| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:30
- Nahlásit
Eimy
Tohle vedle bordery ani nestálo, je to vořech - špicák jak vyšitý.
Davídková Renata
No tak jdem na to dokud mám tel. čísla na stole . Má tetování?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:56
- Nahlásit
Maya
Biluška
My jsme se na to včera koukali s manželem a docela jsme nechápali Taky mi to jako bordera moc nepřijde...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:59
- Nahlásit
Eimy
Nesmíš tolik věřit všem popiskám. Kdysi jsem našla svoje psy na ufounku. Nejen, že jsou ty fotky ukradené, ale z Pumy udělali středního pudla a z Hesinky bernského salašnického
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:10
- Nahlásit
Biluška
Nevěřím nevěřím Jen z čeho všeho se "dá udělat" bordera Já se po tom, co mi jedna paní říkala, že mám krásný štěňátko RR (veveruše bylo kolem 3 let ), nedivim už vůbec ničemu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:04
- Nahlásit
Eimy
Nevěřím nevěřím
Bysem ti to ukázala, ale nechce se mi to načíst. Tak si musíš berňačku Hesinku najít na ufonku sama
Já se po tom, co mi jedna paní říkala, že mám krásný štěňátko RR (veveruše bylo kolem 3 let ), nedivim už vůbec ničemu
Tak prodej veveruchu a začni chovat "ty gólije jak nevyrostou", to se dozvíš věcí
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:28
- Nahlásit
Biluška
Hele a jak se tam Hesinka s Pumou jsmenujou? A Veveruchu by nikdo nekoupil Je to potfora skorostará, nemocná... A hlavně je MOJE MOJE MOJE a nedám TAkovýho retardíka už nikdy neseženu a inteligenta taky ne Teď mi na závodech chtěla naběhnout na ačko místo do tunelu, kterej byl pod ním (nebo to tak aspoň vypadalo) a než jsem stihla zařvat "NE!", už byla v tom tunelu (jsem zvědavá na video, jestli se mi to jen zdálo, že chce na to Ačko nebo jestli pochopila, že tam nemá jít dřív, než jsem stihla zařvat )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:31
- Nahlásit
Biluška
a ufounka bych co do plemen neřešila Jako bernskej salašnickej pes tam je:
Každopádně Hesinku jsem tam ještě nenašla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:44
- Nahlásit
Eimy
Každopádně Hesinku jsem tam ještě nenašla
Jestli si to dobře pamatuju tak byla mezi šeltiema, ale když se to rozkliklo tak tam psali "Bernský salašnický" . Jméno už si nepamatuju. Puma byla myslím "střední pudl Bak" nebo tak nějak.
Hesinka na té fotce sedí v látkovém tunelu co má úplně řvavě oranžovou barvu. Ta samá fotka je tam několikrát, asi dvakrát jako šeltie a jednou coby ten berňák.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:55
- Nahlásit
Biluška
myslíš tuhletu fotku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:57
- Nahlásit
Eimy
jj, to je Sísa
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:00
- Nahlásit
Biluška
tak u šeltií už je tam jen jednou mně kdysi někdo psal na stránky, jestli tam muže opužít fotky Veveruchy, tehdy jsem na to ani myslim nereaggovala, tak by mě zajimalo, jestli tam je nebo ne
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 16:14
- Nahlásit
Tak jsme se tu radovali, jak je pes doma.
a už zase není - zase zdrhnul, protože je blbej a neumí zůstat na zahradě a nepochopí, že když v lesíku v zahradě není 50m plot, že by tudy neměl odcházet a přitom jinej borderák, který má mistrovství, čeho nevím, když byl půjčenej, tak nikam nešel a těch 50m chybějícího plotu mu nevadilo, protože do toho lesíku prostě nešel. A tak tenhle pes je nanic a je blbej. A tak když se najde, je k mání - zadarmo.
A jestli tomu nerozumíte, tak si z toho nic nedělejte, protože mně to také hlava nebere.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 08:38 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit
Eimy
první pes dle fotky je hovík jak vyšitej
|