| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 12:14
- Nahlásit
Mucholabka
naučíte se víc číst a míň kopírovat?
Nejdřív zjistím, jestli je či není pro toto vlákno pes zajímavý.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 12:14
- Nahlásit
Mucholabka
1, chápu že když sem bude každej kopčit vše co najde na netu tak název ztratí svůj smysl.
2,Co je to zajímavej pes? Je to pouze pes s PP?
3,Nejvíc mi vadil ten tón kterým si to napsala.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 12:22
- Nahlásit
laguna
1, chápu že když sem bude každej kopčit vše co najde na netu tak název ztratí svůj smysl.
bohužel už se tak děje a tím čím dál víc ztrácí význam celý server. Zajímavý je třeba pes ve skutečné nouzi-myslím si já.
Zajda si pro něj téma založila a věřím že je natolik schopná že to téma vyživí když bude potřebovat.
Ale proč se sem kopírují psi z aukra, z bazoše, z avíza, z jiných diskusí? Kdo se chce do avíza podívat, ten to snad zvládne sám, ne?
Přes aukro, bazos, sbazar nebo avízo se psi udávají během několika dní, když jsou normální.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 12:38
- Nahlásit
Mucholabka
Ale proč se sem kopírují psi z aukra, z bazoše, z avíza, z jiných diskusí? Kdo se chce do avíza podívat, ten to snad zvládne sám, ne?
Když se podívám na první 3 příspěvky této diskuse, od zakladatelky Impact, tak jsou to inzeráty přímo odsud.
Tak tedy prosím, ať sem někdo napíše přesná pravidla pro vkládání příspěvků do tohoto tématu.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 12:41
- Nahlásit
Mucholabka
Přes aukro, bazos, sbazar nebo avízo se psi udávají během několika dní, když jsou normální.
Tomu nevěřim.
Ale proč se sem kopírují psi z aukra, z bazoše, z avíza, z jiných diskusí?
Na tom nevidim nic špatného, když chci psa udat tak ho přece musím nabízet a nejlépe všude kde to jde.
Máme na to každá svůj názor,ale nebudem tím zbytečně zaplácávat tuto inzerci. Ať je místo pro zajímaví psi.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 12:43
- Nahlásit
Evey
Nejsem znalá zdejšího slangu, co to prosím znamená v pysk ?
vpysk není zdejší, to je "naše" a znamená to totéž co plnou pr..... Jinak si myslím, že šlo jen o to, že ten pes už svoje téma má, tak není třeba ho cpát i sem a nejdřív je dobré se podívat a pak teprve vkládat. Podle mě teda
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 12:48
- Nahlásit
laguna
tak položím otázku jinak
proč sem naprosto cizí lidi kopírují naprosto neznámé psy z aukra, z bazoše, z avíza, z jiných diskusí?
Na tom nevidim nic špatného, když chci psa udat tak ho přece musím nabízet a nejlépe všude kde to jde.
Tak ať to dělá ten kdo se psa zbavuje. Tím že sem ty čokly budou lidi kopírovat a "pomáhat" s inzercí je bude utvrzovat v tom že zbavit se psa je brnkačka.
Tomu nevěřim.
zkušenosti. Jde to rychle a ozývají se i velmi zajímaví lidé, pokud se inzerát dobře podá, záleží i jak dobře se pes nafotí, podle typu psa zaměřit inzerát na cílovou skupinu a pokud člověk SLUŠNĚ reaguje na poptávající může si vybírat.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 12:52
- Nahlásit
Mucholabka
Tak ať to dělá ten kdo se psa zbavuje. Tím že sem ty čokly budou lidi kopírovat a "pomáhat" s inzercí je bude utvrzovat v tom že zbavit se psa je brnkačka.
Souhlasím.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 12:52
- Nahlásit
No, dámy, Vy nějak Psíčkovatíte!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 12:55
- Nahlásit
No, dámy, Vy nějak Psíčkovatíte!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:12
- Nahlásit
Psíček
Co koktáš? Už to nehul!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:38
- Nahlásit
Psíček
Petr Mlčák
Tel.: 573 314 309
Email: mlcakp@plkm.cz
Doufám, že je to doporučení na základě osobní zkušenosti s tímto pánem.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:49
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Impact, prosím. Taky ti neříkám Lukie Kratochvýlová. A mě vynechte, já se tu s váma do debaty nepustila, áno?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:10
- Nahlásit
Pes se nachází v útulku Zábřeh. Psí útulek Eko Zábřeh Dvorská 19, Zábřeh, PSČ 789 01 tel.: 583 411 317 NIKI- pes, žlutorezavý kříženec teriéra, cca 4 letý. Hodný, kontaktní, akční. Určitě vhodný na agility
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:50
- Nahlásit
impact
impact, ano, velice se omlouvám, že jsem se tě takto nepatřičně dotkla
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:55
- Nahlásit
Chvíli to vypadalo, že pes má domov, ale nemá, takže to posouvám (pes má čas necelých 14 dní):
Bordercolie - zkopčeno odjinud
Včera mi volala neznámá paní,která na mě dostala kontakt jako na chovatelku BOC. Že se neprodleně musí zbavit tříletého pejska border kolie bez PP,že skáče do obličeje,je za to fizicky trestán bitím a kopáním. Došlo to tak daleko,že dokonce kousl dceru právě do obličeje a nabídla mi, jestli ho nechci. (Já ač ráda,bohužel si dalšího pejska k holkám vzít nemohu,to bych asi nezvládla.... Manžel té pani je bohužel nekompromisní a rozhodl pejska utratit!
