Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracený AST - St. Boleslav
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 23:31
- Nahlásit

Pane boze, pani Fridrichova ma zase bujnou fantazii...

Dana a Day
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:43
- Nahlásit

Impact, tobě to připadá směšný?
Tak dnešní email, který rozhodně NENÍ od p. Fridrichové!

kopíruji:
buďtě opatrní! za poslední 3 týdny bylo ve středočeském kraji
ODCIZENO!!! cca 20 psů typu bull (piti, amstafove, stafbulove, bulici).
Jsou kradeni i za bílého dne ze zahrad za přítomnosti majitelů (sekali na
zahradě a pes tam byl s nima...po půl hodině už nebyl). Dej echo svým
známým...vypadá to, že někdo shání testovací psy/ psy na zápasy nebo
export na zápasy ven.

Asi jsou všichni ti okradení paranoici, kam se jejich bullové ztrácejí....

arwen
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:49
- Nahlásit

Dana a Day
díky, že to vím. Tu naší zrzandu by na boje asi nikdo nechtěl,ale hlídat ji budu dvojnásob, i když ona má hlídačku svojí největší vždycky vedle sebe - Ashley :-D

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 15:06
- Nahlásit

Dano pripada ti, ze se tenhle smajlik smeje?

Bez jakehokoliv dukazu mi to proste pride paranoidni. Spis bych tipla, ze ty "svalnate" amstaffy nekdo zere, ptz je krize a lidi nemaj na maso. Ale to je stejna paranoia jako napsae. Ze se s nima zapasi prosim te.

Steph
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 16:12
- Nahlásit

Zpravu sirim ja, protoze jsem ve spojeni s panicky ztracenych psu - at uz je kradou na maso nebo jako psy na trenink, tak to vsechno byli domaci mazlici a panicci jsou hodne zoufali a urcite je lepsi informovat co nejvic lidi, aby nebyli sance na dalsi kradeze

Steph
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 16:24
- Nahlásit

Vcera jsem byla nafotit novou pitbullku v utulku v Hrachove okr.Pribram, kdyz jsem odjizdela u brany jsem se potkala s panem v modre dodavce s bilym pruhem - starsi model VW transporter - bylo po 22h a uz byla tma, pan nejdriv zjistoval otviraci dobu, pak kolik je tam psu a jestli je tam pres noc nekdo hlida.....to uz jsme s osetrovatelem Petrem, ktery v utulku bydli zacali byt ostrazitejsi - nastesti tam kazdou hodinu chodi na obhlidku kluci z vyjezdu D.I.Seven. Pak z pana vylezlo ze shani pitbulla nebo to druhe bojove plemeno - rikam myslite stafforda? Bylo na nem videt, ze je nervozni. Zatloukli jsme i pitbullku, ze nic takoveho nemame a on... no nevadi, ja mam uz vlastne moznost jineho psa a rychle odjel. SPZ je 7S3 2803 radsi budu paranoidni a prosim vsechny o vetsi monitoring cele situace. Majitel auta uz je znam, ale v miste bydliste - mala vesnice o nem nikdo neslysel, ani policajt, ktery tam 20let zije, nevi o cloveku s timto jmenem, takze patrame dal. Diky

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 17:03
- Nahlásit

Tomu rozumim a nejsem nadsena z toho, ze se nekde hromadne kradou psi a jsem rada, ze jsem dost daleko.
Ale slepe to hazet na zapasy, kdyz nikdo nic nevi, mi prijde zbytecny sireni hysterie. Tot muj nazor.

Jinak udaje Petra o informacich z UPOOZ a tvoje s presnou SPZtkou jsou dost citlive na to, aby visely jen tak na netu a koledujete si o prusvih...

Dana a Day
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 19:05
- Nahlásit

Impact a kde ty bereš tu jistotu, že se s nimi nezápasí???? To přece nemůžeš vědět s jakým záměrem je kdo krade.

Ano, možná je to paranoia a bez důkazů, ale všechno tomu nasvědčuje. Kdyby chtěl někdo jen "maso", tak půjde spíš po vypasených labících a jim podobných a nesoustředí se speciálně na bull psy.
Pokud se někde ztratilo opravdu 20 bullů během tří týdnů, tak to už na hysterii je! A pořád lepší, když si každý majitel bull psa bude toho svého hystericky hlídat, než aby pak zjistil, že se mu z čista-jasna ztratil.... Raději nafouklá bublina, která zapůsobí, aby byl každý ve střehu. A v konečném důsledku je přece jedno, jestli skončí rozervaný nebo sežraný.

Howg

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 19:24
- Nahlásit

Ja nemam jistotu zadnou, stejne jako vy. Myslim tim to, ze zas bude zbytecna hysterie mezi verejnosti ohledne bulls plemen.. Ze se neztraci labici se da aj pochopit, ptz obecne je maloktery plemeno tak "pitomy", ze ma v povaze milovat lidi. Aj tyranej bull s tebou proste odejde a takovej ovcak te bude chtit sezrat..

Ale zajimalo by me, co za tim je, ptz ukrast behem chvile tolik stejnych psu muze opravdu jen dement a doufam, ze se mu to pekelne vymsti. Vedela bych o par kouscich, co by mohl zkusit slohnout a neprezil by.

Steph
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 21:48
- Nahlásit

Impact SPZ jsem udala, stejne jako to bylo v pripadu s tim kovbojem po utulcich - co nejpodrobnejsi popis a bohuzel nemam maily na vsechny lidi v okoli co chodi treba sem na web a mohli by pripadne pomoc. A informace z UPOZ mi neprijdou citlive. Nikdy jsem nerekla, ze jsou na zapasy a ze jsem si tim jista. Me jen proste prijde cela ta situace podezrela, at uz je to z jakehokoli duvodu a rada bych se dopatrala pravdy - resp. vsech hafiku co se ztratili. Zazila jsem si to taky s pulrocni fenkou, ale na podstatne kratsi dobu, pouhych 25h je to 3 roky zpatky, naprosto presne Ti muzu rict co jsem delala hodinu po hodine a co vsechno se mi honilo hlavou, jak mi ty hodiny prisly dlouhyyy. Pochopila jsem, proc se rika Spadl mi kamen ze srdce, kdyz jsem ji zas uvidela a vim jak asi trpi ty panici a moc bych si prala, aby taky mohli zazit ten kamen ze srdce. Pokud Ti to prijde moc citlivy a moc info, tak napis adminovi at to smaze, nevim co se tu muze psat a co ne, dik

impact
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 10:37
- Nahlásit

Steph
Jsi si vědoma toho, že běžná raktika je šlohnout někde značky z nějakého auta a na svůj "výlet" si je přehodit? Takže můžeš klidně poškodit jiného člověka... S tím UPOOZ Petr riskuje, ale já mu to psát nebudu. Stejně by mě akorát seřval. Jde o to, že je to vynášení informací a pěkně to může ten, kdo to vynjesl odskákat...

No a k těm kradeným psům. Mě o tom povídat nemusíš. Je to cirka sedm let zpátky, co mi "kamarád" krz osobní mstu ukradl a zastřelil psa...

impact
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 10:42
- Nahlásit

Jo a když se přihlásíš, tak máš tlačítko změnit, tam to můžeš umazat. Jestli to ještě půjde.

# Zasláno: 27 Čen 2009 10:37
Citát Změnit

Steph
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 13:47
- Nahlásit

je tu dalsi ztrata - pan se ozval na varovaci mail, ze se ztraci psy
Impact neres to, nasledky si klidne ponesem a pokud bych vedela, ze je SPZ kradena tak ji sem psat nebudu - odpovida danemu vozidlu, ktere jsem popsala. Dnes by se o techto zpravach mela zminit Prima ve zpravach a od redaktorky vim, ze maji tyhle pripady nahlasene i na rozrhani Cech a Moravy - takze ostraziti budte uplne vsude

UŽ JE POZDĚ!!!
Vážení,
rád bych Vás touto cestou požádal a poprosil o pomoc.
Hledá se!
Dne 20.6.2009 se ztratil (byl odcizen) ze zahrady rodinného domu Sobotíků, U lesa 228, Dubicko, pes rasa Americký Stafordšírský Teriér. Tmavohnědé barvy,žíhaný s bílou náprsenkou slyšící na jméno Xena, stáří dva roky.
Pro nálezce odměna. Prosím o jakékoli informace kontaktovat majitele Davida
Krmíčka, Sudkov 298. tel.: 608777829, e-mail: d.krmicek@seznam.cz
Předem děkuji za kladné vyřízení a pochopení.
S pozdravem David Krmíček
Sudkov 298
tel.: 608 777 829
fotka čuby:
http://www.katchasjacket.us/IMG_6490.jpg

impact
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 14:38
- Nahlásit

Steph
Řešit to nebudu. Jen mi to nedalo neupozornit.

Ztracená fenka XENA.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 15:58 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Štěpo, půjčila jsem si fotky...

HLEDAJÍ SE

LEXÍ

BADY

Stafbull OLIVER

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 16:02
- Nahlásit

Nevím jestli to stím má co dělat.Ale v Kamenici u Jihlavy se přes noc ztratili dvě bulinky.Policie už o tom ví.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 16:33
- Nahlásit

Ada
No ježiší.

Dnes by se o techto zpravach mela zminit Prima ve zpravach a od redaktorky vim, ze maji tyhle pripady nahlasene i na rozrhani Cech a Moravy - takze ostraziti budte uplne vsude

Můžeš prosím napsat bližší info Štěpě na mejl - spoony@centrum.cz

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 19:15
- Nahlásit

Už to bylo ve zprávách... Kupodivu to nebylo nijak přehnaný...

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 19:22
- Nahlásit

impact
Já to řeknu majitelům bulinek.Dám jim mail at' napíšou více.Já vím jen to co jsem sem napsala.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 19:23
- Nahlásit

Ada
Super.

pawLINka
Jsem to nestihla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 19:35
- Nahlásit

Steph
Jestli chceš tak můžu podle SPZ zjistit jméno a adresu majitele. Ale to už asi víte....

impact
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 21:23
- Nahlásit

Nechat načíst a pak čas 17:28.

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 10:04
- Nahlásit

Ahoj, Ado prosim panicci od bullinek se mi zatim neozvali, musim poslat dnes do vecera seznam vsech ztracenych hafiku redaktorce do Psich kusu - maji uzaverku, mohla bys je kdyztak malinko postrcit, abysme je tam mohli pridat, diky moc
Po zpravach se mi ozval kamarad, ze vi o ztrate AST pred 2.tydny, vic info mi zjisti dnes odpol - tak nevim jestli uz neni na seznamu a do utulku volala pani ze se ji ztratili ze zahrady u Pribrami 2 RTW, ve stejne dobe jako se ztratila Lexa s Badym - nevim jestli to s tim muze nejak souviset. Kdybyste meli jakekoli info tak prosim co nejdriv na mail spoony@centrum.cz diky moc

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 10:51
- Nahlásit

Steph
Já se pokusím se knim zastavit a říct jim to.Ale netuším jestli tu jsou.Jezdí sem na chalupu.Ale udělám vše pro to aby se oánici ozvali.

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 11:02
- Nahlásit

A je tu dalsi - to je des
Staffordsirsky bullterier Jilove u Prahy
Prosim kdo by neco vedel o ztracenem, ci odcizenem ze zahrady v Jilovem u Prahy dne 28.6. Pes 3 roky stary, 20 kg, 45 cm, hnedy, zihany, se znaky (bila naprsenka, ponozky), pritulny, nekonfliktni, cipovany.
Dekujeme
Telefon : Jensen 604555924

Ado diky moc

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 11:45
- Nahlásit

Steph
Je to hrůza co se dějě.Já mám teda boxery ale jenou bych chtěla k boxině stafíka.Mám tyhle psy ráda.
Nechtělo by hodit echo na Novu???Tohle je už dost hrozné.Tolik ukradených psů.Já mám sice boxery ale rozhodně se bojím je pustit na zahradu samotné.I když si myslím že holky jsou dost ostré na to aby se nechaly někým ukrást.
A je nějaká oblast kde se hafani ztrácejí více?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 11:48
- Nahlásit

Steph
pečlivě to tady jako majitelka stafbulí slečny čtu a varování rozesílám všem známým, kteří mají tato plemena. je to děs, nepustím malou z očí
díky za to, že to tady zaznívá

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 14:49
- Nahlásit

Ado chcem zkusit i Novu, ale hromadim jeste vic podrobne info, vyjde to v Psich kusech a chcem prohnat media typu Blesk.
Oblasti zatim nejvic Praha-vychod, Melnik, Pribram

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 15:10
- Nahlásit

Tak úplně nechápu proč vznikl odhad že se ti psi ztrácejí/kradou pro psí zápasy. Přeci jenom je to široká škála od mladých psů přes dospělé až po březí fenu, od psů s váhou cca 15kg (SBT)až po cca 35kg(AST). Dále velký počet, už snad 30?
Spíše bych to vzhledem k propouštění a podobně viděl na obchod patrně do Polska nebo Německa … . Klasické inzeráty – z rodinných důvodu musíme prodat našeho psa / fenu, pouze do dobrých rukou za symbolických 300euro …. . Ti hloupější by to mohli zkusit i v Čechách nebo na Slovensku. Navíc pro tuto teorii nahrává i to že se to začalo před vysvědčením a tedy v době kdy rodiče často kupují svým dětem “odměnu“.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 15:18
- Nahlásit

ZdeNek_K
on je důvod vcelku jedno, bych řekla. vždy to budou dohady, proč se to děje. dokud se nenajde viník, což se obávám, že bude velice těžké. ty ukradené psy to stejně nevrátí.
musím se taky ale přiznat, že to vidím spíš na kšeft s těmi psy, než zápasy

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání