| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:48
- Nahlásit
wami
tyyyjo, ty mi tedy děláš chutě!
něco vytvořím, až přijedeš
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:58
- Nahlásit
brut
a psy?
Samo,že s nima přímo tam budu dělat kanysterapyjy,však uš jí dneska může dělat gdegdo.
wami
jak tam? propašujte tam v krabici vod džúsu mě...
Pani,tam nejni potřá lidi pašovat,stačí,gdyš začnete lemtat(ty dvje druhý možnosti vylučuju rovnou).
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 19:45
- Nahlásit
jablunka
nima přímo tam budu dělat kanysterapyjy,však uš jí dneska může dělat gdegdo
to je naprostá pravda
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 20:09
- Nahlásit
zdááár,
co máte s počasím? no já su celej den zavřená a šla jsem dokonce běhat. To jsem zvědavá, jak mi ten elán dlouho vydrží Neeeee, vůbec se mi nechtělo, blůeee
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 20:25
- Nahlásit
miisha
Neeeee, vůbec se mi nechtělo, blůeee
Mne se chce dycky, kdyz jedu autem. Curat jako. Behat ani omylem.
Kremyl si hloda prdel, kdyz uz nema nemocny ucha, musi na to jit od "lesa". Zitra jede potupne na prvni v zivote vymacknuti analek, kanálie jedna.
brut
mám upečené šunkové štrůdlíky k narozkám, jeden jablečný, medové rohlíčky na snídan
Neco se u vas slavi??? Tak Hééépi brzdýýýýýýýýýýý tu jůůůůůůůů!!! A slint, sunkovej strudlik, dobrej napadek.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 20:34
- Nahlásit
Fifi
Neco se u vas slavi???
mužskej má narozeniny
Mne se chce dycky, kdyz jedu autem. Curat jako. Behat ani omylem.
... mně taky, teda čůrat
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 20:58
- Nahlásit
my taky slavíme, Ája má dneska první narozeniny
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 21:06
- Nahlásit
brut, Ebony
congrááát!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 21:09 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
hergot, podruhý to tu bylo omylem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 21:14
- Nahlásit
Ebony
Ája má dneska první narozeniny
vypada docela nasrane. Vse nej!
brut
A muzskymu taky teda predevsim zdravicko!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 21:22
- Nahlásit
Ebony
Ája má dneska první narozeniny
gratulujeme
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 21:30
- Nahlásit
Ebony
Pěknou oslavu malé načuřené prdelce přeju.
brut
Brutovi vše nej....
Jinak pěkný večer xindlice
Prckouni rostou jak z vody a já jsem nějaká vorvaná,jsem dokonce odpoledne zapadla do pelechu....
jablunka
Držte mi v tom luxusním hotýlko místo
Koukejte krátkosrstý čauiky
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:55
- Nahlásit
dnes je divnej den, jsem jak přejetá parním válcem, ani se nemůžu dokopat jít běhat...
a nikde nikdo...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:10
- Nahlásit
Ebony
a nikde nikdo...
dneska tvořím hodnoty do 9 do večera...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:16
- Nahlásit
Ebony
Netvořím hodnoty,dneska netvořím vůbec nic,byla sem sotva schopná uvařit voběd,páč.....jsem jak přejetá parním válcem.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:27
- Nahlásit
já měla celý den školení, takže taky na hovno...
wami
jaký hodnoty? v Excelu?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:29
- Nahlásit
jablunka
to jsem ráda, že nejsem sama, už jsem si myslela, že třá stárnu... a vono to bude asik počasím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:31
- Nahlásit
Ksindl vespolek,
tak Kremyla uz zadek svedit nebude. Vetka ji vymacknula analy kanaly, bletfujtajbl, na trikrat to muselo jit, jak je mela zapchany a preplneny. To vam byl smrad, neuveritelnej.
U reznika jsem vykoupila skeletony kureci lukcusni, kilo za deset, no nekup to.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:43
- Nahlásit
Fifi
Vetka ji vymacknula analy kanaly, bletfujtajbl, na trikrat to muselo jit, jak je mela zapchany a preplneny. To vam byl smrad, neuveritelnej.
zas tak barvitě nám to líčit nemusíš!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:48
- Nahlásit
miisha
barvitě nám to líčit nemusíš!
A tak co bych pro vas neudelala, rada se podelim o zazitky z veteriny. Navic me napada, ze tim padem mam z krku darek pro ni - brzo bude mit narozky. CO by mohl bejt lepsi dar, nez ze ji prestala svedit prdeel?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 17:58
- Nahlásit
Fifi
CO by mohl bejt lepsi dar, nez ze ji prestala svedit prdeel?
Že ji začne svědit pipka??
Xindl vespolek,se mě to tu líbí,schází se tu parta prcujících ,co maj čas až večer,jako já, tímto zdravím wami
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 18:00
- Nahlásit
Eire
Že ji začne svědit pipka??
Jeeeežiši - pani já mým někdy pocit, že vám je nanejvýš 15!
schází se tu parta prcujících
prcující nevim a pracující vlastně taky nevim
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 18:21
- Nahlásit
miisha
Jeeeežiši - pani já mým někdy pocit, že vám je nanejvýš 15!
Na vjeku přece nezáleží,šici sme tu mladí duchem.
Ofšem tělo si vo tom myslí něco jinýho,páč já dneska přišla na to,že mám pod kolenama křečáky tlustý jako prsteníčky(ofšem moje prsteníčky,nikolif anorektický) .
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 18:25
- Nahlásit
Taky ksindl vespolek ,nic nestíhám a to mám tejden dobrých skutků ! Teprf je úterý a už jich mám na kontě 5!Asi bych to měla zarazit,bo jsem z toho celá zmožená a hlavně až příjde ta "odměna" v podobě pravidla,že má být každý dobrý skutek po zásluze potrestán,tak se z toho pěkně pose*u .Nebo udrbu - možná už jedna "odměna" na mě hupsla ,když mě jedno uplakané stvoření bezdomovské začalo s vděčností objímat -nějak mi svědí hlava ..................rači si jdu preventivně provést chemickou válku ve vlasech !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 18:27
- Nahlásit
jablunka
že mám pod kolenama křečáky tlustý jako prsteníčky
Paninko, dokud si na oblast pod kolenama dohlidnes, tak je to este dobry, kliiiit!
Eire
e ji začne svědit pipka??
Si blbka, vid! Dej pokoj se svěďánkama jakymakolif!
Jooo a taky sme dostaly pochvalu, Kremylek ma od ledna dve kilca dole, takze nyni rovnych 40. Este tak dalsi dve pujdou u kola dolu a bude z ni zase fenka jako lusk.... zelena a kriva.. jakej pan...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 18:49
- Nahlásit
tak já se snažím s junou vo aport, zlitá su jak to prase, vod bahna a vona mě ještě kousne do loktu kráva jedna chlupatá! No mám já tohle zapotřebí?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 19:10
- Nahlásit
večerní ksindl přeju
ještě 2 hodiny, se asi vosypu. Nesnáším tydlencty blbý šichty
jablunka
že mám pod kolenama křečáky tlustý jako prsteníčky(ofšem moje prsteníčky,nikolif anorektický)
pani, buďte v klidu, já vonehdá přišla na to, že mám nohy celý do modra, a furt jsem přemejšlela proč, že vypadám jak mrtvola z hororu... no mě tam taky všude lezou žilky, sice tenoučký, ale modroučký a šíleně moc!
Neessi
šiši, co teď, ale počkej, jak za ty dobrý skutky budeš trpět v příštím životě! si jako nezvykej!
miisha
a vona mě ještě kousne do loktu kráva jedna chlupatá!
mě vonedhá kráva jedna žíhaná procvakla ruku, bo se netrefila na flaušový uzlík...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 19:22
- Nahlásit
miisha
tak já se snažím s junou vo aport
a jak vám to jde, děvčata?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 19:27
- Nahlásit
wami
mě vonedhá kráva jedna žíhaná procvakla ruku, bo se netrefila na flaušový uzlík...
mě vonedhá kráva jedna chlupatá procvakla prst, bo se netrefila do klacku...a mám asi natrvalo ňákej pohmožděněj nerv. Juno ještě není rok a už mám víc zranění než vod koní za x let. By mělo bejt navopak neeee?
Ebony
a jak vám to jde, děvčata?
no výborně, sousedé mi asi zavolaj pány v bílých pláštích
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 19:32
- Nahlásit
miisha
jako drobnosti typu vyškráblý voko a věčný modráky už ani neřeším, ale ta procvaklá ruka boella fest...
ona se moc neumí mazlit, a když už jsem ji teda po x tejdnech přesvědčila, že je to fajn záležitost, tak jediný, čím mi umí dát najevo, že je ráda, je, že mi vezme ruku do tlamky a okusuje... tedy, ne že by mi to nikdy žádnej pes nedělal, ale oná má v té špidlaté tlamce sakra sílu...!
|