| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:39
- Nahlásit
Fifi
Poradnou?! Tak tumas.
Já měla na mysli něco takovýho.
Asi cujou nejakou bourku
Taky to tady na tu buřinu vypadá.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 12:55
- Nahlásit
Fifi
hoj, hoj ... nepojedeš v sobotu na kukandu do Letňan?
Hele, ted aby si zacla sbirat i znamky
šak jóó ... ale nejdřív musím dokoupit poslední 4 chybějící čísla a pak teprve budu koukat dál
wami
není k čemu stejně mě to tam nakonec nějak neba a spálila jsem se a vůbec...
... sem na vás myslela
ale dneska je už tak nějak o kousek líp...
supéééééééééééééééééér ... mně hůř, sem seděla po skoro dvou letech včéra na kole (ujela 15kiláků) a dneska mám problém sedět v křesle
jablunka
Fifi
u nás sice jde jedna přeprška za druhou, ale na buřinu to zatím nevypadá... naštěstí. Ale asi nějaká bude, protože mně svědí jizva...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:21
- Nahlásit
brut
u nás sice jde jedna přeprška za druhou, ale na buřinu to zatím nevypadá... naštěstí. Ale asi nějaká bude, protože mně svědí jizva...
Tak mě nesvědí nic a buřina už probíhá.......moje první Vilémovská,gdyž nebudu počítat tu sněhovou.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:31
- Nahlásit
jablunka
a buřina už probíhá.......moje první Vilémovská
Prosím pozdrž ji,chybí mi dosekat kousek trávníku....tak letím a jestli to nestihnu,máš mě na svědomí
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 15:27
- Nahlásit
zdar lidijové
brut
mně svědí jizva...
wami
není k čemu stejně mě to tam nakonec nějak neba a spálila jsem se a vůbec... jsem se na to v sobotu vyflákla a jela dom...
vo co gou madam?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:00
- Nahlásit
brut
mně hůř, sem seděla po skoro dvou letech včéra na kole (ujela 15kiláků) a dneska mám problém sedět v křesle
máš si tam dát polštářek!
miisha
vo co gou madam?
jsme byli na DiscDog víkendu v Tovačově, Lump soutěžil v MiniDistance... jako s ním jsem byla spokojená, ale celá ta akce mě tentokrát tak nějak neseděla, sice bylo na co koukat a budou super fotečky, to zas jo, ale nějak se mi tam nechtělo trčet i v neděli... což prej byla škoda, páč Lump toho prej nachytal na body jakože docela dost...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:06
- Nahlásit
wami
to máš těžký, politika je všude, jestli narážíš na tohle, bohužel už v každém sportovním odvětví a buď to nějak skousneš nebo budeš doma na prdeli a nikam nepojedeš. Je blbý, když se tomu chceš věnovat třeba vrcholově, tak tam už to vadí no.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:32
- Nahlásit
jablunka
pošli žvejkala.
Ona je fakt uchylna, jen byla vypustena na louce z auta, hop a skok a pampeliska a co myslis... mela ho! Me s tim tak sere.
a buřina už probíhá....
Jedny jsme tak tak ujely a ted se riti druha. Utikej do pradelny, cmelouchove budou ted zaleznuty.
brut
nepojedeš v sobotu na kukandu do Letňan?
Ne e, nechystam se tam. Radsi budem vejletit.
Ale asi nějaká bude, protože mně svědí jizva...
Ja zase coby nizkotlaka padam temer do mdlob, kdyz se blizi tlakova nize. Za bourky muze ta sopouchovita sopka s nevyslovytelnym jmenem urcite! Protoze zase takovej hic nejni.
wami
Jo taak, frisbicko - tak to je pekny umisteni, ni? A kdyz ti akce nesedi, lepsi jet domu, nez se premahat.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:17
- Nahlásit
miisha
e-e, bylo to víc věcí dohromady, ale hlavně atmoška, když jsem byla loni v Brně poprvý, úplně mě to uchvátilo... teď to bylo takový nějaký suchý, no...
Fifi
no, jako není to špatný, po x letech vylítávání psa na disk se jakžtakž trefím do vymezeného prostoru a Lump ještě nepřišel na to, že je tam taky ňákej rozhodčí ...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:33 - Změnil/a: miisha
- Nahlásit
Ebony
našla jsem fota z Jaroměře, kde někdo fotil lepčejším foťákem Je tam Indo a Agátka. Juno nikdo nefotil
http://zkospinka.rajce.idnes.cz/Vystava_NO_Jaromer _25.04.2010_-_prvni_cast/#album
http://zkospinka.rajce.idnes.cz/Vystava_NO_Jaromer _25.04.2010_-_druha_cast/#album
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:12
- Nahlásit
kdyby to někoho zajímalo, tak fota z výběráku v České Třebové tady: http://www.fram-sport.cz/foto/2010/zavody/ceska_tr ebova/album/index.html
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:41
- Nahlásit
wami
po x letech vylítávání psa na disk se jakžtakž trefím do vymezeného prostor
Tak to se me netyka, ja sem si byla schopna pri tenisu poulicnim malem vystrelit oko tenisakem o vlastni raketu. Jediny, co mi kdy slo, byl hod granatem na cil - aneb branna vychova.
miisha
Je tam Indo a Agátka. Juno nikdo nefotil
Az poleze do zeli dospelakum, urco se na ni objekriv taky usmeje.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:42
- Nahlásit
Fifi
Tak to se me netyka, ja sem si byla schopna pri tenisu poulicnim malem vystrelit oko tenisakem o vlastni raketu. Jediny, co mi kdy slo, byl hod granatem na cil - aneb branna vychova.
ty perlíš dneska
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:53
- Nahlásit
miisha
ty perlíš dneska
Ja? To je smutna realita.. A prebory BVK sme resily onehdy - az Ebony do toho vnesla svetlo, ze nejde o Brannou vychovu kretenu ale o neco jineho.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 20:02
- Nahlásit
Fifi
Ja? To je smutna realita.. A prebory BVK sme resily onehdy - az Ebony do toho vnesla svetlo, ze nejde o Brannou vychovu kretenu ale o neco jineho.
to jsem asi zrovna chyběla... bolí mě celý tělo ze včerejška, ani vám rači nebudu říkat jak málo koleček jsem uběhla
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:42
- Nahlásit
miisha
ani vám rači nebudu říkat jak málo koleček jsem uběhla
určitě míň než já , a já mám ještě spálený ruce, ramena a výstřih
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:45
- Nahlásit
miisha
jednu jsem našla
http://img5.rajce.idnes.cz/d0507/3/3344/3344296_d5 f88fbe29135930e57d4381c1b439d3/images/P1110905.JPG
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:46
- Nahlásit
Ebony
už sou výsledky z Nivnice na Ovčounech, no hodně psů bylo v dospívajících
á mám ještě spálený ruce, ramena a výstřih
to je v pohodě, to za pár dní sloupneš
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:47
- Nahlásit
Ebony
jednu jsem našla
kdes ji vyfasovala?? já ji chci do PC uložit...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:49
- Nahlásit
miisha
tady
http://mipeka.rajce.idnes.cz/OS_Jaromer_25.4.2010_ -_vsechny_fotky/#album
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:50
- Nahlásit
Ebony
stáhla jsem ji, to bude stačit to rozlišení. Ta fena před náma je ále škaredáááá
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:53
- Nahlásit
miisha
Ta fena před náma je ále škaredáááá
nejen ona...víc fen před náma bylo děsných...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 22:06
- Nahlásit
bingo
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:01 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Xindl vespolek
Jsem včera mocky pracovala a večer jsem padla, jak přezvejklej čmelda tudlepřítomnejma úchylama. Bolelo mě šecko křidýlka nejvíc,ale teď jsem si dala turka smrťáka ,pustila http://www.youtube.com/watch?v=0_EFdod4YDo&feature =channel a jsem opět svěží,energií sršící.
Akorát nevím jak dlouho mě to vydrží.Pěknaj den fšem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:24
- Nahlásit
Zdarec xindlice
sem umřítá,ale trupky sou položený,vana a umyvadlo podezděný,teď už jen časem novej opklat a máme docela pjeknou majijinkatou koupelku.Dneska to snat fšechno uklidím a bude aspoň chvilinku klid .......i gdyš.....Ota zase trojčí a přez noc se dvakrát pochcal,tagže sme zase tam gde sme byli.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:59
- Nahlásit
Dobrý den xindlice
wami
máš si tam dát polštářek!
ten mám, ale je to zbytečný
Fifi
Ne e, nechystam se tam. Radsi budem vejletit.
škoda, ráda bych tě zase viděla
Ja zase coby nizkotlaka padam temer do mdlob, kdyz se blizi tlakova nize. Za bourky muze ta sopouchovita sopka s nevyslovytelnym jmenem urcite! Protoze zase takovej hic nejni.
já to poznám jen podle jizev
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:00
- Nahlásit
jablunka
Ota zase trojčí a přez noc se dvakrát pochcal,tagže sme zase tam gde sme byli.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:17
- Nahlásit
zdarec pratele
zas gepim v praci a usinam...zitra si jedu pro auto do servisu tak budu doufam zas vesele drandit. Jak se mate? Ja znicene stale huz bych zas jela nekam na vystavu Ale verim, ze me nadseni brzo prejde
Ebony
co kolobka, uz ji mas slozenou?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 13:00
- Nahlásit
Ebony
nejen ona...víc fen před náma bylo děsných...
uz sou vysledky na CKNO: http://www.ceskyklub-no.cz/
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 13:27
- Nahlásit
miisha
co kolobka, uz ji mas slozenou?
nemám, nic nestíhám
uz sou vysledky na CKNO
aha, v novinkách to nebylo
|