| Autor |
Zpráva |
moll
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 23:13
- Nahlásit
Fuissem
jasně - to je vše. co jsem potřebovala vědět
měj se
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:38
- Nahlásit
Taaaak jsem slavnostně zkoukla fotky dneska a myslím, že na tom nejsou zase tak zle.
Což nic nemění na tom, že půjdou do nových rodin.
Fiussem
Jak jako Labka seznamovala Freda s kolem? Von je vážně nemá rád.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:43
- Nahlásit
bullvnouzi
Jak? No drsně, on je fakt nemá rád málem mě pokousal. Teda jakooo kousl mě do ruky, řečeno přesněji. Nenávidí je. okud šel pěšo vedle kola, tak OK, jak jsem nasedla, amok.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:57
- Nahlásit
Mucholabka
To je hůůůůstýýý.
to @LL
Zkusím sem během dneška nacpat fotky.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:24 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Fat Bill (o: Rezac's BILLY, m: AE DELIRIA, nar: 8.6.06, vážně nemá rád jiný psy, jinak miláček, nejlépe někomu do bytu)
Deliria (4 roky, matka Fat Billa, hodná, poslušná, po dvojích štěňatech, do psů zbytečně nevysírá, ale moc nemusí chlapy)
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:27 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Démon (není zvyklý v bytě)
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:35 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Gismo (o: AE "Cannabis Spike", m: "AE Scary"; fenky a děti v poho, moh by být i do bytu, velmi temperamentní, hodící se k výcviku)
PS: K darování je i jeho bratr Gino (zvyklý v bytě, klidný, ne na výcvik, zdravotní problém se zadní nohou, na pohybu ho to neomezuje.). A rovněž sestra Gajana (zvyklá být doma, čistotná, hodná, ke psům i k lidem v pohodě).
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:37 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Sala (Starší fenka, jen na dožití, má kýlu, kterou je třeba operovat, jinak hodná fenečka)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:41
- Nahlásit
bullvnouzi
Démon a hlavně Deliria vyloženě typ Diana
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:47
- Nahlásit
Chm, kua ta Deliria se mi líbí čím dál víc. Kuwa, proč nemůžu být v normální situaci pracujícího lidu a hlavně s vlastním pozemkem????
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:53
- Nahlásit
A Delinka je i straaašně hodná.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:19
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak se nám podařilo sehnat 60kg granclí a nějaký vodítka!!!!
moll
co ten odvoz zítra?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:20
- Nahlásit
suri
Ty ve no tak mooooc? Vy jste šílený. Kujemeeee.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:35 - Změnil/a: suri
- Nahlásit
bullvnouzi
Nabízela jsem Fuissem peníze co jsem vybrala, ať si za to koupíte co potřebujete, ale říkala, že nejdůležitější jsou teď momentálně ty grancle, tže prostě proto jich je tolik na kolik jsem vybrala. , plus teda 20kg získal Ondra od firmy darem....
|
Kebule
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 16:47 - Změnil/a: Kebule
- Nahlásit
bullvnouzi
čauky také se přidávám, přes Suri posílám vodítka. Bohužel jsem finančně teď na tom bídně tak alespoň tak...
|
Kebule
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 17:02
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak teď jsem to přebrala. Mám 4 asi 2m vodítka (dvě jsou od gappay, a dvě jsou pantový asi z nějakých závodů) a jednoho úpa nového doublíka vodítko, který mě je také na nic (mám jich už nějak moc). Snad je to udží, ale mělo by a našla jsem celkem snad pevný obojek kožený má takové okrasné ostny (zabroušené už jsem se na ně několikrát nabodla) tak taky posílám. Snad alespoň to pomůže. Teď jen odchytit Suri ;o)
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 17:37
- Nahlásit
Kebule
Diky, asi se budou hodit. Kdyby ne, vse, co zbyde, jde do utulku.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 17:46
- Nahlásit
suri
Jj, peníze zatím snad netřeba, když pozemek prošel zdarma.
S těma granulama jste prostě skvělý.
Kebule
Juuuva, díky moc. A jak říká Fuissem - co zbyde nebo tak, půjde do útulku dalším potřebným
|
Kebule
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 17:48
- Nahlásit
Fuissem bullvnouzi
jj však jen ať skončí někde kde budou potřeba, mě jsou nanic ;) sice hafanů spousta, ale vodítek ještě víc ;)
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 18:29 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
bullvnouzi
prosím o poslání,děkuji
tak už nic
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 18:53
- Nahlásit
želva
Už to tlačím.
Kebule
Mi něco povídej. Moji psi toho maj taky hafo. A Mambu mám teprve dva měsíce a už má dva postroje, tři vodítka a tři obojky. Ale zase pro ni se dobře nakupuje. Vodítko + obojek tak za 80 Káčé.
|
Kebule
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:02
- Nahlásit
bullvnouzi
Mambu jsem ještě neviděla pochlub se ;)
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:05
- Nahlásit
Kebule
Fotečky a videjko....
|
Kebule
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:10
- Nahlásit
jůůů ti jsou supééééér to videjko myslím nebezpeční bojoví psi
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:20
- Nahlásit
bullvnouzi
to je pěkný
|
Kebule
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:32
- Nahlásit
bullvnouzi
tak já utíkám za Suri předat vodítka. Prozatím se tu s Vámi loučím. Pěkný zbytek dne
|
moll
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:41
- Nahlásit
pro jistotu hlásím i tady, že máme se suri domluvený odvoz z tišnova na zítra večer kolem 18.30. auto je velké, tak klidně noste materiál . jestli můžu prosit - nebylo by možné udělat nějaký - třeba stručný - seznam darovaných věcí? dík
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:54
- Nahlásit
moll
Seznam jako na co nebo jak to myslíš? Jako jestli z naší strany, tak se obrať na Fuissem a přidělej práci jí.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 20:03
- Nahlásit
bullvnouzi
no - mám zklušenost s akcí "dětmarky" a s tím, co po tom následovalo.....neva - napíšem na kus papíru, co se nakládá, a bude to.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 20:18
- Nahlásit
moll
Co se jako dělo? Hele pocem. nemáme asi zapotřebí něčeho zneužívat. A co se nenajde u pitů, najde se posléze v útulku Blansko...
Já vím, že jsme děsně jakoby anonymní. Ale zase na druhou stranu Suri zná mě i Fuissem osobně už nějaký ten pátek. To ti jako záruka nestačí?
|