| Autor |
Zpráva |
Anka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 15:26
- Nahlásit
Garbo hľadá domov
http://www.psiadusa.szm.sk/pr014.htm
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 10:44
- Nahlásit
posouvám výš
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 21:39
- Nahlásit
posouvám výš, krásnej pes, nikdo ho nechcete ????
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 22:36
- Nahlásit
wensday
Aj by sme ho chceli, ale kam ho dam?
Priznám sa, že sa mi ťažko pozerá na týchto útulkáčov, lebo hneď plačem a všetko by som si to chcela zobrať domov, uááá
Som už asi stará a totálne sentimentálna...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 07:53
- Nahlásit
Bela
No, já bysem taky chtěla, ale jaksi cítím, že 3 psy jsou do paneláku tak akorát .... dva z toho jsou taky útulkáči....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 07:58
- Nahlásit
mno já mám teda v tom panelákovým bytě jen 2 pesy..ale 3 děti...ale jak sem koukla na ty stránky...já bych hnedka vyrazila pro ty handicapovaný pesany
by chtělo letáčky k těm nemocnejm...si myslím že je dost lidí co je politujou...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:04
- Nahlásit
sarax
no, už se na nějakou Akci s Ankou chystáme.... jen co dovezem Jacka, vrhnem se s Vaší laskavou pomocí na další.... stačí, když kape, ne ????
P.S. To jsi dobrá 3 děti, to je záhul.... já už mám 2 z domu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:12
- Nahlásit
wensday
mno ty 3 ještě nejsou...3. si dává na čas...nějako propáslo fčera termín
a těma pesanama jasně..ale stačily by ty texty česky a obrázky tam sou..si to vytiskám a uvidíme..stejně sem psala svý polovičce maila..jesli by se semka ještě jeden třeba bez nohy nevešel
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:14
- Nahlásit
sarax
a jo, dyk jo, dyk sem to někde četla., že čekáš mimčo ))) tak držím palce, ať je všechno OK..... jasně, fantazii se meze nekladou, díky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:15
- Nahlásit
wensday
dík
mě se ty bez nohý tak líběj..pesan i čubina...a ta čubina vypadá taková smutná mno uvidíme
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:21
- Nahlásit
sarax
jj, ta fenka je moc hezká, mě se taky líbí..... to teda polovičku obdivuju, esi povolí... super
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:23
- Nahlásit
wensday
mno se obávám že by i povolil..ale ne tedka..jakože bude mimčo a at chvliku počkám...už to slyším
ale zas mě mezitím napadlo pár lidí z okolí co pesana už nemaj a štěně nechtěj..a jako nechtěj vůbec psa...a to sou ty tipy co by se když už,tak ujali nějakýho maroda.....doufám že není problém,když tu slovenštinu přeložím a vylepím něco??abych neplatila autorský práva nebo tak něco
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:26 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
sarax
Anka bude na netu až odpoledne nebo večer, ale snad za ni můžu říct, že aktivitě se meze nekladou, leták o Jackovi jsem také přeložila ze slovenštiny, aby byl lidem bližší a osvědčilo se tam dát i telefon do ČR, lidi nebudou volat do SK a paradoxně paní, co si bere Jacka nemá ani internet, ani mejl.... To budeš moc hodná
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:27
- Nahlásit
wensday
no dám klidně fon na sebe....napíšu od do a kdyžtak se nějako ozvu a bude ne???
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:29
- Nahlásit
sarax
jasně
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:47
- Nahlásit
sarax, wensday: k jekékoliv plánované akci se ráda připojím, internet mám, psát umím, tiskárnu mám taky, taky mám nohy a roztomilý štěně, se kterým mi projde úplně všechno (jsem zjistila dneska) Tak budu sledovat forum, příp. mi pošlete mail....
sarax:ty už máš termín? No teda, doufám že bude mít Michal aspoň fotky, ježíš, já chci to miminko vidět, přežiješ mě na návštěvě? Ať je všechno OK....
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 11:33
- Nahlásit
Samozrejme ak chcete pomôcť psíkom zo Slovenska, ktorích mám na stránkach, tak kľudne môžete. Nemám vôbec nič proti tomu, je to len na Vás
A vopred sa chcem poďakovať.
Taktiež, ak by mal niekto záujem stále pomáhať aj ďalším prípadom (roznos letáčikov, preposielanie mailikov a podobne) nech sa mi ozve na psiadusa@zoznam.sk, ja si Váš mailik zápišem a vždy keď bude niečo nové, tak sa Vám ozvem. Budem veľmi rada, ak sa nás nájde viac, budeme spolupracovať a psíkovia si Vďaka nám všetkých nájdu nové domovy.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 08:50
- Nahlásit
posouvám výš ... včera jsme Garbíka viděli, je opravdu velmi smutný a rychle se potřebuje dostat k někomu, kdo ho bude mít rád a bude se mu věnovat.....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:26
- Nahlásit
Ahoj všem, mám k dispozici letáky na umístění Garba a ještě dalších dvou pejsků z útulku v Košicích, prosím, kdo by jste mohl a měl chuť pomoct rozesláním letáků po známých nebo vylepením po okolí / úspěšnej je třeba i Albert, Jackynka si paní našla na nástěnce právě tam /, napište mi sem nebo do mejlu, obratem pošlu. Díky za pomoc !!!!!
Garbo :
Džejmy :
Kométa :
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 11:41
- Nahlásit
posouvám výš
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 11:58
- Nahlásit
wensday
Tak vytištěno.Něco roznesu dneska na prochajdě a zbytek v pátek
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 12:26
- Nahlásit
abby
mooooc děkuju )))))
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 20:51
- Nahlásit
posunuju výš
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 21:51
- Nahlásit
Posouvám - kdyby někdo chtěl ještě poslat letáček, napište.....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 22:21
- Nahlásit
wensday
pošli mi prosím taky ty letáčky, zkusím to někde nalepit
Mejla sice pod členem nemám, ale mám tam stránky, tak ho najdeš v kontaktech
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 22:30
- Nahlásit
Mel
OK, moc díky !!!!!!!!!
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 11:15
- Nahlásit
Ak chcete pomôcť psíkom čo sú u nás už dlho, pozrite si hlavne ich čísla. U niektorých je aj presný príchod do útulku.
Ale psíkovia čo majú číslo menej ako 1900 sú u nás už viac ako pol roka.
http://www.uvp.sk/osvojenie/osvojenie.htm#obr
Ciri napríklad tuším od minulej jesene:
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 11:20
- Nahlásit
Tu je krajšia Garbova fotka, nemusia po svete chodiť fotky s mojimi špinavými monterkami
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 11:36
- Nahlásit
gabi
díky
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 13:50
- Nahlásit