| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 13:00
- Nahlásit
wami
ani nemluv..
sorry já to blbě četla,já měla za to,že ta svině prosí v novinách o pomoc ,tak jako bych nic neřekla
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 13:30
- Nahlásit
davidkova renata
sem to slízla....
Deset zubožených pejsků se teď v městském útulku v Ostravě vzpamatovává z nelidského zacházení. Ani jeden z nich nemá jméno a stáří určili pracovníci útulku odhadem. Naše redakce přispěla 2000 Kč na nákup krmiva. Chcete i vy finančně pomoci překlenout psům nejhorší období jich života? Číslo účtu útulku v Ostravě Třebovicích, Provozní ulice 4, kam můžete poslat peníze, je:030189-1649297309/0800.
Anebo byste rádi některému z pejsků v útulku nový domov a dobře se o něj starali? Pak nám napište na adresu redakce nebo e-mail redakce@sipplus.cz, případně telefonujte na číslo 221 999 304. Kontakt i jednání v útulku vám zprostředkujeme, a pokud budete souhlasit, o vaší pomoci napíšeme článek i s fotografiemi.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 13:31
- Nahlásit
davidkova renata
aha, taky to od tebe čtu až teď......že jsi myslela na tu babu-to né )) proto jsem slízávala obrazovku......
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 12:04
- Nahlásit
http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/ze-ctyriceti-z abavenych-psu-uz-osm-utratili-neprezili-hladomor.h tml
(
|
rain
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 12:23 - Změnil/a: rain
- Nahlásit
žanda
Jo, bohužel jsem to včera v televizi viděla .
Už to zase spěje k tomu, že za pár týdnů to u ní bude vypadat úplně stejně a každému je to fuk, bohužel, za tohle se u nás nezavírá .
|
rain
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 12:28
- Nahlásit
Upřesňuji -každému kdo by měl možnost to řešit zákonnou cestou.
Kdyby se našel dobrák, který by to chtěl vyřešit jinak, bez problémů zjistím přesnou adresu...
Tohle se už nedá .
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2009 12:30
- Nahlásit
rain
je očividně nemocná na hlavu, ta by měla být zbavena svéprávnosti a ne jí ještě svěřit cokoliv živýho...........
dneska je snad lepší se nekoukat ani na televizi,ani nečíst noviny-všude jen samej hnus a špína.
|