| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
ď
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 20:16
- Nahlásit
impact
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-6936-q-Rychvald-u- Karvine
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 20:53
- Nahlásit
impact
jsem počítačovej analfabet tak se jen chci zeptat, jestli když je na FB otevřená skupina, tak i tam se dá někomu zakázat vstoupit, prostě nahlédnout na ty stránky? Já se tam dostanu úplně normálně, napíšu název a čtu...však víš co myslím
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 23:08
- Nahlásit
Eninka
Nooo, čéče nevím, záleží, jakej formát skupiny máš na mysli. Ale asi jo, v těch klasických - jeden sloupec, by to jít mělo. Ale to musí správce, ne?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 23:15
- Nahlásit
impact
čéče nevím, záleží, jakej formát skupiny máš na mysli
no třeba to barfování....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 23:21
- Nahlásit
Eninka
Tak tam to jde jen takto, jedna z těchto verzí. Konkrétní osobu nevyhodíš, ale můžeš to zamknout jen pro určitý lidi.
Otevřená - Kdokoli může zobrazit skupinu, její členy a příspěvky, které členové přidají.
Uzavřená - Kdokoli může zobrazit skupinu a její členy. Pouze členové mohou zobrazit příspěvky.
Tajná - Pouze členové mohou zobrazit skupinu, její členy a příspěvky, které členové přidají.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 23:22
- Nahlásit
impact
kujííííí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 23:23
- Nahlásit
Eninka
Tož essi ti to tak stačí.
|
chlady
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 22:01
- Nahlásit
Dobrý den, potřebuji akutně pomoc. Musím během několika dní dát .pryč mého milovaného Jacka. 1/7/2013 mu bude 7 let. Bohužel se nám narodil syn a Jack ho nepřijmul. Je vůči malému agresivní. Nechali jsme ho před 6 měsíci vykastrovat, ale bohužel to v tomto směru nepomohlo. Stále se nesnese s jinými psy, ale lepší se to. Je to velmi společenský pes, který miluje vodu a sníh. Během posledního půl roku byl u prarodičů, kteří mu bohužel "dopřávali" a má od veterináře potvrzenou extrémní obezitu Vždy vycházel dobře s dětmi, ale většími. Prosím o pomoc, nechci ho z určitých důvodů dát do útulku, proto potřebuji nový domov, jinak ho nechám uspat. Pokud se někdo najde, prosím, volejte nebo piště (zavolám zpět) na tel 777 257 890 (jsem z Teplic)
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 22:20
- Nahlásit
chlady
Gabriela.H(a)russell-rescue.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 13:07
- Nahlásit
asi víš, ale kdyby ne, tak ti ho sem šoupnu
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/24798396/ZIPP-xJac k-Russell-terier-k-adopci.php
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 14:54
- Nahlásit
PetraK
Na tom videu jsem já.
A jsou to naši psi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 15:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
impact
ehm ehm, ehm - asi to raději vymažu, nemusim působit jako větší debil než působim
heh, mě to pak napadlo, když jsem narazila na další inzerát od Reskjů rejndžrs, ale už jsem nestíhal se vrátit a ověřit si to, musela jsem běžet.
edit - ale snažila jsem se hezky, to zas jo
edit dva - to vídejo jsem ani neviděla, jen jsem viděla Zipíka, info o tom , že je hluchý a .... šup sem s ním debil no. Já teda jako myslim. že jsem debil
edit tři - JE BOŽÍ!! koukla jsem na kousek toho videa a je fakt božskej.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 15:07
- Nahlásit
impact
Prosím tě, má dotaz nepostrádá někdo v okolí jablonce nad Nisou již delší dobu jacka na delších nohách, možná mě spíš připadá že je to krátkosrstý parson. Je to pes s tmavou hlavou na těle většinou bílá. Odhaduju stáří tak 2-4 roky, na krku má černočervený obojek, bez známky.
Pohybuje se tu už nějakou dobu, ale vždycky se objevuje strašně nepravidelně. Neznám nikoho komu by v okolí patřil že by to byl vesnickej tulák (ale zase taky neznám všechny kdo se sem přistěhujou) ale vzhledem k tomu že je čím dál vyhublejší řekla bych že se buď ztratil nebo ho někdo vyhodil
Už se snažím nějakou dobu ho odchytit moc se nedaří je hodně plachej, jakmile udělám pohyb proti okamžitě couvá, když sem vytáhla vodítko tak panicky prchnul
Nejvíc se mě podařilo že mi jí z ruky ale nesmím se hnout, a šel se mnou vedle nohy ale jak chci vejít do zahrady nebo domu tak prostě veme roha
Nemáš tady v okolí nějakého šikovného človíčka který by ho pomohl odchytnout? Eventuelně kdyby někdo podobného hledal tak prosím rozšířit info aby se o něm vědělo. Jinak se už fakt chystám oslovit utulek Dášenka z Lučan aby ho zkusili polapit oni. Zatím se mě ho bohužel nepodařilo ani vyfotit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 15:27
- Nahlásit
PetraK
debil no. Já teda jako myslim. že jsem debil
No von na tom není o moc líp. Myslím, že je jednodušší se bavit s blbým, než s hluchým.
<zipp> Kvík, kvík.
<já> Zklapni!
<zipp> Kvík, kvík.
<já> Tys mě neslyšel!!!!!!
.... ku*va ....
Ale jinak je hrozně fajn, no. Potřeštěný štěně. Nejlepší je, jak se každej chytá. Kámoška předevčírem: "Neskač, Zippe, dolů! Neskač ti řikám!!!"
Fajka
Nevím o tom, ale můžu to vyhodit u nás. Nechceš mi napsat podrobnosti, třeba na emil? Hlavně to "okolí Jablonce"... gabriela.impact(x)gmail.com
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 15:35
- Nahlásit
impact
Nechceš mi napsat podrobnosti,
tyjo asi bych ti napsala i víc, ale tak nějak nevim víc co
Jinak okolí Jablonce upřesňuju na obec Pěnčín, Jistebsko, Maršovice, Dolní a Horní černá Studnice, Krásná.
Kdyby se mě ho podařilo vyfotit, (zkusim se na to ted zaměřit)tak bych hned poslala foto. Mohla bys to někde u vás na nějakejch stránkách napsat, aby se o něm vědělo, třba ho přece jen někdo hledá.... tak jako já hledala předevčírem to svoje pošahaný jelito. ...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 15:49
- Nahlásit
Fajka
A jak dlouho se tam poflakuje?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 16:10
- Nahlásit
impact
Ale jinak je hrozně fajn, no. Potřeštěný štěně. Nejlepší je, jak se každej chytá. Kámoška předevčírem: "Neskač, Zippe, dolů! Neskač ti řikám!!!"
jako bych to viděla u nás vždycky vet (znal Altara roky): "nebooooj, ty jsi hodný kluk" "pane doktore, ale on je hluchej"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 16:59
- Nahlásit
impact
A jak dlouho se tam poflakuje?
no těžko říct on je dokáže bejt jednak dost nenápadnej já ho registruju tak možná něco přes měsíc možná dva, ale mě ten čas splejvá .... uplně nevim přesně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 10:46
- Nahlásit
birma
Joo, vetka na něj taky šišlala.
Fajka
Tož vyhodila jsem to na FB a ještě to mrsknu na stránky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 10:51
- Nahlásit
impact
díky kdyby se mě ho podařilo vyfotit tak ti to sem hnedka mrsknu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 13:28
- Nahlásit
evidenční číslo: 1049/2013
plemeno: kříženec jack russel terier
popis: fena, 3 roky
srst: trikolor, kratší
velikost: malý
nalezen: 31.05.2013
P-5, Radotín
charakteristika: Nalezena v Radotíně bez ničeho.Karanténa.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 222025917, 222025916, 233554242
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 15:25
- Nahlásit
impact
No von na tom není o moc líp
neni nad to vědět, že mám někde spřízněnou duši
<zipp> Kvík, kvík.
<já> Zklapni!
<zipp> Kvík, kvík.
<já> Tys mě neslyšel!!!!!!
.... ku*va ...
Heh, tohle se prostě asi hned tak nevochodí.
Snad se pro něj najde ten správný nový majitel, je z těch psů co něčím osloví víc, než jiní.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 18:57
- Nahlásit
impact
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-7320-q-Ztratil-se- Jack-russel-terier
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 19:03
- Nahlásit
davidkova renata
Neny tam.
Jsme se byli dovolovat se 100 nudlema, tak reaguju až včil.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 20:08
- Nahlásit
impact
Neny tam
tož to je dobře ne? asi se už našel..
jo a neřikám "dovolená" pobytu se sto nudlema
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 23:15 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
davidkova renata
Tak tam byly i převlečený nudle, noooo.
Strážce pořádku!
[imgs]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphot os-ak-prn1/q71/s720x720/17503_483240161750765_1694 536512_n.jpg[/imgs]
Tak se nekoukneš. Ten xichtbuk mě někdy tento.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak- prn1/q71/s720x720/17503_483240161750765_1694536512 _n.jpg
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 08:19
- Nahlásit
impact
hele a todle vidíš a víš?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1020024220 9162272&set=a.3273535521609.2129857.1364040470&typ e=1&theater
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 09:07
- Nahlásit
davidkova renata
Jj, to už se ke mě dokoulelo. Ale vzhledem k tomu, že je to štěně a má to přes 1000 sdílení, tak neřeším. To bude hned fuč.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 18:49
- Nahlásit
impact
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-7327-q-Hleda-se-JR T!!!
|