| Autor |
Zpráva |
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:59
- Nahlásit
fuissem
to teda, obzvlášť když kloubní výživa nebyla v originál balení...syrovátka načatá....Rybilka načatá....apod.Jestli chceš, tak se ti můžu zeptat, co to bylo
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:09
- Nahlásit
prosim te, to zas tak presny snad byt nemusi. a ze vetsina byla nacata tak cooo.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:17
- Nahlásit
Fuissem
ták a teď si to koupím všecko znova To bych ještě v So nevěřila,že budu chtít doma pejska tak brzo po Čt....ale mě strašně pomáhá, že vím, že příjde něco novýho a mám se na co těšit! Mi život bez psa přijde chudý,ale to tady asi všem!
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:19
- Nahlásit
fuissem
Pita ze Slovenska taky nešla.Řekli mi,že nesnese děti,což by byl dost problém i pro naše,kvůli neteřím atd.....Škoda,měla takový oči!Ta by potřebovala někoho staršího, u koho už nebude mít žádný velký změny
|
moll
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:34
- Nahlásit
Sijes
no šak právě - a já jsme třeba zrovna ten neznámej odvoz....
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:51
- Nahlásit
moll
máš pravdu,z týhle stránky,aby ani tebe nikdo neobvinil,že sis něco nechala apod....fakt člověk neví.Já taky přemýšlím,jestli si mám něco sepsat,když budu brát pejska od majitele v7 měsících. Asi jen nějaké potvrzení o platbě a že sem mu dala prachy a za co si od něj nechám podškrábnout.....
|
moll
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:00
- Nahlásit
Sijes
jak dáváš prachy cash, tak určitě proti papíru ...fakt jsou lidi blbý a nikdy nevíš, co kdo může zkoušet....je to smutnýa mnohdy je mi trapný takový věci řešit, ale co naděláš.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:22
- Nahlásit
Sijes
Ty za toho psa budeš platit???????
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:46
- Nahlásit
mucholabka
to je něco na tebe,co!Jo,ale ne moc. Spíš sem o tom psala kvůli tomu,abych měla nějaký doklad,že bude pes můj! Ta druhá co jsem řešila byla úplně zdarma,ale zase ten benzín od nás do Klatov by mě vyšel 2x dráž
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 16:12
- Nahlásit
Sijes
a druhá co jsem řešila byla úplně zdarma,ale zase ten benzín od nás do Klatov by mě vyšel 2x dráž
Vono jde ale tak trošku o princip... taky mi je tohle proti srsti.
A smlouvu napište určo! Jestli chceš, můžu ti poslat smlouvu, kterou jsme dávali my kupujícím našich štěňátek a podle toho si to můžeš upravit. Je dobrý mít všechno podchycený, protože lidi jsou různí
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 16:28
- Nahlásit
pawLINka
Já vím jak to myslíte, že místo aby byli rádi že se pejsek dostane do dobrých rukou,když sami nezvládnou se o něj postarat a ještě to není papírák apod. ho ještě prodaj! Tak už z toho důvodu je dobře že se od nich dostane!Principy jsou důležitý,ale ten pes za to nemůže.....Mě serou všichni kdo nedomyslí, co to znamená pořídit si psa, zvlášť houževnatého aktivního plemene....ale snažím se neposuzovat no. Třeba ta paní s 10 pitty je dává zadarmo,ale tu bych bábu nejrači zadávila za "přístup ke psům".
Jo a ta smlouva by teda byla fajn! KDyž jsem si jela pro Jes tak jsem ji popadla a jela! A je fakt, že mě pak napadalo, co když ji budou chtít zpátky nebo něco, že sem dětem stýská bo jejich dcera to nesla špatně...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 19:47
- Nahlásit
Pěkně se nám to ztratilo v OT. Kujuuu všem.
Jako fakt.
Teď nevím, jestli to zamčít a nebo porposit o umazání nějakýho moderátora... Byl by někdo tak hodný a smázl to až pod ty fotky psů...?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 19:50
- Nahlásit
tak hlášení všem:
materiál z tišnova byl odvezen do kuřima, zítra ráno pokračuje do brna k Fuissem
|