| Autor |
Zpráva |
zajda007
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:11
- Nahlásit
Aha,to mě nedošlo.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 15:33
- Nahlásit
Mluvila jsem s novým majitelem. Zdá se být v pohodě a chtějí si ji nechat. Pošle mi fotky.
Pajdu našli vyhublou a s popálenýma packama a krkem. Mají ji už přes měsíc, tak hladového psa prý ještě neviděl. A bojí se zvedlé ruky, prudkých pohybů...
Vážně uvažuju, že podám trstní oznámení.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 18:05
- Nahlásit
zajda007no jsem hrozne rada,ze se nasla,ale me to bylo hned jasny ze se ji ty kur.y,jako byvali majitele zbavili,idioto zasrani,nevim,jestli s tim neco zmuzes,jako preju ti hodne stesti!takze ji i tyrali,kdyz byla popalena!nevim,jestli to vubec dokazes.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 20:21
- Nahlásit
zajda007
ty voe,tys jí našla!!!!!!!! tak to gratuluju!!!!!!! to je neuvěřitelný! je mi jasný jakou musíš mít radost!!! bezva!!
vo těch zm*dech se vyjadřovat nebudu rači
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 20:24
- Nahlásit
zajda007
Úplně žasnu, žes ji našla. Další sasrak na foře . Za bývalýma majitelama navrhuji zajít, ale další komunikaci gdyž tak mailem, tady je moc velká fluktuace náhodných kolemjdoucích
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 20:45
- Nahlásit
Jsem říkala, že ji najdu, že su na stopě. Když si zajda něco umane Dopátrám se i toho, co se vlastně stalo.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 11:42
- Nahlásit
Pořád musím na feňuli myslet. Nenapadá vás jak ji slušně dostat zpátky k nám? Nechci být svinje a brát někomu psa na kterého si už zvykli a mají ho rádi, ale...
V únoru by měla hárat a noví majitelé mají ještě kokra psa. Už se mi v hlavě honí katastrofické scénáře
A jak potrestat adoptivního rodiče tyrana? Přece mu to nemůže jen tak projít?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 11:46
- Nahlásit
zajda007
A jak potrestat adoptivního rodiče tyrana? Přece mu to nemůže jen tak projít?
Zkus podat trestní oznámení na podezření z opuštění zvířete. To je tuším tr.čin. Vlčáčková to bude vědět, se jí zeptej. Já jsem vždycky řešila akorát týrání zvířete, o tom opouštění moc nevím.
Akorát teda nevím essi to projde, podle mě je tohle strašně těžko dokazatelný. On řekne, že čubu prodal Frantovi v hospodě za tři rumy....Frantovo příjmení pochopitelně nezná, ví akorát, že dělá v lese s Honzou a Vaškem....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 11:50
- Nahlásit
zajda007
Když si zajda něco umane
Nenapadá vás jak ji slušně dostat zpátky k nám
hele bez vytáček..je to naprosto bezcennej vořech,na nějaký právní kroky klidně zapopmen..jedině se s těma lidma prostě zkusit domluvit..použít třá fintu,malou lež,citový vydírání ..co tě napadne ,ale nejspíš pouze dohodou..dle mne teda
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 11:52
- Nahlásit
A když mi to dosvědčí OÚ a další, že ji nehledali, v jakém byla stavu atd.?
Je mi jasný, že se mu nejspíš nic nestane, ale jde mi o princip.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 11:53
- Nahlásit
davidkova renata
Třeba, že žere malý děti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 12:27
- Nahlásit
zajda007
A když mi to dosvědčí OÚ a další, že ji nehledali, v jakém byla stavu atd.?
Pokud je bývalý majitel vůl a přizná se, že pes byl jeho (a OÚ bude svědčit) tak ho na tom máš šanci dostat. Ale pokud není úplný vůl tak buď vůbec popře, že se jedná o jeho psa (a je to vořech, nemá čip, tetování, nic, takže nikdo neprokáže, že je to skutečně jeho pes). Nebo bude tvrdit, že je to sice ten pes, kterého ty jsi mu dala, ale on ho mezitím prodal tomu Frantovi a tudíž za psa je zodpovědný Franta.... a jsi v prdeli, páč Frantu nikdy nikdo nenajde a nic se neprokáže.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 12:43
- Nahlásit
Tak to nebude tak těžký dokázat, resp. se tak nějak ví, komu pes předtím patřil. A matka předchozího majitele to přiznala.
Mají v obci celkem slušně propracovaný systém na odchycené psy a paní z OÚ je pejskařka.
Prostě se do toho pustím a uvidím, co zmůžu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 13:04
- Nahlásit
zajda007
se tak nějak ví, komu pes předtím patřil
Doufám, že soudce bude mít pemprs, páč jinak se počůrá smíchy. Takovýhle argument už tam asi dlouho neslyšeli
A matka předchozího majitele to přiznala.
Přizná to i u soudu až bude svědčit proti vlastnímu synovi?
Prostě se do toho pustím a uvidím, co zmůžu.
Posluž si, ale podle mě nemáš šanci. Prosím tě, všude uváděj akorát "mám podezření, že pan XY opustil zvíře", "domnívám se", "myslím si" a tak podobně. A trvej na tom, aby to takhle bylo protokolováno. Páč jinak, až skončí tahle fraška (a tu utnou už policajti, akorát zbytečně ztrácíš čas) tak tě s klidem on může žalovat pro pomluvu a tady tyhlety věci. A narozdíl od tebe bude mít v ruce důkazy - policejní protokol, ve kterém to uvádíš
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 13:10
- Nahlásit
Takže se na to s klidem vys...
Zas další opuštění a týrání psa, který jen tak projde a nikomu se nic nestane.
A nakonec budu za blbku akorát tak já.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 13:19
- Nahlásit
zajda007
A nakonec budu za blbku akorát tak já.
Bohužel
Zas další opuštění a týrání psa, který jen tak projde a nikomu se nic nestane.
Hele mě to taky sere, ale už jsem párkrát někoho žalovala a vím jaké jsou tam šance. V tomhle případě jsou prostě nulové. Klidně to zkus, ale podle mě akorát zabiješ spoustu času na policajtech (počítej s cca půl dnem, dřív to nepochopí a nesepíšou). Následně to policajti odloží do šuplíku a tím to zhasne. V lepším případě onoho bývalého majitele lehce zprudí tím, že ho pozvou k výslechu a tam bude muset vymyslet tu historku o tom, že čokla prodal Frantovi V horším případě usoudí, že mají na starosti důležitější případy a odloží to rovnou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:05
- Nahlásit
zajda007
Jinak, majitel je motorkář tělem i duší. Dost často větrá motorku právě kolem přehrady a lesích okolo Těrlicka. Mám pocit, že má černo-oranžovou KTM. Prostě jeden z těch šílenců, co jezdí jak blázen po lese a plaší zvířata.
Prosím tě, tohle jsi věděla, když jsi předávala psa nebo ne? Jenom se ptám... Kuju
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 17:31
- Nahlásit
Nevěděla, bohužel.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 18:28
- Nahlásit
zajda007
No jo, ach jo... Každopádně by to chtělo asi nenápadně vysondovat essi voni ty noví majitelé se netěšej na štěňátka po kokříkovi Sice to může bejt už paranoidní, ale lidi sou ujetý a nesoudný...
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:52
- Nahlásit
No, mě napadlo to stejný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 12:07
- Nahlásit
zajda007
tak jak to vypada? budes si brat Pajdu k sobě? domlouvala ses už s těma lidma?
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 14:18
- Nahlásit
cernej caj
Zatím nic novýho. Fotky mi ještě neposlali, jestli nedorazí ani dneska, žhavím telefon.
A musím se jich zeptat, jestli se nebojí o slepice, že je Pajda ráda
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 15:24
- Nahlásit
Tak mám nové zprávy a ne zrovna pozitivní. Začla hárat, utekla jim a je nakrytá
Snažila jsem se je přesvědčit na kastraci, že jim přispěju a pozdě...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 15:37
- Nahlásit
zajda007
no to sou fakt zpravy Aspoň že "utekla" že pořád víš kde je... fakt děs. Budeš to asi nějak víc hrotit, ať ti ji vrátěj, ne?
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 15:40
- Nahlásit
Budu muset, mě to tak sere
Jako mluví o ní moc hezky, ale...
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 15:54
- Nahlásit
Nevíte někdo kolik stojí pro 15 kilovou fenu antikoncepce na 6 měsíců? Sbírám argumenty, abych je přesvědčila pro kastraci.
|