| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 20:54
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Já měla břetan pod stromem a ještě zastíněný, dokonce mi i krásně přezimoval, zvládnul další jaro a tak jsem si myslela, že už to bude ok a odstínila jsem ho, jenže to on bohužel nepřežil
Radila mě to známá, že ho měla zastíněný rok než se uchytil a pak už si poradil sám, náš tedy ne. Zkoušela jsem dvakrát, dvakrát stejně, máme hodně slunnou zahradu zřejmě.
Psi mi ho neočůrávali 100% měla jsem kolem něj zábranu a oni se k němu nedostali. Škoda mám moc ráda tenhle "anglický" styl.
|
Alfons
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:57
- Nahlásit
Může mi někdo poradit jak na fenu která se hárá,ale u psa se zdráhá podržet? Přitom i ten pes moc dobře ví,že je to právě ono.
|
Alfons
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:13
- Nahlásit
Může mi někdo poradit jak na fenu která se hárá,ale u psa se zdráhá podržet? Přitom i ten pes moc dobře ví,že je to právě ono.
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 13:03 - Změnil/a: Neumi
- Nahlásit
Batmann22
A je to pecka. Pes se drží ve svém teritoriu. Navíc je to bezpečný – prostě to funguje jako jiné ohradníky.
A byla to pecka....díky tomu se oba mí psi drží bezpečně dál od ovcí. Jeden teda pouze od těch, kde tu pecku dostal, druhý (pastevec!) si tu pecku vztáhl obecně na celé ovcstvo, nicméně už je po nějakém tom měsící ochoten kolem ohrad s těmito nebezpečnými tvory projít krokem a neschovávat se za druhého (taky se mu blbě schovává za menšího psa, že...:lol
Můžu doporučit (jenom značku neznám )
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 24 Říj 2013 14:29
- Nahlásit
Batmann22 Dobrý den Batmann 22, chci Vás upozornit že tohle je Kynologická diskuse a NE schránka na reklamní letáky. Děkuji.
|
Adelka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2013 10:33
- Nahlásit
Sice pozdě,ale třeba někomu pomůže-
mě psi plot nepřelézali,nepodhrabávili,ale rovnou rozplétali.Prostě drápama zasekli do ok a roztahovali,až byla slušná díra.Kavkaz končil u koní na pastvě,což bylo fajn,ale goldenku jsme vždy hledali jak dlouho....
no pomohlo do plotu natahnout třemi řadami ohradníkovou pásku,zapojit na klasický zdroj pro koně a pustit do toho proud.
Se zdrháním byl pokoj,žádné obojky,které by psi museli chápat,jen bužírka na plotu občas všude úplně nebyla,tak jsem občas svítila u branky i já
|