| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:05
- Nahlásit
Lidi jsou neskutečný šmejdi. Na dnešek v noci došlo v Uhříněvsi ke krádeži malého štěněte kavkazáčka. Štěňata ještě nejsou odstavená!!! Zloděj se vloupal do objektu, fenu neskutečným způsobem dobil a ukradl jednoho pejska. PROSÍM KAŽDÉHO KDO BY NĚJAKÝM ZPŮSOBEM MOHL POMOCI- I TŘEBA JEN TÍM, ŽE TO BUDE ŠÍŘIT DÁL, TAK JESTLI MŮŽE PŘILOŽIT RUKU K DÍLU. Mám strach, že až zloděj zjistí, že štěndo je závislé ještě na mateřském mléku, tak.... . MOC PROSÍM. MĚJTE OČI OTEVŘENÝ, KDYBY SE NĚKDE VYSKYTLO NEČEKANĚ ŠTĚNĚ PEJSEK KAVKAZANA, ČI BYSTE COKOLIV VĚDĚLI, DEJTE MI VĚDĚT, předám info obratem dál.
Pokud bych se dostala k fotce, hodím jí sem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:07
- Nahlásit
PetraK
fenu neskutečným způsobem dobil a ukradl jednoho pejska
vodkud to máš?
kurwa,proč mu ta čuba neurvala prdel i s koulema?! Bych to vod kavkazáka čekala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
mám to ze Zvířetníku, taky nechápu, jak se to šmejdovi mohlo podařit? Muselo jich být asi víc, jinak by to nevyšlo. Ty psi tam hlídají stádo jelenů. Celý ten vrh má hroznou smůlu od začátku. Falca asi vzal někdo na objednávku, protože vzali jen tohle jedno jediný štěně , chudák Darlenka,je prý neskutečným způsobem dobitá
mám prosbu, přišly mi fotky Falca emilem. ALe já to odsud nevyhodím na rajče. Když bych Ti to přeposlala, máš šanci to někde uložit a přihodit sem?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:18
- Nahlásit
To je nějaký holky, co dělá ve výzkumáku podle mailu na mujpes.
proč mu ta čuba neurvala prdel i s koulema?!
Taky mě to u kavkaza překvapije.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tak fotky už jsou tady:
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:21 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
PetraK
To jsou ku*vy ku*evský.
Edit: Kontakt na tebe prosím? Posílám to dál.
|
allík
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:24
- Nahlásit
Asi jsem blbá, ale prostě nepochopím, co z toho kdo může mít??? Přeju pejskovi, aby se co nejdříve našel a vrátil k mamině
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:37
- Nahlásit
impact
šel Ti emil a díky moc.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:40
- Nahlásit
Míša kulička je nádherně zbarvenej- nejsem odborník,ale to není až tak obvyklé,že.....(podkolenky a na krku ten flíček). To pachatele bude mrzet,že si nevybral štěně méně atraktivní!!!! Držím palce,ať je už doma a psí mamča ať je v pořádku. Škoda,že debila nesežrala!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:56
- Nahlásit
Baico
Taky mě to u kavkaza překvapije
Darla bojovala- je prý dobitá, sotva leze, ale asi jich podle mě muselo být víc. Přemýšlím nad tím, jak to celé dopadne, jak to zvládne panička, jestli to Darla nějak neodskáče a jak skončí chudák maličký Falco. Nenávidím lidi, fakt že jo. Jsme čím dál horší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:01
- Nahlásit
Ještě - nenapadá někoho co udělat dál krom toho, že je to nahlášený vetovi chovatelky, který to rozešle dál, vyrábí se letáčky, bude to hlásit rádio, rozhodila jsem to mezi lid psí a ještě jsem paničce poradila, ať zkusí kontaktovat veterinu na letišti. Je to jediná veterina na hranicích, náhoda je vůl, kdyby ho chtěli poslat letadlem, mohlo by se to zachytit. Nenapadá někoh něco dál???
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:05
- Nahlásit
PetraK
Když prima odvysílala ten elektrický obojek,co by nemohla odvysílat i toto- kruté zacházení se psem a jako "bonus" ukradené štěndo- a dej to na tn-cz.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:05
- Nahlásit
PetraK
- na netu to máte kde všude? Můžu to kdyžtak někam naházet, určo na Bazoš, tam jsou lidi všímavý a koukala jsem že jsou i Kavkazáci v nouzi.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:11
- Nahlásit
PetraK
Krom rádia ještě televize? Jenže já bych měla strach, aby se i kvůli tomu, že to bude vyvěšený takhle všude, ten člověk nepokusil toho štěnda "nějak" zbavit... Když už udělal i něco takovýhohle, tak to pro něj podle mě už bude to "nejemnší", když by mu začlo hořet u zadku...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:14
- Nahlásit
a policajti? bylo to hlášený? když už někdo vleze do objektu....
|
allík
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:17
- Nahlásit
Nevím nevím, ale nemyslím si, že by se někdo vloupal do objektu a zmlátil fenu od štěňat a jedno ukradl, aby se ho pak zbavoval. I když, lidi jsou fakt divný a nikdy nemůžeme vědět, co se jim těma palicema dubovejma honí
Jinak zkouším procházet inzeráty, pokud by únosce šel touhle cestou. I když mi to přijde málo pravděpodobný...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:20
- Nahlásit
Eimy
ahoj kukačko
aby se i kvůli tomu, že to bude vyvěšený takhle všude, ten člověk nepokusil toho štěnda "nějak" zbavit.
no tohle mě právě taky napadlo. . Já nevím právě. Bože musí to být hrozný!!
ankaras
Můžu to kdyžtak někam naházet, určo na Bazoš, tam jsou lidi všímavý a koukala jsem že jsou i Kavkazáci v nouzi
jojojo, dej to prosím všude, kam jen tě to napadne. Kdekoliv i kdyby to mělo být v čekárně u gynekologa.
žanda
a policajti? bylo to hlášený?
myslím, že zatím asi ne, panička je bohužel skeptická, co, že by policajti pořešili. Ale psali jsme jí, ať to na poliše nahlásí, já si myslím, že každý krok může třeba nést svý ovoce. Jen s tou tydlevízí nevím , aby to nebylo kontraproduktivní???
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:25
- Nahlásit
[b]PetraK[/
nahlásit to měla asi hned, teď mají ti parchanti náskok jako hrom. ale třeba zanechali nějakou stopu......??????
kontra,nebo ne ) jde o toho psíka,na to bych se já asi vybodla,hlavně aby se našel v pořádku a fenka to neodnesla. Najít je, dám je sežrat lvům.! My lidi jsme fakt hnus fialovej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:35
- Nahlásit
žanda
kontra,nebo ne) jde o toho psíka,na to bych se já asi vybodla,hlavně aby se našel v pořádku
no právě že se bojím, aby -přesně jak píše Eimydlo-aby se nelekli a nezlikvidovali ho . To pak radši ať ho nenajdou a žije někde třeba spokojeně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 12:18
- Nahlásit
Lidijové - to štěndo může být kdekoliv, tak prosím ať bydlíte na západě, nebo na východě, prostě kdekoliv mějte oči otevřené. Člověk nikdy neví, co mu náhoda přihraje do cesty. Pamatuju se na ztraceného maďara z Prahé, který se po dvou měsících našel v Krkonoších. Tak třeba, třeba i tentokrát.
JInak přímý kontakt na chovatelku je tady:
http://mujweb.cz/www/lajdn1/index.htm
|
baruska
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 13:33
- Nahlásit
Možná by nebylo špatné napsat odkud bylo štěndo ukradené, myslím město, vesnice nebo aspoň přibližně oblast. Vím, že teď už může být kldně přes půl republiky ale když si přečtu,že se stratilo třá v Ostravě, tak se budu dívat pozorněji když jsem Ostravák a třeba i prodloužím vycházky a zajdu i tam, kde jinak ne. Taky mám známé a mohu se poptat.
Jde o to, že je nás dost a jsme z různých měst, vesnic, krajů, komunikace tady taky dobře funguje, tak snad maličký bude mít štěstí a někdo ho zahlídne a dá vědět.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 13:39
- Nahlásit
baruska
Na dnešek v noci došlo v Uhříněvsi ke krádeži malého štěněte kavkazáčka.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
baruska
štěňátko se ztratilo v Praze - Uhříněvsi.
Dík za rozšíření informace.
|
impact
Člen |
- Nahlásit
baruska
Uhříněves, hlídali tam nějakou oboru jelenů. Vždyť je to tu napsáno...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 13:40
- Nahlásit
davidkova renata
ah, zas ste byla rychlejší. Ste horší než průjem
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 13:42 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
davidkova renata + PetraK
PetraK
četla jsem, že fenu zmlátil, ale určitě u toho dostal pár pořádných kousanců.Takže bych se pozeptala i v blízké nemocnici, zda neošetřovali někoho pokousaného.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 13:44
- Nahlásit
ta obora jelenů mě fascinuje- nebydlím moc daleko a ani nevím,že tam nějaká je......
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 13:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
impact
dík že jsi to hodila na ifauně na moderku (já tam přístup nemám, jen na nemoderku) a tím pádem tam může být i fotka.
Ten tip s doktorem ohledně ošetření pokousaného už Lídě někdo před chvílí na Zvířetníku navrhoval. Je to dobrej tip
Bože kdyby to vyšlo a štěně se našlo!! Já vím, moc naděje není, ale..... kdyby, no. Moc bych si to přála
|
baruska
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 13:53
- Nahlásit
Já se omlovám,úplně mě to rozhodilo co dokážou lidi udělat, tak jsem to přehlédla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 13:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
žanda
ona to není obora v klasickém slova smyslu. Je to součást výzkumáku. Já tam byla dvakrát, při Mikulášským pochodování.
Dráčky kavkazáčky tehdy pořizovala Lída protože si tam na jelenech jakási lidská svině chodila cvičit pytlácký NO, byla to prý dost jatka . Jakmile tam byli Dráčci, ovčouni na to doplatili vlastním životem. Zas kvůli lidský bestii
baruska
Já se omlovám,úplně mě to rozhodilo co dokážou lidi udělat, tak jsem to přehlédla
v klidu, o nic nejde. Jsem taky rychločteč
|