"Dnes mi to nedalo,pejska je mi upřímě líto"! Pani jsem tedy volala a dozvěděla se,že pejsek je přes den zavřený v kotci,protože nemají plot. A když ho pustí skáče prý janek až do obličeje... občas mu háže talíř.
Toť vysvětluje vše! Pejsek je jenom nesmirně šťastný,že konečně někdo za ním přišel a tou radostí skáče do obličeje.Přijde mi vůči pejskovi velice kruté dávat ho utrácet jenom proto,že se jeho páníčkům něco vymklo z rukou a pořídí si borderku která je jim na obtíž,tak ji zavřou do kotce.
PROSÍM,POKUD BY NĚKDO O PEJSKA STÁL,NEBO O NĚKOM VĚDĚL KDO BY SE HO RÁD UJAL A VYSVOBODIL HO Z TOHOTO UTRPENÍ...
http://www.amalka-antis.estranky.cz/clanky/-nove.h tml
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 09:33 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Mucholabka
impact
kdybyste nektera chtela nebovedela o nekom kdo by chtel bulinu hodnou roztomilou poslusnou nervavou rocni tak dejte vedet
oprava
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 06:26
- Nahlásit
ketty
já mám momentálně doma darovací stafordku, fakt nechci.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 10:04
- Nahlásit
ketty
Jéééé jen to je za neaktivní pes a navíc si nemůžu dovolit dalšího
Na bulících v nouzi to je?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 15:37
- Nahlásit
Mucholabka
reneeska
je mi to jasne holky ale v nedeli se jede podivat kamoska a pak jeste snad kamarad ma nekoho potencionalniho tak sem zvedava ..jako prave vim ze toho je hodne kort toto plemeno o to min chapu to co udelal ta debilka kdyz je to uplne vpohode cuba...
|
corin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:31
- Nahlásit
Dobrý den, ketty
jak to vypadá , prosím s tou bílou bulinou? Má páníčky?
O někom bych případně věděla. Díky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 18:46
- Nahlásit
corin
jak to vypadá , prosím s tou bílou bulinou? Má páníčky?
O někom bych případně věděla. Díky.
už má ))
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_6031.html
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:16 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit
2 Angličtí buldoci a 2 chodští psi z Domažlicka hledají nový domov.
Majitele prý zavřeli do kriminálu a není, kdo by se psů ujal...
Více na emailu: orjana@seznam.cz
zkop. z FB
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:39
- Nahlásit
corin
bílí (flekatí) bulteriéři (kříženci): na www.utulekosoblazsko. cz ve Slezských Pavlovicích čísla 0225 pes (nebo fena? Teď nevím!) 2 roky a 0272 pes 2 roky.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:40
- Nahlásit
ketty
na www.utulekosoblazsko.cz dvě lišky - jedna stará nedůvěřivá, druhá mladá.
|
corin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:41
- Nahlásit
Koukla jsem, v tom útulku je spousta nádherných psů !
Budu tlumočit, ale pokud by někdo věděl o mladém nekonfliktním bulíkovi ,- prosím o odkaz.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 01:27
- Nahlásit
corin
Je tam spousta nádherných psů. A vůbec nejdou na odbyt. Dokonce ani štěňata, což je mi opravdu velmi divné. Štěňátka se zpravisla v útulku neohřejí.
V Troji jsem dneska viděla údajného křížence velšcorgiho. Mrkni tam.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 08:08
- Nahlásit
corin
někdo tady nabízel bílou fenečku...........
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:12 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Mucholabka
jee ja myslela ze mas bulku kurna ctu stafordku ja seilu uz umistila ..a mam vazneho zajemce dalsiho O BILOU BULINU JAKO BYLA SHEILA CHCE A JA UZ NEMAM KDYBYSTE VEDEL NEKDO O HODNY A ZNAL CO JE K MANIII NECO JAKO BYLA SHEILA VZHLEDOVE VEKOVE PRIBLIZNE TEN ROK A NECO Vlčáčková
aa co to tu mamae du juknout .....TAK sem videla a tam by se mi toho libilo jeeeeje
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:13
- Nahlásit
Vlčáčková
corin
TO JSEM BYLA JA ALE MA UZ DOMOV A TED MAM ZAJEMCE JESTE JEDNOHO A JA UZ JI NEMAM TAK SCHANIM TAKYY
|