Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / kolem dokola, hnus
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:31 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

davidkova renata
ale to hovado s vodítkem stojící jak zapíchlý vidle v hnoji byl majitel?????????????????????????????????????????????

To je matka toho kluka - majitele...

Jinak podle řeči u videa je týpek okolí známý feťák.. Mrkni ještě o stranu zpět tady.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:38
- Nahlásit

impact
Mrkni ještě o stranu zpět tady.
taxem to udělala,jako co na to říct snad je tomu psu líp tam kde je ted a snad to měl rychlý A snad existuje peklo!!!

rain
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:40
- Nahlásit

Už se moc těším až se toho chytne nova a bude ukazovat záběry "krvelačného pitbulla, který bezdůvodně zaůtočil na svého bezbranného majitele a kolemjdoucího uvědomnělého policisty, který byl nucen psa okamžitě utratit" doplněné o jejich oblíbené záběry pitů s vyceněnýma zubama a komentářem o nutnosti zakázání chovu "bojových" psů...

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 13:09
- Nahlásit

rain
kolemjdoucího uvědomnělého policisty, který byl nucen psa okamžitě utratit
aby to nebylo spíš tak, že dle médii měl policista umravnit psa holýma rukama

Pokud opravdu majitel psa týral, tak před ním smekám (před psem), neb spousta chlupáčů by se nechala utýrat k smrti a ještě těsně před smrtí by se pokoušela na lidskou zrůdu vrtět vocáskem.....

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 13:12
- Nahlásit

davidkova renata
snad je tomu psu líp tam kde je ted a snad to měl rychlý a snad existuje peklo!!! ......také to tak cítím

rain
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 13:17
- Nahlásit

gabifi

Šahat na neznámého psa zakousnutého do člověka by si asi troufnul málokdo, to je fakt, jenom nevím proč ho hned nepřipla ta jeho matka, vždyť se nechal a neměl vůbec sklony se po ní ohánět, na chvíli kluka i pustil... I když pes by asi skončil stejně, pro něj to tak bude vážně lepší.
Odkud ten d***l vůbec je? Když to na net dával jeho soused, není problém to zjistit ne?

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 13:38
- Nahlásit

rain
jenom nevím proč ho hned nepřipla ta jeho matka
byla ráda, že problémy s nepovedeným synátorem někdo řeší (řešil je pes) a nechtěla zasahovat?

Dáška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 14:39
- Nahlásit

Co to bylo za č.ráky? A kdo koho trhal? Dyť ten kretén normálně odešel, ani nekulhal! Neměl ani kalhoty načnuté! Já si teda představuju útok psa úplně jinak!! Doufám že tu ku.vu rakovina sežere a to jako fakt! Svině!
A mimochodem doufám, že už si pořídil štěne... jdu zvracet

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 14:52 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Já to cítim asi tak :

rain
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 14:56
- Nahlásit

ankaras

přesně vystihuješ moje pocity

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 15:00 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

rain
a to je ještě málo

Takový kreténi si pořizujou psy !!!!! A pak mi bude někdo řikat - Dyt ty máš radši psy než lidi. NO DYŤ JO ! copak to jde jinak, když to vidíš?

Dáška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 15:09
- Nahlásit

ankaras
přesně!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 16:55
- Nahlásit

Dyt ty máš radši psy než lidi. NO DYŤ JO ! copak to jde jinak, když to vidíš?
souhlas
jinak na video jsem koukla asi pl minutky a jednoznačně
jak píše davídková,doufám že tomu psovi je už líp na mostě.....

corgi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 19:27
- Nahlásit

Kurva, že já se na to video dívala. Feťák podělanej si pořídí na machrování psa a ten policajt místo aby střelil do šišky jeho míří úplně jinam...

Steph
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 22:51
- Nahlásit

odpoved od autora videa - v úodstate to co uz tu bylo zkopirovano z jineho fora

Dobrý den. Ten chlap,kterého pes drží fetuje. Každý si to tu šušká a vykládá se to. A toho psa neustále mlátil. Pořád,jestli ho nemlátil smetáčkem po hlavě tak obrovskou baldou po zádech. No a jednoho dne šel zase vyvenčit psa a znovu mu ublížil. Tentokrát si to pes nechtěl nechat líbit. Tak na něho začal dorážet. Šlo očividně vidět,že z hrdiny,byl rázem poseroutka. Začal řvát na psa a zkoušel ho odhánět od těla.No a náhodný kolemjdoucí policista co bydlí opodál musel zasáhnout. Nejdříve se zeptal kdo je majitel a když, mladík odpověděl "já sem majitel" tak prostě zasáhl tak, že vytáhl zbraň a zastřelil ho. Pro psa vysvobození

ten pokousanej kreten jen hystericky rval - krev jsem zadnou nevidela, navic pobihal jak magor, soude podle revu by mel min. urvanou cesku a on normalne odkracel.....jak jsem psala rano, strilet ano - jen jiny terc. Policajt se nejspis drzel pravidel a neni zadnej kynolog, ten pes se choval tak, ze by stacil pripnout na voditko a odtahnout nebo trochu priskrtit a urcite by prestal, ale tomu psovi bude lip za duhovym mostem - je to smutny

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2009 23:38 - Změnil/a: nerosekdas
- Nahlásit

Ještě doplním info, ptal jsem se toho mladýho kluka, odkud to vůbec jsou...
z Blanska,sídliště Písečná

Dokonce se tocho chopili i novináři, jen škoda, že podle toho článku to vypadá jako úplně jiný případ, alespon v té diskuzi se věc trochu upřesnuje...
přetáhnuto z ifauny:
URL

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:14
- Nahlásit

Tak to je mazec, vrátila jsem se z dovolené a podívala jsem se na to, myslela jsem, že se pobliju!!!
A když si uvědomím, že dotyčná možná bydlí i nedaleko od nás...
Při sdělení, že zbylí psi tam zůstanou a bude se na ně dohlížet, jen konsternovaně čumím...

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:15
- Nahlásit

Na video se zastřeleným psem jsem se raději už nedívala...uf

corgi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:06
- Nahlásit

zwergpinscher
Ani se nedívej.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:09
- Nahlásit

corgi
Nebudu, skoro lituju, že jsem se dívala na ty chrtí dogy.
Je mi jasné, že takové lidské ku.vy existují a budou, ale já si to pak moc beru, tak lepší to nevidět....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 15:59
- Nahlásit

Ty pi.o.

Před nedávnem volala mamce, která měla darovacího pudla, a měla zájem i o pita. Ku.va, ještě že to nedopadlo!!!

Tak to je na mě moc, vůbec jsme netušili, že to u ní bude takové, ale i v telefonu byla divná a psa jí mamka nedala.

corgi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:17
- Nahlásit

Mucholabka
Dotyčné osobě bych neprodala ani akvarijní rybičky...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:24
- Nahlásit

corgi
No my vůbec nevěděli kdo to je, až teď mi došlo že je z Vítkovic a povídalo se o ní, že má nějaký útulek nebo množárnu, nikdo pořádně nevěděl.

corgi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:45 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

Mucholabka
Prostě hnus hnus

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 20:48
- Nahlásit

tak sem se vrátila z krátké dovolené a koukla na ty novinky. Ty woe, ty lidi sou čím dál větší kurvy. Tam se neměl volat "orgán", ale kdyby se ty psi vzali, tak budou sousedi eště spolupracovat. Našla jsem dva zájemce o dogy, ale pochybuju že útulek psy vydá, když má majitelka takovej zájem...sem nasraná, že nemám dost sprostejch slov v zásobě. Ta ostrava je daleko...se mohlo domluvit pár desítek lidí a jet otravovat k ní před barák.... . Snad jsou zákony na to, aby mohl orgán zbytek psů vodebrat ne? Nebo já nevím jestli v týhle republice posraný funguje aspoň něco...Člověk se bojí ráno kouknout na zprávy, koupit noviny...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 21:14
- Nahlásit

hally001
Jj, já tady nebyla tři týdny a koukám, v co se svět obrací...

Steph
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 21:24
- Nahlásit

podle me by to jasne mohlo jit pres organy, min. ohledne prihlaseni psu na urade - nevim jak je to v Ostrave -musi nebo nemusi mit pes cip? A tohle musi urcite poresit KVS jako tyracku a psy ji nevrati, jsou v karantene, takze je porad min. 3 tydny cas aby se to nekam pohnulo. Pan Somerlik u ktereho jsou ted se o to postara, o to nemam strach a kamoska co je s nim v kontaktu rikala, ze se psi rozhodne k ni vracet nebudou, naopak chteji kontrolu i tech ostatnich.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 21:27
- Nahlásit

Steph
musi nebo nemusi mit pes cip?
Nemusí.

A tohle musi urcite poresit KVS jako tyracku
Vzhledem k tomu, že jsou v městském útulku, muselo se to řešit oficiální cestou.

Steph
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 21:36
- Nahlásit

No ted jsem jeste cetla ze dogari toto jmeno znaji, ale je to dlouho co mela psy s PP, tudiz tohle asi budou bez PP mnozaci, uz maji i nejake zajemce a podepisuje se petice - rekla bych ze to pujde i ofiko cestou a kde by vzala na pravnika, kdyz nema ani na zradlo pro psy, z meho pohledu to byly jen silny kecy pro tv.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:48
- Nahlásit

No tak aspon tak..
http://www.novinky.cz/krimi/175809-straznici-odebr ali-majitelce-vsechny-zubozene-psy.html

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání