| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 21:41
- Nahlásit
jablunka
Kde se co draží?
dejavu
Nějakej mejl se rozesílá? Chi taky. i.impact@seznam.cz
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 21:47 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
bullvnouzi
Vydž,hodím link....
Tak tady.
http://adopcechrtu.eu/forum2/viewforum.php?f=65
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 21:49
- Nahlásit
brut
No teď zrovna se ke mě přišel podrbat hajzlík jeden a musím mu složitě vysvětlovat, že mu to musí stačit, že potřebuji něco napsat. S tím útulkem je to hrozné, ale doufám, že když každý něco přispějeme, tak se to dá nějak dohromady. Já ještě zavolám sestře ta je také ochtná dát na pejsky vždy. Před měsícem jsme byli dát nějaké korunky na Bouchalce, protože tam máme odtamtud pejsky, tak tenhle měsíc můžeme zase přispět potřebnějším.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 21:59
- Nahlásit
Cezar
Jestli se do konce zimy dostanu k ségře, tak by jsme se mohly sejít....ráda bych Beníka viděla
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2008 23:33
- Nahlásit
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 00:37
- Nahlásit
dejavu
Kdyby se dalo pomoc nějak mimo, tak dej prosím vědět... Bohužel s penězma na tom nejsem nejlíp Mám co dělat, abych nějak rozumně vyšla, hodím kdyžtak upozornění aspoň k Veverce na stránky...
a kdyžtak tu tajnost, cos tu nechtěla pitvat, mi můžeš napsat na mail k.ate@centrum.cz (pokud to není teda zase tak moc tajný )
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 01:12
- Nahlásit
Je mi strašne ľúto Tiež som mala slzy v očiach pri čítaní textu a pohľade na obrázky. Mrzí ma, že som tak ďaleko a nedokážem prísť pomôcť brigádnicky...
Prosbu o pomoc som uverejnila na www.psiadusa.sk v súrnom a vo fóre. Snáď to aspoň trošku pomôže a tiež ešte rozpošlem mail s výzvou ľuďom, ktorí sú z ČR.
Ak by som mohla ešte akýmkoľvek spôsobom pomôcť, tak ma kontaktujte. Ďakujem.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:14
- Nahlásit
dejavu
ahoj,
jela bych na tu brigádu ..takže dnes od jedné?
Btw. můžu s sebou vzít psa?
pokud někdo z Prahy by jel,mám k dispozici místa v autě,ať nejedu sama ...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:48
- Nahlásit
Leták k výzvě na finanční pomoc útulku Kralupy ke stažení ZDE
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:48
- Nahlásit
Bassi
jela bych, ale jsem v práci...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:51
- Nahlásit
Bassi
z jaký Prahy jsi? a jedeš doufám pak zas večer domu,že jo? já vo tom přemejšíl m ted,že bych se ktobě přidala,jestli by to šlo?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:59 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
želva
no je to pro me přes celou Prahu,jedu ze Suchdola,takže je to v podstatě jedno,kde tě naberu ...
ale dost to zavisí od toho psa .. končím v jednu v práci,pokud bych ho nemohla vzít s sebou,tak bych s ním musela aspoň na hodku ven a než bysme se dostaly do Kralup,tak by taky mohl bejt čtvrtá odpolední a to už nemá cenu
aha,tak td koukám na mapu a nemusela bych přes celou Prahu,dá se tam jet přes Roztoky ,ale neznám to
takže by bylo nejlepší,kdybys mohla dojet do Dejvic nebo na Podbabu ...večer samozřejmě jedu zpět
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:03
- Nahlásit
Bassi
no to chápu,to nevadí
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:33
- Nahlásit
Bassi
proc jedes pres celou Prahu? Jed zadem pres Roztoky, viz mapa http://www.mapy.cz/#x=132571136@y=136335360@z=9@mm =ZP@sa=r@st=r@srq=route(fast,toll) src="http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/sham e.gif" border="0" alt="">bec%20Roztoky,%20okres%20Praha-z%C3%A1pad%3 Eobec%20Kralupy%20nad%20Vltavou,%20okres%20M%C4%9B ln%C3%ADk
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:40
- Nahlásit
dejavu
jj,už jsem na to koukala,ale neznám to tama ..není to moc složitý?
a jak s tím psem ,prosím?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:52
- Nahlásit
Bassi
ne, je to jednoduchy, neboj a prijemna cesta.
s jakym psem co?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:01
- Nahlásit
dejavu
ok,super ..
no psala jsem,zda můžu přijet se psem,jinak bych ho nejdřív musela vyvenčit,tak na hoďku a pak teprve dojet a to už bych tam byla docela pozdě
přinejhorším bych ho jen nechala někde tam proběhnout a pak bych ho zavřela v autě ...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:26
- Nahlásit
Bassi
psa neber, prosim urcite, aby neprisel k uhone
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:35 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
dejavu
ok,díky za info
je jinak něco,co bych měla vzít s sebou?
to all
jedete teda někdo dnes?? Měla bych v autě čtyři místa ..ať nejedu naprázdno ...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:39
- Nahlásit
Bassi
bohužel, já musím být v práci... cesta "zadem" do Kralup je naprosto v poho, určitě to najdeš, navíc, co jsem tak mrkla do mapy, útulek by neměl být problém najit...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:48
- Nahlásit
Bassi
mno útulek najdeš celkem fajn..musíš podjet viadukt a minout Nábytkovou farmu.....potom serpentinama..kolem kostela ven z Kralup a na první panelce u velký hromady hlíny doleva..po panelce..a když si budeš myslet že jsi na konci světa tak budeš u útulku
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:54 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
Mel sarax
díky,no přinejhorším se zeptám ...
jede se mnou i jeden kolega z práce ...
pokud někdo budete chtít,vyjíždíme o půl třetí z Ruzyně(nejdřív se musím postarat o psa ),můžu se i někam přiblížit
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:26
- Nahlásit
sarax
jenže oni tam přijedou z druhý strany... vlastně nemusejí vůbec vjíždět do Kralup
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:49
- Nahlásit
Akutně sháníme lidi, kteří by věnovali a přivezli co nejdříve cementovou směs, pak svářeče i se svářečkou, statika a pokud sem jedete, vemte si majzlík, prosím.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:51
- Nahlásit
Mel
to je celkem fuk...velkej kopec hlíny a panelku musej najít stejně
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:17
- Nahlásit
POMOC!! DO KRALUP TEĎ PŘIVEZLI FENU, KŘÍŽENKY STAFBULA (ASI), POTRHANOU A HÁRÁ, MOHL BY JSTE NĚKDO PRO NI ZAJET, ODVÉZT JI NA VETERINU A NECHAT SI JI U SEBE??? AKUTNÍ!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:19
- Nahlásit
younglady
no potěš...na veterinu bych jí klidně vzala...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:21
- Nahlásit
younglady
já mám doma teď k Abbyně další čubu na hlídání, takže si jí nemůžu k sobě vzít a navíc teď hlídám ségře caparta, tak pro ni nemůžu ani zajet
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:24
- Nahlásit
younglady
já mluvila s Monikou tuším a oni snad k vetovi mají jak se dostat ale řeší se náhradní péče..lidi co můžou by jí dali třeba na zahradu do kotce a to netuším jestli je pro ní dobrý..bych to radši vyřešila doma klecovejma lůžkama ..jsme domluvený že se ozve
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:31
- Nahlásit
sarax
bláááááázne
|