| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 21:56
- Nahlásit
sarax
woe udělejte někomu agitku pani
Dyk dělám...Beníkovi
ale prostě sou vjeci a důvody proč ne
Uvidíme
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 21:57
- Nahlásit
davidkova renata
Dyk dělám...Beníkovi
hele upřímně..sem nahlodaná..ale fakt ne..ale zas mu sháním tak moc nový pány..tak se taky poptejte..dovezem ho kamkoliv
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 21:58
- Nahlásit
sarax - heled,osud chtomu chtěl a by dnes byla vichřice a vy abyste měla šmudlu,kterého tolik milujete
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 21:58
- Nahlásit
kdoze to ma ke u sebe Rozarku? dopisuju to na stranky a ja to nepobrala vse, co Monika rikalaa uz ji nechci volat
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 21:59
- Nahlásit
dejavu
kdo je Rozárka??hele ten kontakt na pána není??z Bučiny???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 21:59
- Nahlásit
sarax
dovezem ho kamkoliv
Jen né k nám ...teda pokud to bude jen vaše společenská náfštěva,tak klíďo!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:01
- Nahlásit
jablunka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:02 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
jablunka
dovezem ho kamkoliv
Jen né k nám
No vida,konečně se dostane ke slovu moje plánovací obscese
sarax
se taky poptejte..
njn,furt..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:03
- Nahlásit
sarax
dovezem ho kamkoliv
...myslíš, po pár dnech u vás?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:03
- Nahlásit
sarax
ne, zatím ne, zejtra tam zajede a zjisti to a s panem domluvi, aby byl hlavne doma, az se mu pes poveze, ale jestli to uz nelze vydrzet, tak ji zavolej a domluvte se, nejake reseni se vymysli
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:05
- Nahlásit
dejavu
ale jestli to uz nelze vydrzet, tak ji zavolej a domluvte se, nejake reseni se vymysli
to bych neřekla, koukni na fotky na str. 4, spíš má sarax strach, že ho nebude po pár dnech chtít dát pryč
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:06
- Nahlásit
davidkova renata
No vida,konečně se dostane ke slovu moje plánovací obscese
Vy už rači nic neplánujte,páč u nás by to taky bylo jen dočasně a nafurt!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:07
- Nahlásit
brut
spíš má sarax strach, že ho nebude po pár dnech chtít dát pryč
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:08
- Nahlásit
dejavu
ale jestli to uz nelze vydrzet
Taky si myslím,že se spíš bojí,že ji to bude držet!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:12 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
dejavu
ale jestli to uz nelze vydrzet, tak ji zavolej a domluvte se, nejake reseni se vymysli
ale jde to vydržet,pohoda...ale ráda bych ho nevezla k nim ale někomu domů..pokud ho pán chce na furt tak bych naložila někde tu slečnu a odvezli bychom ho
davidkova renata
jablunka
brut
spíš má sarax strach
...a vůbec
četli ste vo něm na stránkách??
v rodině, kde bude jediným domácím mazlíčkem nebo jako společník psa, který by ho neterorizoval.
noooo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:13
- Nahlásit
sarax
ale jde to vydržet,pohoda
stejně seš hodná .pán bůh ti to voplatí..třá na dětech
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:13
- Nahlásit
sarax
.a vůbec
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:14
- Nahlásit
sarax
dneska uz to Monika nezvladla vzhledem k okolnostem, musela jeste zajistit nahradni ubytovani tomu bezdomovci, co ho tam maji na utulku , protoze v noci se to ma vratit a chce taky psa vezt tak, aby pan byl doma, kdyz nema telefon, proto tam musi zajet k nemu a domluvit to predem, aby o tom vedel, ona snad tusi, kde bydli, teda aspon jsem to tak pochopila.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:14
- Nahlásit
sarax
v rodině, kde bude jediným domácím mazlíčkem nebo jako společník psa, který by ho neterorizoval.
Kurňa,to máš asi problém.............
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:15
- Nahlásit
davidkova renata
.pán bůh ti to voplatí..třá na dětech
nestraš jo
jako upřímně u nás by se mu sebevědomí moc nezvedlo..Trinitka nejni moc terapeut a je jedináček
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:16
- Nahlásit
dejavu
jj tuší..někde v nějaký Bučině...já se s ní domluvím..mě jde vo to ho když už dát do rodiny a ne do kotce
jinak vydržíme jak bude potřeba
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:17
- Nahlásit
sarax
jako upřímně u nás by se mu sebevědomí moc nezvedlo
Jako upřímně,nevypadal moc zaprdle na těch fotkách
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:17
- Nahlásit
Ja jsem teda moc zvedava, jak se k tomu postavi v pondeli mesto Kralupy, zatim se moc nepredvedlo. Myslim, ze by bylo na case postavit utulek zdenej nebo jim zase nejaka plechova stenicarna uvlaje pri nejblizsi bource, kor jestli to zborilo tu halu za tim, ktera to castecne odstinila
Bylo fakt neuveritelny stesti, ze to vsichni psi prezili a zadny neutek ani se nezranil
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:19
- Nahlásit
dejavu
Ja jsem teda moc zvedava, jak se k tomu postavi v pondeli mesto Kralupy, zatim se moc nepredvedlo.
Chce to malinko víc zmedializovat..........bylo to vůbec někde???Já zprávy neviděla,ani jedny.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:22
- Nahlásit
Tak tak se udat stihl Kulisek, kterej teda zaperlil strcil si hlavu mezi mrize a nemohl s ni zpet, tak se posral a jeste si do toho sednul. Monika se ho snazila dat jeste do poradku narychlo, nez pani prijede, ale ta prijela driv
A byla uplne uzasna a rikala, ze jejich drivejsi pes si taky sraval pod sebe i normalne, i kdyz ji Monika ujistovala, ze Kulisek to udelal poprvy ze strachu ze situace. Pani ho nalozila do auta, ten tam zaplul jak kdyby tam bydlel odjakziva a odjeli :-D
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:26
- Nahlásit
jablunka
zmedializovala jsem to na radiich, obvolala vsechny tri televize, krome CT, kde, jak jsem irkala, meli tak horkou linku, ze ji ani nezvedli, obvolala asi 4 noviny, kralupskou regionalni televizi a ČTK a Deník, MF Dnes.
Dostavila se kralupska telka, Aha a jeste asi dva casaky, hlasili to na trech radiich asi, ja nemela absolutne cas to kontrolovat kde, ale navstevnost na strankach je slusna, tak urcite to nekdo zaregistroval. Spis to potom bude chtit trochu postouchnout Kralupy mestsky urad, co tedy jako on s tim, pripadne tam napsat starostovi, aby se k tomu vyjadril, co bude.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:26
- Nahlásit
dejavu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:27
- Nahlásit
navstevnost na strankach je v tuto chvili za dnesek asi 1250 lidi, online 35, tak to jde, ne?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:30 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
ta radia mi poradila Eva Treschelova z Kokru v nouzi a sama tri obvolala a na jednom ji to potvrdili. Mne to prijali na Country radiu a na Radiu 1, ostatni si to vyposlechli ode mne nebo nebrali telefon, takze ja absolutne netusim, kde to nakonec bylo ci nebylo, ale v radiich na rozdil od televizi byli mili a vstricni a flexibilni.
Jo a Alena Hrušková to davala jeste do inzerce
Pokud je jeste nejaky napad, co by se mohlo, sem s nim!!
Mně osobně strašně potěšila ta pomoc těch dvou útulků, to bylo velmi solidární.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 22:36
- Nahlásit
dejavu
kor jestli to zborilo tu halu za tim, ktera to castecne odstinila
no s tý moc nebylo..kusy jí odlítávlaly ještě když jsme tam byli..moc dobře mi to nedělalo..ale vo zděným útulku jsem dneska mluvila...
Mně osobně strašně potěšila ta pomoc těch dvou útulků, to bylo velmi solidární.
jj tak by to mělo bejt..bohužel ale nebejvá....
|