| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:05
- Nahlásit
Biluška
Jestli se nějak rozhodneš, písni SMS, dala bych ti třeba vodítka a ty penízky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:10
- Nahlásit
Mucholabka
younglady
Dejavu má dojem, že se to umístí všechno v regionu. Kdyby se situace změnila tak vyrazíme a dám vám vědět. Díky za pomoc.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:13
- Nahlásit
sarax
Telefon na Moniku je na strankach utulku, ale klidne si tam muzes rovnou dojet
Mucholabka
younglady
Biluška
Diky, verim, ze se to docasne ubytovani zvladne v ramci zdejsiho kraje, tak to snad nebude treba, ale diky, nechavam to v zaloze a sbirka se porada na obnovu, tak jestli budete chtit prispet, bude to vitane.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:17
- Nahlásit
dejavu
obepsala jsem lidi v Letňanech, ďáblicích, veltrusech a blízkém okolí, takže si myslím, že pejsci se udají, aspoň dočasně. Jsem z toho docela hotová, protože zrovna včera jsme se s pani dohodli, že plánovaná sbírka, kterou budeme dělat v rámci našeho cvičáku a krámu, půjde na ně, tak si myslím, že teď to bude tumplem potřeba....
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:21
- Nahlásit
dejavu
Jsme schopní rozvézt psy kamkoliv, máme auto s přepážkou, můžeme si půjčit přepravku (velkou). Když by bylo potřeba tel. 775 .........
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:24
- Nahlásit
younglady
nebud hotova, vsechno to zije a nezdrhlo a my zijem, navic utulek byl nepojistitelny a ty plecharny snad zadna skoda, treba to bude impulz postavit konecne neco lepsiho,uvidime
zacim by stacil aspon opravit poradne plot, kotce se doladej za provozu, bez plotu nejsou schopni to provozovat
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:26
- Nahlásit
kachna
mam napsano, diky, jestli chces, pro bezpecnost muzes upravit svuj prispevek a smazat ho
mate sluzebni benzin nebo benzin byste chteli uhradit?
|
želva
Člen |
- Nahlásit
dejavu
já si žádného vzít sem nemohu,ale kolem 5 má naskočit peníze,tak něco aspon stovku pošlu
|
younglady
Člen |
- Nahlásit
dejavu
no aspoň že tak, obepsala jsem cca 30-40 lidí z Prahy, takže pokud někdo nabídne pomoc, dám hned vědět, pokud teda nebudou kontaktovat přímo útulek
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:32
- Nahlásit
želva
diky
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:33
- Nahlásit
dejavu
já mám na účtu mínus, ale jdu dělat smutný oči na tátu, třeba něco vytáhnu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:35
- Nahlásit
dejavu
není zač,vím že to jde na správné místo
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:37
- Nahlásit
Tak lidi jsou uzasny, podarilo se to odvysilat na nekolika radiich, volala jsem i na telky, ale tam to asi zazdili, nevim.
Jedou si docasne pro Zofku se stenaty, vzali si docasne dobrmana Karaka s tim, ze pokud jim to bude klapat, ze by si ho nechali.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:43
- Nahlásit
dejavu
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:44
- Nahlásit
dejavu
jinak já zkoušela novu, ale nějak bez zájmu ((
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:54
- Nahlásit
dejavu
Do teď jsme byli bez elektřiny,tudíž bez připojení,ale pokud to ještě bude potřeba,můžu dočasně vzít tři menší pejsky,kteří můžou být spolu venku v kotci.Jen jsme trochu dál (Chrudimsko ) a teď nemám auto.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:56
- Nahlásit
Tak to vypadá, že si právě s Jimmi pro někoho pojedeme, teď tam půjde volat a uvidíme, možná, že rovnou vezmeme dva ))
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:56
- Nahlásit
jablunka
diky, lidi zacinaj jezdit, snad se to zvladne usadit docasne po okoli. ale jsi hodna, dik za nabidku
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:58
- Nahlásit
younglady
tedka se tam blbe dovolava, kdyztak zkus i to druhy cislo nebo rovnou dojed.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:00
- Nahlásit
dejavu
uvidim co mi napíše, potřebuje fenu, ale která nebude hárat (má doma dva psy), tak uvidíme, kdyžtak to vezmeme rovnou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:03 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
dejavu
Není zač, Moc držím palce,aby jste to vpohodě zvládli a až dojdou na účet nějaký peníze,něco pošlu.....
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:03
- Nahlásit
younglady
jj, tu jsem zkousela taky, pan lezl z vany a druhy nebral :-D
jinak nejlepsi je horka linka zpravodajstvi ceske televize, ta je zrejme tak horka, ze nelze vzit ani do ruky, pac to vubec neberou
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:04
- Nahlásit
jablunka
dobry, diky, kdyztak smazni v prispevku, jestli chces, mam napsany
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:08
- Nahlásit
Tak to vypadá že Rozárka a Karin už jsou taky udaný, kamarádka se na ně ptala
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:09
- Nahlásit
younglady
fakt? to je super
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:10
- Nahlásit
dejavu
jj ptala se n aRozárku, Karin a Elzu a u všech jí pani řekla, že pro ně už domovy mají
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:13
- Nahlásit
younglady
o Elze vim, ted dvema jsem to tam tedka dopsala, mysli tedy asi docasne ubytovani, ne ze se udaly, ze?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:18
- Nahlásit
dejavu
nooo Rozárka bude v dočasném ubytování, ale holčina uvažuje, že si jí nechá je to kamarádka mojí spolupracovnice
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:32
- Nahlásit
dejavu
a co Bouchalka a nebo jiní,dopadli lépe než tenhle utulek?
|
bea
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 15:50
- Nahlásit
dejavu
Tak to je super - kdyby něco, nabídka auta platí a něco taky pošlu - napiš číslo účtu.
|