Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 01:27
- Nahlásit

Fifi
Tak to asi zabloudime
To nebude zadna zmena

I ja se na Vas vsecko desne tesim, nakonec z toho bude cz-pes party
Mejte seeeeeee

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 09:27
- Nahlásit

Pokud mi to hovado nezaslapne Bajušitko
No ja bych se toho nebala, Bajuška je rychlonožka, ta prchne. Hříbě je slušný neohrabanec po paničce
jak byl ten zrzavej smeták milý učenlivý a milující štěně, tak puboš byl hroznej, na zabití, odstřelení, vraždu.
No jestli mě bude štvát, zakážu mu líbat se s kozama!

miisha
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:51
- Nahlásit

tož co to je za morálku totok?? nikdo nic nepíše, není nic nového, nic ke sdílení? my sundáváme střechu, manuální práce mě zmáhá, přiznám to...se to nezdá, ale makat celej den rukama je unavující ale na cvičák jsem se dnes ještě doplazila ))

Eire
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 08:35
- Nahlásit

terka_devil666

No jestli mě bude štvát, zakážu mu líbat se s kozama!

Správně,to je správná a účinná výchova žříbátka
Jo a na Konopiště nejedu,jsem si uvědomila,že jsem zapoměla odepsat na majlíka.

miisha

tož co to je za morálku totok??

Tak xindl spolek se schází naživo na táboře u fifijovky a Mathey a taky málo času a moc práce a rekreace,sama to vidíš na sobě

Pěkný xindl pondělek

miisha
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 09:01
- Nahlásit

Eire
jakej tabor? Fifijova!! a nas nepozves! budu si stezovat u nejvyssiho. Ebonyyy!!

miisha
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 08:55
- Nahlásit

makate? makame... ale nechce se nam!

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 11:32
- Nahlásit

miisha
jen si stežuj, taky na žádnej tábor nejedu...

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:11
- Nahlásit

xindl vespolek
Vůbec nic nestíhám,tyhle prázdiny jsou mírně hektické.
Táborovej srázek byl prýma,škoda že nebylo víc času a Fifijovou zabiju kladivem do hlavy za nápad navštívit útulek!!!!

Ale konečně vám oficiálně přdstavím náš nový brzký přírustek do rodiny....je to Haidee z CHS OD IVETY,za čtyři týdny by mohla být u nás,kde ji budeme říkat,jak jinak než Demi Moore(Můra).

Maminka Hely

A sestrička Fergi

A tady je toho víc.........URL

miisha
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 12:38
- Nahlásit

Ebony
vsak ja uz mam stan sbaleny, cutoru, celovku...jeste dalnicni znamku a muzu vyrazit smer Holomoooc

Eire
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:45
- Nahlásit

jablunka

,za čtyři týdny by mohla být u nás,kde ji budeme říkat,jak jinak než Demi Moore(Můra).

Ještě jednou gratulejšn!!

miisha
Ebony

Taky nejedu na tábor,jen udělám přepadofku,zda dodržují xindl morálku,babajzny jedny

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:54
- Nahlásit

Eire
,jen udělám přepadofku,zda dodržují xindl morálku,babajzny jedny

Dneska jsem udělala jednu telefonickou a jsou nevytopený.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:59
- Nahlásit

Zdravím xindl spolek

Jen prolítávám mezi různým popojížděním, vyřizováním a hlavně staráním se o tetu ( 300km vzdálenou), která se rozhodla definitivně vše vzdát a odejít na věčnost ( jenže při tom bouří půl mý rodiny a harantííí jsou z toho úplně hotový)

Tak tu buďte hodný a já se zase nějak objevím

Eire
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 15:24
- Nahlásit

Xindl vespolek

Mám vyřídit od Fifi ,že ve Skřivanech je mladá cca 2letá fenečka mopsíka.Bez PP samo.Potřebuje nutně domov a mazlení,prý je to děsná mazlivka.Fotky budou později,až ji Mathea blikne...tak rozhoďte sítě.

A tadyk něco pro parádivky http://ona.idnes.cz/novy-modni-hit-britska-umelkyn e-predstavila-rasy-z-musich-nozicek-1dc-/krasa.asp ?c=A100806_130843_krasa_lf

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:21
- Nahlásit

Eire
Mám vyřídit od Fifi ,že ve Skřivanech je mladá cca 2letá fenečka mopsíka.Bez PP samo.
Uš mi to volala,zrovna sem seděla tatérovi pod jehlou.
Ale snad se pro ní někdo brzo najde.

miisha
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 20:02
- Nahlásit

Eire
A tadyk něco pro parádivky
ty voe tak je to bio, to je original

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:32
- Nahlásit

jablunka
Demi Moore(Můra).

JÁÁÁÁÁÁBLOŇKOOOOOOOOOOOO JÁÁÁÁBLOŇKOOOO

GRATULUJU Z PLNEJCH PLIC A CELÝHO OSRDÍ

p.s.- vypadá.... dost nasratě na tej první fotce, asi jako Rufůsek, když má dobrou náladu

Brůce Welice dostane žinfárkt

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN! - to jen abych nezapomněla v návalu radosti.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 08:40
- Nahlásit

PetraK
GRATULUJU Z PLNEJCH PLIC A CELÝHO OSRDÍ
Mockrát děkuju.
vypadá.... dost nasratě na tej první fotce, asi jako Rufůsek, když má dobrou náladu

Njn,prostě placatej rypáček.
Brůce Welice dostane žinfárkt

No doufám,že né,páč to děláme hlavně kvůlivá němu,aby furt nesmutnil.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 08:52
- Nahlásit

jablunka
Přeju ať je Brůce Willice šťasten velice a gratuluju. Jestli bude podobná sestřičce tak to bude krasavice inteligentní už od pohledu
Brůs Wilis a Demi Můrová budou určitě skvělá dvojka

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 09:15
- Nahlásit

kachna_
Přeju ať je Brůce Willice šťasten velice a gratuluju. Jestli bude podobná sestřičce tak to bude krasavice inteligentní už od pohledu
děkuju mockrát a kdyby se povedla po sestřičce,budeme nejšťastnější na světě,páč ta je exteriérově i povahou úplně senzační.
Brůs Wilis a Demi Můrová budou určitě skvělá dvojka
Jen doufám,že to nebude jak v hHolyvůdu a nebudou se chtít časem rozvádět!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 11:00
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Fůůůj, to máme hnusně...ani se mi nechce nic dělat, ale musííím

jablunka
Ale konečně vám oficiálně přdstavím náš nový brzký přírustek do rodiny....je to Haidee z CHS OD IVETY,za čtyři týdny by mohla být u nás,kde ji budeme říkat,jak jinak než Demi Moore(Můra).
jůůůůů, budete mít prcka ...tak mooooc gratuluju a hlavně vám i Můře přeju spoustu společných let a skvělých zážitků
Teda musím říct, že je nádherná ( nějak mi naskočilo "Bílý Bim, černé ucho")

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 19:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRAAAMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
jablunka
Njn,prostě placatej rypáček

budete mít doma živoučko, moooc živoučko
No doufám,že né

to bylo myšleno tak, že ho z ní šlehne, páč ho nenechá pořádně ani nadechnout na truchlení nebude čas
no a Pučmelouna taky flákne

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 23:55
- Nahlásit

PetraK
no a Pučmelouna taky flákne
Hovnooooooo!!!!! Z toho flákne brzo někoho z nás.........v životě jme doma neměli většího neurotika,ten pes je prostě magor a myslím,že klíďo můžeme prohlásit,že máme doma decibela č.2 se sklonem k sebevraždě.

Eire
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 09:29 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

jablunka

že máme doma decibela č.2 se sklonem k sebevraždě.

to co při pohledu do zrkadla ti problikává nad temenem hlavy je svatozář,víš to??

Jo a díky za inspiraci tetovací,po půl roce jsem vybrala motiv a v pondělí razím za dvorním tatérem.

Jinak na tábor za Fifi a Matheou jsem v pátek nejela.Malej Black dostal pěknou reakci po třetí vakcinaci.No co budu vyprávět,je to samečekale samotnýho jsem ho nechat nechtěla.A včera tak děsně pršelo a vlna se přesouvala i nad tábor ,tak jsem zbaběle zůstala doma.Tak jsem z flustrace ukuchtila guláš z divokej svině,4 nohavice štrůdlu,tvarohové šátečky....večer ještě cvičný výjezd k příbuzným k pokousanému beaglovi.

Zdar jak sviňa xindlice
A pro sváteční dopoledne jednu krásnou od Zuzky http://www.youtube.com/watch?v=BQnKMLDKi18&feature =related

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 09:46
- Nahlásit

Eire
to co při pohledu do zrkadla ti problikává nad temenem hlavy je svatozář,víš to??
čéče,nejsem si jistá,jestli už nejsem jenom otupělá.
Jo a díky za inspiraci tetovací,po půl roce jsem vybrala motiv a v pondělí razím za dvorním tatérem.
No sem zvědavá jako vopice.My razíme za chvilku znova,taxe moc těším.
Tak jsem z flustrace ukuchtila guláš z divokej svině,4 nohavice štrůdlu,tvarohové šátečky...
šiš,to nesmí číst Tom,nebo bude chtít,abych byla frustrovaná.
.večer ještě cvičný výjezd k příbuzným k pokousanému beaglovi.
Bože,gdo ho napadnul?

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 09:50
- Nahlásit

brut
tak mooooc gratuluju a hlavně vám i Můře přeju spoustu společných let a skvělých zážitků
zapoměla si tam napsat "velmi klidných a pohodových let",ale stejně ti díky.
Teda musím říct, že je nádherná ( nějak mi naskočilo "Bílý Bim, černé ucho")

No jo,je lostocnoučká a tfuj tfuj,depresivní ruskej film nebrat.

Eire
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 09:57
- Nahlásit

jablunka

to nesmí číst Tom,nebo bude chtít,abych byla frustrovaná.

Vokaž mu tetováž a pochopí,že flustrace,strach nejsou tvoji kamarádi,má smolíka...ale mám ještě 3 kilka divočáka v mrožáku,takže návštěva u nás to jistí.Pro Mauglího kujátko,co má slíbený...

Bože,gdo ho napadnul?

Nikdo neví,on je takový Houdini,kdyby nebyl máme ho už doma na dvorku.On snad odemkne i dozický zámek bez klíče..

A Jezevcovi přeji radost z kérky a bolest ať je očistná,jen jemně očistná..

brut
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:09
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včerejšek prosím neopakovat...... mladej na táboře u Sázavy, která pomalinku lezla nahoru,8 hod strachu a neustálého telefonování. Naštěstí se nikomu nic nestalo a celou situaci ustáli bez ztráty květinky. Ovšem moje nervy jaksi ne, protože ještě k tomu všemu mužskej vyrazil na vandr a měl celej den vypnutej mobil, takže sem nevěděla, kde je a jestli ho někde nepřekvapila velká voda... naštěstí se v noci ozval a tak jsem mohla alespoň na půl oka zdřímnout

jablunka
zapoměla si tam napsat "velmi klidných a pohodových let"
máš pravdu, sem sklerotik, se omlouvám a dodatečně přeju "velmi klidných, pohodových a hlavně dlouhých let"

No jo,je lostocnoučká
se těším na fota, až bude doma ...to bude pořádný torpédo

tfuj tfuj,depresivní ruskej film nebrat
sem neměla na mysli film, ale ten název... film nebrat, sem z něj měla noční můry hodně dlouho

Eire
Malej Black dostal pěknou reakci po třetí vakcinaci.No co budu vyprávět,je to sameček
chudák malej

A včera tak děsně pršelo a vlna se přesouvala i nad tábor ,tak jsem zbaběle zůstala doma.
dobře si udělala, nebylo o co stát

Tak jsem z flustrace ukuchtila guláš z divokej svině,4 nohavice štrůdlu,tvarohové šátečky....
hezkýýýýý, si byla moc pilná ... já z nervozity uděla jen jablečnej kompot, upekla bublaninu z rynglí, uvařila na dnešek oběd a upekla domácí chleba

Jezevec
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:11
- Nahlásit

Ahoj ďoučata !
Eire
Jabloň vaří 1.ligu, tagže je asi frostrovaná furt, asik tim sóžitim s Jezefcem, neni to žádná prdel se mnou....
prasátko beru, sice bych rodinku vyvez i bez něj, ale takle to je tak ňák silnější, to nutkání jet nach Lytomišl...
?
kérku schvaluju, di do toho, i bez očisty !
Já valim za hoďku a už se nemužu dočkat, až to do mne zapíchne...

Eire
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:22
- Nahlásit

Jezevec

Jabloň vaří 1.ligu, tagže je asi frostrovaná furt,

Nad tím se zamysli,chudák Jebloň,ale na druhou stranu možná ščasná Jebloň

kérku schvaluju, di do toho, i bez očisty !
Já valim za hoďku a už se nemužu dočkat, až to do mne zapíchne...

Jdu ,ale náš tatér to má dost nabitý..tak uvidím,kdy?!
Vopíchanej jezevec,to musí být pokoukáníčko

miisha
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:34
- Nahlásit

se tady vsichni rozhodlli se nechat potetovat neeee?! to ja donest tetovani dom, tak mam kufry pred barakem chcela sem jesterku na siji, tak mam psa a 2 kocky na krku a chlap to same plus me, tak musime byt ve vztazich tolerantni ze.... vylezlo nam slunicko aj dneska do konce... mame odkrytou strechu, jen zaplachtovanou, tak prezila to bez ujmy, nikde voda ani nenacurala.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání