| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:28
- Nahlásit
Psíček
No zdá se, že naše názory jsou rozdílné, takže to nemá cenu pitvat, já tady hlavně chtěla upozornit na ty státní licence, protože se mi to zdá jako dobrý nápad, takže jsem to chtěla jen hodit do placu k diskuzi a zamyšlení.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:35
- Nahlásit
Maya
Mě se to celkem líbí
k diskuzi a zamyšlení
Jako pro Psíčka???
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:14
- Nahlásit
Psíček
Psíčku, Psíčku, jak je vidět, stále stejný, stačí, aby ti někdo odporoval a buď slovíčkaříš nebo napadáš nebo urážíš Ty fakt ten život musíš mít hodně těžkej
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:22
- Nahlásit
Psíček
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:00
- Nahlásit
Psíček
Když já fakt nevím, pokud to nevidíš sám, tak ti to stejně nevysvětlím Tož to ber jako že jsi vítěz
|
Klárka Chodová
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 15:21
- Nahlásit
Dobrý den,neušlo mé pozornosti,že představitelé GACR adopce chrtů,začínají spolupracovat s dostihovými organizacemi ČR.Spatřila jsem na hlavní stránce www.cgdf.cz paní Lacinovou s mužem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 15:30
- Nahlásit
jé, cdgf hosteska vstala z mrtvejch
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 15:48
- Nahlásit
Vážená Klárko, s kým spolupracuje GACR, si můžou všichni přečíst na stránkách Adopce. V tomto případě šlo o zdvořilostní návštěvu, kde jsme si pouze povídali o chrtech, a vzhledem k tomu, že manželé Grondolovi znají i adopční program v Austrálii, rádi jsme si vyslechli jejich poznatky.
Stejně tak, Klárko, jsme si vysvětlili, že pomáháme vysloužilým dostihovým chrtům, a vysvětlili jsme si i proč si nepřejeme aby se pejsci dovezení jako vysloužilí, zúčastňovali dostihů. Bylo to velmi přátelské povídání o našich aktivitách hlavně o pejscích.
Magda Lacinová
|
Klárka Chodová
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:47
- Nahlásit
Vždyť je to super,děláte chvályhodnou činnost,tak proč nespolupracovat.Já,osobně Vám přeji ve vaši činnosti mnoho štěstí a spokojenosti.Držím Vám palce.
|