| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 15:48
- Nahlásit
miisha
Zas si nedáš pokoj a čeříš vodu
je moc teplo, trocha spršky k ochlazení by bodla
Zas mi aspoň neskolabuje pes
když neskolabovala na výstavě...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 15:49
- Nahlásit
Ksindl vespolek.
Boze, proc, PROC je v baraku tolik kytek? Dneska presazuju ve velkym, je to neverending story! A neco kvete, je to slahoun skorem pulmetrovej se zvoneckama krasnyma. Nevim, co to je za kytku, ale pohladila sem ji a pochvalila.
Eire
Ooooo dekuji, Anci to prilis neslusi, chtelo to nejaky vyraznejsi barvy! A velikost trika odhaduji na XXXL ?
miisha
tak sem byla běhat
Dalsi silenec behavec.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 15:54
- Nahlásit
Fifi
Dalsi silenec behavec.
ne neee a neeee! já běh nesnáším, ale je to nutné zlo
Ebony
omotala sem si vodítko kolem beder a normálně se to dá...předkopávám nožky před sebe, ale běží už samy. Peru se akorát s plícema, ale je to teda mnohem lepčí než ještě vynakládat sílu do zvedání noh k běhu. Sem si to blbec dala nejdřív kolem pasu a málem sem byla vejpůl
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 16:03
- Nahlásit
miisha
Sem si to blbec dala nejdřív kolem pasu a málem sem byla vejpůl
no to nesmíš já ho mám na prdeli pás tedy
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 17:50
- Nahlásit
Fifi
Dneska presazuju ve velkym, je to neverending story
nápodobně ! Akorát mám jednu výhodu -nemusím kupovat hlínu.Mám dobře rozleželý 3-letý koňský hnůj. Kytky rostou jako adély
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 18:03
- Nahlásit
Neessi
nemusím kupovat hlínu
Se nekdo ma. Nicmene ja udelala na podzim kauf, ve vyprodeji mirne potrhany pytle, takze pres sto litru hliny pro pokojofky za par sprdliku. A ble, uz na to prdim, presazeno a rozsazeno pres 20 kytek, jsem tak v pulce - zejtra me cekaj jeste navic kravy velky typu fikusy a 2m kaktus - svinak pichlavej . Pokojofky sou my prokleti, ikdyz jsou zalejvany velmi spore a nevenuju se jim, tak ne a ne chcipnout. A vyhodit je neumim. Tu kvetouci potvoru mam uz od zakladky, kdy jsem si ji vydoubla z jednoho kvetinacku. A dost s kytickama.
Ag chytla dalsiho ptacka dneska + 2 cmelakove.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 23:48
- Nahlásit
Caaaau, zensky ksindlovy
jeste to stiham, tak preju peknej prvomajovej vecer
Fifi
teta, ta je ala krasnaaa ta tvoje kytka!! Pokojofky sou my prokleti, ikdyz jsou zalejvany velmi spore a nevenuju se jim, tak ne a ne chcipnout
poznaj dobryho cloveka asi ja mam, ehm, opacnej problem
Ag chytla dalsiho ptacka dneska + 2 cmelakove
teda, ta ma jarni loveckou sezonu, ne? bajitko takovy vlohy podelilo tez?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 13:13
- Nahlásit
Ksindl vespolek ,včera jsem dřela na zahradě a dneska byla brigáda na cvičáku,tak jsem dřela taky. Aspoň že mi zbylo odpoledne -teda až vyžehlím Chci volné nedřecí weekendy !!!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 13:51
- Nahlásit
čůůs, co je dneska za zajímavej den? Na cvičáku všichni psi, do jednoho, se tvářili divně a byli takový necvičící. Juno na střelbu reagovala jako že ji nikdy neslyšela a chovala se jako kdyby na cvičák vkročila poprvé - tím mám na mysli, že zase chtěla každýho sežrat No a pro jistotu pešek na obraně ji taky nezajímal
Ale aby to nebylo ouplně negativní, tak sme poprvé zkusili překážky s áčkem nevyjímaje a juno si mohla ocas umávat a pak mi tam nabíhala už sama, jenom ať nasolím pamlsek
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:16
- Nahlásit
Ebony
mám dotaz, seš onlajn?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:59
- Nahlásit
Ksindl vespolek.
Roxana
bajitko takovy vlohy podelilo tez?
Samozrejme, vo tom je perdelm ikdyz to mnozi uspesne taji . Jen moncicak nejde po bzukalech, radsi je, kdyz z toho tece krev.
miisha
co je dneska za zajímavej den?
Ti nevim, takovej prichciplej, bezenergetickej. Az na cokle, ty maj energije porad dost a nastesti ji umej i rozdavat.
tak sme poprvé zkusili překážky s áčkem nevyjímaje a juno si mohla ocas umávat a pak mi tam nabíhala už sama
Hujerka. Bajitko melo strach coby majinkata z kladiny, asi zavrat. Ja ji tam necpala nasilim a po par zavistivejch napodobnovacich sitjuejsn je na kladine ci vrsku acka jako doma - lip se zkouma prej z vysky teren. Dneska sem s ni promlouvala a septala sem ji, ze by mohla ve dvou a neco letech mit uz rozum a nebejt jak magor a treba ze bysme v lete nejakou tu nasi poslouchaci pidizkousku mohly zkusit. Kousla me do my druhy brady coby reply, tak nevim.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:16
- Nahlásit
Zdravím xindlice..... jen prolítávám, tak Vás jdu pozdravit
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:19
- Nahlásit
Fifi
Kousla me do my druhy brady coby reply, tak nevim.
ste prdlá pani
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:33
- Nahlásit
miisha
ste prdlá pani
Hele sem. Ja vim. Driv sem se psama i docela makala, ale cim sem starsi a cim vic se ti jich prostrida pod rukama, tak tim vic na to u tech svejch prdim. Stejne jako Sadlu na vykuchanej bruch, a Bajitko je moncicak rozcapenej uchechtanej, kterej umi se akorat lisat do naruce a obcas prijit na privolani
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 10:31
- Nahlásit
Dobré ráno xindlice
Koukám, že překusování čmeláků či vos je stále aktuální... u nás bohužel taky. Ptáky nechávají na pokoji, ale jen pokud jim nelítají do oken či jim do misek. Bohužel, horší to mají kočky..... i naše Svině
Fifi
Dneska sem s ni promlouvala a septala sem ji, ze by mohla ve dvou a neco letech mit uz rozum a nebejt jak magor a treba ze bysme v lete nejakou tu nasi poslouchaci pidizkousku mohly zkusit. Kousla me do my druhy brady coby reply, tak nevim.
ti chtěla naznačit, že je ještě brzo na nějaké zkoušky a ať se vrátíš na zem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:39
- Nahlásit
Ksindl den preji.
brut
ti chtěla naznačit, že je ještě brzo na nějaké zkoušky
Tak jo. Pocekame, neni kam spechat, je dulezity cokloj poskytnout to.. detstvi, ze jo.
Mam pidiradustku, s pomoci kamaradky hovorici dojtche se dohledali majitele erdelky v utulku Cheb a jiz je emigrantka zpet v Nemecku u majitelu. Kez by to slo vzdy tak snadno.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:43
- Nahlásit
taky je uvás tak hnusně?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:46
- Nahlásit
Ebony
Prdelne. Cerno. Obcas dest. Jen vlastofky sou happy, bo sbiraj bahynko a tmeli hnizda.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:06
- Nahlásit
ksindl všem
jo, je tu taky hnusně... venku, uvnitř.
a mě je taky naprd.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:16
- Nahlásit
ksindl vespolek
Vysočina taky hlásí hnus počasí,ale voproti Polabí fajnější seznamování s okolními obyvateli.
Eště pár takovejch víkendů jako byl tenhle a sem zralá na Nechanice.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:28 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
taky ksindl vespolek
taky je uvás tak hnusně?
tady na severu je extrahnusně ,je 12°C ,černý mraky kolem a v zemi jsou všude dírky od žížal.Před garáží je přejetá extratlustá rousnice ,co vypadá jako hat!Čubajzny mají zavhlý smrdutý kožichy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:35
- Nahlásit
wami
venku, uvnitř.
http://www.nohavica.cz/cz/tvorba/blog/virtualky2/c loveku_casto.mp3
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:45
- Nahlásit
Fifi
Pocekame, neni kam spechat, je dulezity cokloj poskytnout to.. detstvi, ze jo.
uvidíš, že bude mít radost, až jí to oznámíš
Mam pidiradustku, s pomoci kamaradky hovorici dojtche se dohledali majitele erdelky v utulku Cheb a jiz je emigrantka zpet v Nemecku u majitelu.
supééér
Ebony
taky je uvás tak hnusně?
dneska ne... od včerejšího večera lilo jak z konve, ale ráno přestalo a už začíná být sucho
wami
mě je taky naprd.
cinknu večír
jablunka
sem zralá na Nechanice
to je jako u nás Bohnice ?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:53
- Nahlásit
brut
No nejni to psychijatrie,ale luxusní léčebna.Pro smašky,lemtáky a gembléry.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:59
- Nahlásit
jablunka
ale luxusní léčebna.Pro smašky,lemtáky a gembléry
a co z toho budeš ty?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:01
- Nahlásit
jablunka
zralá na Nechanice
Fajne, to budeme mit za tebou kousek.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:04 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Fifi
Fajne, to budeme mit za tebou kousek.
A budete mi v krabicích vod džusu pašovat pívo,ju?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:16
- Nahlásit
brut
cinknu večír
jak budeš stíhat...
zatím furt stejný, rozum OK, ale ten zbytek...
Fifi
tadle je taky dobrá...
http://www.nohavica.cz/cz/tvorba/blog/virtualky2/n ektera_zvirata.mp3
jablunka
No nejni to psychijatrie,ale luxusní léčebna.Pro smašky,lemtáky a gembléry.
jak tam? propašujte tam v krabici vod džúsu mě...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:22
- Nahlásit
jablunka
A budete mi v krabicích vod džusu pašovat pívo,ju?
a psy?
wami
mám upečené šunkové štrůdlíky k narozkám, jeden jablečný, medové rohlíčky na snídani ...takže večer budu mít čas
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:37
- Nahlásit
brut
tyyyjo, ty mi tedy děláš chutě!
|