu pane.
a tady taky....
Ale jistě, takhle je to pohodlnější.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:11
- Nahlásit
enri
nevím proč se vztekáš. Pokud si pořídí dalšího psa a bude vychovaný, tak budeme všichni určitě jen rádi, ale pokud to dopadne zase takhle, tak to jsou ...... no škoda mluvit!
|