| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
Jednání ženy je zatím kvalifikováno pouze jako přestupek, a to přesto, že psi žili v tristních podmínkách
aspon že jsou vod ní pryč ........
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 19:05
- Nahlásit
A myslite, ze je sance ji zabranit v dalsim hromadeni psu? Nebo si pani pocka az medialni srumec utichne a posupajdi pro dalsi pejsany?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 19:19
- Nahlásit
lucYnka XIII
taky mě tohle napadlo ......
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 23:49
- Nahlásit
no konecne, doufam, ze zabavi i zbytek psu, o tom zda poridi, ci neporidi dalsi - tezko rict, ale u vetsiny tyracek je dobra domluva se sousedy, protoze jsou to vetsinou oni, kdo upozorni urady a ta pani s deckem mi prisla jako vhodna adeptka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 14:06
- Nahlásit
Steph
doufam, ze zabavi i zbytek psu
zabavili je včera,viz odkaz výše..
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 10:56
- Nahlásit
Udajně se majitelka odvolala proti odebrání, takže ani ty "schopnější" k adopci zatím nebudou....???????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 11:09
- Nahlásit
zwergpinscher
ježiši
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 12:06
- Nahlásit
Renato ja myslela zabavi vsechny k adopci - to ze ji vzali vsechny mi psala kamoska co je ve spojeni se Somerlikem, ale jak vidno tak pinda bude pres ten vsechen hnus jeste vystrkovat ruzky - pokut bych ji nasekala, ze se nedoplati - min. za neprihlasenim a neockovani a nic bych ji nevratila.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 12:41
- Nahlásit
Steph
Renato ja myslela zabavi vsechny k adopci
jo ták..no to zatim bohužel,viz příspěvky výše o "odvolávání se"
jako nechápu kde to žijem,když se něco takovýho eště může vodvolávat???!!! Jak se s ní vůbec může někdo eště bavit???Jako na základě čeho,kurwa??!!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 12:50
- Nahlásit
davidkova renata
Jak se s ní vůbec může někdo eště bavit???Jako na základě čeho,kurwa??!!
Bohužel sestro,smradi mají navrch,viz včerejší pokojná demostrace proti cikánům na slovensku.Dostali do budky akorát ti co neškoděj,jo a policie byla vyzbrojena jak na hvězdný války.Psi nikoho nezajímají a státní instituce se jen ušklíbnou.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
Jako na základě čeho,kurwa??!!
Na zákadě vyp*čenejch zákonů u nás!!!!!
Sem se zas rozčílila,taxe jedu uklidnit k barzojům,vofcím a koňoj.
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 14:29
- Nahlásit
To o tom odvolani napsal MVDr. Stourac
"Dobrý večer, děkuji za odkaz, už mi mailem stačila nějaká paní vyhubovat, že jako poradce chovu nic nedělám...
Ono to tak jednoduché není! Paní není členem Klubu, nechová, alespoň dogy s průkazem. A v podobných případech může konat pouze Policie nebo Státní veterinární správa, nikoliv soukromý veterinář... I tak se v rámci Dogy v nouzi rozjely akce, které snad těm chudákům pomohou, i když do adopce jít nemohou - paní se prostřednictvím právníka proti odebrání psů odvolala!"
zkopírováno z deusche-dogge.cz
Steph
Nerozumim tomu, jak řikáš, pokud bych jí nasekala, našlo by se dost důvodů za co...
Vlastně rozumím, protožeErinBohužel sestro,smradi mají navrch...
Psi nikoho nezajímají a státní instituce se jen ušklíbnou
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 18:06
- Nahlásit
ona poslala na KVS svého právníka, v pátek ! Tam s ním vyběhli, stížnost musí řešit obvod trvalého bydliště, zatím mne ubezpečují, že psi nebudou vydáni !
Nakonec se z toho MVDr.Poláška vyklubal super chlap sám by byl pro Veterinární policii a prý by to pomohlo, samozřejmně včetně změny zákona, problémy mu dělali v prvním případě policajti, v druhém už ne,tlak lidí byl velký !
dnes mi psal na e mail, abych to tam obkoukla, zda tam nevenčí ještě jednoho pejska. Co ale bez auta? No, zatím jsem poprosila kamarádku, aby kolem chodila venčit, nemá to daleko, tak to pro mně udělá a já tam zajedu v pátek.
to mi psala ta kamaradka z OV
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 01:47
- Nahlásit
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci/120529/ty rani-ve-vitkovicich-zubozeni-psi-jsou-vypiti-od-bl ech.html
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 07:46
- Nahlásit
článek hroznej,ale alespoň má dobrý konec.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2009 14:43
- Nahlásit
Dneska došla výplata tak jsem chtěla zajet koupit nějaké konzervy a dovézt do Ostravy do útulku (bylo mi řečeno že by se jim hodily), měla jsem vybraný jeden obchod ale nenapsala jsem si adresu a nějak jim dneska přestala fungovat stránka, píšu to chlapovi a on mi řekne že neva, že zajedem do Kauflandu pro Pedigree (protože jsou stejně levnější než Grand, které jsem původně chtěla).
Mám ho zastřelit nebo být ráda že se snaží?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2009 15:33
- Nahlásit
rain
Mám ho zastřelit nebo být ráda že se snaží?
nestřílet, chlapi co chtěj jet s partnerkou do supermarketu sou na vymření. T
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2009 16:06
- Nahlásit
gabifi
chlapi co chtěj jet s partnerkou do supermarketu sou na vymření
Moje řeč...
|
rain
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 08:03
- Nahlásit
gabifi
corgi
Tak sem dala na vás, hafušákové dostali 60 konzerv (Pedigree neee ) a chlapa sem taky pozvala na večeři aby mu nebylo líto....
A zase jeden ***** (doplňte dle uvážení), půl roku a to ještě proto že porušil předchozí trest a vyhrožoval likvidací .
http://www.novinky.cz/krimi/176216-za-umlaceni-ste nete-a-vyhruzky-druzce-jde-muz-na-pul-roku-do-veze ni.html
Ale čemu se divím když u nás ani nejde do vazby člověk co zmlátí a znásilní nezletilou holku....
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 08:27
- Nahlásit
rain
Přečetla jsem si tvůj link a našla na té stránce ještě tohle:
http://www.novinky.cz/krimi/176230-vesnice-si-poma lu-zvykaji-ze-za-topeni-kotat-hrozi-vezeni.html
To tvrzení, že "doby, kdy byli psi přivázáni venku u boudy, jsou dnes prý už jen výjimkou" je značně chatrné - asi stejně jako hlavní myšlenka článku, že lidi už přestávají topit koťata...
|
rain
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 08:37
- Nahlásit
corgi
K tomu nemám co dodat, myslím že všichni dobře ví jak to u nás chodí....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 11:34
- Nahlásit
http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/utulek-prijal- 40-tyranych-psu-jejich-majitelka-uz-ma-dalsi.html
ta svině už má dva další
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 11:39
- Nahlásit
davidkova renata
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 11:54
- Nahlásit
davidkova renata
He?!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 12:40
- Nahlásit
berte mi s rezervou, je to ftip:
bába je blpka, páč kdyby si místo chovu založila odtučňovací středisko pro mazlíky žijící v přílišném blahobytu, vydělala by majlant
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 13:25
- Nahlásit
rain
jedu příští týden do Ostravy , tak jsem chtěla navézt kuřata a říkali, že už toho mají spoustu, že to nemají kam dávat , že už je lepší poslat peníze ......přeci jen je dost lidí, kteří v nouzi pomůžou, to potěší
|
rain
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 13:50
- Nahlásit
mac1
Je fakt že už je to pár dní co jsem s nima mluvila a to ještě říkali že jo, včera sme dovezli ty konzervy a vypadali že jsou rádi, nikdo se nezmínil že toho mají moc nebo tak...
Vzhledem k tomu kolik psů a v jakám stavu mají (říkali že je krmí 4x denně) toho musí stejně spotřebovat kvanta. Ty konzervy přecejenom nějakou dobu vydrží tak snad to využijou.
Vzhledem k tomu že se ta **** odvolala, prý je tam stejně budou muset mít minimálně do půlky září, pak se uvidí.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 12:34
- Nahlásit
dneska v novinách prosba o pomoc:
http://sip.denik.cz/zpravy/z-pejsku-zbyly-jen-kost i-a-kuze20090814.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 12:40
- Nahlásit
žanda
gde to je ???????????????, to nevidim,což je asi dobře páč by to se mnou mohlo šoustnout!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 12:52
- Nahlásit
sry, já se nevyjadřuju, neb pokaždý, když na to mkrnu, akorát bulím... a ty sprostý slova by se ani vyhvězdičkovat nedaly...
|