Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracený AST - St. Boleslav
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 15:37
- Nahlásit

no, jako odměnu kouopit pita,který už není štěně a dát ho dítěti..........nevíím,jestli bych to jako rodič tak viděla((((

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 15:47
- Nahlásit

ZTRATIL SE KŘÍŽENEC OVČÁKA - ŽÍHANÉ BARVY, slyší na jméno RENO!!!!Měl tm. modrý obojek se známkou a tel. číslem. Může se pohybovat v okolí NETOLIC, PRACHATIC, VODŇAN, BABIC, atd. Prosím o jakoukoliv zprávu o něm!!!!Nálezci odměna!!!!

Pes byl ve velice dobre kondici behal denne 15-20km jako doprovod koni, osvaleny a z NO mel pouze usi, jinak staffik

Mluvila jsem s panem od posledniho STB z Jiloveho, vypsal odmenu 50.tis a pes se ztratil opet zahadne ze zahrady

ZdeNek - podezreni na psi zapasy uvedla jedna chovatelka, jen jsem ji citovala, nevim jak maji organizovane kradeze do zahranici, myslis ze jsou schopny vyoperovat cip a treba zmenit tetovani? Muzes o tom prosim napsat vic? Diky Nevim kde se objevil pocet 30, monitoruju vsechny dosud hlasene ztraty a jedna se o 14 psu, pokud nepocitam 2xRTW kteri se ztratili ve stejne oblasti ve stejnou dobu. Nemame na mysli, ze tyto psy pouzivaji v ringu na boje, ale jako treninkove psy, aby nedoslo k nedorozumeni

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 16:49
- Nahlásit

Ahoj vsem,
tady posilam seznam zahadne ztracenych psu na konci je odkaz s fotkama, nekterych z nich, pokud byste vedeli o dalsich prosim hned mi je poslete na mail
diky moc
Stepanka

Dne 1.6. se ve večerních hodinách ztratil v obci Křenice u Prahy černobílý anglický stafordshirský bullterier slyšící na jméno Oliver. Prosíme všechny, kteří mohou poskytnout jakékoliv informace, ať se mi ozvou na tel. číslo 602663987.
číslo čipu: 961001000044856

1.6. ZTRATIL SE KŘÍŽENEC OVČÁKA - ŽÍHANÉ BARVY, slyší na jméno RENO!!!!Měl tm. modrý obojek se známkou a tel. číslem. Může se pohybovat v okolí NETOLIC, PRACHATIC, VODŇAN, BABIC, atd. 8-letý pes ve velice dobré kondici, osvalený, přátelské povahy
Jméno: Linda Hrabánková
Telefon: 737145111

10.6. se mezi obcemi Křenek a Lhota u Staré Boleslavi ztratil nebo byl odcizen zlatobílý stafford Rocky, má tetování v uchu 5540 páníček ho zoufale hledá, byl to rodinný mazel, foto a kontakt zde: http://pureknightliness.webnode.cz/
Na psa je vypsána odměna 20.tis
tel: 603 835 801

Moc prosím o pomoc při hledání našich domácích mazlíčků .Z 17.6.na 18.6.se v obci Vysoká u Příbrami ztratily: zlatá fenka stafordka slyšící na jméno LEXÍ a černý pes kříženec staforda s bílou náprsenkou slyšící na jméno BADY. Moc se nám po nich stýzká.Předem moc děkuji za informaci.
Jméno: Miluše Beranová
Telefon: 739441182

Dnes ráno 22.6. se ztratil další AST Artík v Kostelci nad Labem stáří dva roky a barva modrý s bílou náprsenkou. Majitel nemá přístup k internetu a tak mě požádal, abych to hodila na net. Kdyby kdokoliv-cokoliv zjistil budeme rádi za jakoukoliv informaci.Tel.: 722 783 104. .A navíc je v okolí Brandýsa hlášeno víc zmizení psů. Za nalezení odmněna.Děkuji

Dne 20.6.2009 se ztratila (byl odcizena) ze zahrady rodinného domu Sobotíků, U lesa 228, Dubicko, fena rasa Americký Stafordšírský Teriér. Tmavohnědé barvy, žíhaná s bílou náprsenkou slyšící na jméno Xena, stáří dva roky. Pro nálezce odměna. Prosím o jakékoli informace kontaktovat majitele Davida
Krmíčka, Sudkov 298. tel.: 608777829, e-mail: d.krmicek@seznam.cz

Dnes ráno 22.6. se ztratil další AST Artík v Kostelci nad Labem stáří dva roky a barva modrý s bílou náprsenkou. Majitel nemá přístup k internetu a tak mě požádal, abych to hodila na net. Kdyby kdokoliv-cokoliv zjistil budeme rádi za jakoukoliv informaci.Tel.: 722 783 104. .A navíc je v okolí Brandýsa hlášeno víc zmizení psů. Za nalezení odměna.Děkuji

Staffordsirsky bullterier Jilove u Prahy
Prosim o pomoc 28.6. v odpolednich hodinach byl odcizenem ze zahrady v Jilovem u Prahy pes Quester 3 roky stary, 20 kg, 45 cm, hnedy, zihany, se znaky (bila naprsenka, ponozky), pritulny, nekonfliktni, cipovany.
Dekujeme, nalezci odmena 50tis
Telefon : 604555924 , 777550511
Praha - západ stvlasak@seznam.cz

dale mame hlaseno 2 AST Neratovice
1 bullterrierka Celakovice u Prahy
2 bullterrierky Kamenice u Jihlavy - k temto bych mela mit info, az kamaradka dozene majitele
2 RTW ve stejnou dobu a dost blizko ztracene Lexi a Badyho - muze to s tim treba souviset, tez pres noc ze zahrady

fotky ztracenych psu jsou zde: http://pitbulls.rajce.idnes.cz/ztraceni_psi/

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 17:47
- Nahlásit

Steph
To číslo jsem odhadl, říkal jsem si že těžko se bude vědět o všech takže 2x až 3x tolik bude reálné …. . Aneb ne každý nahlásí svého psa na inet, mnoho lidí ani přístup k netu nemá … .

Navíc nepřijde ti trochu hloupé používat na zápasy psi které lidi hledají? To naopak u psů z útulku bych tomu snad i věřil ale takto mi to přijde spíše na kšeft než na “trénink“.

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 17:58
- Nahlásit

ZdeNku tahle utulkova kauza probehla cca pred pul rokem objizdel pochybny parecek utulky a bral psy na trenink psy a od te doby jsou utulky vice ostrazitejsi v udavani psu typu bull, treba pro ten co pracuju ja, delam kontroly psu u majitelu a o bull i vicekrat. A hloupe mi to neprijde, protoze pes ktery je pouzivan na trenink nema moc dlouhou zivotnost a ve sklepe nebo nekde v opustene tovarne se ho majitel tezko dopatra. Muj nazor je ten, ze ti psi se ztraci bud na trenink nebo na maso, inzeraty me moc nepresvedcily leda nejake kradeze kontretnich plemen na objednavku pro cilove klienty s tim ze by psovi museli min.odstranit cip a tetovani. A na odhady si nehraju, kdyz resim konkretni pripad, spis doufam, ze pokud je vic takovych chudaku panicku, ze se ozvou - ne kazdy ma net, ale vetsina jich ma tv nebo vice informovane sousedy.

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 18:22
- Nahlásit

Co se týká důsledné kontroly při vydávání psů typu Bull tak to je jedině dobře. Škoda že se takto nekontrolují všichni psi ale chápu že na to nejsou lidi. Ovšem kdyby každý kdo si odnese psa byl povinný ho dones ukázat třeba po 2 měsících a potom po roce tak by asi ubylo hodně problémů.

Ať je to jak chce tak minimálně k jedné věci je tato hysterie dobrá, majitelé si budou dávat více pozor na svoje “blbounky“ a snad nebudou nechávat na zahradách psi co případnému zloději vlezou sami do tašky.

Varianta maso je sice reálná ale je to moc námahy za málo peněz. Kolik asi můžou za takového 15-ti Kg psa dostat?

Rozhodně je dobré vypsat odměnu, mnoha lidem se až neuvěřitelně zlepší zrak když se jedná o peníze.

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 21:26
- Nahlásit

Trošku se vmísím... Kdyby chtěli psiska na maso, podle mě by nevzali ze zahrady jen "bull" psa a foxteriera, se kterým na tý zahradě byl tam nechali... To by už podle mě vzali oba dva, když by je měli takhle na ráně...

Dana a Day
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 21:27
- Nahlásit

KOPÍRUJI Z: amstaff.ic.cz

Upozorňuji, že to co teď píšu je naprosto nepodložená informace, ale nikdy nikdo neví.....

Kamarádka byla na dovolené ve Stržanově (tj asi 4km od Žďáru nad Sázavou).
Dnes mi říkala, že když tam byla všimla si že vedle v baráku byly 2 fenky AST (zřejmě AST- jelikož se v tomto plemeni nevyzná) a pak další den už přibyl pes a žíhaná fenka. Její známí říkal, že tam viděl najednou i více psů. (údajně ještě bílého kupírovaného staforda s hnědým flekem přes oko) Nechci dělat paniku, ale jelikož mi to dnes říkala a já tady čtu jak se ztrácejí vaši miláčci radši to sem píšu. Myslím, že kdo bydlí v blízkosti Žďáru by se tam mohl jet pro jistotu podívat. Možná je to jen nějaký chovatel, kterého neznám.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:33 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Hop nahoru hon na čarodějnice.

Steph
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:46
- Nahlásit

Ahoj,
koukala jsem na diskuzi Bull forum na lide.cz a je tam, že se ztratila další Stafordka.
Dabblen - 02.07.09 11:24:44
Tak to je sila!!!!!!!!!
Včara někdo kámošce ukradl psa.Stafordku žíhanou jako mám dost.já mám Simbu v kotci už na zámek a před kotcem poplašnák co řve že vzbudí celou vesnici.Včera se tam mihla kočka a málem měla infarkt.Mám hroznej strach a začínám se bát.
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&au th=&forum_ID=91453

prislo na mail, zatim jsem nikde vic info nenasla (( Kdybyste na to nekde narazili zkopirujte to prosim sem, diky moc

impact
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:59
- Nahlásit

Steph
Co teb SBT z Jílového? Ten prej odešel s nějakou rodinou. Neblázněte hele. To už je hysterie...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:25
- Nahlásit

Nevím,zda to k tomu taky patří,ale možná by mohlo
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-1967-q-anglicky-bu ldok

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 14:00
- Nahlásit

impact
Neblázněte hele. To už je hysterie...
Mě to teda jako hysterie nepřijde,je toho nějak moc najednou.

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 15:49
- Nahlásit

Jablunko, ten SBT z Jiloveho se poflakoval sam venku a dle svedku se pridal k nejake rodine s detmi. S temi zrejme i odjel. To je hysterie. Cpat tam psy, kteri zmizeli diky neschopnosti majitele. Pane boze co se ma takej pes co poflakovat sam po venku? Si snad psa zabezpecim. Vzdyt mohl nekoho vydesit, zranit.. Ale nee, to radsi hodi na ty zle majitele APBT, kteri ty gaucaky jisto jiste pouzivaji na trenink svych coklu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 16:05
- Nahlásit

impact
Ale nee, to radsi hodi na ty zle majitele APBT, kteri ty gaucaky jisto jiste pouzivaji na trenink svych coklu
tak prrrrrrrr,tohle sem nikde nenapsala!!!
Ale v žádném případě mi všechny tyhle ztráty nepřijdou normální!

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 16:11
- Nahlásit

Ty ne-e, sak to taky netvrdim. Puvodne to bylo stejne na Stepanku. Mas se do toho prd co plantat. Ono totiz leti na vice mistech a kdybys to sledovala, tak bys nestacila zirat. Si troufam tvrdit.

žanda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 21:57
- Nahlásit

teď jsem četla na ifauně(( snad se majitel nebude zlobit,když zkopíruji.

Re: Ztracený AST - St. Boleslav
Rocky se našel
ROCKY x 5.11.2003 - 10.6.2009
DNES BYLO NALEZENO TĚLO ROCKYHO V OBLATI KŘENKU.ROCKY BYL NALEZEN VE VODĚ KDE ZŘEJMĚ UTONUL 10.6.09 NA SELHÁNÍ SRDCE ,TEPLOTNÍ ŠOK ...NEBO NĚCO PODOBNÉHO VZHLEDEM KRYCHLOSI S JAKOU ZMIZEL.
VŠE KAMRÁDŮM ALE I NEZNÁMÍM LIDEM CHCI Z CELEÉHO SRDCE PODĚKOVAT ZA POMOC A PODPORU,LIDEM KTEŘÍ HO URÁŽELI CHCI JEN VZKÁZAT ŽE JIM NEPŘEJU PROŽÍT TO CO JÁ,ZTRÁTU MILOVANÉHO TVORA.
MOC VÁM KAMARÁDI DĚKUJU A ROCKYMU CHCI VZKÁZAT,BL JSI PRO MĚ NEJLEPŠÍM KAMARÁDEM,BUDEŠ MI SCHÁZET TADY TY LUMPE JEDEN A POČKEJ NA MĚ TAM NAHOŘE URČITĚ SE POZDEJI SETKÁME...MILUJU TE ROCKY.
R.I.P

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 23:10
- Nahlásit

žanda
kurva,kurva,kurva..............je mi to líto

mac1
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 10:28
- Nahlásit

žanda
to je mi moc líto, ovšem moc pod dohledem ho majitelé asi také neměli

impact
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 10:31
- Nahlásit

Tak to mě opravdu mrzí... R.I.P. Rocky. Snad je ti u Duhového mostu dobře...

mac1
Je to hrozný, ale souhlasím. Kruté ponaučení.

žanda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 22:54
- Nahlásit

je mi to taky líto,ale alespoň majitel ví, jak jeho pes dopadl.......než nevědět nic........a nikdy se nic nedozvědět-třeba(
I když za sebe -já bych to nesla velmi těžce.......jednou ale musí každej z nás( i když třeba jinak

Steph
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 13:18
- Nahlásit

Mac1 Tys u toho byla???
Vim bohuzel z vlastni zkusenosti jak je to rychly, kdyz pes umre na srdicko. Rockyho kleplo kdyz stal ve vode, takze klidne mohl temer bez splouchnuti zmizet pod hladinou. Petr si hral s Lailou a mel ho za zady par metru, ale koho by to napadlo, takze psa asi po minute kdyz zjistil, ze tam neni zacal hledat na sousi, do vody sel az pozdeji, cely to tam proslapaval a nenasel ho.
A krute ponauceni??? To mi vysvetli jake z toho plyne ponauceni......? Pro me z toho plyne jen to, ze lidi budou porad soudit podle toho jak jedna pani povidala. Ja mam svoje psy temer porad u sebe i v praci a presto jsem nezmohla nic, ikdyz jsem s nim byla (( Jediny kruty mi na tom prijde to, ze Petr zil dlouho v nervech s silenym koncem a pak ho tu nekdo pomlouva a soudi.

Steph
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 13:59
- Nahlásit

A pro Impact - neporadame zadny hon na pitbullare, ikdyz mam svuj nazor na "profesionalni chovy" - kratky uvazy, hovna vsude, misto zatepleny boudy par zbouchanych prken - neni to nic, co by musela resit KVS, kazdej pes holt nemuze zit jako pritel cloveka, kdyz slouzi jako sampion a tovarna na prachy. A pokud ma takovy chovatel svedomi cisty, tak se neda zaskocit ani KVS, ale do toho se nikdo z nas nehodla poustet. Pokud nekdo siri paniku, ja to nejsem. Jediny co jsem pro to udelala, ze jsem obvolala majitele ztracenych psu a dala dohromady podrobny seznam, Prima byla pres nekoho od AST Xeny a myslim, ze lepsi je varovat dalsi majitele, nez pridavat dalsi psy na seznam. O tom STB z Jiloveho - to, ze ho videl nekdo s rodinkou zjistili az pozdeji, ale uprime, kdyby se ke me ve vesnici pridal pes, tak ho nenalozim do vlaku a neodjedu s nim. Pes poslouchal na slovo, ale bohuzel kazdeho. Kazdopadne porad je dost psu na seznamu, kteri se ztratili cilene. Nebyla jsem od patku na netu a o zadnych dalsich ztratach nevim, psali neco na bull foru o 2 psech z Breclavi, ale nemam vic info. To, ze se to nafukuje jako bublina paniky, je zas diky tomu, ze jedna pani povidala, ja pisu, jen to co si sama zjistim primo od zdroje. A jestli neco honime, tak je to ilegalni spina, ale sama vis, jak je to slozite (

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 20:37
- Nahlásit

StephA krute ponauceni??? To mi vysvetli jake z toho plyne ponauceni......?
Nepouštt do vody uhřátého psa, příp mít psa ve vod vždy pod dohledem a když je tam proud, tak na stopce.

misenka1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:02
- Nahlásit

Vsetci tady riesite co mal robit,ako si mal psa hlidat,ako ho nepustat do vody,ako..ako..ako..
Co z toho?
Drobecek tu uz nie je,spat sa nevrati a tieto rady a kecy mu nepomozu.

příp mít psa ve vod vždy pod dohledem a když je tam proud, tak na stopce.
To su super rady,stejne ho tam moze porazit,aj ked ho budes mat na 4 stopkach.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:13 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

misenka1
Hm, ale neutopí se mi.
A taky je dobré nemít psa vyžraného tak, že mu není vidět pindík. Pak by třeba mohl i dýchat. Obezita zabíjí.

A co mě nejvíc štve, že nejdřív háže vinu a špínu na všechny, co mají pitbully, protože toho tlustého pejska určitě měli všichni na zápasy jako tréninkového psa, a najednou JEJDA, vono pravda je jinde, ale chovatelům apbt se neomluví nikdo a dál se na ně kydá špína a navíc v tv, velmi příjemné pak chodit se psama po venku, velmi.

misenka1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:20
- Nahlásit

Mucholabka
To sa asi neutopi,ale ked dostane zastavu,tak Ti stopka nepomoze.teda mozno Tebe hej...
Myslim,ze ten pes si nezasluzi tieto reci.Bolo to nadherne zvieratko,ktore nemalo takto skoncit.
A ty ako milovnik APBT,vidis na kazdom inom majitelovi len tie negativne stranky.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:26
- Nahlásit

A ty ako milovnik APBT,vidis na kazdom inom majitelovi len tie negativne stranky
Tím chceš říct co? To by mě zajímalo...

Jinak teda plně souhlasím s Mucholabkou. Hlavně s tím kydáním špíny v TV.

Steph
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:28
- Nahlásit

Rocky nebyl uhraty a stal na melcine v piskovym rybniku, ktery se dal prudce svazuje - nerad plaval jen chodil tam co stacil navic uz tam byli nejakou dobu kdyz se to stalo, takze prosim prestante mudrovat a ponaucovat. Petr uz je znechucen - umre mu kamarad a najednou se vedou debaty o jeho nezodpovednosti, nikdo ho neznate, pro psy by dejchal, dela pro ne maximum a jsou porad s nim.
Hele a nemas nejaky ponauceni pro me? Stala jsem 5m od psa na zahrade v dubnu, bylo pod mrakem, dvakrat se divne rychle nadechl, padnul a bylo po nem, taky na srdicko. A moji kamaradce takhle umrela fena uprosted behu za aportkem, hned na zacatku prochazky a nebyla zadnej magor ulitanej - dost casto se na psovi vubec neprojevi, ze je kardiak nebo ma nejakou vadu, kdyz s tim normalne zije a nema zadne viditelne priznaky a pak bum a je po nem. Ja to o tom nasemm zjistila az kdyz byl po smrti a jeho sourozenci sli pro jistotu na EKG a jeho matka s tim zila do svych 10 let bez problemu, protoze to nikdo nevedel, ted uz si na ni davaji pozor. Ten nas nikdy zadny priznaky nemel.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:29
- Nahlásit

misenka1
o sa asi neutopi,ale ked dostane zastavu,tak Ti stopka nepomoze.
V tom případku platí kombinace dvou bodů, nepustím do vody přehřátého psa a nenechám ho takhle se vyžrat. Ale to by majitel musel vědět něco o tréninku, tak jako to ví majitelé apbt, kteří s psama tvrdě fyzicky makají.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání