| Autor |
Zpráva |
enri
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 14:39
- Nahlásit
moll
na vlastní oči
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 18:24
- Nahlásit
Nechci být nepatřičně jedovatá, ale ... pes, který občas pokouše tchýni, mi nepřipadá až tak k zahození!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 18:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Nechci být nepatřičně jedovatá, ale ... pes, který občas pokouše tchýni, mi nepřipadá až tak k zahození!
nechci nějak nabádat..ale co dát inzerát k darování s dovětkem o pokousané tchýni?? je dost možný,že zájem bude obrovský
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 19:32
- Nahlásit
davidkova renata
co dát inzerát k darování s dovětkem o pokousané tchýni?? je dost možný,že zájem bude obrovský
A co teprve zmínka o zakousnutém bývalém manželovi!? To bych si ho snad vzala sama, broučka roztomilýho, užitečnýho.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 20:23
- Nahlásit
Vlčáčková
co teprve zmínka o zakousnutém bývalém manželovi!? To bych si ho snad vzala sama, broučka roztomilýho, užitečnýho.
vid???? že se ten mazlik nevyskyt dřív!!! ..moh mi ušetřit spoustu starostí a nepříjemností
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:34
- Nahlásit
davidkova renata
A peněz!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:35
- Nahlásit
Vlčáčková
A peněz!
mi to vůůůůůůůůůůůůbec nepřipomínej
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:35
- Nahlásit
Psíček
Je.
A co?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:37
- Nahlásit
davidkova renata
Ale mělo to tu výhodu, že teď zase pro změnu náramně vycházím s bývalou tchýní! Ty peníze jsem dala jí, jak chtěli, a ona si za to koupila nádhernou chalupu a je spokojená a já k ní občas zajedu a ona mi uvaří dobrůtky a dá dortíček ... Hmmm.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 00:12
- Nahlásit
Psíček
To ano. Já například mám doma tři drzé psy a aby toho nebylo málo, tady mám Psíčka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 11:13
- Nahlásit
Psíček
Myslíš sebe, brouku?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 11:46
- Nahlásit
Psíček
Tak jestli si myslíš, Hafane, že mě rozhodíš ... tak na to jsi moc slabý odvárek mojí drahé matinky. Nech si ty kecy na koledu. Nebo chceš, abych Ti zase napsala, že jsi hajzlík? Tentokrát zcela adresně a opravdu Tobě?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 12:13
- Nahlásit
Psíček
Ale může. Jenže nevíš jak. Blbé, co?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 14:12
- Nahlásit
Psíček
Býlý?
Copa je to za slovíčko?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 15:48
- Nahlásit
Psíček
Dostal jsi mě, Hafušo. Tohle slovo neznám.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 18:33
- Nahlásit
a jak je to dál se psem? je na obzoru nějaké racionální řešení?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 06:53
- Nahlásit
Psíček
no jo - dovedu si představit ....já právě měla na musli (podle vzoru vločky s hrozinkama) řešení, které by zachovalo při životě psa i jeho páníky - třeba nějaký interface mezi psím a lidským mozkem... v sousední vesnici chtějí utratit 2-letého tosáka, že kouše rodinu......pořád stejné problémy, lidi jsou nenapravitelní
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:02
- Nahlásit
moll
hele, já se zeptám mamky jestli by toho tosáka nechtěla, můžeš mi o něm něco poslat so mejlu? Oni jsou s Eminou moc spokojení i když je jaká je, pro mě to není, ale kdyby se s ním dalo pracovat tak bych si ho vzala do parády.
apbt@apbt.cz, kdyžtak mi o něm něco napiš.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:03
- Nahlásit
Psíček
lidé obecně ty znalosti nemají
jo - to máš pravdu - někdy se ani nestačím divit, co všechno lidi neví - úplně základní věci. a proto si myslím, že základ práce se psy by se měl přenést do práce s lidmi - ale změnit pohled a chápání některých lidí ve vztahu ke psům je úkol nadlidský
|
moll
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:05
- Nahlásit
Mucholabka
jooo - zatím to mám jen od našeho veta, kterého si dopředu objednávali na utracení "za pár dní" - poptám se a dám vědět. podle dosavadních informací je to rodina co postavila novostavbu a pořídili si k ní zdobného psa, aniž by věděli že pes se nejen krmí, ale i vychovává a pod.
určo dám vědět.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 15:25
- Nahlásit
vy tu zapominate na jednu dulezitou vec: utracenim nic nekonci, prave naopak zacina. na vsech prednich kynologickych forech se muzeme docist, ze po uspani pejsek poslan je za duhovy most, kde si hraje s dalsimi pejsky a vsichni se tam maji moc radi! pokud svemu pejskovi toto nechcete doprat, nemohu vas nazvat jinak nez SOBCI!
|
enri
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 09:28
- Nahlásit
Pro psa hledají údajně nový domov.
|
enri
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:13
- Nahlásit
Pes byl včera utracen
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:17
- Nahlásit
enri
a předpokládám že si hned jedou pro nového bez pp levně co bude "v pořádku a nebude to debil"....
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:18
- Nahlásit
enri
Veterinar ktory utratil zdrave zviera, ten musi byt vynimocne odolny.
Tak a mozeme sa vsetci tesit nie? Problem je vyrieseny, a rodina bude teraz zit stastne az do smrti.
Ja du blejt.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:19
- Nahlásit
Mika
ja bych spis rek, ze je vyjimecne rozumny.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:20
- Nahlásit
Mika
ani nemyslím..dělá se to a spousta vetů to sama navrhne je to divný,ale spousta vetů šla na veterinu z jinejch důvodů než je láska ke zvířatům
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:34
- Nahlásit
Ach jo a tak to vždycky končí... Pes, který by si mohl v klídku žít musí být utracen, protože majitelé ho nejsou schopni vychovat smutné
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:36
- Nahlásit
A co jiného měl ten veterinář udělat? Čekat až pes někoho pokouše doopravdy nebo až ho majitel někde tajně odkrágluje, nebio ho hodí do kotce a bude mu podávat krmení lopatou? Nebo si ho měl ten veterinář z lásky ke zvířátkům nechat a rozšířit tak svůj vozový park nepřizpůsobitelných?
|
enri
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 11:22
- Nahlásit
Právě že to došlo až k tomu, že pokousal "doopravdy". Je z toho spousta stehů a tlak rodiny to "řešit". A nic si nenamlouvejme, takový pes je neumístitelný. Jsou plné útulky normálních psů co hledají rodinu. Nechci nikoho obhajovat a veterináři vám v tomto případě psa utratí bez problémů. Není to první o kterém vím.
|