| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 20:21
- Nahlásit
Ebony
jeeeezkovy voci, ja uz jsem to vzala ze ma rok, jsem to zaokrouhlila a zapomnela sem na narozky jak na smrt. No dostala melounaaa a pristi tyden budem vsichni 3 na dovci Tak jsem ted za krkavci panicku, coz? Drobenkam stejne tak preju uuuzasny 1. rok
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 15:41
- Nahlásit
Ebony
miisha
Dodatečné potřesení tlapkou a přání všeho nej...Ale ,že to letí,už maj prckouni rok!
Jinak pěkné ksindl odpoledne všem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 19:47
- Nahlásit
Ksindl vespolek.
Twe, splachnete me nekdo jako toho pana toboganem a lijavcem!!To se fakt uz neda, uzeh, upal, alergie, sucho, hnus!! Sadlo se pomalu roztejka, kudy chodi, tudy masti, jen smejdi perdeli sou spokojeny a bjehavy!
Ebony
miisha
Taky dodatecne gratuliren, at rostou drobeny do krasy a sikovnosti a hlavne, at sou zdravy!
naší Ájence (brabantík) se udělaly v tlamě bradavice, samozřejmě vet by to hned řezal
Ja mela zkusenost jen s papilomem u mladyho rtw znamych - mel ho na jazyku. Byl dost hnusnej, ale vymizel casem sam. ten papilom jako, ne pes. Snad jen podporit imunitu (zylexis, baypamune nebo jak se tomu nadava), wobenzym.. A infekcni to bylo, nicmene sem byla ujistena vetem, ze zdravy zvire to nechytne.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:07 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Fifi
To se fakt uz neda, uzeh, upal, alergie, sucho, hnus!! Sadlo se pomalu roztejka,
Jsme plemeno nevděčné,furt brbleme na to,co se zrovna děje.Ale máš pravdu,čeho je moc ,toho je příliš a bude...?co?bude huř!!
http://www.novinky.cz/domaci/204814-cervenec-bude- tropicky-a-bez-destu.html
Ebony
Nemám zkušenost,ale myslím,že to bude virového původu a určo bych nenechala fence zmasakrovat čumík.Kultivaci vet dělal?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 08:51
- Nahlásit
Ebony
dej Aji trosku kořalky, vono se to vypali
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 17:26
- Nahlásit
Tak jsem byla v lékárně, dali mi nějakej preventan, propolis a pupalkový olej a nevím, jestli je to náhoda, ale dvě největší bradavice po dvou dnech už zmizly Ta jedná malá se ještě drží, mrcha
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:05
- Nahlásit
Ebony
Propolis by mohl fungovat,ale proč jí to nepotřeš šťávou z vlaštovičníku ? Roste všude a funguje na 80%.Jen to nesmí k očím.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:24
- Nahlásit
Neessi
ale proč jí to nepotřeš šťávou z vlaštovičníku
no já mám nějak zafixováno, že je jedovatej, tak mi to přišlo divný, jí to mazat v tlamě
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:28
- Nahlásit
znam chlapa co si propolisem vylecil paradontozu. vzhledem k tomu ze si rval koncentrat propolisu do pusy, tak to byla asi psychicka zalezitost, ze si to vylecil
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:00
- Nahlásit
Ebony
mám nějak zafixováno, že je jedovatej, tak mi to přišlo divný, jí to mazat v tlamě
Jedovatej není,naopak má anestetický účinky podobný morfinu.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 17:34
- Nahlásit
Neessi
hele, už nemáme žádnou !
Dneska ráno upadla i ta poslední, tak třeba to nebyly bradavice, ale vypadalo to tak
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 21:54
- Nahlásit
Ebony
hele, už nemáme žádnou !
No tak to je supr zpráva,ať to bylo cokoliv.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 12:50
- Nahlásit
To je vedro, to je hic. Dnesni program: nic nedelat, nelezt ven, cpat se chlazenym salatkem zeleninovym a relax se uspesne dari plnit.
Krome ranniho vyjezdu na veterinu. Bajitko perdelovaty si pokazilo ucho. Vevnitr, v hloubce. Nechapeme jak, mela jsem strach z osiny, ale ta tam neni, jen ma poranenej vnitrni zvukovod. Jak kdyby se tam pichla dratem ci co. Je uchoklepava, hlavinku na stranu a boli, boli, boliiii. Nesnasim, kdyz maji psiska bolistky.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 14:52 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Vedro je fakt děsný a to jsem se teprve teď vrátila ze zkoušek
a máme ZPO 1 Samozřejmě,že mi při hlídačce po minutě vstala a šla řvát na figuranta ( taky jsme to trénovali jen třikrát),ale pak po zákusu hlídala o to vzorněji. Zato z kontroláku byl pan rozhodčí děsně nadšenej a pravil,že tak chuťovej a razantní kontrolák už dlouho neviděl.Dokonce mě Bóba na těch 150m slyšela a pustila.Uff. Takže čubina už je vyplavčená v řece a já se jdu chladit taky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 15:12
- Nahlásit
Neessi
máme ZPO 1
GRATULUJUUUU!! Ste fakt moc sikovny, kor v tomhle vedru! To uz je Bordzynka uplnej trhac, abyste se ji nezacali sami bat.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 15:31
- Nahlásit
Neessi
a máme ZPO 1
no super holky, v tom vedru...to smekám....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 16:51
- Nahlásit
Fifi
Díky
abyste se ji nezacali sami bat.
My nééééé,ale začala bejt ramenatá na cvičáku na figuranty
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 16:51 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Neessi
Velká gratulace Bódě,že to dala,paničce,že ji to nekazila a OBĚMA řád odvahy, páč v tomdle vedru...to je vo život!
Fifi
Bajitko perdelovaty si pokazilo ucho.
Asi epidémie,či co!Blekošek jde za panem dochtorem v 19...ráno to vypadalo jen jako podrážděný a možná od brášků kousnutý oušenko.PrD, už mu teče a zvukovod otekl...ale taky možná,že zmatkuju po událostech s uchem u Gaginy.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 16:53
- Nahlásit
Ebony
Dík,máš recht,v tomhle vedru to bylo na víc na chcípnutí,než na nějaký výkony.Taky dost lidí vzdalo -z plánovaných 14 bylo jen 9 psů.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 08:08
- Nahlásit
čauky, všem tady
mi byli s holkama včera na vychajdě podél sázavy + - 25km,dasty už zůstal doma,kvuli tomu vedru a za druhé kvuli jeho nožičkám ,ale přežili jsme to i hospodu,a pak cestu zpátky a podrvrdilo se,že holky jsou na vejlety jak stvořené
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 13:16
- Nahlásit
brezen2008
vychajdě podél sázavy + - 25km,dasty už zůstal doma,kvuli tomu vedru
taky bych radsi zustala doma, jestli si teda zase nevyrazela v pet rano.
Neessi
ebony
Je totok normalni? Asi sem precitlivela. sice dva roky stary videjko, slusny profi, zeano.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 14:28
- Nahlásit
Fifi
Je totok normalni? Asi sem precitlivela
Takhle se vybírají "odolní jedinci",ale proti dráždění na úvaze nic nemám. Taky jsem tak s Bóbou začínala na 5 měsících,akorát tím obuchem byla jen hlazená.
Jinak mám holky už vyplavčený v řece a jdu spravovat ohrady -teda vyměňovat prasklý rýgle.A asi začnu natírat seník.Vařila jsem venku na grilu -kleftiko z jehnečího,bylo to moc dobrý.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 15:05
- Nahlásit
Neessi
Takhle se vybírají "odolní jedinci",ale proti dráždění na úvaze nic nemám.
Odolni? Na profi vycvik? To asi jo, je to smutny. Jedina pochvala nezaznela, ale vlastne za co chvalit, ze. A obusku z pytle ven, takovydle otuzovani nervovy soustavy stenat - mne se to proste nelibi. Ale asi ucel sveti prostredky. Ac starej svazarmovec, sem citlivka a tenhle pristup ke stendum me holt irituje. Slo by to jiste i jinak.
A proti drazdeni na uvaze taky nic nemam, kdyz je delany jinak a rozumne. Navic u takovejch prcku by nebylo od veci jim dat aspon sirokej obojecek nebo postrojicek, kdyz uz sou na tom uvazu, neb ty prdy do krcku.. se muzou casem zurocit.. atd.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 15:27
- Nahlásit
eriiin
Rozhod pls dale - caucau fenule: http://animal-rescue.cz/index.php?strana=n_zvirata
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 15:59
- Nahlásit
Fifi
Rozhozeno na všechny stany
Pěknou ksindl vařící neděli
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 16:16
- Nahlásit
Neessi
začínala na 5 měsících
ale jim rozhodně pět měsíců není, a taky mi vadí, že tam není žádná odpověd za správný chování, ani mu ten hadr nenechá za odměnu, nic
a jsem zvědavá, jak dlouho to ta nervová soustava vydrží, má tam ještě video s fenou od Mohnwiese, tam asi neodolní jedinci nebývají a fena je v nervech s vohlodaným vocasem a žádný zázračný výkony nepředvádí ...asi nebyla odolná!
a s tím krkem mám přesně ty pocity, co Fifi, já si totiž myslím, že všechny ty caudy a woblery jsou z těch dnešních přemrštěných obran, kdy se se štěňatama ve vývinu třese na řetízku, jak s hadrem a chce se aby skákali nejlépe dva metry na rukáv...
Moje pětiměsíční miminko si tedy kouše v klidu a pohodě a rozhodně si myslím, že nic závažnýho v obraně nepropásneme, protože pes co má povahu, ji prostě má danou a bude kousat tak jako tak
http://www.youtube.com/watch?v=1T5wfI5vhhU
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 16:26
- Nahlásit
přenááádnernou neděli vinšuju
Neessi dodatečně gratuluji ke zkoušce
Ebony
nic závažnýho v obraně nepropásneme, protože pes co má povahu, ji prostě má danou a bude kousat tak jako tak
my toho budem zajisté příkladem
Eire
Pěknou ksindl vařící neděli
tak tak, jen nenávidím svoji sklokeramickou desku...takovej krám nevím kdo vymyslel (a ne, já jsem si ji nepořídila)...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 16:44 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Fifi
Jedina pochvala nezaznela,
Taky tam za nima nebyl žádný páníček,který by měl chválit a dokončit to odměnou.
Ac starej svazarmovec, sem citlivka a tenhle pristup ke stendum me holt irituje
jo tohle je jen střípek toho,co se děje.
Postroječek by měly mít,to bez debat - Bóba měla červenej
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 16:57
- Nahlásit
Fifi
to jsem vstávala ve 4,30 a jelo nám to v 6,08 a zpátky jsme byli ve vláčku okolo 17 hodiny,jako měli jsme přestávky,šli jsme podél vody a hlavně jenom lesem ,takže takovej hic tam nebyl,na každém kilometru byla studánka,takže jsme doplnovali tekutiny do pet láhví a psiska se koupalav řece Sázavě a v hospůdce venku jsme byli asi hodku,na holky už dlouhá chvíle
dneska jsem vzala dastuška k rybníčku a zítra taky,ale už nějak brzo ráno,dokud nebude takovej hicíček
je to po dlouhé době,kdy nemám křeče do nohy,nic mě nebolí a normálně jsem šla bez přezutí bot,klíštátka taky nemám,holky taky nee
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 17:16
- Nahlásit
miisha
tak tak, jen nenávidím svoji sklokeramickou desku
proč? buď ráda, že nemáš klasickej elektrickej sporák
|