| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 13:55 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
žanda
ta obora jelenů mě fascinuje- nebydlím moc daleko a ani nevím,že tam nějaká je......
Patří výzkumáku, konkrétně etologům. Ale můžu ti říct, že tolik peněz, co se cpe za veterináře do 60 jelenů, nespolkne ani těch 200 krav, co patří taky výzkumáku. Všem ostatním dost ležej v žaludku, protože na něco peníze nejsou, ale na jeleny se najdou vždycky. Už tam nepracuju, tak už mi tolik nevaděj.
Doufám, že se pupík najde. Dám vědět bývalýk kolegům z výzkumáku, co v UHu bydlej, aby měli oči na šťopkách.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 13:58
- Nahlásit
snazim se dovolat na Rychety - cvicak v Uhri, zatim nic, poslu jim mail s fotkama
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 14:05
- Nahlásit
PetraK
No o to víc budu koukat až budu venčit- je to za "rohem" ale kamenem už nedohoníš........a takovýhle štěndo pokud uvidíš,nepřehlídneš.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 14:14
- Nahlásit
PetraK
Dráčky kavkazáčky tehdy pořizovala Lída protože si tam na jelenech jakási lidská svině chodila cvičit pytlácký NO, byla to prý dost jatka . Jakmile tam byli Dráčci, ovčouni na to doplatili vlastním životem.
to by se jeden fakt posral!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 14:21
- Nahlásit
davidkova renata
to by se jeden fakt posral!
jo Lidská bestie na každým druhým rohu
Stephžanda
děkuju!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 14:33
- Nahlásit
PetraK
...jsem sem psala, že budu jako včela koukat při venčení na všechny strany-ale není to tu ( tak to píšu znovu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 14:42
- Nahlásit
žanda
ale není to tu
je
hele:
# Zasláno: 18 Srp 2009 14:05
Citát
PetraK
No o to víc budu koukat až budu venčit- je to za "rohem" ale kamenem už nedohoníš........a takovýhle štěndo pokud uvidíš,nepřehlídneš.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 14:46
- Nahlásit
žanda
ten letáček -jak někdo psal na moderce ifauně- nemáš???????
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 14:47
- Nahlásit
PetraK
sobě jsem to fakt nepsala )))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 15:33
- Nahlásit
PetraK
Rozeslala jsem to kam se dalo a loupla jsem to na adopci chrtů.Jo a ještě to fláknu na facebook.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 15:38
- Nahlásit
impact
moc díkuju za moderku na Ifauně a můžu poprosit, jestli bys poděkovala Maťe za výrobu a rozeslání letáčku?? Děkuju vám oběma moc.
žanda
letáček-jestli jsem dobře pochopila- vyrobila a rozesílala Maťa na ifauně.
jablunka
děkuju vám pani. Pořád na toho prcka myslím. moc mi ta práce dneska teda nejde, článek večer asi taky dohromady nedám, jak jsem měla v plánu . Chůdě malý medvědí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 15:44 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
PetraK
děkuju vám pani.
Vůbec není zač děkovat,tohle je to nejmenší.A ještě to dám na druhé chrtí fórum.
edit:na druhé to dal už někdo jiný,tamtamy fungují.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 15:54
- Nahlásit
jablunka
edit:na druhé to dal už někdo jiný,tamtamy fungují
to je skvělý, skvělý.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 16:08
- Nahlásit
lidicky kde je letacek? Na Kocky-online foru uz to je, ale hodila bych to jeste na nejake diskuze i s letackem at si ho lidi vytisknou a vyvesej. diky
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 17:05 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
hozeno na hofyland a nyx, taky na mushing.cz a dogtrekking.cz...
mrněti i mámě držím palce, sprostý slova na lidský hovadství už mi došly...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 17:16
- Nahlásit
Poslala jsem Mate muj login sem, mela by se prihlasit a doresit to s vami. Ja jsem zas az do zitrejsiho poledne z mobilu k nicemu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 17:20
- Nahlásit
Ahojky lidi, letáček si můžete stáhnout u mne na webu:
http://www.batulka.estranky.cz/clanky/inzerce/ukra deno-stene-kavkazaka---prosba-o-pomoc____
A rozesílat dál a dál a dál.....
A neděkujte, tohle je samozřejmost, hlavně aby vše dobře dopadlo!!! Moc moc držíme celá smečka palečky!!!!
A Impact díky za login, že to sem můžu dát osobně
Maťa a Batulčina smečka
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 17:38
- Nahlásit
Super. Dik moc.
impact
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 18:05
- Nahlásit
Lidi - můžete k té informaci rozhodit i ještě další dodatek?
navrhla jsem, abychom se jako Zvířetníci složili na vypsání odměny, aby to případně bylo tomu šmejdovi motivací,k tomu, aby štěně vrátil. Součtenáři mi to odsouhlasili, jen zatím nemám čas, abychom se domluvili na výši odměny. Můžete zatím přihodit info, že za vrácení, či nález štěněte BUDE PENĚŽITÁ ODMĚNA?
Děkuju. Nestíhám, mám návštěvu, letím. DÍÍK, DÍK VŠEM.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 01:39
- Nahlásit
dala jsem to na fórum VETAMIXU . Doufám, že to nesmažou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 08:50
- Nahlásit
malinka
Ahoj pani, díkuju moc.
Já doufám, že tolik lidskýho snažení přinese nějaký ovoco. Doufám v to moc.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:23
- Nahlásit
už jsem to psala na zvířetník... ale kámoška přišla s tímhle serverem: http://www.vetkom.cz/ordinations - pokud někdo máte sesumírovaný e-mail s tím, co se stalo, a máte čas (já z práce nemůžu ), rozhoďte to do všech vet. ordinací, které patří pod komoru...!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:49
- Nahlásit
wami
možná se s pc tak nekámoším,ale z tvého odkazu je jen jméno doktora a kontakt nikde nevidím..........nebyla by lepší tato stránka? Ovšem,tady zase nevím, kdo patří kam......
http://www.veterina-info.cz/script/surgerysearch.a sp?mid=3
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:57
- Nahlásit
žanda
z tvého odkazu je jen jméno doktora a kontakt nikde nevidím...
no jo, teď na to taky koukám, k tomu seznamu by to chtělo ještě strýčka googla...
nebyla by lepší tato stránka?
asi jo...
myslím, že se to šíří už i mezi vety, ale přece jen, kdyby to chtěl někdo obeslat...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:02
- Nahlásit
zkopírováno z i fauny
Byla vypsána odměna za nalezení ve výši 15 000 Kč!!! Prosím všechny, kdož info o Falcovi někam dávali, aby tam toto dopsali. A ty, kdo si stahovali leták z mého webu, ať si ho stáhnou buď znovu - výše odměny je tam již dopsána - anebo to na již vytisklé letáky dopíší. Moc vám všem děkuji za snahu a ochotu pomoci .Maťa
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:29
- Nahlásit
http://www.veterina-info.cz/script/surgeryresult.a sp?AddressReg=1&x=53&y=12
z tohoto odkazu posláno všem z Prahy 9.
(zlobí mě email,jde mi to moc pomalu)
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:41
- Nahlásit
hotovo i Praha 8.
teď jdu chvíli pracovat........pokud někdo budete pokračovat,dejte vědět,prosím.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:57
- Nahlásit
PetraK
No já finančně nehelfnu. Jsem ráda, že utáhnu tu mojí partu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:12
- Nahlásit
Asi omyl, ale nechcete tam někdo cinknout?
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:26
- Nahlásit
Hodila jsem info na komoru vetů a tak mě napadlo, nevíte někdo kontakt na celníky, tam by se to mohlo taky dát, i když teď, když vlastně celnce nejsou..
|