| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 17:58 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
gabi
tak co pejsci, a ty tam docházíš jak často?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:09 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Holky z tohodle utulku -http://www.uvp.sk/
můžu už ted zavolat že ji chci? já už čekat nedokážu, ráda bych si jí už osvojila ted a jela okamžitě, ale čekám na peníze tak 2 měsíce, musím našetřit na cestu.
No já jestli byste mi jí nezamluvili na 100% jde to? já se bojím že mi jí někdo do té doby vezme
http://www.uvp.sk/
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:16
- Nahlásit
Volať nemusíš, môžem ti ju rezervovať.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:20
- Nahlásit
gabi
môžem ti ju rezervovať.
ježiši díky moc, tak mi jí prosím rezervuj do 30.6.2007 okolo 25 budou penízky a hned pojedu
a jinak - je na to čas - ale můžu přijet klidně během tejdne, nemusím čekat na víkend, hlavně abyste tam byli holky se mnou
DĚKUJI MOC
pošlu ti email - s mojí adresou a tak
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:22
- Nahlásit
gabi
ani nevíš jakou radst si mi udělala
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:22
- Nahlásit
Zelva, mas mail odomna.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 17:15 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
gabi
takže přijedu pro ní už v Květnu asi okolo 11 -13 nebo 18 - 19. a přijela bych na celej víkend
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:31
- Nahlásit
želva
môžeš mi napísať tvoj mail? alebo mi napísať na psiadusa@gmail.com?
ďakujem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 07:17
- Nahlásit
Anka
posláno
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 23:50
- Nahlásit
želva
ďakujem, už som aj odpovedala
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:00
- Nahlásit
Anka
vím vím
|
diana
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:30 - Změnil/a: diana
- Nahlásit
nechcem zakladat novu temu , tak to davam sem:
Punťo
Hľadám nový domov pre ročného psíka - stredný pudel aprikot (veľmi svetlý), má kupírovaný chvost. Psík má hygienické návyky - žije v byte a je očkovaný. Je milej, priateľskej povahy, aktívny, hravý. potrebuje vychovu, ako napr. naucit chodit na voditku bez tahania, prist na zavolanie (aby sa vobec dal pustit z voditka) a naucit ho, ako sa spravat v psej spolocnosti (zrejme ako stena vela prilezitosti naucit sa to sam nemal), jednoducho tie zakladne "pravidla" .
Majitelia na neho nemajú čas. Bol by skvelým spoločníkom pre aktívnych ľudí, ktorí by sa mu radi venovali aj po výcvikovej stránke.
ps: psik je uz ostrihany.
http://img163.imageshack.us/img163/8674/img4598ki9 .jpg
http://img70.imageshack.us/img70/4295/img4590vf0.j pg
http://img70.imageshack.us/img70/5733/img4612kv1.j pg
http://img61.imageshack.us/img61/1525/img4605cy3.j pg
http://img103.imageshack.us/img103/1488/img4609ie8 .jpg
nezlaknite sa, vyzera ako ovecka - musel ist uplne nakratko, kezde bol uplne splsteny a este k tomu aj podomacky dostrihany noznicami.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:41
- Nahlásit
diana
Ahoj, pošli mi tie foto aj na mail, aby som ich vhodila na stránky
|
diana
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:42
- Nahlásit
cav anka, mozem ti ich poslat cez icq, cez mail mi to stale pada, cize je to viac-menej nemozne.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:47
- Nahlásit
diana
ja mám zase problém s ICQ, tak ja si ich stiahnem odtiaľ keď prídem domov, tak ich tam hneď vložím, ešte dnes.
|
diana
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:54
- Nahlásit
ok, vdaka
este by som chcela dodat - nieze by bol problem udat pudla na slovensku. dala som inzeraty na rozne inzertne stranky a ..... ozavalo sa mi asi 5 ludi..... "dobry den, jaaa....volam o toho psa." a ja: "dobry den, o akeho psika mate zaujem?" (inzerovala som aj ine nechcene psy) clovek na druhej strane sa pyta manzelky: "aky pes to bol?" a odpoveda mne: "hej, pudel." hned mi doslo, o co ide a vravim, ze psik je uz zadany. a on, ze ci este mam nejake ine psy, napr. pekineza alebo ine plemena.
dalsi zas uprostred rozhovoru (ked uz som si myslela, ze som nasla vhodneho majitela) poznamena: "....mame v rodine pudle, takze nie je problem, ked bude treba prispustit..."
tak som sa rohodla, ze skusim stastie na fore
|
Ave
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:21
- Nahlásit
diana
Ale je to fešák,hezky ostříhaný,prokoukl!Jsi šikulka!:o
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:23
- Nahlásit
Ave
ako sa dari huskynke???
|
diana
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:49
- Nahlásit
Ave
dik
mas mail, ale iba kratky, tak ked tak napis sem, co je nove
|
Ave
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 17:39
- Nahlásit
Šibulinka už získala jistotu v chůzi,už nepadá na čumík ani se jí nerozjížděj nožičky,chodíme už na dlouhé procházky,až 3hod.,máme to od veta doporučené.Srdce má prý jako zvon.Zjistili jsme,že patřila jednomu musherovi a tak celý život běhala a tahala saně a kdoví co ještě.Je rozená v r.1994.
S holkama už lítají po zahradě za sebou a jsou i náznaky na hry,ale eště po chvíli to vzdává a jde do svého kotce.Do baráku odmítá jít.Když byla ta zima a sněžilo,tak jsem ji u nás zavřela v chalupě v teploučku, ale po hodině jsem ji musela pustit.Od té doby se vyhýbá i předsíni,i když před tím byla v předsíni tak 50krát za den.Už nemá tem zimní kožich,tak mě ji bylo líto.
Jinak chodí hrozně ráda ven a je moc hodná.Máme jí moc rádi pro tu její odvahu,jak nic nevzdává a tak se snaží. Už ví, kde bydlí.Když se vracíme tak táhne,já ji vycvaknu a ona stojí před vraty a čeká kdy se otevřou a letí do kotce všechno zkontrolovat .Někdy uvažuji,že bych ji pustila na volno,ale nemám odvahu.Nakonec na zahradě se prolítá na volno dost.
|
diana
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:28
- Nahlásit
tak to som rada, ze robi len pokroky
inak k tomu "navolno", ved zober dllllllhuuuu snuru a uvidis, ako sa bude spravat. uz sa tesim, az ju uvidim
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:53
- Nahlásit
Ave
Šibulinka už získala jistotu v chůzi,už nepadá na čumík ani se jí nerozjížděj nožičky
takze dlhe prechadzky pomahaju? Super. a zda sa ze je na svoj vek stale este dost vitalna, tak si s nou par rockov uzijete radosti.
Zjistili jsme,že patřila jednomu musherovi a tak celý život běhala a tahala saně a kdoví co ještě.
...a ten jej znicil klby a potom ju "odlozil", lebo uz dobre "nefungovala"?
Někdy uvažuji,že bych ji pustila na volno,ale nemám odvahu
ta dlha snura je dobry napad, skusit ju postupne davat aj navolno, a najprv na miestach, kde nemoze len tak lahko daleko zabehnut.
preco nechce byt vnutri?
to, ze nema zimny kozuch uz v tychto teplotach u haskaca vobec nevadi. urcite je v pohode
|
Ave
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 20:42
- Nahlásit
to víš, že se na tebe Dianko taky těší!!! Jinak k Bele:Ten musher ji zničil klouby a pak nevím,buďto ji vypustil a ona šla svou cestou(byla nalezena nedaleko jeho bydliště),nebo utekla a on ji nehledal(byla v útulku nedaleko od jeho byliště).Ve svým věku přišla o svou smečku,domov,pánička(asi o moc nepřišla,ale nic jiného neznala)a přesto tak bojuje a chce se zas zařadit do smečky a já jí tak fandím.Je to sranda je pozorovat.Jak se snaží k těm mladejm přiblížit a kopíruje jejich činnosti,třeba hrabání myší,moc jí to nejde,je jak malý nemotorný dítě. Kouká co dělají a zkouší to taky,no prča,žádnou myšku by neulovila!Neumí ani ohryzávat kostičky,neví si s nima rady,tahá je do boudičky a já je zase po čase vynáším.A další a další srandičky.Jinak do baráku prostě nepůjde,stejně jako si nevezme žrádlo mimo kotec.Tomu jsem nemohla uvěřit,když jsem ji dala žrádlo ke vchodu do baráku,kde momentálně byla a ona na mě koukala a z misky si nevzala.Dala jsem misku do kotce a po jejím obsahu se zaprášilo.Byly to vepř.játra dušená s oves.vločkami.To ani moji mladý holky by neodolaly.Asi výchova onoho slavného mushera.Jinak vařím ten sulc z nožiček a kolínek,jak mě doporučila Wensdey a to jim taky šrotuje,tak doufám,že si ji opravdu ještě nějaký ten rok v radosti užijeme.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 22:20
- Nahlásit
Ave
velmi drzim vsetky prsty a Tesak pacandy, aby vam spolu bolo dobre!!! Havinka si to zasluzi.
Toho mushera by som rada stretla
Zial takyto pristup nieje ani ojedinely ani vynimocny. Vytacama, ked tito ludia povazuju psov len za prostreidok sebaprezentacie a dosahovania nejakych sportovych uspechov a ked im to pes uz nevladze splnit, tak ho odkopnu ako nejaku vec
|
želva
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 21:39
- Nahlásit
šup nahoru
|
želva
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 22:45 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
holky, napište mi něco o Sindy
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 08:33
- Nahlásit
Ahoj, včera som bola v utulku, ale zo Sindy som sa ani nevidela.
Celú dobu som bola v karanténe.
Ale zato som pozrela do Knihy a chlapci mi ju cez týždeň zabukovali tak ako som ich poprosila.
Tak isto aj očkovania má v poriadku.
Napíšem ti mailik.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 15:39
- Nahlásit
gabi
skvělé, už se nemohu dočkat až bude doma
|
Anka
Člen |