Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
miisha
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 16:32
- Nahlásit

Mathea
hele das mi maila? bych se chtela zeptat jestli si nechodila s jednim Lukasem (prijmeni do toho mailu), to bysme potom zjistili jestli se zname

Mathea
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 16:34 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

Fifi
Tetaaa, supr fotky! a taktez diky za nadhernou prochajdu a kor to prekvapeni v podobe oslika s Fijonou me rozsekalo Ale cely to bylo moc krasavy

Edit//

miisha
Jestli si to prijmeni treba budu pamatovat
bandassocka@gmail.com

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 16:46
- Nahlásit

Mathea
Ale cely to bylo moc krasavy
Bylo Jako vzdy mne to zavedlo k rozmysleni, proc ty perdele vlastne mam, neustale tekavy, rtutovity, nedovedou si pul hodky hrabat jamy jak zlaty mikroteni nebo se hemzit kolem panicka jak makroten..

Mathea
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 16:51
- Nahlásit

Fifi
nedovedou si pul hodky hrabat jamy jak zlaty mikroten
Tak zlataci todle umej delat, kdyz se trochu vylitaj ale samozrejme je mas uplne na nic a mela bys redukovat!

miisha
Masakr

miisha
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 17:07
- Nahlásit

Mathea
svet je prtavej!!

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:47 - Změnil/a: terka_devil666
- Nahlásit

xindl fšem vynšujem,
tak jak už Fifi napsala, v utajení jsem jela na vejšlap. Počasí báječný, klídeček a xindlí banda psů. Taránek měl opět pro sebe celý harém a ještě Balouška. Tetičky bylo to báječný žůžo labůžostrašně ráda to zopáknu. Taránek byl velice jemný ke svým menším kamarádkám a teď je straště unavený a spinká. S Matheou jsme ještě huply na kofolu, kde byli další prima psi. Tak tetičky, budu se těšit, že někdy dorazíte k nám do hor...fotky z druhýho mejdlíčka zde:URL

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:49
- Nahlásit

nedovedou si pul hodky hrabat jamy jak zlaty mikroteni nebo se hemzit kolem panicka jak makroten..
nojo makroten je trochu závisláček, jen kdyby mu to zustalo

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:19
- Nahlásit

terka_devil666
Hele..

Neni ti to blby?? chudacek, podivej, jak byl osamocenej, plemenne menecennej! koukej to casem napravit!

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:21
- Nahlásit

Fifi
Neni ti to blby?? chudacek, podivej, jak byl osamocenej, plemenne menecennej! koukej to casem napravit
vydrž teta vydrž až to bude jednou možný....musíme erdelky zvykat pomalu

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 11:38
- Nahlásit

Krasnou ksindl nedeli!
Tedy, tomu rikam babi (nebo spis babockovy! ) leto. Motylci se zblaznili, napocitala sem jich na kyti pres deset najednou.

A slecna Sadlo s Kremylkem posilaji blemcose.

Eire
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:17
- Nahlásit

Nažďáár

Váňa je boží!!!!Cin na jeho zdraví.
A du dokopat zbytek krumplí,samo nervozitou mi celej den padaly vidle z ruky.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 17:01
- Nahlásit

Eire
je to prostě BŮH a já se dneska na jeho vítezství opiju doma,už se chladí pivečko
jinak ahoj i tady všem

Eire
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:09
- Nahlásit

Ještě jednou se pokusíš mi lohnout mňamku a přisahám bohu,rafnu tě..

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:45
- Nahlásit

Eire
to je boží fotka

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:24
- Nahlásit

háááááský xindl den.):
Víkend jsme prožili velmi pracovně s dřevem,ale už se děsím příštího,kdy se mi tu zase sjede komplet rodinka i s klukovou přítelkyní.

Demi roste jako z vody,je samá ruka,samá noha a Puči už se před ní schovává.
Eire
jak píše Ebony,fotečka nemá chybu.

A tady zase pár mejch

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:38
- Nahlásit

a tady trochu barevné podzimní krásy

Eire
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:20
- Nahlásit

Fifi
terka_devil666
Mathea

Díky za krásný fota z proťápky a stranické schúze blanokřídlých....upa pohátka...

Jablunka

Demi Murečka je pěknej lišaj smrtihlav aneb,co jste chtěli,to máte

Ebony

Díky,jsou prčovní,Ančí měla zmařenou graviditu a tak blacka vzala za svého...a on paličatý čauík ji dává pěkně pokouřit...

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:14
- Nahlásit

jablunka
tyjo, ta roste neodolatelna, spici teda jen
,je samá ruka,samá noha a Puči už se před ní schovává.
Dobre mu tak! Smejdikovi, placaka bylo potreba na nej!

Ja si dneska nalozila ke slunku z vikendu dalsi babi leto a zase vypadam jak kok.t, ci jak to onehdy psala mile Miisha. Cilize opaleny slunecni brejle a mucha tsetse. Zato rano sem skrabala auto!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:50
- Nahlásit

DObrého babího letního dne vinčuju

jablunka

osobo, nechcu vám do toho kecat, ale......... Brůce vypadá zněčně zhrouceně asi jak když měli s Můrou před rozvodem

Eire
Ještě jednou se pokusíš mi lohnout mňamku a přisahám bohu,rafnu tě
to je boží gezicht

jo a Kostižer má novou hlášku-pravil fčéra: "Smrdíš jako deset!"

tak nevim, asi ač po sezóně, budem muset hupnoout fšicí do vany

brut
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:25
- Nahlásit

Zdravím xindl vespolek

Sem zavalená japkama a hruškama. Začíná mi to pomalu lézt na mozek a tak na chvíli potřebuju odpočinek

Eire
boží fotka

Receptíky budou hned, jak zpracuju zbytek jablek ( cca 10kg) velikosti menšího golfového míčku

jablunka
Můrinka je nádherný stvoření
Ta fotka s Brůsem je naprosto dokonalá

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:28
- Nahlásit

brut

Začíná mi to pomalu lézt na mozek

máš tam chybu

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 18:14
- Nahlásit

Ksindlicek.
A mame po zizalkach!
http://www.novinky.cz/domaci/213936-o-vikendu-prij de-snehova-nadilka-a-ochladi-se.html

brut
jak zpracuju zbytek jablek ( cca 10kg) velikosti menšího golfového míčku
Tak na to bych se, velebnosti, mohla vyprdnout! Schovala bych do sklepa a podavala coklum coby zdroj vitaminu C pres zimu.

PetraK
pravil fčéra: "Smrdíš jako deset!"
To je ptak! Ale vis jak, na kazdym sprochu pravdy.....

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 19:47
- Nahlásit

rec o smradu?

http://www.ceskoslovenskomatalent24.cz/britains-go t-talent-mr-methane-10

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:02
- Nahlásit

Fifi
Schovala bych do sklepa a podavala coklum coby zdroj vitaminu C pres zimu.

podávala bys tak leda kulovaný , páč vono to letos šíleně podléhá zkáze. A v některých případech neuvěřitelně rychle. to takhle postavíš igelitku s japkama do kouta a chvilku jí tam necháš stát, chvilku dýl teda, páč na ní zapomeneš, a když si vzpomeneš - už to podlehlo! .
ne ale tak to je extrém nicméně to fakt jde šíleně do kopru, hrozně rychle se to kazí a jsou hrozně malý.

Ale vis jak, na kazdym sprochu pravdy

no jo dyk já už du, vana je napuštěná

Eire
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:20 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

PetraK

Kostižer má novou hlášku-pravil fčéra: "Smrdíš jako deset!"

myslím,že spolkl poslední slovíčko "čertů"

miisha

čéče nevím jestli je to k smíchu,nebo k plakánku...

Jinak xindl vespolek

Huš su zase nachcíplá,poněvadž pan odbordelník spraví kotel...ten se za dva dny hodí mart ,týden trvá než sem vopraváře dokopu...dva dny kotel kotelníkuje...před chvílí odbordelník odjel,peněz nechtěje,prej raděj počká až co kotel po dvou dnech.Jenže jsem se díky tomu ve střižně pěkně podchladila...prfkám,slzy z očí stříkaj a hlavu mám jak dyby byla ve včelíně zarvaná.

Žany mě nadává,že jsem Blečka nechala doma,poněvadž se snaží ve svých pěti měsících vobskočit vlastní matku.ta má rozum a funidlo si chrání zdí nebo se narve prdelí do rožku...Bleček naříká olizuje očička ,špitá do vouška,ale maminka je slušná to fena,nedá a hotovo.Před chvílí mě dorazil majitel taťky Bleka,prej Cézar je v době hárání něco jak Čák Noris se čtyřma nohama....

Renatkám hodně zdraví,peněz a lásky

brut
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 18:53
- Nahlásit

Zdravím xindl spolek

Jen prolítávám, tak vás jdu pozdravit a zase dělat jabka

Fifi
Tak na to bych se, velebnosti, mohla vyprdnout! Schovala bych do sklepa a podavala coklum coby zdroj vitaminu C pres zimu.
nejdou schovat, jednak máme vlhkej sklep, takže dlouho nevydrží ani když jsou v super stavu, druhák jsou moc naďobaný, červavý, mrňavý... zkrátka letos jsou nic moc a taky se díky tomu děsně blbě zpracovávaj

Eire
Huš su zase nachcíplá
v tomhle bláznivým počasí se ani nelze divit.... já jedu v pátek na Tullamore cup, kde to bude samej vlkodav a protože se celá akce koná na Orlíku v autokempu u vody, tak počítám s tím, že budu v pondělí vypadat jak ty....navíc příští víkend jedu pro změnu do Jeseníků na víkendovku, tak jsem zvědavá, jak to všechno dopadne

miisha
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:08
- Nahlásit

Eireprfkám,slzy z očí stříkaj a hlavu mám jak dyby byla ve včelíně zarvaná.
to sme na tom stejne

Eire
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:11
- Nahlásit

brut

á jedu v pátek na Tullamore cup,

Tak si to užij,já jezdila na I,II a III Tullamorku a pak jsem se nějak znelíbila paní pořadatelce a už jsem pozvánku nedostala...tak ať vyjde počas

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:57
- Nahlásit

brut
tak vás jdu pozdravit a zase dělat jabka
Sodoma gomora... japka... japka... japka.
kde to bude samej vlkodav a protože se celá akce koná na Orlíku v autokempu u vody, tak počítám s tím, že budu v pondělí vypadat jak ty
treba si uz aj zabruslite.

Eire
Huš su zase nachcíplá
Chorobo, tak ne, ze to zase posles smerem k nam, az se odchcipnes! ja nejsu nachcipana, jen tak nak permanentne nasrana, vono to asi funga coby posileni imunity.

Rano sem malem nestihla vlak, astrenka primrzla fest, na skle vrstva jinovatky a ledu! obys skrabka to nebrala, este ze mam v aute klasicke kazety a tema to za pomoci vetraku povolilo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:53
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/214057-vi ce-nez-polovina-chilskych-horniku-je-uz-z-dolu-ven ku.html
Si tak rikam... 69 dni v podzemi - umi si to nekdo vubec predstavit? Ticho, tma, posluchat zizaly, jak se rejou v zemi, ponorka s ostatnima jak prase, kam chodit na wc atd bez moznosti uniku, s pochybnostma, zda je opravdu odsud dostanou...... Ja bych tam zdechla. Maji muj obdiv, na obou stranach.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání