| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2010 12:19
- Nahlásit
ahoj všem tady
mi byli na supr vychajdě,už jsem vyrazili ve 4,30 tramvají a jeli do stromajdy,doslova jsem nadšená ,psiska lítali okolo mě,já sluchátka na uších a do toho supéééér hudba,od kántry , po boží metal až po landu ,nikde nikdo až už na pár běžců,krásně se chodilo v trávě bez bot ,dasty byl v každé vodě,koně se už probouzeli,ptáčata zpívali,prostě BOMBA a zejtra zas
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2010 12:50
- Nahlásit
Ksindl vespolek
brezen2008
už jsem vyrazili ve 4,30
Týý brďo ,já jsem byla vyřízená po prcovním týdnu tak,že jsem si násilně rozlepovala očka v 6.30.Kurňa,kde pracuješ,že jsi tak čilá??
Neessi
Kapradí nemaje,jiné býlí strkaje...jsem vizualizací povýšila snítku bezu na kapraď...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2010 20:52 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Taky zdravím
Dneska byl den S Bordžínkou jsme spáchaly Fpr 2 a odpoledne po zkouškách honem rychle ku Praze ,tchýně měla 75.narozeniny. Před chvílí jsme přijeli a mám toho všeho až až. Od 5 hodin na nohou a jsem tuháááááááááááááááááá!
a to je dneska ještě úplněk!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2010 21:08
- Nahlásit
Neessi
gratuliiiiiren pani o ouplnku ani nevim
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2010 21:14
- Nahlásit
miisha
díky a teď se jdeme s Bordžínkou svalit do kutloušku
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2010 21:24
- Nahlásit
ani s nami nepije
ani zenu nebije
preco sa len od nas takto distancuje?
jedneho dna prezradil nam, ze mu nechuti
ze on na pijatiku nieje zvyknuty
len sa, durko, nesmies bat, odpor treba prekonat
nesmies sa ty od nas takto distancovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2010 22:16 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Neessi
S Bordžínkou jsme spáchaly Fpr
Sikulkyyy!" Gratuluju!! Se ty treninky v hicech vyplacej.
a to je dneska ještě úplněk!
Az dneska? - ja na studenyho puchejre koukala vcera v noci a byl uz docela kulatoulinkalitej, aspon porostou od zitrka houby. Aspon deda dycky rikal, ze rostou nejvic po ouplnu.
A znaveny dem tez haji - jedno dokonale foto - jen nevim, esli kun prudi, je unaven nebo je ve stresu z nedostatku vycvikovych pomucek.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 08:12
- Nahlásit
Neessi
tak to gratulujem
Eire
mívám jenom noční
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 17:26
- Nahlásit
Neessi
Teda ty jsi aktivní,až to pěkný nejní.
Včera jsme měli návštěvu,takže pečení a chystání a tak...
Dnes ráno jel Žany do Prahé zkontrolovat stavbu,tak jsem vyhlásila den nicnedělání....bylo to bezva,aji bílý špeky jsem hodila na slunce...ale čeho je moc,toho je příliš!! moc bílých špeků a moc lenošení.Takže jsem před chvilkou zjistila,že Black má hotspot pod krčkem...to je to jeho pítí...přední do misky a pokud mu voda z tlamky neteče zpátky po nožkách do misky,není to ten správnej rajc Ale tohle prý čau čau nedělá a
A navíc se na příští týden vnutil na kukandu mimin, Žankův obchodní partner.Naštěstí má děcka velké a tudíž nepřijedou,poněvadž,Žany snese jen malé Jablůnkata,páč mají prý správný výcvik.
Ale stejně byl neska krásnej den,že Albertéé
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 17:46
- Nahlásit
Eire
Ale stejně byl neska krásnej den,že
si piiis pani
me po cvicaku jimala nehorazna chut na zmrzlinu az sem vyrazila do svitav na tocenou, byla nic moc, ale za to jsem koupila vybornej meloun a jeste vybornejsi broskve a vubec jsem nakoupila samy dobroty a pak jsem to vsechno sezralaaaalala...taky sem se vyvalila na slunko a usla a paradni den proste. ceka me hekticky tyden a pak dovcaaaa, juhuuuuu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 18:20
- Nahlásit
Eire
že Black má hotspot pod krčkem..
Vitej v klubu, Kremyl uz to ma lepsi, ale furt to je takovy hnusny. A pocasi je taky hnusny, na me prilis slunka. Tak aby to mela este hnusnejsi, vzala sem ji vyplavat na chvili a pak vylitat na slunku. Sadlo se tez plovilo, sunula se jak veleparnik a docela i vlny zvladne udelat.
miisha
az sem vyrazila do svitav na tocenou,
Ja na toceny. A bylo to gutovy, gambacek chlazenej, lepsi jak zmrzka. Z ty sem vylecena z minulyho tejdne - tresne a pak Cornetto, nebylo to pravy vorechovy.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 18:48
- Nahlásit
že Black má hotspot pod krčkem..
naše těhule ho má taky
asi nějaká móda a to jsem ji ve vodě ještě neviděla
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 18:52
- Nahlásit
Fifi
Vitej v klubu, Kremyl uz to ma lepsi, ale furt to je takovy hnusny.
Neříkej,že na to trpí dortíci!!!Asik to plemeno začnu synkovi rozmlouvat...ale je to bejk,co si usmyslí toho dosahne...bude to dortice
miisha
do svitav na tocenou, byla nic moc, ale za to jsem koupila vybornej meloun a jeste vybornejsi broskve a vubec jsem nakoupila samy dobroty a pak jsem to vsechno sezralaaaalala...
Tak nechť chutí,....ať se ti boryno pajšl splaší, až se ti budó bulvy motat vo štryclu,hodíš slzu po pořádným gajblu
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 18:54
- Nahlásit
Ebony
Fakt jo?? to je protivná komplikace...já to vyperu v mrtvé vodě a vysuším fénem...a od včilka chlemtají štěnda z kybla.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 18:58
- Nahlásit
hotspot
hele a co to jako je? naka zaparenina?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:03
- Nahlásit
miisha
hele a co to jako je? naka zaparenina?
V podstatě ano,permanentně promáchaná srst až na podkoží..a teplíčko k tomu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:13
- Nahlásit
Eire
Neříkej,že na to trpí dortíci!
To nerikam. Taky vi buh z ceho to Kremyl mel - mohla tam mit stipanec vychovnej od Sadla, stipanec svedivej od klistaka/komara - a co svedi, je nutno vydrbat do masa, aby to svedet prestalo. Nasledne se to krasne zinfikuje, zamokva, zastrupuje a je to bajo.
A vcera skorem kybl podsady z dortic, zlatej terminator. Dneska sem prohrabala perdelice - sem jen zirala, osiny zkurweny - je mely po dnesni vychajde zahlodany na hrbete az u kuze - myslela sem, ze to sou klistaci. Ble, este, ze to neodnesly packy.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:47
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=zrfDDogsyYg
lalala
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 20:37
- Nahlásit
S malým zpožděním,ale přece )) http://www.youtube.com/watch?v=wk74v6NHHPU&annotat ion_id=annotation_83148&feature=iv
Dobrou noc ksindlice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 15:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Brý ramštajní odpoledne, zvědavě načihuji, jak dopadla
Neessi s Bordžou
a
zjišťuji, že mohu směle napsati: ICH GRATULÍÍRE ZOOO FÍÍL!!!
Jste šikovný baby.
P.S. a jak jsem vám tuhle pani psala, že hošíček nestopuje, tak jsem to v sobotu napravila. Zkoušky teda neuděláme žádný, ale nezapomněli jsme to.
Fifi
pani musím se vám ozvat ohledně toho útulkování, ale ešče nevím detaily.
Krásného dne vinšuju.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 18:44
- Nahlásit
PetraK
Jste šikovný baby.
A to my zas jo teda spíš Bordžínka ,ale víc mám vítr z tý obranářský zkoušky ,co bude v sobotu,páč má být 33°C a to já fakt chcípnu!
že hošíček nestopuje, tak jsem to v sobotu napravila. Zkoušky teda neuděláme žádný, ale nezapomněli jsme to.
No bodejť by to zapoměl,Esšůs musí mít super čuchometr,jen vy ste líná,paní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 21:22
- Nahlásit
ksindl vespolek.
PetraK
musím se vám ozvat ohledně toho útulkování, ale ešče nevím detaily.
tomu rikam prinosna informace. Tak se ozvi, az budes vedit.
Eire
Hele - Mathea se cinila, fotecky jako vzdy krasavy. Vycuc:
Ahojky nez se zamerej, je Agatka v cudu s vychechtanym surikatim vyrazem.
Hlavu si to tam skripe do vratek a vypada to stejne jak dospelej jedinec - podivny stvoreni, fakt.
Maly Maugli a velky pes a jak jinak - granule.
..atd - bylo to tam bajecny, musime zase nekdy zopakovat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 21:31 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
xindl krásný večer
Fifi
vypada to stejne jak dospelej jedinec - podivny stvoreni, fakt
Jj,sou prostě jiný,ale mají svoje kouzlo.A je úžasný vidět je s Žankem,páč tam ta láska cáká z obou stran.
a jak jinak - granule.
Mohli bejt rádi,že se nepustil do té rejže s pečeným ořezem......ale Tedy to nenechal náhodě a radši si to hovězí došel sežrat.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:16
- Nahlásit
Mathea
Děkuji moc za krásné snímky,naše milá,naivní a mladá
Jsme se večer u některých dost nasmáli,fakt malý ahojky jsou na některých fotkách divný.
Fifi
Díky za supr foto výcuc.
jablunka
Dostala jsem včera nakázáno na příští návštěvu Mauglího navařit a napíct.Tohle bufetění z psích misek, je prý do nebe volající, Prej co kdyby se toho dohmátl nějakej orgán
Jinak ksindl pařák vespolek
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 09:30
- Nahlásit
hezké ksindl úterý
Eire
Dostala jsem včera nakázáno na příští návštěvu Mauglího navařit a napíct.Tohle bufetění z psích misek, je prý do nebe volající,Prej co kdyby se toho dohmátl nějakej orgán
to by se asi orgán divil,páč by odmítl veškeré nabízené pamlsky pro lidská mláďata a vyžadoval by granule.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 10:45
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
Fifi
Tak se ozvi, az budes vedi
no to vim, ale sem nechtíla, aby to vypadalo, že je ticho po pěšince
Fifi
Eire
SKVĚLÝ FOTKY!!
čaudíci jsou bombarďácký. Ovšem tedy ve společnosti Agáty Klistýr, vypadaj jak plyšový morčátka - na tej první fotce. Jsou takový statický , ovšem jako by jim zbejvalo něco jinýho, ž ejo
jablunka
Hele, co ste udělali s Mauglím? Je nějak moc velkej! Že von žere blbý granule a hrozně rychle po nich roste??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 11:03
- Nahlásit
PetraK
Jsou takový statický
Řekla bych,že to je vedle Agáty každej.
Hele, co ste udělali s Mauglím? Je nějak moc velkej!
Viď?Sem se až zasnila nad tím jaký to bylo miminko a je to fuč.
Jenže sem se takhle zasnila i před 14 dny,gdyž měl nejstarší 20let a za dva měsíce budu bulet,až mý jediný holčičce bude 18.No a diplomat a filosof Matýsek překvapuje pořád.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 12:02
- Nahlásit
Nazdaaar ksindlove
Sem rada, ze se fotky libej, nemam na vas vubec cas, ale "modri vedi" Kazdopadne Agatka mi neskutecne pripomnela veverku z Doby Ledovy, kor na tyhle fotce
Tak se tu mejte, ja na vas zase mrknu nekdy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 12:07
- Nahlásit
jablunka
jaký to bylo miminko
a člověk moch kupovat štěněčí granule......
Jenže sem se takhle zasnila i před 14 dny
když voni rostou nějak moc rychle . Tohle by se mělo nějak vošéfovat.
Však mi nepřijde tak dávno, kdy jsem ségřinýho nejmladšího učila jeho první slovíčko, nebylo to kupodivu ani máma ani táta, ale bylo to Achtun, druhý bylo Ulambátár no a dneska je to puberta, že mi mu jednu člověk fláknul dvojitou traverzou. Dyk to byl takovej andílek hodnej, mazlivej?? kde ho vyměnili?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 13:23
- Nahlásit
Tak opožděně gratuluji našim droběnkám a hlavně Džunýs k jejich prvním narozeninám, jsem to včera nějak nestihla...
a potřebuju poradit, myslím, že brůtofka i o tom kdysi psala, naší Ájence (brabantík) se udělaly v tlamě bradavice, samozřejmě vet by to hned řezal, ale ona je má přes celou tlamičku, tak si nedokážu představit, co by jí pak z toho obličejíčku zbylo. Někde jsem zaslechla, že by to mohlo zmizet samo...a jen doufám, že to není nakažlivý...
|