| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 20:21 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
moll
A co pak s tím soupisem budeš dělat? Chceš to pak nějak vyúčtovat ty granule? Nebo natočit na kameru, jak se tím krmí? Víš, moc to nechápu.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 20:59
- Nahlásit
bullvnouzi
čím průhlednější všechno, tím lepší ...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:07
- Nahlásit
bullvnouzi
holt jedna špatná zkušenost a já se nedivím... dětmarky nepochopil vůbec nikdo a už asi ani nepochopí
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:08
- Nahlásit
Mel
Já nic nevím, ale nechápu jejich web ...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:22
- Nahlásit
Do prkýnka může mi to už někdo vysvětlit? Já pořád nechápu jako co s tím seznamem potom? Na co je soupis všeho, co jsme dostali a co se s tím pak bude dělat? To se bude vyúčtovávat nějak? Jako zajímá mě to, páč za A to bude muset Fuissem sepsat co nejdřív, páč kdo pak kde bude vzpomínat kterej nick toho kolik poslal a za B chci vědět, o co v tom jde a co z toho pro nás plyne...
Prostě tomu nerozumím a zlobí mě to...
PS: Neumím si představit, že se s prosbou o pomoc obrátím na svůj nejmilejší web, kde si myslím, že mám třá fakt kámoše a kde jsou super lidi a vůbec potřebuju prostě jen pomoc psům a pak mě někdo nařkne z toho, že támhle si dělám zásobu granulí a špagátků pro svý psy a story o pitech je smyšlená...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:29
- Nahlásit
bullvnouzi
máš maila....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:30
- Nahlásit
moll
Oooo, konečně reakce. Jdu na to.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:31
- Nahlásit
bullvnouzi
Před dvěma-třema? rokama se lidi složili na psy z Červené Vody a Dětmarek. Pak se ty věci zahádně "ztratily". Tehdy se bohužel těm lidem taky důvěřovalo, ale spíš se to obrátilo proti těm, kdo sbírku uspořádali, protože dostali vynadáno za "pár špinavých obvazů" a dost nechutně se to rozpitvávalo. Ale není to chyba lidí tady. Já bych byla za ten rozpis. Když se mi měly posílat věci pro bulíky z jarošova, moc jsem je nechtěla právě kvůli možným pozdějším dohadům a jsem ráda, že až na dva pytle granulí (jeden jsem pak poslal vám po Sijes) a hadry, misky a obojky od Moniky a JitkyHS jsem vyšla s čistým štítem a ještě radši jsem, že jsem nepřijala peníze a nějak to zvládla. Plodilo by to akorát neplechu a závist.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:42 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:45 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:57
- Nahlásit
bullvnouzi
Bud v klidu
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 22:01
- Nahlásit
To porád nemůžu strávit...
A ráda bych věděla, kdo a jakým způsobem si představuje nějaký dokladování. Přesně plís, ať jsme v obraze...
Nejsem prostě zběhlý somrák, tže mě tohle ani ve snu nenapadlo a nevím, co víc pro to můžu udělat, než vám říct, že je upa úžasný a skvělý, jak pomáháte vykrmit psy jedné krávě, co není schopná se o ně postarat... A jediný, co z toho budete asi mít je dobrej pocit, naši přízeň a ocenění a někdo cizí z toho bude mít zdarma pěkného, vykrmeného a čistokrevného psíka.
PS: Já osobně z toho mám akorát tejden pořádný nervy, kžičím po lidech, který mám ráda a v práci jsem nehla ani prstem, páč nestíhám komunikovat zaráz s padesáti lidma, co chtějí pomoci a ještě do toho pracovat. Jo a mám z toho bolavý záda, jak sedím u PC...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 22:03 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
želva
bullvnouzi
Bud v klidu
To říkáš mě? Víš jakej jsem nervák?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 22:06
- Nahlásit
bullvnouzi
no to říkám tobě heled já jsem věci dala dobrovolně a je mi jedno kde skončej,jenom vím že jsem to poslala na dobrou věc
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 22:08
- Nahlásit
bullvnouzi
To říkáš mě? Víš jakej jsem nervák?
No koukám
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 22:09
- Nahlásit
želva
Aspoň, že tak. Dííííky.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 22:10
- Nahlásit
bullvnouzi
neni za co děkovat
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 00:29
- Nahlásit
bullvnouzi
je možné nějaké bližší info o nich, pokud je ještě nějaký k dispozici? Majitel měl chovatelskou stanici? - jinak mi ten počet "nejde na rozum"...mám kamaráda, který má zkušenosti, zájemn, ale nemá přístup na net. Pokud nebude problém...taxi.6@centrum.cz
|
suri
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 07:55
- Nahlásit
Hele mně jako nedělá problém to sepsat a nechat si podepsat co jsem předala, ale myslím, že to jako k ničemu není....
|
moll
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 07:57
- Nahlásit
suri
ahoj - bude jen dobře, když to k ničemu nebude...těším se na večerní setkání
|
suri
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 08:14
- Nahlásit
moll
dobře, pro zichr ten seznam nachystám.... lepší pro nic než mít pak oči pro pláč.......takže večer....čus
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:50
- Nahlásit
já seznam nemám 2 prasečí ucha sežral Fred už cestou do Ostravy! Chápu že maj lidi obavy, já sem poznala holky osobně, tak vím, že to není jen nějaká virtuálná realita
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:51
- Nahlásit
a teď všem kteří mě podpořili po náhlé strátě mojí Jessinky......bacha, přesouvám se do tématu druhý bulloidní sraz!
|
moll
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:57
- Nahlásit
Sijes
znovu opakuju - to není jištění vůči lidem odtud, ale zvenku.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:02
- Nahlásit
moll
já to teda prolítla jen rychle abych se přiznala, tak mi možná něco uniklo - jak myslíš není jištění proti lidem odtud ale zvenku?Jestli by mohly být nějaký jó problémy, tak já klidně povzpomínám, kdyby to mohl jako někdo napadnout, že holky přijímají věci. Ale je mi líto Fuissem, že by to měla při své vytíženosti řešit ještě byrokraticky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:04
- Nahlásit
2 prasečí ucha sežral Fred už cestou do Ostravy
Sijes
Ale neříkej
|
moll
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:07
- Nahlásit
Sijes
jen krátce, protože už musím valit pryč od pc - zkus si najít téma pomoc dětmarkám a navazující témata - tady lidi sbírali, posílali věci i peníze a pak se baba mimo kyno-diskusi ozval neurvalým způspobem, žeto jepořád řečí co se sebralo a poslalo a že její útulek z toho dostal jen pár špinavých obvazů a ......biluška by mohla povídat - byla přímo u toho jako dovozce pomoci.a pak se právě přidávali externí lidi a měli plno řečí a obvinění a ....takže proto říkám, že lidem odtud můžeš normálka věřit, že sbírají na dobrou věc, ale nevíš, kde se toho kdo chytne a začne tlemit.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:11
- Nahlásit
mucholabka
ahoj!No tak tak,si měla vidět jak byl chtivý!Jak je viděl...jinak - ve Čt jedu do Ostravy!!Pro Růženku
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:12
- Nahlásit
moll
Už cvak! Jako že někdo koho neznáš nabídne odvoz a po cestě něco ztopí a k příjemci se toho dostane polovička!! No jo, to je logický, teda že se to může stát...
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:47
- Nahlásit
Sijes
Ja uz seznam zrobila , i tvych veci. No dobra makacka na bednu, to ti povim.
|