| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 17:04
- Nahlásit
To je uzasna zprava. Normalne mam slzy v ocich.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 17:11
- Nahlásit
Maťa to ví. Teď mi od ní přišel mejl, že se prcek našeeeeeeel.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Srp 2009 17:35
- Nahlásit
No tak to je naprosto úžasný!!! Teď už jenom, aby se mamina brzo zotavila ...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 17:46
- Nahlásit
To je super. Už jsem taktéž dala zprávu všude tam, kde jsem posílala plakátek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 17:50
- Nahlásit
jfi
V telce prý bude, jako příběh s dobrým koncem, říkala Li. Jen nevím jestli ještě dnes.
na kerým programu??? asi ve zprávách,co?
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 17:52
- Nahlásit
Na Nově, ve zprávách. Prý dnes, ale bez záruky.
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 17:55
- Nahlásit
konkrétně - mají prý to naplánováno na dnešek, jako "dvojreportáž" a) Falco, b) jiný ukradený pejsek, který se bohužel ještě nenašel.
Takže bando, znovu namasírovat prsty a sednout ke klávesnici nás nemine
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 19:16
- Nahlásit
To je skvela zprava, chudatko maly, jeste ze ho nasla pejskarka uufff, miluju happy endy, jeste aby se mamina brzo vykuryrovala
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 21:15
- Nahlásit
To zase byl psí pánbíček doma -čtu to všechno až dnes,takže jsem neprožívala to napjetí ,jako všichni zde,ale fakt takhle dobrou zprávu jsem dlouho nečetla.Super!
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 21:57
- Nahlásit
Helou, je tu nějaký moderátor? Že by mohl přejmenovat toto vlákno třeba na UKRADENÉ ŠTĚNĚ KAVKAZÁKA - HAPPY END.
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 00:00
- Nahlásit
To je úžasná zpráva - tak hlavně ať jsou oba brzy v pořádku
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 21:19
- Nahlásit
čtu to až teď- nádhera, jé to mám radost, jupí...se mi bude zase jednou dobře spát.
psí maminka ať se brzy uzdraví. mimčo mělo andělíčka strážníčka hafíčka.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 08:55
- Nahlásit
volala mi mama at kouknu na snidani s Novou, byl tam Falcousek
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 09:26
- Nahlásit
Steph
Jo taky jsem to viděla,hezká reportáž.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:31
- Nahlásit
Náááádhera.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:39
- Nahlásit
btw - psala mi ta kámoška, co si měla brát barzoje a vymýšleli jsme mu jméno - ty štěňata jsou prý pěkně v prdeli, psychicky. takže chov asi nic moc...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:53
- Nahlásit
jbat
ty štěňata jsou prý pěkně v prdeli, psychicky. takže chov asi nic moc.
hm, to zas někdo dal dohromady moc dobrý rodiče
a jak je pani vám na duši? neviděly jsme se dýl, už je po tamtom, trochen líp?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 11:06
- Nahlásit
"jde o to, ze ta osoba s chovem konci, tohle je jeji posledni vrh a krome nich se zbavuje i dospelych psu. snazi se neco prodat, za chvili, tyden, dva, tri zacne rozdavat psy zadarmo (jak asi dopadnou psi, dospeli barzoji, ktere si veci neznali lidi vezmou zadarmo???? na retezu, v kotci nebo pod drnem...), co nerozda, v lepsim pripade necha uspat, v horsim je zabije jinak. nejde tedy o podporu pofiderniho chovu, ale o zachranu konkretnich jednotlivcu " z mejlu kamarádky...
a jak je pani vám na duši?
ale jo, pani, je to už asi lepší. určitě. holt je to tak, jak to je, nedá se svítit. samozřejmě na posraného i hajzl spadne, tak se toho vyvrbilo víc, ale prostě to je život, no, vám o tom nemusím vykládat. jen je vždycky blbý, když není po ruce nikdo, kdo by poslouchal a zároveň slyšel...
každopádně MOC gratuluju k záchraně Falcouška! škoda, že jsem to prošvihla v TV.
a jak vy válčíte? co ten rezavej Don Pedro?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 11:56
- Nahlásit
jbat
krome nich se zbavuje i dospelych psu. snazi se neco prodat, za chvili, tyden, dva, tri zacne rozdavat psy zadarmo (jak asi dopadnou psi, dospeli barzoji, ktere si veci neznali lidi vezmou zadarmo???? na retezu, v kotci nebo pod drnem...), co nerozda, v lepsim pripade necha uspat, v horsim je zabije jinak.
v některých případech by vražda měla být legální
vždycky blbý, když není po ruce nikdo, kdo by poslouchal a zároveň slyšel.
já vím, člověk by se měl naučit neodsuzovat moc rychle - a to mluvím i o sobě.
co ten rezavej Don Pedro?
Hošíček - no měl na dofči střetnutí s vosou,ale ... nebyl teda statečnej jako Prdinoška
http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-esusi-dovolen a-0ap-/p_zviretnik.asp?c=A090822_163604_p_zviretni k_dru
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 12:18
- Nahlásit
PetraK
ten pes je normál týranej!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 12:48
- Nahlásit
jbat
ten pes je normál týranej!!!
von jo?? No to nevim teda Třeba já jeho nikdá netopila, ale von mě jo. Nebo, já ho do hlavy nikdy nenakopala, kdežto von mě tetkon v sobotu jo, páč to je jeho představa, že takhle se psi mazlej. Blb jeden. Já ho voperuju, já ho vošetřuju a von na mě sadisticky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:20
- Nahlásit
PetraK
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 15:50
- Nahlásit
PetraK
Tedy děfče,ty máš psa s básnickým střevem| ) se tu řehtám jako blázen. Moc pěknej výlet.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 15:52
- Nahlásit
žanda
Tedy děfče,ty máš psa s básnickým střevem
máš to špatně. Páč von sám vo sobě je střevo! A celá jeho rodina taky! Maminka nejvíc , ta si třeba myslí, že je ptáček a chodí se krmit do ptačího krmítka. Pak má zrníčkatý bobky
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 16:00
- Nahlásit
PetraK
no to si myslel náš kraken,dokud jsme měli ptactvo doma,taky- a je fakt, že ty bobky pak vypadaj mooc pěkně )
Záviděla jsem ti to plavání, to já tedy neznám-tedy já jo,ale pes ne ) A už ho to asi ani nenaučím )
Tak brzy zase nějakej vejletíček,ať my lenoši máme co číst )
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 16:17
- Nahlásit
PetraK
jezis ten Esus je ale psisovatel, jsem se valela smichy pod stolem a esli bude pokracovani, koupim radsi pampersky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 16:37
- Nahlásit
žanda
no páč je Ešus po pánčičce, tak je grafoman, takže ještě bude druhá várka z dofči .
K tomu plavání-na piškoty jsi to zkoušela?
Zrní Ešus naštěstí nejí-to po mamičce nepodědil, ale zas náš andulák si myslí, že je pes a nejradši má syrový. Krade ho Ešusovi z misky
Steph
děkuju za pochvalu
|
datura
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 16:48
- Nahlásit
"jde o to, ze ta osoba s chovem konci, tohle je jeji posledni vrh a krome nich se zbavuje i dospelych psu. snazi se neco prodat, za chvili, tyden, dva, tri zacne rozdavat psy zadarmo (jak asi dopadnou psi, dospeli barzoji, ktere si veci neznali lidi vezmou zadarmo???? na retezu, v kotci nebo pod drnem...), co nerozda, v lepsim pripade necha uspat, v horsim je zabije jinak. nejde tedy o podporu pofiderniho chovu, ale o zachranu konkretnich jednotlivcu " z mejlu kamarádky...
Co se tohoto případu týče, byla bych s tak rychlým odsouzením trochu opatrnější.
Kdokoli vám řekne, že zrovna já tuto paní upřímně nesnáším,její chov považuju za množení bez ladu a skladu a jsem si jistá že barzojům jen prospěje, když s nimi tato chovatelka skončí............ALE - mám informace (nevím nakolik jsou přesné) že je paní chovatelka vážně nemocná a proto ten kvalt zbavit se psů.A pokud ta informace pravdivá je tak.............
Každopádně,o jedné udané dospělé fence už vím a myslím že se zle mít nebude a na řetěze neskončí.Doufám že tak dopadnou i ostatní - ale kdyby ste kápli na nějakého v maléru, dejte prosím vědět na www.barzojvnouzi.cz
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 16:48
- Nahlásit
PetraK
i na maso ) když mu bylo asi 9 měsíců-cca- byly ty potopy u nás....a to už byla voda pryč jsem jeli na chatu a podívat se k vodě,kam jsme se chodívali koupat-bala tam najednou krásná pláž ( no a část té pláže se pod náma utrhlo a my zahučeli pod vodu,pesan taky.....od té doby vleze do vody tak po lokty- brouzdá se sice rád,pokud ho nikdo nenutí,ale plavat jsem ho ještě neviděla. Lákala jsem ho na všechno,dokonce jsem dělala,že se topím a on závislák řval na břehu,ale do vody ne.......je mu už osm-teď už ho neukecám a nutit ho fakt nechci. Nosit do vody ho nebudu, na to trošku váží ) Je takhle spokojenej,tak už co...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2009 20:39
- Nahlásit
žanda
pláže se pod náma utrhlo a my zahučeli pod vodu,pesan taky.....od té doby vleze do vody tak po lokty- brouzdá se sice rád,pokud ho nikdo nenutí,ale plavat jsem ho ještě
hm, tak to se mu nedivím. chůdě malý no. To bych na to taky asi prděla. Ale třeba tomu postupně jednou někdy přijde na chuť.
|