Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 12:51
- Nahlásit

jablunka
Ještě jednou díky moc za návštěvu! Bylo to úžasný a až pojedete s krásnou a nádhernou Demi Můrkou, budem se na Vás těšit ještě o něco víc.. Hlavně vemte děti! Udělali jste mi tou chvilkou velikou radost, ještě větší měl ale Claudy

Teď jsem nechala prcka prát se s kuřecím stehnem, protože má neustále potřebu hrozně hltat..prospělu mu to, začal kousat a pracoval velmi soustředěně později nahodím video..a až lohnu dole myš, tak udělám i fotky

Eire
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 14:45
- Nahlásit

Xindl vespolek

Dnes je divný den.
Ráno jsem vezla Šarýho k dochtorovi,vůbec se mu nechtělo tahat do kopce a pak asi kilometr před opravnou mi začal dýmit do kabiny.Zastavila jsem,Žany se vrátil,v motoru nic,pod autem taky nic,tak vypl klimu a pomalu jsem dojela.Opravář se tvářil neurčitě,že k hledání kde se ztrácí proud má hledat,odkud to čudí...myslím,že zavolá,že máme vypravit funus.

Tak jsem jela druhým autem do lesa na houby.Ty víkendoví maniaci tam nechali jen jedůvky,hořčáky,zbytek vysbírali,hladoleti.
Tak jsem se procházela a užívala si vůně lesa a semotamo jsem přece jen zakopla o jedlou houbu.Ale pořád mě křižovala cestu hlučná rodinka...slejně jsem našla praváka v mlází velkej jak talíř.Tak jsem si poskočila,že polífka bude a nabrala jsem směr autí,tak se škrábu na kopeček a slyším"ne dovolenou jsme vám paní vápeníková převedli na další měsíc,jo ,ano ,jistě,pěkný den."crrr"kurva Lojzo a kde ty mašiny teda čučej!!!"vylezu na ten kopeček a pode mnou dřepí manažer s founem na uchu,manažeruje a se*e!
Já se lekla,on se lek a zablekotal"nedívejte se paní,pardon,běžte jinam,nashledanou"
odvětila jsem čest práci a obklikou dokvapčila k autu.Dneska rači už nic nedělám,nikam nejdu...hotovej pátek 13týho

Mathea
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 18:33
- Nahlásit

Učíme se rozmělňovat potravu..
http://www.youtube.com/watch?v=IsNnpLC2ftE

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 18:54
- Nahlásit

Mathea
To je nunanek, proste, clovek by ho nejradeji ukradnul. Hezky s tim zapasi, jen at trenuje celiste.

Eire
manažeruje a se*e!
Nebyl cas ztracet cas! Cas jsou penize! A este, abys na nej koukala, hola rit jak hola rit.
Dneska rači už nic nedělám,nikam nejdu...
Sem na tom stejne, este navic umrel znamej (na jednu stranu vysvobozeni, ale chybi, chybi ), v patek ma pohreb. Nesnasim pohrby, ale jit tam musim.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:12
- Nahlásit

Skoda, ze fotak je vybitej. Kremylek(rtw 45 kg) ojizdi Agatu (perdel 23 kg). Nozisky se ji klepouu, ma je pod tou vahou rozjety, ale slastne drzi a chechta se.

A jen tak, jeden pekny konik.

miisha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 13:00
- Nahlásit

cau prijde nas pozdravit novy clen chlupac s chlupatym chrtem

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 13:39
- Nahlásit

zkouším vložit obrázek, tak se mnou buďtě trpěliví

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 13:40
- Nahlásit

tak se konečně povedlo, tady máte prcka, když sme vejletili v Častolovicích.

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:46 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Mathea

Týýjo,to je krasavec.Škoda,že ho krmíš syrovým masem,bude zlej

Fifi

Kremylek(rtw 45 kg) ojizdi Agatu (perdel 23 kg). Nozisky se ji klepouu, ma je pod tou vahou rozjety, ale slastne drzi a chechta se.

Upa to vidím,máš doma pěknej hambinec
Ale chápu to,si představ Matheataky,páč za to můžete vinnou nerozdílnou,jsem myslela,že Agátu Babu zakousne a ono prd. Lezbit chtěj,hlavně Babůů a vydává u toho hrdelní ryk o kterým jsme neměli tucha.

terka_devil666

Blahoželám k vložení fotočky!!
Ty bláho kopytník krásnej,sice s krysím vocáskem,ale za půl roku z něj bude koník jak tudle dávala foto fifijová.

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 17:13
- Nahlásit

Ty bláho kopytník krásnej,sice s krysím vocáskem,ale za půl roku z něj bude koník jak tudle dávala foto fifijová.
nojo to asi bude, však už se těším, jen zbytek domu se obává o své postavení

Jinak všem přeji krásný týden, zítra ráno nasedáme s prckem do krabičky od sirek a vyrazíme směr Šumava.Jen kdyby se chtělo počasí umoudřit.

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 17:37
- Nahlásit

Eire
Týýjo,to je krasavec.Škoda,že ho krmíš syrovým masem,bude zlej
Diky No uz je ted! Hrdelne vyje, kdyz odejdu a pri nevratu me samou krvelacnosti chce sezrat a furt spi u me, aby kdyz se budu chtit hnout, me mohl zakousnout..

Ja nic vo zadny Agatce nevim!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 18:09
- Nahlásit

terka_devil666
zítra ráno nasedáme s prckem do krabičky od sirek
Tak hlavne, at vam klapne pocasi, zatim je to dost naprd.

Eire
že ho krmíš syrovým masem,bude zlej
jaky bude?? Uz JE! Zakousnul mi nohavice, ruce a batoha, zkousel to pak okecavat tim svym nevinnym kukucem, ale ja mu na to neskocila!
Lezbit chtěj,hlavně Babůů a vydává u toho hrdelní ryk o kterým jsme neměli tucha.
U vas se taky hara? To je radosti, coz? Babuuu je kdo? V tom mam chaos, pouzivej nicky psu, ktery zname.

Hele, jak me jebla ta vosa, porad tam mam docela slusnej flek cervenej pres pul lejtka. Maticka me desila borelkou, ale vosy snad borelku neprenasej, ne? Si myslim, ze to je spis bezna mirna alergicka reakce.

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:29
- Nahlásit

Trhaaac
az vas tim zacnu prudit, tak reknete
http://www.youtube.com/watch?v=rQCeFGxYtyg

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:06
- Nahlásit

Fifi

jak me jebla ta vosa,

To je alergická reakce,borelka opravdu těžko

Mathea

Demoliční četa o jednom muži.Škoda,že ho okradli o proutek

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:11
- Nahlásit

Eire
Škoda,že ho okradli o proutek
Vid. Taky mi u nej chybi, musi se pri vitani kroutit jak bajadera v pulce psa a navic nezjistej, jak moc vysoky bude.

To je alergická reakce
Sem si to uz taky dohledala. Aspon mam argument na maticku alias cernou kroniku.

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:38
- Nahlásit

Asik mě v hledání štěnda v ruských zemích štrejchne.
Poslouchám tohle http://www.youtube.com/watch?v=BrUjAz4Kh5A&feature =related
A vzpomínám na hrdinské činy bohatýra Ijii Muromce a jeho kobylky Barušky Kosmatušky.Safra někde jsem ty ruské byliny stěhováním ztratila

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:56
- Nahlásit

Eire
A proc to musi byt echt z ruska? sem narazila treba na tohle - ahojkam nerozumim, ale aspon delaj rtg.. http://www.chowdream.de/news_e.html

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:18
- Nahlásit

Fifi

Dík za odkaz,ale právě na otci vidíš,proč z ruska a matka club Royal...pár importů tady bylo a nic moc,jak typově a jeden dotáhl kryptochismus,mám jednoho potomka doma.Rusové svého času ,když čau upadal a nebyl(snad nikdy nebude)módním plemenem zkoupili to nej z dost zemí.A teď se to úročí,jasně i tam se musí vybírat,fert mě mrzí ta černá mrňka s Litvy.Ale kdo si počká,ten se dočká.Nemusím mít vše teď hned

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:20
- Nahlásit

Eire
ale právě na otci vidíš,proč z ruska
Nevidim, jim nerozumim. Ale jiste mas prosmejdino vse dostupny. Tak bylino Kosmatusko pokracuj v hledani, jak rikas, kdo si pocka....

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:39
- Nahlásit

Fifi

To nevadí i tak díkyZrovna dneska jsem na Tebe myslela,při poslední vakcinaći Blacka jsme v čekárně narazili na neštastné majitele malé rotvičky,kterou do ordinace nesli,nechodila ,věk cca 4 měsíce.Dnes mi byl doktor doma vakcinovat smečku ,poslechnout srdíčka a táák.Tak jsem byla za Kelišku..tak měla zauzlení střev,operace a za 48 hodin OK.Majitelé ji sypali jen grancle a prd ho,asi právě proto.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:43
- Nahlásit

Eire
tak měla zauzlení střev,operace a za 48 hodin OK
Ty vago, chudak mala rotvicka, snad bude ok. Se ji zauzlily jen tak, po granclich? zadnej cizi predmet? To je zvlastni, ale stat se to muze. Cubkam se streva nezauzli ani po zradle (tuk tuk tuk) a jejich lesbi show, dneska to bylo obzvlast vydatny.

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:49
- Nahlásit

Fifi
jejich lesbi show, dneska to bylo obzvlast vydatny.

Fuj paní,si nedáte pokoj.

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:38
- Nahlásit

Xindl den ve spolek
Včerejšek byl velmi záživný,chytila sem úžasnej bliPapačkosrací bacílek,myslela sem si že asi umřu na ajnclíku a budu ho mít jako náhrobní kámen.:madneska už je mi trochu lépjeji,páč mě manžel velmi opečovával a v devět večer,když sem dostala hlad,mi dojel až do G.Jeníkova pro nejlepčejší česneču pot sluncem.
Brůs už to má za 1 den,zítra kolem 16:00 na něj myslete.
A du konečně něco dělat,jeden den nucené nečinnosti mi stačil.Papapapapapapa

Mathea
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:50
- Nahlásit

Predevčírem večer jsem tu ležele na posteli se všema třema degénkama a Balošovi jsem řekla, že ho nesnáším za to, jak se k malýmu chová, že ho teď nepovažuju za svýho hodnýho pejska, mamánka, ale za zlýho hnusnýho strejdu, kterej je ošklivej na malý štěně... od včerejšího rána si s malým hraje i doma, vrkne na něj jen občas a to důvodně a je to čím dál tím lepší... Buďto mám děsně vnímavýho psa, nebo, což je pravděpodobnější, konečně pochopil, že s malým může bejt vlastně děsná prdel..

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 16:22
- Nahlásit

jablunka

chytila sem úžasnej bliPapačkosrací bacílek

Ups

Na Brůse budu myslet,to je jasný...a má po ptákách.

Mathea

Buďto mám děsně vnímavýho psa, nebo, což je pravděpodobnější, konečně pochopil, že s malým může bejt vlastně děsná prdel..

Nebo vobojí,je to vypočítavej sameček,na to nezapomínej..

Myslíte,když auto slyší,že je už na prt a půjde k prodeji začne poslouchat a sloužit??
A nebo jak jsem jela k opraváři ,tak sčudnul v motorový časti zase kus izolace,co tam vyhryzaly kuny.Páč Žany jak jel za mnou,tak říkal,že z ničeho nic mi něco blaflo pod autem,mě se po chvíli začoudila kabina a pak nic,klid a mír.Jezdí tahá a dnes jak čekal v lese až přijdu s Ančí a Isabou,tak dokonce vrtěl výfukem..Tak má Šary odklad prodeje do jara...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:16
- Nahlásit

Rrrammštajn xindl ve spolek

Eire

mám prosbičku. Tys asi zamkla povodňovou fóru, žejo? Prosím, prosím, nedalo by se tam grejhaundovi napsat, že to je nedoromění?? Že ta moje reakce byla myšlena, že člověk jako má právě vztek na tu situaci, že ty lidi jsou zas po týdnu pod vodou. Ne na to co tam dávala??? Jestli by to prooosim nešlo. Díky.

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:16
- Nahlásit

já už toho přechytralýho Johna nemůžu ani cítit.....My pořád chráníme přírodu, než aby jsme chránili lidi, pro koho tady ta příroda bude, až tu nebudou lidi? Ku.va ty ......, přírodě se sakra uleví, až tady lidi nebudou!
Bože ten mě zase vytočil

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:23
- Nahlásit

PetraK
Hele,jestli chceš grejhaundovi za každou cenu vysvětlit jak to bylo myšleno,tak jí to písni do SZ tady... ,je to Magda.

Eire
,tak dokonce vrtěl výfukem..
Uplně sem si to představila a lehla smíchy.

Ebony
Bože ten mě zase vytočil
Klíd,on byl vždycky chytrej a to nezměníš.

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:24
- Nahlásit

PetraK

Zamkla a bohužel před tím,než jsem stihla odeslat vysvětlující příspěvek.

EbonyEbonyEbony

nešlo by na chvíli odemknout povodňový téma??Díky

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:26
- Nahlásit

Eire
nešlo by na chvíli odemknout povodňový téma??Díky
odemčeno, ale to by ti mělo jít, když je tvoje

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání