| Autor |
Zpráva |
NatalieNatynka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 19:35
- Nahlásit
Prosím mrkni na ni...aby chuděra neskončila někde v množírně...to je inzerát pro množitele jak dělaný! Mám to hrozně daleko, jinak bych ji vzala k sobě, vykastrovala a dala dál...
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/8673932/Daruji-Fen ku-JRT.php
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 19:47
- Nahlásit
NatalieNatynka
Už je v jednání.
Kámoška to doma zpracovává, tož doufám, že to vyjde. Mám ju kousek, ale na trvalo nemůžu a obávám se, že na přechodno ji nedaj.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 20:04
- Nahlásit
Teda ta je fakt krásná!!! Škoda, že je bez PP!!!
impact - s PP jsou i trikolorní, že jo?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 20:07
- Nahlásit
NatalieNatynka
Tak nic, nemůže...
Poslaný mezi džekrasláře to je, tož uvidíme...
Lucie Kratochvílová
I bezPP jsou trikolorci. Ale celkově jich je míň jak bikolorů.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 21:47 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
impact
Není tohle JRT?: http://www.utulekosoblazsko.cz/psi_k_adopci.php č. 0347
A v Tróji: http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi č. 2006/2011
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 09:41
- Nahlásit
http://www.utulekosoblazsko.cz/psi_k_adopci.php č. 0347
Ne. Kdyby byl, Schulz by to tam napsal..
http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi č. 2006/2011
Tenhle jo, doufám, že je jen zaběhlej. Vyhodím ho u nás.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 08:02
- Nahlásit
ty máš Mafiána, viď ?
četla jsem tvůj článek a bylo mi mdlo. Strašná příhoda.
stát se to mě a hafímu, tak to asi nepřežime ani jeden-oba jsme alergici.
Hlavně ,že to dobře dopadlo.................
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:17
- Nahlásit
žanda
Jojo, to je náš červnovej zážitek.. Taky jsme oba alergici.. Věřím tomu, že kdyby ten roj nevzal na sebe, tak jsem tam zařvala..
Dali tam i jeho fotku, aby byl slavnej? Dědek můj.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:39
- Nahlásit
impact
kde máš jakej článeček?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:44
- Nahlásit
Eninka
No v PPČ - Pes přítel člověka.
Jinak jsem to furt já, akorát z mobilu mám starý přihlášení.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:53
- Nahlásit
impact
a v kterým čísle?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:56
- Nahlásit
Eninka
Tož v tom, co vyšlo dneska.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:03
- Nahlásit
impact
jéje, hned pro něj běžím, díky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:09
- Nahlásit
Eninka
Ty we, já se k němu ještě nedostala. Mě dneska Biluška honí po čertech po ďáblech, kde lišky dávaj dobrou noc a trafiky PPČ neznaj.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:20
- Nahlásit
impact
slavnej je a je fešák-na dědka nevypadá.
hlavně, že to dopadlo dobře- 10 minut je dlouhá doba a žihadel hafo....
uf
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:39
- Nahlásit
žanda
No já si jen ověřila, že umím docela dobře reagovat ve stresových situacích. I když jsem bulela jako prase, tak jsem postupovala přesně, jak bylo potřeba - vetka, auto, policajti, atd. A celou dobu jsem měla Máfův stav relativně pod kontrolou a hlídala jsem, jak na tom je..
No ale šílený to bylo. Teď jsem si koupila časák a prolítla to cestou z budu a úplně se mi rozklepaly ruce. A to je skoro 4 měsíce zpátky.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:46
- Nahlásit
Gi a smečka
všechno zlý je k něčemu dobrý, člověk ví, že nepanikaří- dokud se sám nezačne dusit, klepat a nepadat do šoku )(sama jsem měla anyfylaktickej šok v zimě z prášku na bolest hlavy...)
nezlehčuju to, jen vím, jaký to je a rozhodně bych nechtěla v takový situaci být jako ta osoba, co má zachraňovat situaci.
jestli mám z něčeho hrůzu,pak je to roj žihadel.....
|
helps
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:47
- Nahlásit
tyjo,tak to si to musím koupit taky...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:18
- Nahlásit
impact Gi a smečka
Ví některá z Vás dvou něco o tomhle?: http://www.utulekosoblazsko.cz/stenata.php
Útulek a současně mezinárodní chovatelská stanice se štěndy JRT za 2 500 Kč???
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:19
- Nahlásit
helps
žanda
No já měla fobku ze včel/vos vždycky. Pak jsem se toho snad po deseti letech zbavila a naráz tohle. A to jsme cca tři týdny na to jeli s harantíma z práce na tábor. Nachystala jsem jim takovej dětskej geokešing (hledání pokladů) a jednu fáboru, u které se měli zastavit a hledat poklad, jsem pověsila tři kroky od hnízda v zemi. Všimla jsem si toho až jsem šla s první skupinkou. Trasovala jsem to sama, tže stačily tři kroky vedle a taky bylo nejspíš po mě. Vod tý doby jsem do lesa vstoupila jednou a byly to pro mě dvě hodiny hrůzy. Už bych do lesa nevešla.
Musím uznat, že mě to poznamenalo hodně.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:21
- Nahlásit
Vlčáčková
Bígl za dva a půl, ne? A jinak co je na tom divnýho? Teda, ono je na tom divnýho hodně, ale nebudu to rozebírat z jistých důvodů.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 13:26
- Nahlásit
Gi a smečka
před mnoha a mnoha lety- to byly synkovi asi 3-4 roky takhle v lese stoupnul na díru od myči- v té bylo bohužel vosí hnízdo.......no několik habadějů žihadel dostal,ale byl silný jedinec a ani po namazání neotekl ( v tomhle naštěstí není po mamince...)....měl klidu, že jsem je nechytla já,to by tam chodil do dneška po lese jako sirotek sám a hledal cestu ven......
fobii jsem neměla - spíš děsný strach z udušení-to mám furt...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 14:41
- Nahlásit
Gi a smečka
Máš pravdu. Ti JRT jsou zmiňovaní dole.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 15:19
- Nahlásit
Gi a smečka
br, se mi jednou v lese stalo, že se mi vosa zamotala do vlasů na spánku (mám dlouhý vlasy). Než jsem jí nožíkem vysekala ven, tak mi dala asi deset žihadel....brrrrrrr
Taky mi jednou vlítla do otevřenýho okýnka v autě za jízdy a dala mi do krku žihadlo, tak hnusnej pocit. Loni sršen, nebo velká vosa, nevím, mi spadla takhle za záda mezi sedačku v autě a mě. Sem nevěděla kde je, dokud sem se o ni neopřela. Pěná bolest za jízdy!
ale celej roj! Neeeee!
Furt se mi vybavuje nějakej příběh ze satelitu ze Států, jak tam ženská volala o pomoc, že po ní jdou včely. Když přijeli poldové, točila to jejich kamera. Babča stará se potácela v černým mraku! Hrůza. Sekala se sekačkou a odlít kámen do úlu. Policajti paf. pak jednoho napadlo vzít pěnovej hasičák a postříkat ji, tím jí zachránili,ale měla stovky žihadel i v puse a krku, nedávali jí šanci na přežití,a le prý to nakonec zvládla
|
helps
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 16:32
- Nahlásit
stetisek123
to se mi taky stalo..... na zastávce se mi zamotala do vlasů vosa/včela a já úplnou paniku. naštěstí mě teda nepíchla. ale hmyz - vlastně cokoliv létajícího nesnáším - dokonce i můra obyčejná mě způsobí panickej stav,... jako malá sem totiž ležela jednou venku na sluníčku a do ucha mi vlítl čmelák... pak mi ho nějak dostávali ven. další skvělá příhoda byla, dyž mě napadl jako dítě kohout, přistál mi na zádech... takže paniku mám velikou, jen naštěstí mě ještě ve velkým žádný vosy, včely nepíchly.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 11:18
- Nahlásit
impact
tak jsem dneska ukořistila ten PPČ, to teda musel být hroznej zážitek, měli jste štěstí, že ten roj to vzdal a neletěl s váma, seš dobrá, že jsi nezpanikařila a zachovala chladnou hlavu
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 12:23
- Nahlásit
stetisek123
Furt se mi vybavuje nějakej příběh ze satelitu ze Států, jak tam ženská volala o pomoc, že po ní jdou včely. Když přijeli poldové, točila to jejich kamera. Babča stará se potácela v černým mraku! Hrůza. Sekala se sekačkou a odlít kámen do úlu. Policajti paf. pak jednoho napadlo vzít pěnovej hasičák a postříkat ji, tím jí zachránili,ale měla stovky žihadel i v puse a krku, nedávali jí šanci na přežití,a le prý to nakonec zvládla
žanda
to byly synkovi asi 3-4 roky takhle v lese stoupnul na díru od myči
Brácha kdysi taky, když jsme byli děcka. lezli jsme lesem, šel starší brácha - v pohodě, za ním mladší brácha a ten šlápl na hnízdo. Zůstali jsme pod svahem, brácha snad třicet žihadel a já ani jedno.
Eninka
No ono je to prej tím, jak jsou včely "domestikovaný". Že v lese by se roj spíš vydal za náma. A proto údajně i zůstane nejsilnější jedinec v roji, aby zbytek mohl utýct.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:09
- Nahlásit
Lidi, nechte toho o těch žihadlech......... mně se dělá zle.
Jsem něco chtěla a nevim už co...... Ještě že je už skoro zima.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:13
- Nahlásit
Vero
No, právě.. Ještě, že už je zima. To je jediný, co nesnáším na jaře. Jak to začne všechno bzučet.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:20
- Nahlásit
Gi
Jsem se naposled ptala alergoložky, co bych třá jako měla dělat, kdyby mě poštípal roj. Že třá jsem naposled skoro sáhla do sršního hnízda... A ona na to, proč jsem tam jako málem sahala, ať to teda nedělám. A esi jezdím každý rok na měsíc k móři, že to je alergii léčivý. Od té doby jsem za ní nebyla...
Jsem chtěla, že by mě zajímalo, jestli a jak máš u těch terošů pořešený lov zvěře, když je jich tolik...? Mě to tak napadlo naposled v lese, když nám skočil srnec rovnou na cestu před čumec.
|