| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 00:22
- Nahlásit
Fifi
i nejen kapříka
Morgánek VN8 v dorostu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 06:57
- Nahlásit
Ebony
krasavec elegantní.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:37
- Nahlásit
Zdravím vás, tak jsem nahrála fotky z výletu na šumavu tak dovolte, abych se pochlubila:
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:38
- Nahlásit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:58
- Nahlásit
Ebony
Pan celebrita se teda docela uz povytahnul! Gratuluju!
terka_devil666
woe. krysapes. to rikam furt. Ikdyz tady vypada trochu aj jako nutrije.
Ale ne, je to fesak, stihlouckej, hezouckej! tady mu to sekne fest. Jen teda nevypada na tech 70 cm KV, dle fotek.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 21:06
- Nahlásit
Fifi
Však až se uvidíme, přeměříš si ho
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 21:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
terka_devil666
přeměříš si ho
Bezva, pasmo mam po ruce stale, jen uz vim, ze se Bajitku libit nebude, ty se libi Klaudik, protoze je mensi a ma kratsi brcko!! brcko cmuchaci! (zatim).
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 21:21
- Nahlásit
Fifi
jen uz vim, ze se Bajitku libit nebude, ty se libi Klaudik, protoze je mensi a ma kratsi brco (zatim).
tak prcek má sice brčko o něco delší, ale o to lepší s ním dělá mávance To Klaudíkovi jde asi hůř
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 08:56
- Nahlásit
Fifi
jo, už je ho kus, a je moc povedenej
a ještě jedna s Xorou
Sofinka
Pleška s maminkou Agátou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 10:17
- Nahlásit
Ebony
čéče,koho mi jen, to první zvířátko ,připomíná?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 10:18
- Nahlásit
terka_devil666
To Klaudíkovi jde asi hůř
Klauník je klasickej boxer,vrtí celým Klauníkem.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 10:26
- Nahlásit
jablunka
Klauník je klasickej boxer,vrtí celým Klauníkem
to je pak pořádná komunikace
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 23:00 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Ebony
Celebrita ma ten hezkej kukuc, co se mi u NO libi. No a jak jste dopadli jinak? Pleska, Sofinka, Xora - prd vim, jak na klubovce..
A hele, jdu zase skemrat, nevite nekdo o novym domovu pro Sunny? Fenule ala chihuahua, nizoucka, moc mila. Privezena do Skrivan z Ostravy v dubnu, brezi, stenata jeji jsou uz davno pryc. Ale opet se znelibila Orince, takze jsou tam drobny putky mezi nima - bylo by skvely, kdyby jedna nebo druha odesla do novyho domova. Foto jeste s ceckama, ale nyni to je uz stihlous a primerene akcni libiva fenule - novy fota budou jen, co se tam mathea zase dostane vyfotit dalsi uzasny fotky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 23:28
- Nahlásit
A sem nepozdravila ani, protoze se zrovna loucim. Mlady jeblonovy preju zitra peknou oslavu a ostatnim poslu energiji, jen co ji nastradam.
A na dobrou noc novy druhy z Bornea, nejak me zabicka (hledej v pozici za 5 trictvrtenatri) zaujala vic, nez potfora pulmetrova. Klidnou noc vsem lidem dobre vule.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:23
- Nahlásit
all
po sto letech jsem zase nakoukla, na fore o stahovacich se vydesila a povzdechla si, a zas jdu... tra v zime bude casu na kecani vic... i kdyz jak tu ted nejsem, tak ani nevim, jestli jeste bude s kym...
toz si nechte darit vsici!
Fifi
na klubovce byli vsici Eboniný úžasní, ze všech nej ale Morgánek! a už se připravuje výběr foto...
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:49
- Nahlásit
Ahojte všichni, chci se vás zeptat na PP u psa. Tomu mojemu hříběti bude pět měsíců a stále nám průkaz původu nepřišel. Je běžný, že to trvá takovou dobu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:54
- Nahlásit
terka_devil666
Ahojte všichni,
Tady se zdravime slusne, cilize Xindl vespolek!
Je běžný, že to trvá takovou dobu?
Zalezi na rychlosti plemenny knihy a taky na tom, zda chovatel/ka odeslala vsechny podklady atd. U nekterych plemen to trva dyl, takze dostanou PP treba na pul roce, ja posilala PP stendum v necelych 3 mesicich. Jestli mas nejaky pochybnosti, kontaktuj chovatelku a zeptej se ji - ta to bude vedet nejlip, kde to vazne
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:06
- Nahlásit
takze se opravuji Xindl vespolek!
chovatelce jsem napsala, ale zatím žádná odpověď, tak jsem se jen chtěla poptat...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:22
- Nahlásit
Zdar xindlice
chčije a chčije,asi se počasí koukalo včera "Na samotě u lesa"
Mám dnes slabý magneto!!!spala jsem do 8.20...to se mi nestalo posledních sto let!!
terka_devil666
Pokud chovatelka nereaguje..zavolala bych slavné poradkyni..stejně žádost pozdržela ona.
Ale neboj, mě přišli taky teprve včera a to maj prckouni dneska 4 měsíce....
Fifi
Jsi blázen a brr teta,takovýhle nohatý brčko sem strkat.Je mi blivno a odnese to pavouk sekáč,co už od rána trůní na zácloně v ložnici...du na něj!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 14:25
- Nahlásit
Eire
Je mi blivno a odnese to pavouk sekáč,
Ho poblijes?
Sekace nech prelezt na ruku a vynes ven, ale bud nezna, ony se jim ty nozky lehce utrhnou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 23:32 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
pěkný večer
Fifi
Ebony
tak s rozbroji ve smečce jsme ve stádiu, kdy Mája zavrčí, já zavrčim a Mája toho nechá. Jen musim vymyslet jak jí vrátit náladu, tak jdu pro radu
Kdybych s ní začala malinko běhat (je to pro mě jeden z nejnepříjemnějších druhů pohybu, tak jenom maličko ), můžu brát i Bebinku, která by to potřebovala , nebo to má být radši opravdu jen pro nás dvě?
Já jsem totiž zvyklá dělat se všema, baví mě mít kolem sebe chumel psů, jednomu hodim, druhýho přivolám, třetího pohladim, čtvrtýho si sundám z nohavice (štěně)
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:18 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Nedělní xindl vespolek
Fifi
Ho poblijes?
Blbá a škodolibá seš sestro xindlice,fujky fuj.
Babouk pravil,že nikam nejde a sedí na místečku do teď.Evidentně někde o nožku už přišel a u nás se oléčuje a relaxuje.
Tedy zatím,dokud ho neodhalí Žany.Ale ten má jiné starosti momentálně...
A ještě přidávám jednu fotku z Yokonu.
Pobývá tam kamarádka a prožívá roční dobrodrůžo s mědvědama,vlkama a bizonama...pohádka.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 19:14
- Nahlásit
..a zejtra pondeli, ble.
Ksindlik vespolek.
Krasnej kous kous vylet s Matheou, nacerpaly jsme energosku, zlataci sou fakt drajvovi, zvlast Bublinka, ta v tom rijnu ZM vysmrkne jak prd, esli panicka ji stopicky udela.
Bajitko melo noc vasni - srackovych, bohuzel. Toz co dve hodky ji poustet ven. Ted se na dijetu klasickou varenou tvarila dost nasrate - ze proc maj ostatni syrovy a ja varenou rejzi, mrkev a kureci? Asi bude zitra zase cajk.
kachna_
tak s rozbroji ve smečce jsme ve stádiu, kdy Mája zavrčí, já zavrčim a Mája toho nechá.
Kdyz ja porad nerozumim tomu, kdy teda vrci - prijdes se vsema z venku? nekoho vita?
Kdybych s ní začala malinko běhat (je to pro mě jeden z nejnepříjemnějších druhů pohybu, tak jenom maličko ), můžu brát i Bebinku, která by to potřebovala , nebo to má být radši opravdu jen pro nás dvě?
To si zase musis posoudit sama, ja vas osobne nevidela Nektery fene to prospeje, ze si tapka s panickou a zbytek je doma, jina pak muze delat vetsi ofrky po navratu domu na ostatni - sem ti ale hodne poradila, vid
Ja teda beru feny prubezne jak ve dvojicich, tak samostatne, dle situace. Jedinej, kdo se hrdopysi a dela tlaky je prave neurotickej Kremyl, ktera kdyz zustane doma - tak je nasrana na druhy cuby, ze byly se mnou. Po navratu a vypusteni z vybehu je obcas zarlivacky vocmuchava, na hrbete kartac a tvari se jak pi.a - staci houknout, pripomenout ji dudana a je klid.
A kdyz jde solo, tak je zase pri navratu dulezita a "vysira" na ostatni, ze byla se mnou, hec hec. Si nevyberes. Vetsinou az se emoce jeji zklidni (jina fena ze smecky to tak neresi) - tak dokrmuju pickutky z kapsy - vsecky tesne vedle sebe a davam do zobacku. Mozna to zni hroziveji, nez to u nas je. Ja to moc neresim, az kdyz vidim, ze se fakt Kremyl pizduchuje na ostatni. Ona je takova zvlastni, sva, divna.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 22:30
- Nahlásit
Fifi
kdy teda vrci
čoveče, my to teď řešili a ona tam už žádná jednoznačná situace, která to spouští není. Tu po návratu z procházky jsme odstranili (ten náš expert napadal Besku poté, co jsme všichni přišli z procházky)
sem ti ale hodne poradila, vid
a víš, že jo? občas potřebuju nakopnout, že nemám hledat složitostě, kde nejsou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 13:43
- Nahlásit
Zdravím xindl spolek dam
Sem živá, zdravá a hlavně zpět z chaty, kde to bylo moooc fajné a ráda bych si pobyt prodloužila, ale nešlo to
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:37
- Nahlásit
Xindl vespolek přeji, tak jen aby řeč nestála tak prcek má na 4,5 měsíce 35kg kohout jsem neměřila. Naše paní veterinářky ho dnes mazlily s takovou razancí, že prcek skoro předl blahem a nastavoval se jak hérečka Zuby padaj jak o život a rostou nové, žvýkání všeho pokračuje...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 19:23
- Nahlásit
Ksindl vespolek.
Eire
Tedy zatím,dokud ho neodhalí Žany
Na ty pabouky bacha. Vybuch bude v pet.
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/210171-muz -se-popalil-pri-explozi-kdyz-zabijel-pavouka.html
terka_devil666
prcek má na 4,5 měsíce 35kg kohout jsem neměřila.
Taky bych radsi prestala merit. Delej mu na futrech zarezy, at mas pak na co s tim metrovym habanem vzpominat. Btw - kolik meri nejvyssi iw v kohoutu? - zhruba asi?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 19:34
- Nahlásit
Krásný ksindl večer přeju
Zcela netradičně nestíhám ,zítra začíná školní rok,tak se pokouším najít dětem nějaký slušný oblečení co jim ještě je a celý prázdniny ho nepotřebovaly.
Už se těším,až se zas zaběhnem a bude klídek.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 19:38
- Nahlásit
Zdravím xindl spolek dam
jablunka
Už se těším,až se zas zaběhnem a bude klídek.
já taky a moc .... zatím je to tu jak v blázinci
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 19:41
- Nahlásit
brut
.. zatím je to tu jak v blázinci
Tady taky,navíc Terka nastupuje do nové školy až do HK,tak je nervní a já z ní taky.
|