Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Kojící fena - naléhavě shánim
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:02
- Nahlásit

maixnerova
jenže Denče nic nebylo .... pila stejně, na procházkách lítala jak čamrda, doma pospávala úplně stejně jak kdykoliv předtím, neměla žádné naběhlé cecíky, nic z ní neteklo ( pravidelně jasem kontrolovala od jejích 5let), žrala jak divá...a pak se v pátek ráno probudila divná, v poledne už nešla přivítat holku, odpoledne na veterině už byla špatná ( měla horečku, byla apatická, přestala baštit, pít .... měla opouzdřený zánět dělohy a ani silnou inijekcí se neprorazil) a v sobotu ráno už jí selhávaly ledviny a játra, takže jsem jí musela nechat uspat

brut
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:04
- Nahlásit

Gerda
tím nic nezkazíš

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:35
- Nahlásit

brut

tohle jsi prostě ale ošéfovat opravdu nemohla. Já vím, že to moc nepomůže, ale jsou věci na který jsme prostě krátcí.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:38
- Nahlásit

PetraK
já vím, ale stejně sem to ještě nestrávila .... mohla tu babča být ještě o pár let dýl .....

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
mohla tu babča být ještě o pár let dýl

mohla, ale taky by třeba potkala nějakou jinou ještě hnusnější nemoc. Takhle umřela sice nečekaně, ale rychle, což je pro ní jen dobře. Pro tebe ne, pro ní jo.
Kdyby ti smetáci uměli mluvit, bylo by to jednodušší Sice bychom se dozvěděli, že jsme šmejdi hnusný co jim nic nedovolí , ale taky to, co je trápí.

A víš co, já to neumím strávit ani tak. A to byl Murphy už dědeček, čekala jsem to a je to už moc let zpátky.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 10:48
- Nahlásit

PetraK
Takhle umřela sice nečekaně, ale rychle, což je pro ní jen dobře. Pro tebe ne, pro ní jo.
to je jediné, co mně trošku uklidňuje ... že se dlouho netrápila a usnula mi v náručí, i když na veterině, kterou neměla ráda

Kdyby ti smetáci uměli mluvit, bylo by to jednodušší
bylo, hlavně v těhle případech

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:11
- Nahlásit

brut
to je jediné, co mně trošku uklidňuje

heh, já vím, že to řiká ta pravá, když jsem nedávno byla vedle z toho, že umřela Nela - ale ... opravdu nemůžeme pořešit všechno.

bylo, hlavně v těhle případech

JEDINĚ v těhle případech, nějak bych nechtěla poslouchat to komandování ohledně pomalého a hlavně NEDOSTATEČNÉHO přísunu večeří, snídaní, zcela nevyhovujícího počtu vycházek a jejich délek, páč dvouhodinovka ve všední den je OPRAVDU MÁLO a tak nějak podobně , stačí, že furt přednáší a komentuje po psím, ešče abych mu rozumněla pořádně

verunicicka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 00:00
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak jakpak to vypadá se štěndama?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 08:46
- Nahlásit

verunicicka
zatim nevim nic. Majitele se rozhodli si stenata nechat a odchovat je. Reknu mamce at se kolegyne popta co je noveho.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 20:05
- Nahlásit

nejnovejsi zpravy o stenatkach jsou, ze jedno umrelo a dve ziji. Za chvilku jim chteji zacit hledat nove panicky. Kdy muze umele odkojene stene do sveta?

Kdyz jsem nad stenaty premyslela, vzpomnela jsem si, ze kdyz jsem byla mala, u babicky na vesnici sousedum umrela fenka a rodice nechali cerstve narozene stenata detem na hrani (ze oni se o ne budou starat) Stenata byla dve, jedno umrelo brzo, ale druhe vydrzelo asi tri tydny, coz je celkem zazrak kdyz je krmili 3x denne kravskym mlikem. Do domu nesmelo, takze bylo v studenem sklepe, brisko mu nikdo nemasiroval a stene umrelo den pote co se ho deti rozhodli vykoupat v potoce, ktery mel cca 5 stupnu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 09:01
- Nahlásit

lucYnka XIII
jedno umrelo brzo
to mělo holt víc štěstí

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 11:51
- Nahlásit

davidkova renata
taky si to myslim, kdyz mi to tehdy vypraveli, mela jsem hroznej vztek, meli z toho docela srandu, ze ta blba holka z Prahy co se furt vzteka, ze pes by nemel byt od 3tydnu na retezu, v boude z dvou prken a nemelo by se do nej kopat a dokonce by se mel obcas i krmit, je nastvana.
Jednou jsem byla nasi hafici (fenka dobrmana) koupit u reznika velkou kost na hryzani, cela fronta z toho mela legraci a jeden debil, mi vypravel, ze se vsadil v hospode, ze jeho pes sezere shnile jabko, tak ho zavrel na dva tadny do sklepa bez zradla a pak to jabko sezral.
Hodne casto jsem si predstavovala, ze mam samopal a, ze vsechny ty kreteny strilim. Bohuzel doted jsem samopal nedostala, tak zijou furt.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 12:24
- Nahlásit

lucYnka XIII
Hodne casto jsem si predstavovala, ze mam samopal a, ze vsechny ty kreteny strilim
tak todle já si představuju poměrně často celej život

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání