Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hľadám domov
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
diana
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2007 18:30
- Nahlásit

ja by som rada,ale fakt to teraz nejde...ok, ozvem sa

diana
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:20
- Nahlásit

Ave

ahoj, tak v nedelu, pondelok,alebo utorok zrejme pojdem do marsovickeho utulku . ak by si mala zaujem, mozme sa tam stretnut.

Ave
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 12:27
- Nahlásit

diana
ahoj,tak fajn,napiš kdy a já tam přijedu.Eva

diana
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 22:42
- Nahlásit

pokusim sa stihnut to v pondelok. vyhovovalo by ti to? utulok je otvoreny do 15,00. najlepsie by bolo, keby sme si vymenili kontakty na seba...

Bela
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 22:50
- Nahlásit

diana
ides za tou huskynkou?
psm, vyskrabkaj ju aj za mna!

Ave
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 23:20
- Nahlásit

diana Zavolej mi na +420608150472 Eva

diana
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 17:58
- Nahlásit

ok, ozvem sa ked budem v prahe (som teraz na slovensku, ale rano (pondelok) by som tam uz mala byt)

diana
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 15:25
- Nahlásit

chcela by som sa s vami podelit o radostnu spravu huskynka nasla novy domov...ale viac uz vam povie (ak bude chciet a mat cas) ave.

wensday
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 15:37
- Nahlásit

diana
tak to blahopřeju, to je fajn !!!!
Ave
tak povídej

diana
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 01:56
- Nahlásit

este som zabudla, odkaz od novej panicky dzejmyho http://uvp.sk/forum/viewtopic.php?t=82

Bela
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:00
- Nahlásit

diana
tak to su same dobre spravy!!!

a tesim sa na podrobnosti o huskynke od Ave

Ave
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 20:34
- Nahlásit

Tak v neděli jsem naložila milou huskounku do auťáku a odvezla jsem si ji dom.Seděla vzorně vedle mě a koukala z okna,akorát nepravidelně dýchala,snad stres.Ale v autě jezdit umí.Mám uzavřený dvůr tak může být navolno,kotec je pořád dokořán,ale mohla by být s námi v chalupě,ale nechce.Zatím.Ze začátku se schovávala v boudičce,ale teď už leží před ní,na matraci ze slámy a kouká co se kde děje.Na zahradě blbne,skáče,vždycky se rozeběhne,ale jak ji ty zadní nohy neposlouchají,tak ji to vždycky hodí úplně někam jinam než chce,je s ní sranda.Ale je to zlatíčko.Hezky papá,ale byla asi dobře živená,žádnej hubeňour to není.Na procházky chodíme denně,ale na malý,kvůli těm jejím DKK.Nemá s tím někdo zkušenosti jak to bude pokračovat dál?Vzala jsem si ji,aby měla na stará kolena klidnej život va volno.Doufám,že si mě na stará kolena taky někdo veme na dožití na volno,jistim si to!))) Mám ještě 2 fenečky a jediný co mě trápí,že se holky nechtěj kamarádit.Šíba,/maršovická/,se jim vyhybá jak může,i když si už u nich zjednala respek,chodí vždy jinam ,než ony dvě.Snad časem k sobě najdou cestu.

wensday
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 08:00
- Nahlásit

Ave
Ahoj, blahopřeju a držím palce ( mám taky 3 fenky a 2 z toho jsou z útulku ) ... určitě si k sobě najdou cestu, chce to čas.

Bela
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:25
- Nahlásit

Ave

Drzim palce, aby vam to vsetkym spolu klapalo!!!
S viacerymi psami sice nemam osobnu skusenost, ale myslim, ze sa proste potrebuje zoznamit s novym prostredim a novou svorkou. Treba jej nechat cas, mozno pomaly iniciovat nejake spolocne hry a zabavky na "utuzenie kolektivu".

A na tie prechadzky by som ju bravala casto, neskor v pohode ja na dlhsie - pri DKK sa na osvalenie doporucuju prechadzky prirodnym terenom (nie po asfalte), mozu byt aj kopceky a samozrejme plavanie.
Plus davat nejake tie chondroprotektiva, huspeninku/sulc z kolienok a noziciek, a najnovsie som citala, ze na atritidne priznaky su dobre vysoke davky vitaminu C.

Doufám,že si mě na stará kolena taky někdo veme na dožití na volno,jistim si to!

tak, tak, je nacase popracovat na dobrej karme

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 22:52
- Nahlásit

Bela
tak, tak, je nacase popracovat na dobrej karme
kez by to fungovalo... Zatim mam obcas pocit, ze plati spis: "Clovece, za kazdy dobry skutek, ktery udelas, budes spravedlive potrestan!"

Ave
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 23:22
- Nahlásit

Bela
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 23:34
- Nahlásit

wami
jj, asi to je fakt tak, ale beriem to z toho pohladu ze je to sucast celkovej skusky - ze kolko v tomto blbom zivote vydrzis, a nerezignujes .
Ale mna nedostanu, ja sa tak lahko nepodvolim a nevzdam. Ja totiz v buducom zivote chcem byt pes u nas doma!!!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:40
- Nahlásit

Verunka hledá domov...URL

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:02
- Nahlásit

blanulinka1

volala jsem tam, Verunka uz bydli v Karlovych Varech

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:35
- Nahlásit

maixnerova
tak to jsem ráda smutnej příběh, s dobrým koncem

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:43
- Nahlásit

blanulinka1

jo jo, , s pani jsem si dlouho povidala (viz moje tema Starsi pes a kastrovana fenka). Byla to energicka a velmi prijemna pani - velmi rezolutne mi rekla, ze se chysta do Varu na kontrolu, jestli je o Verunku dobre postarano...
Me nabidla, ze mohu prijet i se svym pejskem, aby pomohl s vyberem potencialni segry.... coz povazuji za vyborne.... , prece jenom, je to 12ti letej jedinacek...

wensday
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:57
- Nahlásit

maixnerova
a já doufala, že pojdem pro Kométu
ale jasně, chápu, všichni potřebují pomoc

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 16:04
- Nahlásit

maixnerova
tak to dej vědět jak se jí daří!

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 16:11
- Nahlásit

wensday

Hani, poslala jsem ti mail...

gabi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 16:18
- Nahlásit

A čo takto nejakých starších psíkov?
Kto by si napríklad chcel vziať na dožitie tohoto maznáčika?

Puňťo kríženiec kokra, úžasný mazel, má šedý zákal.

Cézar, super pes, aj na odstrašenie nežiaducich hostí:

Tumi:

a jeho príbeh:
http://www.uvp.sk/novinky/nador/nador.htm
http://www.uvp.sk/novinky/operacia/operacia.htm

želva
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 16:31
- Nahlásit

gabi
škoda že Punta není fenečka

wensday
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 16:35
- Nahlásit

želva
chceš takovou fenečku ???? hele :

želva
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 16:38 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

wensday
kdes jí sebrala? dej sem odkaz, no já bych chtěla fenečku, je mi jedno co to bude, ale musí to byý středák tak do 12kg ke klukům, stím že jí vykastruji, už to mám v hlavě dlouho

wensday
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 16:43
- Nahlásit

želva
je tady, na dovozu bychom se domluvily.... sim sim, je tak podobná naší Avě..... http://www.labradorka-anne.com/sos.php

želva
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 16:45
- Nahlásit

wensday
je skvělá, ale já bych chtěla starší fenečku, nevadí?, ale já se ti zeptát tady v okolí

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání