| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:25
- Nahlásit
Zdravím xindl spolek
Koukám, že nejsem sama s chorůbkou...sem si jí uhnala na víkendovce, která byla sice super, ale malinko větrná a taky sněhová, páč sme se konečně dokopali a jeli se podívat na Červenohorský sedlo, kde si Brutík užil spousty zábavy ve sněhu
Eire
Blečkovi gratulujeme .... receptíky budou hned, jak mi opadne teplota. Nějak zjišťuju, že neumím číst
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:16
- Nahlásit
Hezky ksindlik preju.
http://www.novinky.cz/koktejl/215013-nechutny-reko rd-muz-sbiral-26-let-zmolky-z-pupiku.html
terka_devil666
vlastnoručně jsem prckoj ušila reflexní vestu. Hned je nás víc vidět.
A mas vyreseno i od ledna, dle novy vyhlasky musi bejt v aute. Esli psi nebo lidska, to asi nikdo zkoumat nebude.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:47
- Nahlásit
hezký ksindl večer přeju
nejak vůbec nestíhám,ale přišla sem se na vás mrknout
užili sme si naprosto bezvadnej víkend,na kterej k nám přijeli saraxovi.Mám pocit,že sme se schodli,že mi máme malinkatýho kreténa a oni velikýho.
Eire
Včera Bleček obdržel tilul nej stěně a obr pohár NEJ z černých.Výstavní karieru zahájil bombasticky a jsem na něj,tak pyšná,že jsem ho rovnou přihlásila do Oloumouce i Brna.
Mocinky Blečkovi gratulujeme a přejeme další výstavní úspěchy.
No a taky vám musímzase ukázat Můru.
No a taky něco,co sem musela vyfotit,páč vím prt,jestli se to eště něgdy povede........jen sem skákla do mrožáku pro maso a kucí i Cecílije dadali spolu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 14:49
- Nahlásit
jablunka
dyk to řikám, už z ní dostal mrtvici !
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 17:51
- Nahlásit
PetraK
proč mrtvici,jenom nevidí na jedno voko zní
jablunka
jinak ti to krásně roste
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:00
- Nahlásit
jablunka
Bily duo nema chybu. A Mura s Cecilou krasne ladej, flekatice a pramiinky vlasu
Se prave krava Sadelnata malem zadusila na skeletech. Dostala umerny svemu hltani (ani malej, ani velkej) a zapla tu svou vyvevu na plny kule. Prvni se ji sprajcnul v krku, ten este vyblila. Druhej ji vyblit nesel, musela sem ji sahat do tlamicky a tahat ho z chrtanu za kuzi na krku, este, ze kousek koukal za mandlema. Fakt debyl, ta cuba se jednou zalkne, hltna hltava.
Jo a prislo vyuctovani za elektriku. Vorosena sem otvirala obalku a huuuf, este budou vracet. Tak hezkou stredicku vsem chorobam, kterym, doufam, uz je lepe.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:33
- Nahlásit
xind večír vynšuju,
tak jsem ráda, že jsem prckoj vestu ušila. Po celý vesnici je pozdvižení. Nějací psi roztrhali celé stádo ovcí. Myslivci číhaj na každym rohu tak jsme aspoň vidět a prcek chodí na šňůře. Chjo....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:42
- Nahlásit
Svatek nesvatek, makat se muselo.
terka_devil666
Nějací psi roztrhali celé stádo ovcí. Myslivci číhaj na každym rohu tak jsme aspoň vidět a prcek chodí na šňůře. Chjo....
Se neda zjistit, ci jsou? Nebo naka vyhladla smecka? Vlci u vas bejt nemuzou? Hlavne, at neprepadnou Taranka, ikdyz s jeho vestou se ho asi zdalky leknou.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:53
- Nahlásit
Fifi
právě, že nikdo nic neví, jen že byli tři. Vlka bych tu nečekala, ale z Polska by přijít mohli. Právě se teď s Tarčou bojim chodit. Kdyby nás potkali, asi by to nedopadlo dobře.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:15
- Nahlásit
hezký den vinšuju
Fifi
vlci jsou absolutně plaší, je vyděsí i strašák na zelí na poli, vlci jako takoví by opravdu ovce nepotrhali...
navíc mají dost pohodlné kořisti v lese, popravdě, tak ofrklý srny, jako jsou poslední dva roky, jsem nikdy nezažila, trochu plachosti a respektu ze šelem by jim bylo třeba...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:24
- Nahlásit
wami
Hoj
vlci jako takoví by opravdu ovce nepotrhali...
Sem si to myslela.. ale naky hladovi coklove jim podobny, a hnedka budou mit ve vesnici vlky.
je vyděsí i strašák na zelí na poli
Tak ten vydesi i slecnu Sadlo.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:53
- Nahlásit
Fifi
naky hladovi coklove jim podobny
ty, to nemusi byt ani podobny... staci fakt, ze napadli ovce...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:58
- Nahlásit
asi mám někde slovenský geny
jinak si moji posedlost slovenskejma písničkama nelze vysvětlit.
tohle máte odemě pro tento víkend.
http://www.youtube.com/watch?v=kghCqyMLPFA&feature =relatedv
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:42
- Nahlásit
Zdar pardálové
vypadá to na krásnej den.Atb asik konečně zabraly,tedy nechci to zakřiknout.Žany odjel na jednání ...takže za chvilku s mladým flexinou odřízneme starej dřevěnej plot u vlkošek a přivrtnem a šroubnem novej z masivní karysitě osazené do rámu.
Bleček všem děkuje za gratulejšn a kyne tlapkou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 09:46
- Nahlásit
RAMŠTAJNÍ XINDL VE SPOLEČEK
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBLŮ!! JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBLONI!!!
Honem, honem úplně nejvíc honem mazej do kina- nebo si to asi spíš někde sežeň, páč tuším, že moc příležitostí tam vyrazit asi není. LEČ!!! BRŮŮŮŮCE JE OPĚT BOMBASTICKEJ A RED BUDEŠ ZARUČENĚ OBLIBOVAT. jo taková krávovina největší!! Tlemilo se celý kino, fakt nekecaj, je to boží akční komedie . A Džon Malkowičů je taky skvělej MUSÍŠ, MUSÍŠ TO VIDĚT!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 15:16
- Nahlásit
Poděkování
Dnes za mnou přijely Renča s Gerdičkou a přivezly opět mnoho dárků a důležitých věcí pro záchranu Bordžínky a mne.Pravily,že je to akce od "žumpy". Chtěla bych moc poděkovat všem,které na to přispěly. Holky byly super.Moc mi to pomohlo.Děkuji.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 17:46
- Nahlásit
Neessi
Ahoj. Neni zac dekovat, hlavne se pekne hoj a primerene rychle srustej, bud vesele mysli a Bóbe posilam velky drbanky.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 19:18
- Nahlásit
Neessi
a ještě všici posíláme spoustu energie!!!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 19:28
- Nahlásit
Neessi
jak píše Fifi, není zač děkovat, my by jsme pro tebe udělaly cokoliv, a hlavně, nezapomeň, že tě máme moc a moc rádi, tak se pomaloučku a polehoučky zotavuj a zase nás navštiv aspoň virtuálně...chybíš nám tady...
a my máme nový mimi, 4 holky a 1 kluka - ten už má jméno
Lucifer
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:08
- Nahlásit
Ebony
Zase mnozite?? Malo ti jich zustalo doma? Lucifer je krasny jmeno. A holky?? Lazy Daisy, Lollipop a Lolita?
my by jsme pro tebe udělaly cokoliv, a hlavně, nezapomeň, že tě máme moc a moc rádi
Tos muuudr napsala hezky krasne.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:33
- Nahlásit
Fifi
Zase mnozite??
no zase, hrůza, i když to tentokráte není až tak v mojí režii, ale holt jsou zase u nás
Holky jsou zatím jen Lotranda. Lolita se mi taky líbí, Míša navrhovala Ludra, ale to by asi musela zůstat doma A mám tam zase plešatou holku, pracovně je Lysina
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:35
- Nahlásit
Neessi
Neděkuj, milá naše čarodějko.A jak píšou ostatní nespěchej tolik,ať máš čas nás tady navštívit.Je tu bez tebe smutno.
Ebony
Gratulace ksindl množitelko
terka_devil666
Všecko nej k vopravdickým přirozeninám děvče s krysím vocáskem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:48
- Nahlásit
Ebony
Míša navrhovala Ludra,
Ja mela bujnejsi fantazii, me napadala Lebka, Ludra a Lemra. By ti toho zustalo domki moc.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:51
- Nahlásit
Eire
děkujji mockrát, to je hezké přání. Jsem zase o rok krásnější
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 21:24
- Nahlásit
Eire
Ono tu je stiric vic, ikdyz nemaj krysi ocasek. Takze dopredu preju na nedeli VSE NEEEJ samycy uzasny Jeblonovic !!
terka_devil666
A tobe sem uz prala, ale budiz, tak este jednou, at se ti vsecky tve idealy splni a jak rika temer stoleta babicka moje - "Hodne zdraviii!!! "
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 21:54
- Nahlásit
terka_devil666
vše nejlepší pani
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 00:39
- Nahlásit
Ebony
Míša navrhovala Ludra - to nebyl navrh nybrz konstatovani Co tra takova Lejla?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 07:07 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Fifi
wami
Ebony
Eire
jablunka
Holky děkuji,je to moc hezké od vás všech.Bordžínka od včerejška má na tlapce botičku,na krku límec,aby na botě nepracovala,jen na noc jsem jí to sundala,protože spí se mnou v posteli .Až půjde ven,tak ji to zase navleču.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 07:25
- Nahlásit
Neessi
já chtěla taky,ale už jsem to nestihla,tak příště budu vědět dřív
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 09:36 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
pěkné ,ufoukané,sobotní dopůldne,ksindlice
PetraK
Napsáno do deníču,jako velmi důležité. Díkes
Neessi
Ahojda,zlatíčko,není za co děkovat,jen ať jste,obě holky,zase brzo v cajku,na ničem jiném nezáleží.
Ebony
Gratulíruju k nadělení a hlasuju taktéž pro Ludru.
terka_devil666
Taky ti přeju všecičko nejlepčejší.
Fifi
Děkuji ti velmi pěkně,holko moje.
A ještě dodatečně přeju všecičko nejlepčejší kn tvým úterním přirozeninám.
|