| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 18:53
- Nahlásit
Fifi
nemeli by oni bejt klidny a nepohyblivy?!
Měli,aspoň když jim stojím v cestě Naštěstí Bóba,když se řítí,tak dupe jako slůně a tak většinou stačím uhnout.Co budu dělat,až budu hluchá?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 18:53
- Nahlásit
Ebony
já ne,
A neni to jedno?
Hele, sme se snazily skalaru vyfotit v postoji To byla prdel. Ja fakt neumim TEN postoj, tak az to sem Mathea flusne, ber to s nadhledem.
Mathea
hajzlik uz zas protejka!
Tak to je nejlepcejsi zprava dne, bo takovej hajzlik je veledulezitej!!! Kor po cockovy polifce!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 18:54
- Nahlásit
nemohla jsem jít dnes s pezem na kolo, tak sme byli na zahrádce a při přesazování jsem mimo jiné našla: slepýš křehký a tesařík pižmový bude ze mě lovec pokladů
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 18:56
- Nahlásit
Fifi
hajzlik je veledulezitej!!!
S tim naprostej souhlas, proto mame ty dva..
miisha
slepýš
slep slepýše, slepče
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:01
- Nahlásit
Mathea
Aha, aha a nerozežere to ty trubky, co jsou dál od mísy? Nebo to žere jenom organickou hmotu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:02
- Nahlásit
Neessi
Naštěstí Bóba,když se řítí,tak dupe jako slůně a tak většinou stačím uhnout.Co budu dělat,až budu hluchá?
Se optej Mathey
Njn, nedupala, jen letela v trysku a ja nakrocila, ale jiz mam ruku zabetadinovanou, je to jen povrchovy. Tele moje.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:03
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jen organiku, pouziva se to predevsim na odpady, na kery je to taky supr, oproti zvonu/horky vode apod. Jen tam toho trochu nasypes, zalejes horkou vodou, vono to zacne sycet, nechas pul hodky pusobit a je to...kdyz to este nejni dokonaly, postup opakujes, ale je to bez prace
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:06
- Nahlásit
Fifi
až budu hluchá?
Se optej Mathey
Twe tak celou dobu me uklidnujes, ze este slyset chvili budu a hned pak zacnes, jo?! ortel budu vedet az ve ctvrtek, tak se neboj, ze se ti pak nepochlubim, esli to bude dalsi skvela telesna vlastnost, kerou sem zdedila po mame
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:08 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Mathea
To je v pevným stavu? Jako nějaký granule? Já myslela, že to je tekutina... My tady u nás máme příšerně tvrdou vodu, takže se dělá vodní kámen a rychle se usazuje právě v záchodový míse a na vaně, takže jsem do teď používala kyselinu solnou, ta je taky dobrá, ale právě kuře ze záchoda si nejsem jistá, jestli by zvládla sežrat... Teda ne, že bych se chtěla opičit
Edit:
Hm, já budu za chvíli slepá, tož abychom začli s výcvikem asistenčních psůch!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:09
- Nahlásit
Mathea
Jen tam toho trochu nasypes, zalejes horkou vodou, vono to zacne sycet, nechas pul hodky pusobit a je to...kdyz to este nejni dokonaly, postup opakujes, ale je to bez prace
A nebo to tak uděláš a pokud máš hodně starej barák,tak povolí fšechna ta hnusná a ztuhlá mastnota co je usazená f pohodě 50 let ,ale nerozpustí se a ucpe ti fšechno.A ty pak s instalatérským pérem strávíš vánoční svátky střídavě v žumpě(dovopravdický) a střídavě ve sklepě u trubek a prošťuchuješ pérem. Toť storka dva roky stará,eště z Bylan.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:13
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ale právě kuře ze záchoda si nejsem jistá, jestli by zvládla sežrat...
Se ptáš té pravé vodbordelnice na "rozpustěný,vypuštěný "..stehno kuřecííí.Je to vodbornice na trubku vzatá...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:13
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Znova opakuju, ze tam byl i kousek pochodujici svickovy, rejze a jine pochutiny Jinak to jsou krystalky bily, rozhodne nedoporucuju zamenovat za cukr Muz rika, ze kys. solna supr na kamen, ale na to prozirani nic moc, ze to je ten louch lepci.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:15
- Nahlásit
jablunka
a střídavě ve sklepě u trubek a prošťuchuješ pérem
Jejda šmatko,koho jsi násilným zneužitím použila???
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:16
- Nahlásit
Mathea
Jo počkej, to jako jsi tu svíčkovou pustila za tím stehnem, aby ho předžvejkala???
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:16
- Nahlásit
jablunka
tak povolí fšechna ta hnusná a ztuhlá mastnota co je usazená f pohodě 50 let
A to je taky moznost! Prej ze kdyz sou trubky z litiny (prej uz se to 60let nepouziva), tak je pruser.
Eire
stehno kuřecííí
Je to vodbornice na trubku vzatá...
Doufam, ze todle beru spravne, kdyz to povazuju za kompliment?!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:18
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
to jako jsi tu svíčkovou pustila za tím stehnem
Hele poradi bylo takovyhle: rejze s trochou nasekanyho varenyho kureciho masa a mrkve (dijeta pro Britaka, dyz mi ho sem tchan privez, sem na ni nejak zapomnela ), pak stehynko s omastkem (taky pekne jedly ), pak sem tam kydla trochu ty svickovy a rikala si.."sakra, asi bych to taky mela splachnout, hm asi tam toho je uz moc..." A BYLO
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:20
- Nahlásit
Eire
Jejda šmatko,koho jsi násilným zneužitím použila???
Inštalatéra.
Prej ze kdyz sou trubky z litiny (prej uz se to 60let nepouziva), tak je pruser.
Průser to byl,dokážeš si přectavit,že potřebuješ ráno v -10 stupních na průser a nemáš kam.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:22
- Nahlásit
Mathea
Doufam, ze todle beru spravne, kdyz to povazuju za kompliment?!
Původně jistě a po intervencích Jablu a Fifijovky ještě víc...jsem pozitivní..ale noc je ještě mladá.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:24
- Nahlásit
Mathea
A BYLO
jablunka
a pak to taky ještě může mít druhej level , to když se tam to pero kousne , nejde to ani tam ani jinam a to pak voláš zoufalý SOS nějakej kanalizačním virtuózům s tlakovým strojem kterým to profrčej tak že máš půl žumpy na ulici před barákem , to je zase moje story za 3500 tisíce s barákem ještě v Hájku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:24
- Nahlásit
Eire
To je děsná animace.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:25
- Nahlásit
cilka
a pak to taky ještě může mít druhej level ,
Do toho sme zaplaťbůh nepostoupili.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:27
- Nahlásit
jablunka
tak začni šetřit
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:27
- Nahlásit
Eire
jéžiš to je super smajl
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:30
- Nahlásit
jablunka
jo a bylo to v létě vo prázdninách , kdy do Koloděj proudily zástupy lidí na procházky , k Markétě mraky lidí na koupák , a žíznivci k hospodě ...ještě tedˇmi je zle když si vzpomenu na ten sajgon
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:32
- Nahlásit
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:35
- Nahlásit
Mathea
Hele poradi bylo takovyhle
Proč jsi to nedala do igelitovýho pytle a do popelnice????????
Ale i tak Neštěstí druhého potěší
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:38
- Nahlásit
Ebony
Blbkooooo
Neessi
Proč jsi to nedala
Me se ptej FIfajz me dneska videla v jakym sem stavu, a to prosim uz od rana...ja nemyslela, ja konala, ackoli sem este rano mela desny energie, tak sem se nedokazala soustredit...a tak to proste nejak vsecko...no..
Ale sem rada, ze sem te aspon potesila
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:40
- Nahlásit
Ebony
ještě strč do mísy Toma a Jerryho a bude to kompletní
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:48
- Nahlásit
cilka
eště tedˇmi je zle když si vzpomenu na ten sajgon
zapomeň a jdi dál,co ty víš možná někdo měl horší potíže a chtěl tě potěšit,jen se zdráhal..styděl...
A Cora těsně po extrakci šicího materiálu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:56
- Nahlásit
Neessi
Proč jsi to nedala do igelitovýho pytle a do popelnice????????
Protoze Mathea. Je poucena pro priste, snad, anebo aspon prubezne splachovat.
Eire
Cora ma prsa skorem jak Sadlo. To osklivy vytece a bude se kutalet zase jak spekatice.
cilka
tak natlakovana strikajici zumpa, to je majstrštych, teda.
|