| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 16:35
- Nahlásit
Psíček
internet je sice veřejný, ale na druhou stranu anonymní Babylon. Je jiné, když něco řekneš v tíví Nova v hlavním vysílacím čase a jiný, když to napíšeš v nějaké bezvýznamné kecárně o psech a všem možným na netu.
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 16:35
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
ach jo, to jsem si asi neměla přečíst
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 16:37
- Nahlásit
Psíček
No jo, to víš, moje právnická dušička mi nedala, abych se do toho trestního zákona nepodívala
|
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 16:40
- Nahlásit
Barbucha z Prahy
ach jo, to jsem si asi neměla přečíst
nj, já nemohla v noci spát a brzy ráno jsem bohužel zabrousila na If...
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 16:41
- Nahlásit
Božínku, to teda muselo být počteníčko
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 16:44
- Nahlásit
ifaunu jsem se snažila přečíst, 100% jsem jí samozřejmě nedala, příliš dlouhé, a musím říct, že jenom díky větší nebo menší anonymitě internetu se člověk dozví, co se někomu dokáže vylíhnout v hlavě. Občas mám pocit, že bych si měla pořídit zbroják....na obranu
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 16:44
- Nahlásit
Psíček
Jo, já vím.
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 16:45
- Nahlásit
gabifi
Je to prostě moc, já osobně bych se styděla si něco takovýho i jen pomyslet, natož to napsat, ale lidi jsou různí.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 16:47
- Nahlásit
Psíček
No jiné to je, alepokud se najde někdo, kdos i s tím práci dá, lze to také "někam dotáhnout" ..mnohdy
se obávám, že ne mnohdy ale jenom málokdy.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 16:53
- Nahlásit
Psíček
Tak už mi tovysvětlete, co jsem to tam zase prováděl.
máš okno?
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 16:58
- Nahlásit
Psíček
No, já si prostě myslím, že takovýhle věci se nepíšou (už sama myšlenka na to, že někomu něco takovýho přeju je prostě špatná až zvrácená), omluva pro to podle mě není žádná, za tím si stojím (kromě případu, že by někdo vyvraždil celou mojí rodinu nebo tak něco).
Takže podle tebe je lepší prostě napsat v podstatě to samý, ale rafinovaněji, aby tě hned každý neodsoudil?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:05
- Nahlásit
Psíček
Velké dupy zatím nedorazily.
kdo má dorazit a kam?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:11
- Nahlásit
Psíček
já nic o rozbíjení nepsala, třeba ti je můžou umýt, ne?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:19
- Nahlásit
ty si kopíruješ takle různě co kdo píše? Nemáš to celý? By se nám to hodilo...
gabifi
celkově si myslim, že všichni lidi jsou kreténi. Slovenky - strašný, Arabky - strašný, Arabové - to taky neni vůbec dobrý, Cikáni - špatný...ale naprosto stejně jsou strašný češi a to mi na rasismu vadí nejvíc, že se skupina nýmandů nad někoho povyšuje, ačkoli jsou naprosto stejný, ne-li horší nuly. Nemám iluze o dobrotě žádnejch lidí na světě, včetně sebe.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
to mi na rasismu vadí nejvíc, že se skupina nýmandů nad někoho povyšuje, ačkoli jsou naprosto stejný, ne-li horší nuly
pokud to tyhle nýmandi udrží ve svý hlavě, případně v rovině neškodných a ne příliš veřejných keců, je mi to ukradený a považuju to za jejich problém. Za jistou hranicí mi to vadí hodně. Viz zápalný láhve a spol.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:31
- Nahlásit
nj, já nemohla v noci spát a brzy ráno jsem bohužel zabrousila na If
tak ten byl dobrej
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:32
- Nahlásit
Psíček
Spíš je na tom zábavné, aspoň tedy pro mne jak se ty naoko kamarádky jsou k sobě schopny chovat.
jaký naoko kamarádky??
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:36
- Nahlásit
gabifi
Za jistou hranicí mi to vadí hodně. Viz zápalný láhve a spol.
no tak to snad vadí každýmu, jedna věc je říct, že slovenský modelky jsou krávy nebo můj soused cigoš dělá bordel a nepracuje než psát sáhodlouhý statě o tom jak celá jedna národnost škodí České Republice..
|
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:36
- Nahlásit
Psíček
No velký dupy rozbít mi ty vokna...
Je to dost bizardní představa, ale u tebe je možný všechno
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
než psát sáhodlouhý statě o tom jak celá jedna národnost škodí České Republice..
no, mít třá svý celoživotní úspory vložený do nemovitosti v slavné Matiční ulici, tak asi píšu ty proslovy taky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:42
- Nahlásit
Psíček
myslíš teď že
říct, že slovenský modelky jsou krávy nebo můj soused cigoš dělá bordel a nepracuje
je to samý jako:
než psát sáhodlouhý statě o tom jak celá jedna národnost škodí České Republice..
???
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:43
- Nahlásit
Psíček
co měly znamenat ty naoko kamarádky?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:44
- Nahlásit
gabifi
no, mít třá svý celoživotní úspory vložený do nemovitosti v slavné Matiční ulici, tak asi píšu ty proslovy taky
jestli ale bydlíš v Matiční a máš životní styl jinej naž Cikáni, tak jsi teda dost nepřizpůsobivá menšina a měla bys s tim něco dělat...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:52
- Nahlásit
Psíček
nejsem si jist, ale nejspíš to, že si tu (netvrdím, že všechny) plácát po zádech, usmíváte se atd a pak za zády pěkně ... no šak to znáš ne? )) a dyk je to tu všude vidět ťuŇťo
ale tak seš mimo uplně nebo co? to jako myslíš, že jsme si to psali mezi sebou??? Jako jedna druhý???
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:53
- Nahlásit
Psíček
zuzanarosakova
psíčku ty myslíš že jsme si to psali navzájem se ségrou? nech toho nebo tě znásilní pedofil jak jsem psala
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:55
- Nahlásit
Marush
psíčku ty myslíš že jsme si to psali navzájem se ségrou?
no já to nedávám, to si snad nikdo myslet nemůže
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:56
- Nahlásit
Psíček
jsi trapný, jsem myslela, že aspoň jednou potvrdíš moji teorii a ty se zase vykrucuješ
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 17:58
- Nahlásit
Blbý je, že Psíček má pravdu... Vzpomeňte si na Mouchu. A nebyla jediná, kdo se v poslední době takhle zachoval, žeáno..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 18:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
jo tys uhranula mý rodiče?Si trochu blbá,když jsou to taky tvoji rodiče...si fakt kráva...asi ti uříznu hlavu taky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 18:02
- Nahlásit
děcka mě by zajímalo jak sou na tom ty vytopený čokle ..
|