Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Odvoz-6 hodin cesty
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 11:47 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Příběhy útulkáčků.

Trošku jsem si ale musela šlohnout fotečky....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 22:47
- Nahlásit

Pak že prý killerka

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 09:17
- Nahlásit

Mucholabka
Zabiják piškotů.

Hele nechci rejt, ale co to má Bucka za sádlíčko na zádech na té první fotce.

aren
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 09:46
- Nahlásit

Tady jsem pro vás našla krásnej příběh:
http://www.psiadusa.sk/utulk7.htm#ena

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 13:47
- Nahlásit

Mucholabka
vidim dobre - ta cernobila je ta, co nesnasi jakakoliv zvirata??? Super fotky!

Johule
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 13:57
- Nahlásit

Mucholabka
je supr, že jsi si ji vzala...několikrát jsem si četla její příběh a blo mi jí děsně líto....jsem děsně ráda, že má konečně domov

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 13:58
- Nahlásit

aren
Tady jsem pro vás našla krásnej příběh
no teda...konec dobrej,ale to celý předtim teda strašný
Že by ukázka toho jak problémovej,na zápasy používanej pes může mít i v jádru dobrou duši?,jen mu dát šanci?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 14:31
- Nahlásit

nazdarek lidi!nahodou ta fena,diana,co si vzal muchos je bezproblemova,nevim,jak nekdo muze rict,ze fena je asocial,kdyby byla tak uz jsem davno sezrana,fena je mila a kontaktni a naprosto v pohode,mne spis pripada,ze si nekdo v tom utulku zmenil pojmy s prujmy a jeste to,co jsem slysela od muchose je fakt sila,fena je v pohode a licily ji jako nejakeho sileneho zabijaka.

aren
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 14:36
- Nahlásit

davidkova renata
Tak nějak

aren
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 14:47
- Nahlásit

davidkova renata
Že by ukázka toho jak problémovej,na zápasy používanej pes může mít i v jádru dobrou duši?
A že i člověk, některej

aren
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 14:48
- Nahlásit

nemethova5
No, oni myslím psali, že s lidma problém nemá, jen se psy..
Ale koukám, že u Mucholabky ani se psy

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 14:54
- Nahlásit

aren
nemethova5
K lidem byla v pohodě. Ale vyhlášená byla tím, že papala pejsky na potkání. Což plně dokazují Mucholabčiny fotky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 14:55
- Nahlásit

arenale ani se psama,je fakt fajna a uzasne kontaktni,neni co dodat

aren
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 14:56
- Nahlásit

bullvnouzi
Taky jsem si všimla
Mělo by se jim pár těch foteček poslat

aren
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 14:57
- Nahlásit

nemethova5
No jo, typickej neudatelnej pes

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 14:58 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

aren
Já už lobbovala u útulku o dokončení příběhu.
URL

aren
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 15:01
- Nahlásit

bullvnouzi
Dobrý

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 15:06
- Nahlásit

aren

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 15:41
- Nahlásit

bullvnouzi
Paní Irenka mi to slibuje už dlouho dlouho

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 08:57
- Nahlásit

S Dianou jsem se včera odhodlala jet na veterinu. Adrenalinový zážitek. MHDéčkem. S její nesnášennlivostí ke košíkům úžasné, fakt. Celou dobu si drala hlavu, tak jsem jí ho nakonec sundala. Byla jsem s ní v Tescu vyrabovat bankomat, páč jsem neměla ani korunu a jely jsme načerno z těch hord lidí ji jímala hrůza (a mě taky), nějaká pipina se po ní sápala, že ji musí nutně pohladit-samo bez zeptání, prostě nám zastoupila cestu a jé, pejsku, už se k ní nakláněla, tak jsem ji obloukem obešla a ona se otočila a křičela na mě, že si ji chce jenom pomuchlat a že jsem blbá. Celá žhavá být na druhý den v Blesku před Tescem na mě musela Diana počkat, naštěstí bankomat je pár metrů od dveří, ale i tak řvala jak urvaná Potom jsme se teda sebraly znovu do tramvaje, už jsem to úplně srala a jela bez košíku (když můžou bez košíku cestovat bíglové, výmaři a jorkšíři, proč ne my). Přišly jsme k veterině-kožní-tam samozřejmě dovolená. Tak jsme šly pěšky na kliniku-stejná firma, jen o kousek jinde. Cestou jsme potkaly belgičáka na volno, ale byl slušný, obdařený pudem sebezáchovy a obloukem se nám vyhnul. Taky jsme potkaly pošramanou babinu s agresivním jezevčíkem na jojo šňůře a s oblečkem, který Dianě vztekle štěkal do xichtu z pěti centimetrů, kdybych neměla starost o toho jazvečíka, tak babu asi zkopu. Baba si psa přirolovala (fuj, miláčku, fuj, to še nedělá), pustila šňůru a jezevčík na nás tentokrát zezadu, do té doby jsem neříkala nic, ale pak jsem se fakt nakrkla.
No, došly jsme na veterinu, tam málem vymeteno, vánoční atmosféra. Chvilku jsme byly v čekárně, opět s jezevčíkem, který byl v poho, Diana viděla obrázek dalmatina na reklamě na granule, pořád k němu čuchala, koukala, a nemohla to pochopit.
Za chvilku nás pozval náš oblíbený doktor do ordinace. Tam Diana naskákala po zadních, jak se do dveří těšila, ale když viděla stůl, zaryla drápy do dlaždiček a začala funět. Tož sem ju chytla za gágor a obloukem nahodila nahoru. Musela jsem to jelito trochu hodně držet, páč sebou na stole mlela a má docela sílu, o které mi předtím neřekla. Přerývaným dechem jsem vyklopila anamnézu, jakž takž byla prohlédnuta, po pár minutách boje zvážená (20,9 kg). Byly tam nějaké holčičky na praxi, tak si pořád dokola nechávaly vysvětlovat odkud je a kolikátý jsem majitel
Pan doktor jí koukal na čumák a ptal se, kdy se mi pokousali, jestli je to půl hodiny, nebo hodina, a nechtěl asi moc věřit, že si tak vehementně sundávala koš, až měla xicht zaflákaný od krve (on má doma jorkšíra, tak to nezná).
Dostali jsme antibiotika na kůži, s tím, že mám doma asi dalšího alergika, artrotika a kdo ví co ještě ika, mast do oka a radši jsme rychle utekly. Cestou zpátky nás nikdo nesežral. Když se s Buckou doma viděly, tak k sobě utíkaly, už jsem chystala proutek, aby se nazačaly rvát, ale začaly po sobě skákat a měly se moc rády, hrozně moc se vítaly, olizovaly a vůbec.
Za 14 dní nás to čeká znovu a tentokrát i s očkováním, asi ji budu muset svázat

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 11:06
- Nahlásit

Fuj. No zaplať pánbůh, že nám jezdí veterinářka domů. S Máfovou fobií z ordinací to tam s náma vypadá podobně.

ale začaly po sobě skákat a měly se moc rády, hrozně moc se vítaly, olizovaly a vůbec.

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 15:35
- Nahlásit

Mucholabka
Tyjo, super vypraveni. A zaver samozrejme nejlepsiiiii!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 13:57
- Nahlásit

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání