| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:32
- Nahlásit
Mucholabka
na to, aby psa zradilo srdíčko nemusí být přehřátý ani vyžraný. U některých se na vadu přijde u jiných ne....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:34
- Nahlásit
Steph
Hele a nemas nejaky ponauceni pro me?
Jo, mám, pokud už teda takhle blbě kydám špínu na určitou skupinu lidí, tak se jí pak můžu třeba i omluvit. Že pes umře, chápu, stane se, stává se x hrozných věcí, ale nehážu vinu na všechny okolo a nekopu kolem sebe jen proto, aby mě půl republiky litovalo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:48
- Nahlásit
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi-zlocin/118 429/pozor-bojovi-psi-mizi-ze-zahrad-posilaji-je-na -smrt.html
Asi mám vidiny, je to Delina, není to Delina?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:50 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Mucholabka
Delinka to není, ale má to stejnou barvu fleků - taky takovou žíhanou...
Delunek má fleky kolem očí.
Ve mně hrklo, že mi někdo ukradl nějakou fotku...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:51
- Nahlásit
pawLINka
Aha, to víš, není to můj pes, ale to kravičkování na hřbetě mě dostalo
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 23:01
- Nahlásit
Steph
Mac1 Tys u toho byla??? , ne, nebyla, proto jsem také psala ASI, jestli jsi přehlédla. Napsala jsem svůj názor, pokud se někomu utopí pes a on o tom ani neví, tak podle mě ho zrovna pod dohledem moc neměl . Ty máš názor jiný, to je snad normální, ne ?
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 23:11
- Nahlásit
Mucholabka
Podla mna to teda az moc kombinujes.Na vsetko mas nejaku odpoved,a nepripustis ,ze hafana proste kleplo(pardon za vyraz).To ci bol alebo nebol vyzrany,ci bol alebo nebol prehriaty tu uz nehraje ziadnu rolu.Nikto sme tam neboli,nikto pesana ani majitela nepozname,takze vieme prd.Je jednoduche sudit podla ,,ja si myslim,,Takze by bolo nacase prestat s touto nezmyselnou debatou.
Bolo by dobre prejavit trosku ucty k majitelovi a i hafanovi.Ale to chcem asi moc.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 08:28
- Nahlásit
pes umře, chápu, stane se, stává se x hrozných věcí
misenka1
Toto jsem psala večer. Taky se mi stalo, že mi pes znenadání umřel, to se prostě stane, ale sprostota je, že za to obviňuje někoho jiného, ty hrozné a zlé chovatele apbt, kteří určitě žijou jenom proto, aby všechny ostatní obrali o jejich gaučáky. Přitom si sám psa neuhlídá a neví kde ho má. Šíří se s ublíženeckýma teoriema do TV a špiní lidi, kteří s jeho psem nemají nic společného, a nakonec se jim ani neomluví.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 09:43
- Nahlásit
Mucholabka
nikdy nikdo nerekl ani do TV, ze je kradou chovatele APBT nebo ze se kradou na pitbulli zapasy, nikdo nebyl jmenovan, moje spoluprace byla jen s Primou to co se siri dal jde mimo me a nemam duvod se nekomu omlouvat. To ze se ilegalni zapasy dejou neni lez.
Soudit psa a placat neco o obezite, kteryho nikdo z Vas v zivote nevidel nazivo jen z fotek je taky super a meli byste napsat vsem rozhodcim z vystav, aby prehodnotili sve hodnoceni, ktere mu dali, treba jako uzasna Masa, ktera s tema svyma "hubenyma" moc uspechu nesklizi. Koncim s Vama debatu a placejte si tady co chcete, protoze Vy jste vsichni nejchytrejsi a vsemu rozumite nejlip. Radsi svuj cas venuju tem co to potrebuji a svym prerostlym nohatym dzukelum.
Vsem ostatnim normalnim diky za pomoc a pochopeni
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 10:14
- Nahlásit
Steph
Jsi vedle jak ta jedle. APBT není plemeno chované pod záštitou FCI a jejich rozhodčích, na akcích s APBT (stejně jako s Americkým buldokem a podobně) si s "gaučákem" akorát trhneš ostudu. To že FCI doslova vyhlazuje jednu psí rasu za druhou je celkem známa věc a děje se tak především díky chovatelům. Otázka ale je proč začínat hon na čarodějnice? Proč šířit nenávist na kterou mimochodem doplatí majitele AST,SBT naprosto stejně jako majitelé APBT. Dav(lide) totiž nerozlišují kdo to na tom vodítku je. Tedy doporučuji se na tu tvoji akci na záchranu světa vykašlat dříve než tím někomu ublížíš, buď si jista že těm co psi používají na trénink pro zápasy rozhodně neublížíš. Zato ti co se o své psi starají budou na ulicích minimálně slovně napadaní od "uvědomělých" lidí co sledují TV. Navíc nezapomeň že tu máme okurkovou sezónu a tedy jednoduše vznikají "kampaně" proti čemukoliv, hlavně že se zvýší sledovanost. Tak se zamysli nad tím co děláš a k čemu to bude.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 10:14
- Nahlásit
Misenko prijde ti normalni, ze majitele ztracenych psu a jejich kamaradi hodlali lozit pres plot do zahrad chovatelum apbt, aby hledali svoje psy? A pritom si nejsou schopni pripustit, ze o cokla muzou prijit vlastni blbosti. Btw. Stepanko, uz jsi potvrdila wardogovi, ze jsi to po me chtela? Nelibi se mi jeho narknuti ze lzi. Nechapu, proc sem tahas Masenka, ale kdyz uz, tak to, co jsi rekla, je jen dukaz toho, ze na FCI vystave ma opravdu sanci jen pes jako koule a pes, ktery je vysportovany a maka (ano, Masa se svymi AST vali pullingovy pohar a je dobra) ma sanci nulovou. To je vase vec, ze mate radsi jen krasne kulate psy misto sportovcu a nevim, proc bych o tom mela presvedcovat rozhodci. Jinak vcera se na foru serveru lide.cz objevila informace, ze ukradenych bulls je od zacatku roku jiz 1500. Coz me krute rozesmalo. Nejak si neumim predstavit, ze by zmizelo v republice 8 bullu denne. To uz neni jen hysterie. To je davova psychoza. A jak se toho chytla aj Nova a Blesk, tak to uz je uplne zdareeeeec.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 10:21
- Nahlásit
Zdenku pekne jsi to napsal. Sranec je, ze tohle uz nezastavi nikdo.
Me dostala ta reportaz na Nove. Proste seskrtali to, ze se nasel Rocky, delali, jakoby nic a furt jen zapasy, zapasy a ti s pitbullama za to muzou. Hon na carodejnice.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 15:21
- Nahlásit
A víte, co mě dneska dostalo.
Jdu s Arwen přes město a zastaví mě chlápek tak kolem třiceti, normální slušně vypadající chlápek, nic víc nic míň a ptá se mi,jestli může mít jednoduchou otázku. Říkám, že jo a čekám. A on na mě kolik takový pes stojí a jestli se nechá normálně pohladit a odvolat? Aniž by mi to došlo, říkám že stojí různě podle toho odkud toho psa máš a že zrovna náš pes se nechá hladit i odvolat. Že jde s každým...ptám se ho proč to chce vědět a on že je mu záhadou, proč se ti psi teď kradou, že to slyšel v televizi. A že se nedávno bavil se skupinkou kámošů z legrace, jak by se na tom dalo vydělat, když za takové psy dávají i 20tisíc odměnu a kolik bych prý dala já za toho svého...tak jsme se ze srdce zasmáli, on ještě jednou drbnul Arwen a rozešli jsme se. Očividně to myslel jen z legrace a vtipkoval, ale i tak jsem se dodatečně vyděsila a byla jsem ráda, že bydlíme v bytě a venku jí nedám z vodítka. Má smůlu holka.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 11:47
- Nahlásit
SBT Quester se našel. Opravdu odcestoval s někým do Prahy a pak skončil v útulku v Lysé....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2009 22:57
- Nahlásit
impact
dobrá zpráva,hurá.
jen více takových.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:22
- Nahlásit
Nalezený staford koncem června v Lomnici nad Popelkou. Nechybí někomu? http://www.knih-lo.cz/index.php?l=cz&p=53&r=62&id= 1036
|