| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:41
- Nahlásit
Ebony
ani můj dvorní řezník je má málokdy a ještě jsou celkem drahý, to vepřových dostanu bednu zadara ani nemrkne...
Já je mám gratis od řezníka z nuceňáku,ale stejně mu vždycky nechám flašku kořalky,aby na mě nezapoměl. A ještě jsem sehnala ženskou,co zásobuje restaurace hovězím masem přímo z porážky a ta mi občas taky něco dovalí.Zkus se zeptat někde v hospodě,kde mívají steaky z čerstvého masa,kdo jim maso dováží a vem si kontakt.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:45
- Nahlásit
Fifi
protoze ty cerny hovada to nepokousou. Slava coklum, ktery nehltaj a jsou schopny nechat zbytek kosti a odejit od nej.
voni je vdechnou,co? To já rozdám nožičky a jdu. Aisha má občas tendenci si ji zahrabat,Bóba naopak poctivě drtí a mlaská a šilhá,kam že to Aisha jde zahrábnout,že by si možná dala další
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:50
- Nahlásit
Neessi
voni je vdechnou,co?
Parkrat kousnou, a snazej se polykat velky kusy. Vcetne drapu. Proste praseci hnatky nee. Zebra taky neee. Perdelice jsou normalnejsi, ty zuzlaj.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 18:17
- Nahlásit
Pozdravpanbu lidem dobre vule,
jdu vas jen odzdravit, nez padnu za vlast. Koukam, ze dnes bylo "veselo" no vsech frontach Sme vycerpana fyzicky, ale predevsim psychicky...jakoze fest. A k tomu houbelec uz vidim.
Ebony
Balon tam ten zbytek lopatky mel zaklesnutej taky moc pekne, vetka uz taky nadhodila, ze to bude mozna na uspani..ale zkusila pak este jendou poradne zabrat nejakym nastrojem a kost nastesti vylitla.. bylo to vo fous. Tak hlavne, ze uz je to ok, z narkozy se brzo probere..
Preju dobrou noc, asi..esli nejsem tak pretazena, ze nebudu moct usnout, i dyz se prezeru vybordelnym papu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:10
- Nahlásit
Mathea
Preju dobrou noc, asi..esli nejsem tak pretazena, ze nebudu moct usnout,
tak aspon uvidis Housice.
Byl to divnej den, vid.. Za to zitra bude lip!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:14
- Nahlásit
Fifi
Byl to divnej den, vid..
to tedy byl...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:20
- Nahlásit
Ebony
co Pleška? Už se vzmátořila?
Jinak divnej den asi je -na konci vesnice hoří barák !( vypalovali trávu).Už tam najelo asi 8.hasičský auto.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:29
- Nahlásit
Fifi
tak aspon uvidis Housice
Ze by dneska konecne nejaky pozitivum jako? Vlastne ne, to uz by bylo druhy, pac mam solidni ohraniceny lipom
Byl to divnej den, vid..
primo prazvlastni sem rada, ze uz bude koncit...ale jak tak koukam, tak to vic lidi, zvlaste asi ti z vesnice Neessi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:34
- Nahlásit
Neessi
Jinak divnej den asi je -na konci vesnice hoří barák !
Tady nefouka, u vas snad taky a hasicove to jiste brzo zvladnou. To sou radosti
Mathea
Hele, ty lipome solidni, jiste, ze pozytyva se dycky najdou!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:47
- Nahlásit
čaute, ještě k tomu masu...já si dokonce dávala poptávku na nějaký ty poptávkový servery a nikdo se neozval což může být taky proto, že pro 1 psa nevemu moc.
na zahradě se zjevila nová kočka a juno má pohotovost...a já brzo ohluchnu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:50
- Nahlásit
Neessi
co Pleška? Už se vzmátořila?
jo, ještě to není úplně ona - ale už je v pohodě
miisha
a vetamix si nezkoušela? ale to bys musela mít mrazák, vozí od 50kg
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:57
- Nahlásit
Ebony
to bys musela mít mrazák, vozí od 50kg
jedna věc, ale co vemu od řezníka, vím co dávám psovi a nevadí mi pár kaček přihodit. mrazák je v plánu a chlap bude muset chodit taky na ryby ale to zas nevím, co maj ryby za parazity, bych musela zjistit, jestli to vůbec můžu dát syrový z potoka.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:10
- Nahlásit
miisha
jestli to vůbec můžu dát syrový z potoka.
moje čupky sladkovodní rybky nežerou,teda kromě pangase.A z potoka loví kačenky nebo plisky,bo jak se to jmenuje.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:17
- Nahlásit
je divnej den!
přišla mi po dlouhé době klientka a začala povídat...ve třiceti dostala epileptický záchvat,poprvé v životě.Rozbila si hlavu,krvácela do mozku,vdechla zvratky ...tři měsíce na áru.Lékaři řekli,že nepřezije,tak její tatík ji prodal auto,fenku...
Selhávali plíce,ukázala mi trup je jak napůl přeseklá mačetou,odcházelo nervstvo a neprokrvovala se,tak přišla i nějaké prsty na nohou...ale přežila a i přišla po svých.
Tak jsem si pak říkala,jaký mám prd starosti
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:21
- Nahlásit
Eire
Tak jsem si pak říkala,jaký mám prd starosti
Jo,tyhle myšlenky jsou ty správné posilovače k přežití.Škoda že přicházejí k tak málo lidem.Bylo by na světě asi líp.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:21
- Nahlásit
Eire
ty seš ouplnej jing jang! jednou přijdeš totálně pozitivně naladěná a pak s timhle
stači lidi, mějte příjemný večer laskavě jo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:31
- Nahlásit
Neessi
Škoda že přicházejí k tak málo lidem.Bylo by na světě asi líp.
Pravdu dis.
Eire
ale přežila a i přišla po svých.
Fenku dohleda, auto vem cert, s tim by uz stejne asi jezdit nemela. Hlavni, ze se z toho vykresala.
miisha
a pak s timhle
Vsak pribehy ze zivota, ne? Bohuzel. Ono to je dobry, se nekdy zamyslet, nad tim, jak je vse relativni.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:38
- Nahlásit
FifiOno to je dobry, se nekdy zamyslet
jo já zapomněla my máme dnes ten filozofický den
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:40
- Nahlásit
Fifi
Ono to je dobry, se nekdy zamyslet, nad tim, jak je vse relativni.
možná radši někdy ani ne...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:45
- Nahlásit
miisha
ten filozofický den
Neeeeee, dneska mame divnej den!
Ale mam dalsi pozytyvum, perdelka prestala stenat a kvicet, uz si virtualni stenata porodila nekam. Naposled byla v boude v kotci, pudu ji je spocitat a pochvalit.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:47
- Nahlásit
Fifi
dneska mame divnej den
Jasně jsem přišla domů a chlap měl vyluxováno,setřený prach a vařil vepř.kolena psům...byla jsem opět dojata
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:57
- Nahlásit
Eire
jsem přišla domů a chlap měl vyluxováno,setřený prach a vařil vepř.kolena psům...
Potřebuju Žanka pučit......aspoň na jeden den.
Fifi
Naposled byla v boude v kotci, pudu ji je spocitat a pochvalit.
Vemu vod ní dvě.Co koštujou?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:57
- Nahlásit
Eire
chlap měl vyluxováno,setřený prach a vařil vepř.kolena psům
Me kdyz dneska ten muj vidi, tak prohlasil, ze i to nadobi umeje, i kdyz to k smrti nenavidi..
A k vasi predchozi debate..ano, diky necemu podobnymu si muj muz nedavno uvedomil, ze mu je vlastne na svete desne fajn, ze nas vztah za neco stoji a da se kvuli tomu prezit i ta prace na hovno, neustale se rozbijejici autak a tak..tak se ted zas konecne raduje ze zivota a je to zas eselejsi souziti.
Britak nechutne a pomalu zere hovezi se zeleninou a jogurtem Panicek mu totiz nedava nic, co mu nechutinka, takze u me je chvilema pekne nestastnej
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:19
- Nahlásit
Eire
A papíry ,papíry na vozidlo máte pane řidiči??Vy jste nebezpečný nejen pro sebe,ale i pro širokou nic netušící obec obyvatelů,silničních účastníků a možná vzhledem k vaší šíři záběru,i letové dráze migrujícímu ptactvu!!
primo na kolobezku ne, ale kdyz me kontroluji policiste, ukazuji jim modry diplom s delfinkem, ktery si beru, kdyz jdu k prehrade, a zatim mi to vzdycky proslo.
Fifi
Ja mela srazku s panelem na polnacce, zarostlym travou (co ty vesnicani neflaknou do cesty).. Dale Slusnej karambol na asfaltce, kdyz probehla kocka tesne pred kolobkou.
kolobezka je holt nebezpecna .
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:22
- Nahlásit
Story z dnešní ordinace: ( nebudou to žádný švestkový knedlíky) Přišel tam kamarád se psem.Oba kulhali.Kamarád bydlí hodně daleko a teď tráví pár dnů na chalupě.Potřeboval napsat léky,které si doma zapoměl. Zeptala jsem se proč oba kulhají.Kamarád pravil,že si podvrknul kotník.Tak jsem mu tu hnátu pro jistotu vyšetřila ,ošetřila a napsala léčiva.Ptám se ,co je se psem.Prý to vždycky dělá ze solidarity.Vyšetřila jsem i psíka -nic.Kulhal dál.Tak jsem mu tu jednu tlapku zadní taky lehce ovázala a ten pes měl tak děsnou radost,že přestal kulhat.Neuvěřitelné.Kamarád se smál,že až tohle bude někde povídat,že byl ošetřen i se psem na gyndě,že mu to nikdo nebude věřit
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:30
- Nahlásit
Neessi
že byl ošetřen i se psem na gyndě,že mu to nikdo nebude věřit
argosek
kolobezka je holt nebezpecna
kolo je horší...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:33
- Nahlásit
Neessi
tak za A vtipne, za B krasny priklad pevneho pratelstvi mezi clovekem a psem
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:37
- Nahlásit
Ebony
kolo je horší...
kolo ma velka kola, takze nezapadne. navic pri venceni mam voditko vzdycky v ruce, takze me pes nema jak shodit - jet na kolobezce a zaroven drzet v ruce voditko neumim.
jinak - vsim jsem si, jak jsi ozila, kdyz tu mas sve tema. tolik prispevku od tebe v tak kratke dobe nepamatuju. asi zalozim tema pro psicka, pro sali a pro bendu, treba to taky zafunguje .
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:41
- Nahlásit
Ebony
kolobezka je holt nebezpecna
kolo je horší...
Nejhorsi je bjehani!
Neessi
( nebudou to žádný švestkový knedlíky)
Este ze tak! Stacila dnesni hnisosukce u utulkacky.
Tak jsem mu tu jednu tlapku zadní taky lehce ovázala a ten pes měl tak děsnou radost,že přestal kulhat.
Tim bych naopak cuby znehybnila, vyraz tyraneho jedince a zoufale vytrceny hnat.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:44
- Nahlásit
Fifi
Nejhorsi je bjehani!
naprostej souhlas
|