| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:07
- Nahlásit
aren
no vadi jim bordel, ale smrad? barunka casto spi u me pod perinou a kdyz si prdnu tak jen slastne zamruci.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:07
- Nahlásit
argosek
No já když si prdnu, tak tam Mišánkům vyvětrám
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:09
- Nahlásit
argosek
Spíš bych řekla, že jim nevadí bordel to je přece hromada hraček
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:10
- Nahlásit
argosek
aren
vy ste jelita
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:17
- Nahlásit
Tinta76
Taky Tě ráda vidím
mmch vrátilo mi to nedoručený mail, že prej máš mailbox fuj, pardon full
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:25
- Nahlásit
aren
bordelem jsem mel na mysli louzicky a hromadky.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:28
- Nahlásit
argosek
Aha Já myslela rozházený věci - trička, boty, hrnky, misky, kosti, kelímky vod jogurtů, prázdný flašky, a tak
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:48
- Nahlásit
aren
už mám prázdno
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 12:49
- Nahlásit
Tinta76
Tak já Ti pošlu ty pěkný vobrázky
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 02:39
- Nahlásit
Mucholabka
Moc rada ctu nejake radky o Sunny, neb jsem se bala, ze uz se nedocka. Jeden cas jsem bojovala s tim, ze si ji vezmu ja, ale bala jsem se, ze bych ji nezvladla - hlavne kvuli nasim psum. Ale jestli dobre ctu, tak vy mate take jine psy?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 06:25
- Nahlásit
Alenka a leopardi kluci
jj, mám ještě ovčáka a pitbullku. Brácha pitbulla a pudla.Včera se mi holky pár minut venčily na zahradě společně, a prošlo mi to psy ráda nemá, ale není asociál.
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:11
- Nahlásit
Mucholabka
Uz jsem si nasla Vase stranky, tak je budem peclive sledovat, jestli se tam dovime, jak se vam souziti dari. Je super, ze jste mela na rozdil ode me odvahu se ji ujmout.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:55
- Nahlásit
Alenka a leopardi kluci
No, díky máme dvoje, novější jsou www.apbt.cz
Fakt je docela v pohodě, byla jsem se před chvilkou podívat do práce za nemethova5 a Diana ji nesežrala
Včera běhala po zahradě s ježkem v tlamě. A chlamala se mi. Myslela jsem, že ji zabiju. A Buca tiše záviděla toho ježka. Aša chytla Dianu za ucho, a přežily to obě. Akorát neumí moc jíst, Bucka s Ašou umí líp a víc
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:59
- Nahlásit
Mucholabka
Akorát neumí moc jíst
A kde se to měla naučit? V útulku...?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:31
- Nahlásit
bullvnouzi
A kde se to měla naučit? V útulku...?
No, byla pětkrát adoptovaná, tak snad tam, ne?
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:54
- Nahlásit
Mucholabka
A nebyla vždycky jen jedináček? Můj haf taky moc nežral,dokud byl sám
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 20:05
- Nahlásit
Mucholabka
to jsou presne ty, ktery jsem si nasla... a dnes koukam, ze uz je Dianka pridana mezi ostatni
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 20:11
- Nahlásit
Anlie
To si piš že byla
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2007 21:14
- Nahlásit
Úžasné, dneska jsme jely autobusem, a dokonce ve dvojko s Buckou. Cestou Killerka nikoho nezabila a bylo to v poho. Aša při styku s ní musí dostávat koš, i když teď skoro pořád jen leží. Aša ji nemá ráda.
Dokonce měla Diana v autobuse náhubek-není schopná s ním chodit, ale stát jako socha už ano, po pár lekcích přemlouvání.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2007 21:19
- Nahlásit
Jo,a taky se dneska koupala, a dostala vypranou svoji deku ale to koupání absolutně nesnáší, ještěže je tak lehoučká.
Už aby svítilo sluníčko, abychom mohli být pořád jen venku.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2007 21:26
- Nahlásit
Mucholabka
No, tak mi těch pár řádků napiš semn. Jsem úplně zapoměla, že máte vlastní téma.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2007 21:34
- Nahlásit
bullvnouzi
Čéče, ale já jsem to už asi začala dělat, ptž ji nemám v bulls v ohrožení... Dyť řikám, de*il.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2007 23:01
- Nahlásit
Mucholabka
hele, ty usi ma Buca ale jen retusly na fotkach...?
Bo se mi zda divny, ze bys ji nechala okupirovat...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2007 23:17
- Nahlásit
wami
Sím tě, máš nápady. Ustřihlý imaginárně bo virtuálně, ne.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 09:24
- Nahlásit
wami
hele, ty usi ma Buca ale jen retusly na fotkach...?
Víš jak jsem se s tím piplala?
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 09:37
- Nahlásit
Mucholabka
Dokonce měla Diana v autobuse náhubek-není schopná s ním chodit, ale stát jako socha už ano, po pár lekcích přemlouvání.
Tak to muj haf s nim schopnej chodit je,ale každejch minimálně 5metrů mě s nim demonstrativně flákne pod koleno
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 09:42
- Nahlásit
Anlie
No, já to mám všechno rozmazlené, Bucka když má koš, tak loupe očima a dělá xichty, v čemž ona má od narození praxi a kvůli toho mě přemluvila, ať si ji vemu Fakt jsem neviděla většího "chudáčka".
Akorát že Diana má poškrábanou celou hlavou a záuší, než trochu pochopila, že jí nedovolím to sundat. Je tak děsně tvrdohlavá!
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 09:48
- Nahlásit
Mucholabka
Což o to...ty moje hovada taky prvních pár metrů doslova pochodujou po čumáku a zůstáva za nima jen hluboká brázda
Ale jedna facka to spraví a pak už se jen snaží zmrzačit mě
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:05
- Nahlásit
Anlie
Hm, tady by to facka nespravila. Když nejde sundat, tak ten koš "aspoň" rozbije, urve si paspárek, chodí po dvou nebo dělá kotrmelce a když jí držím nohy, tak sebou mele. Ale včera to šlo a to na sobě měla megakoš od ovčandy, aby ji náhodou neškrtil a neomezil
To Bucka na to jde psychologicky. Když dostane koš, hned jí zklapne úsměv, nahodí xichta, loupe očima a je z ní chudák. Všechno ji začne bolet, nikdy jsem jí nedala pořádně nažrat, neumí chodit a když si sedne, tak se schoulí jako ten nejzbitější pes na světě, až se celý autobus dává hromadně do šišlání a c c c, pejsku, ty jsi chudáček...
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:52
- Nahlásit
Mucholabka
Všechno ji začne bolet, nikdy jsem jí nedala pořádně nažrat, neumí chodit a když si sedne, tak se schoulí jako ten nejzbitější pes na světě, až se celý autobus dává hromadně do šišlání a c c c, pejsku, ty jsi chudáček...
Jo,tak to znam...jen ten muj potfora nemusí mít ani nandanej koš .... posledně u toho dokonce začal i tenounce kníkat....
|