Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / 10 pitů s "PP" hledá domov
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 12:25
- Nahlásit

Jenže tyhle pejsky nikdo nechce... Ale kdyby přecejen.

Jsou zdarma, registrovaní, momentálně trochu více hubení a bez pohybu, ale snad se to srovná. Ne do smečky či k jiným psům a pouze pro zkušené!

Sijes
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:18
- Nahlásit

bullvnouzi
hele, jak by vlastně postupovala KVS? Ta by přece měla při zjištění nevyhovujících podmínek psy odebrat a umístit na náklady státu a mohli by se dál shánět zájemci. Myslíš, že by to tak nebylo?Že by je nechali utratit? Nebo je to kvůli majiteli? Ptám se bo nevím a pořád to melu v hlavě zprava do leva....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:26
- Nahlásit

Sijes
Tohle je až poslední možnost. Tlačí mě tam osobní vztahy. Ale moc. Prosím. Chci, aby se to vyřešilo v klidu...

KVS by jí je zabavila, dala by pokutu, šli by do útulku a tam by si s nima nevěděli rady a uspali je pro to, že jsou to piti a určo budou agresívní a zlí a vůbec bojový plemena...

Sijes
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:39
- Nahlásit

bullvnouzi
no tak sem to vydedukovala správně, což mě ovšem netěší. Tak aspoň příspěvku hop!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:46
- Nahlásit

Sijes
Věř mi, že nejradši bych to udělala. Na trestňák. Na tvrdo. Ale nemůžu...

Mel
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:49
- Nahlásit

Sijes
KVS psy neodebírá a na náklady státu fakt nepřechovává... jsi celkem naivní
Z vlastní zkušenosti, kdy jsem se snažila pomoct týrané buličce:
zavolala jsem na KVS, abych nahlásila, v jakém stavu je pes a za jakých podmínek je chovaný. Pán byl hrozně ochotný, ale na rovinu mi řekl, že kdybych pro fenu měla umístění, jistá šance by byla... Protože KVS může dát obci akorát podnět k odebrání psa a závisí na obci, co udělá... většinou buď útulek nemají, nebo v něm nemají místo, takže psa stejně neodeberou...
Navíc je to i dost problematické s tím týráním, bo pracovník správy tam přijde, změří kotec nebo prostor k žití a když to splňuje normy a je v kotci miska, tak je to OK. To, že tam jsou hovna, psi jsou špinaví apod. už nikdo neřeší. Toť můj osobní zážitek (naštěstí už se ta bulička odebrala do psího nebe, jen mě děsí, že ten intelektuál si hodlá pořídit dalšího psa)

želva
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:50
- Nahlásit

bullvnouzi
heled důležité je aby se ti psi dali do kupy

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:52
- Nahlásit

bullvnouzi
Už jsem to díky želvě rozeslala pěti lidem,ale tady kolem mě moc bullařů není,tak uvidíme!

Sijes
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:10
- Nahlásit

bullvnouzi
no mě to prostě sere, že je krytý člověk, který to nechal dojít do takovýho stavu - to v první chvíli. Pak si říkám, že teď jde hlavně o ty psy a že nemůžu posuzovat někoho o kom nic nevím bo nejsem na jejím místě a nemám za sebou co ona. Jak si někde zmínila, tak snad majitel - tedy asi partner- zemřel. Nevím, jak bych se chovala po smrti tak blízké osoby. Třeba bych byla v hajzlu a nevěděla co se kolem mě děje.....Blbě se hledají zájemci blbě, protože kdo se tady o ty psy zajímá už většinou psa má. A taky pomůžeš jednomu a dalších 5 případů se vyrojí

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 16:12
- Nahlásit

nemám čas teď sledovat diskuze, moc práce (,ale co jsem si teď v letu přečetla-je mi strašně smutno...počínaje hafíkama z Jaroměře atd.... Škoda,že nemám taky větší prostory,ale do paneláku si víc jak jednoho psa vzít nemůžu (to už by mě vystěhovali) a ještě aby se mi vzájemně nesežrali....jediný,pokud by byl výhledově zájem o vodítka,můžu nějaký udělat,sice žádná krása,ale funkční a na psy silnějších postav,mám už natrénováno, ale není to zase hned..)(sehnat karabinky a cvočky za rozumnou cenu). Obojky už můj šicí stroj nezvládne.....

rendik
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 17:00
- Nahlásit

bullvnouzi
zkusím to rozeslat, nejsou někde fotky nebo bližší info o psech?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 17:28
- Nahlásit

Rendik blizsi info dostane az opravdovy zajemce. Jinak jsou to psi i feny ve veku 1 - 4 roky.

Sijes pisnu pak mejla.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 17:44
- Nahlásit

bullvnouzi
Už byli na té veterině?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 18:43
- Nahlásit

Mucholabka
Viz týraní psi...

Fuissem
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 13:39
- Nahlásit

bullvnouzi
porava je tam jedna fena 6 let. jinak to sedi.

želva
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 13:42
- Nahlásit

bullvnouzi
jestli jsou nějaké nové fota,tak mi je pošli,dík

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 15:09
- Nahlásit

Nejsou.

EngieB
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 15:17
- Nahlásit

bullvnouzi
Ahoj, přispěju přes Suri na nějaký ty granule a měla bych mít jedno dvě MANMAT vodítka, kterým se urval jeden kroužek (vinou nesprávného zacházení, jinak drží), takže dohledám a pošlu. Držím pěsti, chudáci pittoušci, asi to nebudou mít jednoduchý.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 15:44
- Nahlásit

EngieB kujeme mooooc.

Neci to zakriknout nebo tak, ale mame asi dalsi zajemce.

želva
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 15:47
- Nahlásit

bullvnouzi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 20:23
- Nahlásit

Ten hajzlík všechno pokryje. Buca už je na nervy.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 20:35
- Nahlásit

Mucholabka
No jooo, společnost toliko dam.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 20:44
- Nahlásit

bullvnouzi
Hlavně že apatický a přešlý

dejavu
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 09:06
- Nahlásit

bullvnouzi
v pripade, ze bych sehnala umisteni, mas odvoz? Kolik jich jeste je k umisteni?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 09:11
- Nahlásit

dejavu
Jestli můžu mluvit za bullvnouzi, byli bychom raději, kdyby šli k lidem, protože útulek pro tyhle zvířata může znamenat konečnou stanici. Můžou mít problémy se psy a bullové jsou velice citliví psi...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 10:18
- Nahlásit

dejavu
V nejhorším případě jo - dali bysme je do útulku. Ale asi fakt jen, kdyby nebylo zbytí. Pozemek nám snad ještě chvíli vydrží zdarma a Jana je rozhodnutá najít psům nové rodiny.

Mám právě vcelku obavy, že by se takový pes z útulku už nedostal...

Fuissem
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:28 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit

dejavu a bullvnouzi
Ano pejsky chceme rozdat rovnou k novym majitelum. Vetsina z nich nema v utulku sanci na osvojeni. Momentalne je k osvojeni uz jen 8 pejsku. Jeden z nich by mel byt zamluven a pristi sobotu jet k novemu panicku. Tedy pro rozebrani 7.
Pozemek mame na dalsi mesiiiic , tak se nemusime hned bat kam s nima.
želva
Nova fota jiz jsou. Bud u me na mailu (viz odvoz pha brno), ci od bullvnouzi (ktere to za chvilku preposlu).
Mucholabka
Hlavně že apatický a přešlý
Njn zotavuje se chlapec.

wensday
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 22:26
- Nahlásit

Fuissem
bullvnouzi
holky, můžete mi prosím poslat fotky na mejl ?????

moll
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 22:28
- Nahlásit

Fuissem
ahoj - už máš nějaký časový plán na dopravu všeho možného? nebo to bude podle okamžité potřeby po mobilu?

Fuissem
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 23:11
- Nahlásit

moll
Casovy plan zatim nemam, ale zacnu to resit az zitra, ju?
Zaprve je moc hodin a s nikym se nedomluvim, zadruhe sem mrtva.

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání