| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:19
- Nahlásit
Neessi
já proti ešusový nic nemám, já jen nemám ráda ramštajny
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:19
- Nahlásit
Ebony
jsem velká sebejistá žena koukám
To neva,že sis toho nevšimla,hlavně že si to myslí jiní
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:21
- Nahlásit
Ebony
já jen nemám ráda ramštajny
Já do nedávna nevěděla,co to je i jsem se zeptala dcéry,která je nemá taky ráda evidentně,tak mi pustila nějaký hluk.Asi je taky nemám ráda. Jak říkám,každý má nějakou úchylku.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:23
- Nahlásit
miisha
tak to udajne znamena ze nabudete velkeho bohatstvi - tak jeste se mi o tom nikdy nezdalo
I mně už se zdálo a mockrát a po bohatství ani vidu Z těch snů jsem měla vždycky pocit,že se musím rychle vykoupat
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:27
- Nahlásit
Neessi
mně už se zdálo a mockrát a po bohatství ani vidu
tak to je ovsem smutne...jeste takove sny a nic z toho! moje nejoblibenejsi sny jsou litaci
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:32
- Nahlásit
miisha
moje nejoblibenejsi sny jsou litaci
Ty jsem mívala do pádu letadla,pak přestaly !
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:36
- Nahlásit
Neessi
Ty jsem mívala do pádu letadla
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:39
- Nahlásit
miisha
nebůj,přežila jsem to (rok 1975) ,teď už mě musej zastřelit
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:41
- Nahlásit
Neessi
Zastřelit? Jak jsem tak četla, tak stačí vykročit do lesa, ne?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:42
- Nahlásit
Neessi
no hlavne takovy zazitek jen tak kazdy nema
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:46
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak stačí vykročit do lesa, ne?
No jo,ale tm můžeš vyletět do vzduchu když nebudeš koukat na značky !
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:48
- Nahlásit
Neessi
Prosím tě a to je který les??? Tam, jak je Bezděz?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:49
- Nahlásit
miisha
takovy zazitek jen tak kazdy nema
Taky každý nemá lítací sny,kdybys je nevzpoměla,tak bych to nepsala. Ale klid.Od té doby lítám letadlem dál a věřím,že se takový pech nemůže opakovat
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:51
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tam, jak je Bezděz?
Vojenský prostor - od Bezdězu směrem na východ a na sever .Je to rozsáhlé území.Já to mám do prostoru cca 5 km.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:51
- Nahlásit
To já jsem zase trávila dopoledne na veterině, protože Pleška si tak blbě nacvakla na zuby kost, že jsme jí museli uspat a "vyoperovat" Ještě teď je mi trochu zle...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:53
- Nahlásit
Neessi
Tak tam jsem chtěla jet mockrát na výlet se psema, ale pokaždý jsem si to rozmyslela, tak teď už vím proč
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:54
- Nahlásit
Ebony
kost z čeho?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 16:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
na výlet se psema
když se budeš pohybovat jen po cestách,tak je to v poho,ale psy bych mimo cesty nepouštěla,je tam spousta ostnatých drátů a bordel.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:01
- Nahlásit
Neessi
Ne, ne, to je dobrý
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:01
- Nahlásit
Neessi
normální kost, vepřovou z nohy, jak je ta prostřední trubka, tak ta byla vejpůl a měla to na premolárech nacvaklý jak svorku, jsem to v životě neviděla, jak krmím kostma xlet, dávala jsem je i když jsem ještě krmila granulema, tak tohle mě tedy dostalo...a to droběny vyrostly na barfu, tak bych čekala, že kosti žrát umí...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:07
- Nahlásit
Ebony
droběny vyrostly na barfu, tak bych čekala, že kosti žrát umí...
i divokym selmam se stane nehoda a kost se jim muze zapricit, nicmene pes odmalicka krmeny kostma urcite vi lip co s nima nez ten ktery je nikdy nezral
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:18
- Nahlásit
Zdravim vespolek.
Ebony
Pleška si tak blbě nacvakla na zuby kost, že jsme jí museli uspat a "vyoperovat" Ještě teď je mi trochu zle...
Neco podobnyho se stalo Mathee u zlataka, jemu se vzpricil kus lopatky do horniho patra. Nastesti se to obeslo bez narkozy.
To já jsem zase trávila dopoledne na veterině,
My taky, a taky mi je este zle od zaludku. Mathea se fest projela, vezly sme tam cubu z utulku, kterou v nedeli jedna mrcha pohlodala. takovy hematomy a boule plny hnisu sem jeste nevidela, bleeee. Navic cuba hodne spatny zkusenosti drivejsi asi, takze po narkoze zmatena fakt bojovala o zivot, hysterak jak vysitej. Pisisvor 9 kg ale silu poradnou, nemit kosik, tak jsme bez prsticku.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:22
- Nahlásit
Fifi
ještě, že jsme se o tom včera bavili, to je vždy najust...tu vzpříčenou jsme měli několikrát, to se dá vyndat normálně...ale tohle jsem prostě ještě neviděla....
miisha
nicmene pes odmalicka krmeny kostma urcite vi lip co s nima nez ten ktery je nikdy nezral
droběna,no...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:24
- Nahlásit
Nicméně jsem zapomněla napsat... že droběna Pleška není žádnej kolohnát, váží jen 29kg, normální drobná fenečka
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:27
- Nahlásit
Ebony
droběna,no...
blbecek tak hlavne ze uz je dobre, urcite to uz z hlavy vypustila a dela zas pikachoviny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:31
- Nahlásit
Ebony
tu vzpříčenou jsme měli několikrát, to se dá vyndat normálně...
Prave, ze taky nesla, i vetka s ni mela dost co delat..
normální drobná fenečka
Kez by ji to bylo ponaucenim pro priste a kousala poradne. Blbka.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:32
- Nahlásit
Ebony
vepřový kosti jsou měkký a pérujou.Já dávám jen syrový nožičky.A když kost tak hovězí s kloubama-tam to nebezpečí pérování nehrozí.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:33
- Nahlásit
miisha
urcite to uz z hlavy vypustila a dela zas pikachoviny
no ještě je trochu zblblá z narkozy, ale já na to asi zase dlouho nezapomenu, poslední dobou mě tyhle věci se psema dost vykolejí...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:36
- Nahlásit
Neessi
A když kost tak hovězí s kloubama-tam to nebezpečí pérování nehrozí.
tak kdybych měla kde sehnat hovězí kloubovky, tak budu radši, ale ani můj dvorní řezník je má málokdy a ještě jsou celkem drahý, to vepřových dostanu bednu zadara ani nemrkne...
Fifi
kousala poradne
pořádně asi kousala, když byla schopná si to tam takhle narvat...ale asi mi bude dýl trvat, než bude příště...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:41
- Nahlásit
Ebony
ale asi mi bude dýl trvat, než bude příště...
To je jasny, taky bych mela strach. Ja davam hodne skeletu, masitych.. a lopatky - ty jsou jediny, co tupice rtw pokousou a nepolykaji v kusech, hltny hltavy Pripadne velky kloubovy, ale ty tu nesezenu.
Neessi
Já dávám jen syrový nožičky.
Vidis, ty ja dat nemuzu, protoze ty cerny hovada to nepokousou. Slava coklum, ktery nehltaj a jsou schopny nechat zbytek kosti a odejit od nej.
|