| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:11
- Nahlásit
Fifi
Ja bych tam zdechla.
já bych paradoxně nejspíš zdechla, až by mě vytáhli nahoru. Samou radostí. Mám hroznou radost, že se to podařilo!!!!
Eire
myslím,že spolkl poslední slovíčko "čertů"
von sám je deset čertů a a ni nemusí smrdět, dneska prudil.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:18
- Nahlásit
PetraK
já bych paradoxně nejspíš zdechla, až by mě vytáhli nahoru. Samou radostí. Mám hroznou radost, že se to podařilo!!!!
Nebo tak,proc maj asi zvysenej tlak. Ja taky!
Znamej, silenec, si takhle hodil dobrovolne TYDEN ve sluji, nepouzivany stole, prej meditace. Mel spojky nahore, kdyby neco a tak. Tma tmouci, nez si pry odvykne zrak preludum svetelnym, sluch se nauci vnimat naprosty ticho (ikdyz to oni tam byli ve spojenim se svetem) - proste se kazda minuta tahla jak hodina. natoz tolika desitek dni.
Neumim si to predstavit, fakt ne a mam rada hepace.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 18:58
- Nahlásit
Zdravím a zároveň přeju hezký víkendík
Fifi
Sodoma gomora... japka... japka... japka
jo, stále nejsou zpracovaná, teď už čekají na pondělí, až budu pokračovat
Eire
já jezdila na I,II a III Tullamorku a pak jsem se nějak znelíbila paní pořadatelce a už jsem pozvánku nedostala
aha, já myslela, že dorazíš taky ... jinak děkuji za přání, vzhledem k hlášenému počas se bude hodit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 06:33
- Nahlásit
dobré ráno i tady
fotečky všecky krásné a tak se tu zas mějte rádi,pa
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 15:41
- Nahlásit
Xindll vespolek páteční
brut
á myslela, že dorazíš taky
Ne,mám neběhavky,takže coursing nehrozí a nechat se kastovat a poučovat..na to su už stará.Tak ať se to povede a nezapoměň válenky a šulek na nos
Dnes přišel na střihání pán s fenkou místo paničky,byla onko nemocná...zemřela mu tuto středu.Chtěl tam zůstat.Sedl si na židli,choulil se a tichým hlasem mluvil co ještě plánovali spolu....a jak mu chybí,neumí si uvařit ani čaj...byla jsem ráda,že jsem měla po něm hodinu volnou.Uvědomila jsem si ,jak je důležitý neřešit malichernosti,a radovat se z každé prkotiny...rači už du
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 16:03
- Nahlásit
Eire
nechat se kastovat
Sem četla kastrovat!
Uvědomila jsem si ,jak je důležitý neřešit malichernosti,a radovat se z každé prkotiny
Brrrrr,mám husinu úplně všude.
A teď něco veselejšího,objevila sem zajímavej prográmek na fotky.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:20
- Nahlásit
jablunka
Sem četla kastrovat!
Už když jsem to psala,tak mě to napadlo
objevila sem zajímavej prográmek na fotky.
Jůůva,kde to jde sehnat..ale mušíš polopaticky...znáš mě.
Jo a sajrajt pošlu až v pindělí,vůbec nestíhám.
Matka příroda ukazuje žuby, http://www.novinky.cz/koktejl/214200-smecky-hladov ych-vlku-utoci-na-ruska-mesta-prestavaji-se-bat-li di.html jen škoda,že je někdo vystřílí,jak jinak.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:22
- Nahlásit
Slava, patek uz je tu! Ksndl vinsuju.
terka_devil666
terka jeblonovic
Mile damy, vsecko nej k svatku vopravdickymu!
jablunka
Hezkej programek
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:39
- Nahlásit
Fifi
No jo vlastně!!
Tak posílám Terezkám chlapíka co splní všechna přání
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:39 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Eire
je to picjoke.com a je uplně jednoduchý.
I tobě Téri díkuje.
A za sajrajt dopředu moc díky.
Fifi
Terezka moc děkuje.
A já taky přeju fšecičko nej terka_devil666 .
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 17:56
- Nahlásit
jablunka
Eire
CO se tu rozdava za sajrajt??? Zni to velmi pritazlive a neodolatelne.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 18:20
- Nahlásit
Fifi
Tohle http://www.orling.cz/cz/veterinarni-produkty/produ kty-pro-kone-1249379484/gelapony-arthro-biosol-124 9384115.html mám poslat vzorek?když už pudu v pindělí na debilní úřad poštovní??
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 18:25
- Nahlásit
Moc děkuji za přání děfčata! Terce jablunkove přeji také vše nej!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 18:33
- Nahlásit
Eire
mám poslat vzorek?
Nene, dekuji.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 20:02
- Nahlásit
"hele, tady leží nějaká žába"...
"tak ji ochutnám"...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 20:04
- Nahlásit
Ebonyahojky henrietina bega ma osm miminek!dnes se narodili!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 20:12
- Nahlásit
Ebony
hele ta druha fotka je spis neco jako: "hele ho hovino, panicka se nediva....mlask"
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:08
- Nahlásit
nemethova5
já vím, 5 kluků a 3 holky
miisha
hele! ty drzoune...
blbne mi internet už dva dny, tak jsem trochu mimo
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:17
- Nahlásit
Ebony
me blbne hlava chvalabohu za dovolenou! zitra v 9.30 prej
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 21:19
- Nahlásit
Ebonyposlala mi fotky,takovy malinky mysky??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 10:59
- Nahlásit
Bre rano ksindlice,
musim se pochlubit. Slecna Sadlo byla u pani dochtourky na manikure. Ztupila jsem o ni totiz uz vsechny kleste na drapky, aj ty matheiny . Pani dochtour rikala, ze takovy zdravy drapy strihat, ze to je za trest a ze to ma jak konsky kopyta. Navic ji to rychle roste, smikala sem ji je na zacatku srpence.
Ale hlavne sla Sadelnice na vahu a nejslastnejsi libeznice ZHUBLA od kvetna o 5 kg!!! Takze z 52 na krasnych 47 sadlovitych jednotek, pekne postupne a zvolna, co mesic, to kilco speku dolu. Jeste tak 2-3 kg a bude akorat.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 14:08
- Nahlásit
Fifi
teda teta, asi k tobě zajdu na odtučňovací kůru co bych dala za pět kilo dolu Taránek má taky 47kg ale tomu ty kila navíc slušej.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 14:55
- Nahlásit
terka_devil666
ale tomu ty kila navíc slušej.
Devenko, tak tos posrala! Koukej se zamyslet, nad tim, cos prave napsala! Na Sadylko mi NIKDO krivyho slova rikat nebude!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 15:03
- Nahlásit
A bomba Sem volby "projela" na cely care Sem na ne zapomela a kolovala s cubkama.. jejda
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 16:18
- Nahlásit
Fifi
ale teta, nech tu horkou hlavu tarankoj slusej kila narozdil ode mě. Sádlo je sádlo, to je fešanda usměvavá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 16:34
- Nahlásit
terka_devil666
nech tu horkou hlavu
Dobra tedy.
asi k tobě zajdu na odtučňovací kůru
Ti nevim, jestli by ti to jelo... Hodne zeleniny a maso, takova delena strava. Jenze zeleny drzky, kureci zaludky, jatra, vse za syrova, skousla bys?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 20:36
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/214305-opi ce-krokodyl-a-had-z-prazskeho-cirkusu-uhoreli-na-s lovensku.html
To je jako normalni?? Mit v tranzitu v klickach takovydle druhy? Hada bez zarivky, krokodyla bez vody, vopicku .. Sem se zase namichla. Je to hnusny, je mi lito tech zvirat moc. Ale na druhou stranu sem rada, ze uz nebudou muset prozivat dalsi utrpeni. Nesnasim cirkusy!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:05
- Nahlásit
Zdravím xindl spolek při pondělku
Eire
Přežila sem Tullamorku, téměř bez ztráty květinky. Mimo trošky bolení v krčku a oparu na horním patře je mi dobře
Byla zima, bylo vlhko, nevlídno ..... v pátek si Brut při procházce uřízl kousek bříška na přední pacce, takže kulhal ( se mu do rány dostal písek a další bordel), v noci si to ještě rozlízal. V sobotu tím pádem měl po běhu a byl v klidovém režimu se zamotanou packou. Včera už běhal, ale hned v prvním běhu si ránu znovu otevřel, ale odběhl si i druhý běh a teprve pak jsem packu vydezinfikovala a zamotala.
Musím říct, že až na nějaké "drobné" výpadky, třá proudu v pátek večer, kdy si všichni zapli přímotopy nebo na puštěné vlkoušky bez dozoru, to bylo fajn. Jen nevím, jestli se mi to zdálo, ale lidi se tam poměrně hodně dělí do několika skupin ....
Jinak kemp je moc pěkný, udržovaný a rozlehlý. Jídlo bylo skvělé a za super ceny ( hlavně ho bylo opravdu hodně), o pití ani nemluvím, prodávali ho snad za nákupku, páč bylo ještě levnější než v krámech ( teda jen v jedné hospodě, ve druhé bylo pro změnu setsakra drahé)
Celkový dojem? Bála jsem se, že to bude hrůza, ale nebyla.... nakonec bylo nejhorší počasí v sobotu ( což nám mohlo být jedno, jen vlkodavové se vystavovali v mokru a byli hezky navlhlí nebo někteří i mokří). V neděli jsme měli zajímavou zkušenost ohledně rozhodování běhů, páč rozhodčí byla z Anglie a rozdíly byly oproti našim velké.
Dodatečně přeji všem Terkám, Terezkám a Terinkám vše nej k svátku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:12
- Nahlásit
Fifi
Ale hlavne sla Sadelnice na vahu a nejslastnejsi libeznice ZHUBLA od kvetna o 5 kg!!!
hezkýýýý , Slečna Sádlo bude během chvíle v plné kondici a už jí nebudeš říkat sádlo, ale laňko
Ebony
hele, tady leží nějaká žába"...
tak ji ochutnám"...
hezké fotečky
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:11
- Nahlásit
brut
Vítej zpět,tak to je fajn,že se líbilo běhání,byť s rozervanou hnátou
Jj kastování,začalo to minulý rok a bohužel ku škodě chovu.Protože ta má sice nádhernýho psa z dlouholeté linie,ale je to TA,tak tam nepojedu.A ve finále nakreje agresivním pazgřivcem ,páč ho má ta správná kámoška.Ale to je všude...
|