| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 23:44
- Nahlásit
http://www.dasenka.unas.cz/pejsci.html
neodolatelný Čenda
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 00:36
- Nahlásit
impact
já ho neprodávám, jen mě zaujal. Není darovací, ale 500,- za štěně s PP není moc ne?
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 00:03
- Nahlásit
URL
darujou roční fenu bulíka bez pp, bílá s monoklem. Nemaj na ní čas...
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:03
- Nahlásit
grooggy
chjo
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 13:19
- Nahlásit
2 letá mopsinka
http://sumpersky.rej.cz/inzerce/inzerat-28260/
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 13:36
- Nahlásit
Evey
Bomba,hlavně že adoptovali chrta!!!!!!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 14:00
- Nahlásit
jablunka
Opravdu?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 14:07
- Nahlásit
Evey
Opravdu.....to co tam stojí je Casper.
http://www.adopcechrtuforum.cz/viewtopic.php?f=10& t=658
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 14:19
- Nahlásit
jablunka
Hmm, opravdu. Nedokážu soudit, neznám situaci, třeba mají opravdu vážný důvod.
Hlavně doufám, že neskončí u nějakého množitele.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 14:20
- Nahlásit
Evey
Nezlob se na mě,ale mám mopsinu,spokojeně si žijeme,adoptuju chrta a mopsina musí z domu......to je teda důvod.Když jsme adoptovali Teda,měla sem se asi taky zbavit těch co byli před ním.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:49
- Nahlásit
Eveyjablunka
taky mě to zaujalo, že jsou na fotce dva psi. Někdy když je snad alergie, tak by se to dalo pochopit, ale když může zůstat jeden, tak proč musí z domu druhý a ještě když je to pes a fena?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 19:52
- Nahlásit
makrel
jablunka
Je to divný. Ale mám kamarádku, která je alergická na moje feny, na svého potkana, ale na svého psa ne. Protože má jiné chlupy. Přitom ta alergie je na ní vidět už jen tak, že jí opuchnou prsty.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Jenže tu feňuli měli před chrtem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 21:27
- Nahlásit
jablunka
No, to nic nemění, že na ní alergická být může, zatímco na nového chrta ne. Ovšem nezastávám se, protože já bych jako alergik do dalšího chlupatýho psa nešla. Pořídila bych naháče.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 21:41
- Nahlásit
Vlčáčková,
Já sem taky alergická na psy
nejvíc mi vaděj mokrý chlupy to se pak dusim, což je super (ale psům mám stejně málo- si řikám že to úřejde )
Měli ste mě vidět na národce v bolce, ono jak tam pršelo, tak se mi všichni ti co vědí tlemili, že sem asi nějaká divná
Ale je pravda že to většinou není opuchání, ale to už tady taky bylo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 21:50
- Nahlásit
grooggy
Vlčáčková
Já už to tu nehodlám rozebírat,protože podle všeho,některé hovadiny jsou omluvitelné,jiné ne.
Ad alergie,mám dvě děti ze čtyř,alergické na psí chlupy.....psi byli dřív než děti.....pokud to není život ohrožující a dá se to to zvládnout medikací,nikdy bych psa pryč nedala o tom byl odjaktěživa srozuměn i alergolog mých dětí a kecy,že na jednoho alegie je a na druhého ne,neberu.Adié
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 23:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Myslím si, že chlupy chrta a mopse jsou úplně stejné, takže pokud má alergii na psí srst, tak jí má stejně tak na chrta jako na mopse. Rozdíl je třeba u chlupů bišonku, jorku, atd. u těch antialergických plemen se chlupy podobají vlasům a na ty nemůžeš být alergický, protože je máš i na své hlavě. Stejně tak je to u prasat a jejich štětin, proto se alergikům kupují místo psů.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 07:47
- Nahlásit
Martinna
Jsem taky alergik- a můžu říct,že mi třeba dva psi jednoho plemene nevadí a třetí už jo.......
Občas mi vadí srst mého psa, občas ne- je víc už té doby,kdy ne- už si moje tělo zvyklo. Nejvíc si zvyklo v době, co jsme chodili na cvičák, tam bylo psů a alergenů...... )
U alergika prostě nikdy nevíš, co vyvolá reakci- přesto já bych svého psa taky nedala. A bohužel to ani není, jestli má pesan dlouhý chlupy,nebo krátký.
Předtím jsem měla dlouhosrstého a tam vlastně bylo to největší spuštění -v mém případě tedy- teď po skoro už 20-ti letech a několika hafo let léčení mám krátkosrstého a i teď občas reaguju . Si něco v nejhorším zobnu nějaký antihistaminikum, když je nejhůř a zase je dobře.......
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 07:52
- Nahlásit
3 měsíce staré štěndo labradora
http://www.bazarus.cz/20248-daruji-3-mesice-stare- stene-labradora
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 12:15
- Nahlásit
jablunka
Je to tam vysvětlené
Nelinka,bohužel odchází z důvodu lidské blbosti,díky našem debilním sousedům,kterým vadí večerní i denní štěkání(třeba když se vrací jedni sousedi nadraní nad ránem z hospody,válej se tam po chodbě a Nela se může uštěkat.Místo aby se to řešilo vystěhováním problémových nájemníků(no,je fakt,že štěká i když se sousedka vrací pozdě v noci z práce),tak to skončilo až na městě u komise.Bohužel ani zde se nedalo vysvětlit,že když naučí psa mluvit tak přestane štěkat...asi tak to dopadá když člověk se psem narazí na bandu debilů.Tudíž nám bylo domluvou řečeno,že buď pes přestane štěkat(což je samozřejmě blbost),nebo se můžeme vystěhovat,což se dvouma psama a malým dítětem za rozumnou cenu k rozumnému pronajímateli je celkem dost velkej problém.Nela našla novou rodinku v Českém Těšíně u moc příjemných lidí a má jako bonus shitzu kámošku.Pravda je,že Casper po ní tesknit určitě nebude,poslední dobou tam převládly docela dost ošklivé návyky Nely vůči Casperkovi,to jsem se snažila nějak korigovat a vymítit a do toho přibyla ona slibovaná stížnost na městě.Pro příště vím jen to,že až opět naši nesnesitelní sousedi skončí v pěstní válce,tak oné paní se už nezastanu,at se tam třeba zabijou.Tu se opravdu potvrdilo myšlení mého muže,že opravdu nemá smysl si pořizovat více psů(chtěla jsem ještě adopťáka)do domu s více nájemníky,že je rozumné vyčkat na vlastní barák.Jeden by řekl,že život je zlej...ale tak tomu není...to jenom lidi jsou někdy svině
Jako je to hnus, ale chápu to, jsme v podnájmu pět let a sousedi se kolikrát můžou podělat, když vidí, že se stěhujem a máme dva psy. A jestli fakt v noci stěkala, a Casper ne...některým důchodcům vadí i psí pouhá existence
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 12:17
- Nahlásit
Akorát že my dali přednost stěhování před tím dát psa z domu, to už máme taky za sebou... ale holt každý má jiné priority.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 12:21
- Nahlásit
mě moje doktorka tenkrát vyhrožovala, že moje rýma je určitě alergická, a že mám psy a žiju v prostředí plným alergenů, já ji na rovinu řekla, že pokud to bud alergie na srst, kůži, maz a všechno co předtím vyjmenovala, tak psy pryč nedám, zeptala se mě, co budu dělat, když mi to řeklne alergolog, tak jsem řekla, že mu řeknu to samý co jí a že když už mám 2 roky rýmu tak ji budu mít po zb ytek života, naštěstí se alergie neprokázala.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 12:28
- Nahlásit
Dáška
Taky sem to četla.....každému co jeho jest.V podobné situaci jsem byla,se dvěma dětzma a dvěma psama a radši jsme koupili dům,než by jsme dali psy pryč.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 12:52
- Nahlásit
jablunka
já bych to tak neodsoudila. životní situace jsou různé a není tak snadné najít obratem barák a udělat takové rozhodnutí. a pokud se mopsíně našli fajn lidi, nebude strádat ani pes. ono se na to nedá dívat jen tak černobíle, bych řekla.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 15:39
- Nahlásit
PeKrato
otázka je taky jak to, že se to řeší až teď..proč ji to neodnaučili atd atd.,ale je to jejich rozhodnutí a my na tom nic nezměníme....přeju jim klidné spaná, já bych ho rozhodně neměla.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 15:48
- Nahlásit
Dáška
Skoro bych řekla, že je možné psa odrušit tím, že mu nenechám přístup ke dveřím do bytu, ale zavřu ho do nějaké místnosti, aby k chodbě byly ještě jedny dveře. A vsadím se, že by byl klid. Jenže ono je to taky o tom, kam v tom bytě pes smí a kam ne. Osobně se domnívám, že pokud nechci psa do obýváku nebo kamkoliv jinam, tak si ho neberu.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 19:33
- Nahlásit
http://www.utulekblansko.wz.cz/nalezeni%20psi.html
Dototka
A pak naše 3/4 malina Geen, pokud by někdo hledal třeba péro na agi
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2010 22:24
- Nahlásit
VlčáčkováSkoro bych řekla, že je možné psa odrušit tím, že mu nenechám přístup ke dveřím do bytu, ale zavřu ho do nějaké místnosti, aby k chodbě byly ještě jedny dveře.
No my jsme byli v 1 plus 1, v kuchyni být nemohla, pač slyšela vše ze stupaček, takže zbýval pokoj, který bohužel sousedil s agresivní sousedkou, mám podezření, že ta hajtra mlátila i do zdi, když jsme nebyli doma. Osobně se domnívám, že pokud nechci psa do obýváku nebo kamkoliv jinam, tak si ho neberu.
To je pravda. Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 17:57
- Nahlásit
http://psi.sbazar.cz/daruji-madarskeho-ohare-horov ice-o4735461.html
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:30
- Nahlásit
Úžasná
více fotek http://nuzm.rajce.idnes.cz/Cici/
taková liška ušatá
http://www.psysos.sk/index.php?praca=datapodr&codo str=5336&meno=Čiči&id=0&dalej=zostan
|